Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi
Kövesd az illúziókat a kapuig, majd

SPOILER

idézd meg Belias-t, és az kinyitja.

Ezt adta a következö feladatnak,de nem tok bemenni 😞
valami gate-ot kéne kinyitnom hogy át tudjak menni Giruveganba
Afe
gondolom a save crystal-tol délfelé szeretne haladni, de oda is kell vmi.

ez engem is érdekelne, hogy lehet ott lejutni.

the edge of reason
Attól függ, hogy ott hol jársz 😊

Az a bajom, hogy az 55-60-as csapatomat nyomták le, amikor a fõgenya a végét járja, és duplázza a szintjét. Na nem baj, majd visszamegyek.

Lindwyrm valaki?

valaki járt már Feywood-ban?Ha igen hogyan jutok tovább itt
Afe
én már le 😛
elõszõr a csontikat öld le amíg csak jönnek, aztán mikor már 1-2 darab mászik elõ kezd el roblont püfölni.
btw nagyon zsír az a hely tápolás szempontjából, mert 1500exp egy csontváz és ~50 biztos van belõle.

van mögötte egy bejárat szerüség, be lehet oda menni vhogy?

Most ezt az enkelados-t keresem itt az ozmo plainsbe. Valami növény környékén kéne lenie a shred-en de nincs itt.

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Huntokat csinálom azt a whit mousse-t kéne kinyirnom csak ha a lowtownból lemegyek a csatornába akkor onnan középrõl nem tudok semere menni.

Vlaki lenyomta már azt a szemét Roblont? Csonti mob-hegyek körülötte,meglehteõsen erõsek is. És ez állítólag egy 5-ös szintû küldi...Aztán meg ott a lindwyrm, ami megintcsak idõjárásra jön elõ...

huntot csinálod?
igen Rabbansten-böl ha jol tudom
na végre megöltem ezt a hunt kigyot.Köszi a segitséget
Garamsythe wateway-be csak egy helyrõl lehet lejutni?

oki köszi 😊
Két helyen jön be fény a barlangba és a nagyobbik résznél lesz csak sokat kell ott mászkálgatni.

Weserand.Most nyirtam ki,de nem volt olyan könnyü.

melyik oldalrol menjek be?
Megvan mászkálgass ot a fénynél és elöjön.

a #1493 -ban írják hol van,de én nem találom.

Én átnéztem egész Zertinát de nem találtam sehol
Ja az a kigyó.

az a kigyo ugye?Azt én sem találtam meg
tudja valaki hogy Cerobi Steppe-ben mit kell csinálni ezekkel a malmokkal?
9 számu huntot hol találom?Valami marilith és elivileg Zertinan caverns-ben kéne lennie ,de nem találom!

A shimering horizons-ból észak nyugatra nyilik egy kis rész és ott is van 2 kaktusz,ott vam a winvane, ezt visszavittem az aerodrom-hoz,akkor már mindhárman ott voltak és kész. Azzal az earth tyrant-tel meg teljesen ésszak keletre találkoztam, csak azt nem tudom,hogy már elötte is ott volt-e.Megézné azt valaki! De amugy is lehet közlekedni a homokviharban ugyhogy nem tudom egyelõre mi szükség van erre a cuccra.

ja a grahamsythe waterway-es kulcs valami moogle-nél van,nekem legalábbis ezt mondták rabanastre-ban.valami olyasmit hogy itt futkos vele valahol az utcán csak találjam meg.de még nem kerestem csak gondoltam ez segít😊
na örömmel hallom hogy megvan a szeles cucc,hogy találtad meg a kaktuszoknál?én nem találtam,meg ha megvan hová vitted?
ja tegnap voltam a miriam's stilshrine-ban,hát mit ne moondjak jó kemény ellenfelek voltak benne,meg mateus-szal is elvoltam vagy jó 20 percet.............de azért megérte😊FFXII!!!isten.......😉
Talán egy hunt adja...

Megtaláltam a kaktuszoknál azt windvane-t,de nem kaptam érte semmit,mert nem volt semijük és nekem adták ezt a windvave-t a másik felével együtt, bementem vele a viharba és a sivatagban találkoztam az earth tyrant-tel legyöztem, könnyü volt nagyon,elállt a vihar és enyi. Jó még valamire ez a windvane?
Garamsythe wateway-ben ahol világitanak a körök a földön, a félkörnél középen ott kér valami kucsot azt honnan lehet megszerezni?

sziasztok!
Itt Sochen Cave Palace-ban van egy zárt ajto oda hogyan jutok be?
amugy van itt a csapatban olyan aki nyomja a FF XI-et?
kösz a segitséget!Igy már értem 😊
Seth
9 db pinewood chop-ot kell összeszedned (ez ilyen fizetõeszköz szerûség ebben a városban). Beszélsz vkivel, aztán akkor kapsz egy történetdarabot, meg kell találnod a párját (legegysezrûbb ha beszélsz mindenkivel, de ha új sztorit mond akkor azt ne fogadd még el,amíg nem találod meg az elõzõt)Mindíg az adott területen tartozkodó emberek közt kell keresni,úgyhogy marha egyszerû

PSN ID.: Beegabor

És esetleg azt tudja valaki hogy ezt a Hunt kigyot hol a tökben lelem,mert már egész Zertina Cawert-et átnéztem 2x de sehol sincs
szal valaki tudja már hogyan tudok feljutni Arcades-ben erre a vonatra?Valami 9 embert kéne össze szedni de nem vágom hogyan kell.Help pls!
sziasztok
Akkor probálkozok hátha összejön valami.

Afe
az még nekem se sikerült. de sztem érdemes mert úgy tûnik, hogy egy esper fészkel ott is.

Rabanasreban a westgatenél van csávó aki nem tud átjutni a homokviharon és megkér,hogy segitsek neki.Valami cuccot kéne megszereznem ami 2 részre van szedve, az egyik része westersanben valami dynast-cactoidoknál van meg is találom õket, de azt írja ,hogy megtaláltam a kaktuszt,de nincs itt semmi. Mit kell itt csinálni? Megéri segiteni neki átjutni a viharon?

Afe
jaj én elõszõr azokat nem bírtam komolyan venni, oszt úgy kinyírtak mint a pics@ 😄
az a gáz hogy megse lehet ütni õket. másodjára már belõttem a gambitba a védelmet, meg hogy mindenki bioval támadjon ..párperc alatt kifeküdtek 😄

nekem aki igazán nehezen ment az Zeromus (esp).
õ maga még nem is olyan kemény, de csöppett idegesítõ a körülötte lévõ folyton ujra termelõdõ 6-7 csontváz. ráadásul még varázsolni se lehet 😞 aztán Archadesben végre lehetett kapni X-potiont...

Hány hunt van és a rare monsterekért kapunk valahol valamit?

nekem az a nyamvadt king bomb-ot volt rohadt nehéz lenyomnom.Állandoan vissza töltötte magát
aha!Értem.Azokat meg is találtam valami memorized vagy mik jönnek elö és az adott helyen kell valamit csinálni mert ha átlépek 1 másik régioba elveszi a feladatot.Ha netán majd megoldod lécci ird le hogyan kell mert elég szar az angolom.Köszi!
Seth
Én is most ott vagyok, de még nem mentem tovább, éjszaka értem oda,nem volt kedvem chop-okat(?) vagy miket keresni. 9 db-ot kell összeszedni belõle, mászkálsz az utcán beszélgetsz emberekkel,azok adnak vmi feladatot megoldod és azzal fognak fizetni.

PSN ID.: Beegabor

Ha valaki tudja hogy Arcadesben hogyan tudok felülni erre a vonatra vagy mi ez az lécci irja majd le.Köszi.Ha jol tudom erre kéne tovább mennem