Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Garamsythe waterway-hez a kulcsot, ami elvileg egy mogle-nél van azt megtalálta már valaki,és ha igen,hol? Ezeket az espereket ti használjátok is, mert nekem eddig még nem volt rá nagy szükségem. A késöbbi esperek erösebbek?
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
jaja,akkor õ az. Gondolom az amcsik miatt nem lehettt exdeath,mert az túl durva vagy nemtom
PSN ID.: Beegabor
Mosphoran Highwastén vadásztam le fent a hegytetõn.
nekem is kellene egy faq ami csak a titkos dolgokat írja. folyton olyat találok ami tele van spoilerezve.
nekem is kellene egy faq ami csak a titkos dolgokat írja. folyton olyat találok ami tele van spoilerezve.
lehet, egy faq-ból vettem, ammeg a japán változatról készült, szóval lehet más nevet kapott
13 van, íme
Akiket sztori szerint kapsz:
01 Belias
02 Mateus
03 Shumihaza
04 Hashmalim
05 Famfrit
Titkosak, tetszõlegesen felvehetõk
06 Adramalech
07 Exdeath
08 Zeromus
09 Zalhera
10 Queklain
11 Chaos
12 Altima
13 Zodiac
Akiket sztori szerint kapsz:
01 Belias
02 Mateus
03 Shumihaza
04 Hashmalim
05 Famfrit
Titkosak, tetszõlegesen felvehetõk
06 Adramalech
07 Exdeath
08 Zeromus
09 Zalhera
10 Queklain
11 Chaos
12 Altima
13 Zodiac
13-ra emlékszem, de nem vennék mérget rá.
összesen ha jól tudom 8 van
Mert én 6-ra tettem szert de még hat üres helyet mutat az inventoriban
Tudja valaki hogy összesen hány Summonert lehet megszerezni?
Amugy én is onnan folytatom.Mégsem kezdem legelöröl
mielött Bahamuthoz mész lehet menteni.De közben már nem
nem nincsen
van egy pont ahonnan már nem lehet visszamenni küldiket csinálni, felfedezni??? Csakmert mániám, hogy csakazért se mentek 2. helyre, mindíg régit írom felül 😄
mondjuk elég sok mindent kihagytam.pl:nem csináltam meg az összes Hunt-ot,nem voltam egy pár helyen ahova még lehetett volna menni meg ilyesmik.Ugy hogy végig nyomom megint
hmm kár!Azt hiszem elkezdem elölröl 😊
hát én végigvittem.Sajnos vége lett 😞 pedig azt hittem még hosszu lessz
pedig ott van az valahol én is sokáig kerestem,de meg nem mondom már hol is volt pontosan
bakker csak én vagyok ilyen elmaradott vagy valami nem klappol,tegnap egy óráig kerestem a katuszok tövében azt a szeles követ de semmi,megnéztem viharban is de semmi,hogy a pi**ába kell megtalálni???anybody?
sziasztok
hát én sajnos nem igazán vágom a történetet mert nem tok angolul.De ha van idöd nagyvonalakba leirhatnád
Én is remélem,hogy hosszu lesz,csak azt sajnálom,hogy a történet anyira nem ragad magával mint a többi részben.
azért kiváncsi leszek milyen hosszu még a játék.Már kb 3 hete nyomom 😊
egy rakás dolgot kihagytam szerintem 😊
én azt még meg sem csináltam
Én most végeztem miriam's stilshrine-ba, de most csak mászkálgatok. Rájött már valaki mire jo az a szeles cucc ami a kaktuszoknál volt?
én már szert tettem 1 saját repülöre ami oda visz amit kijelölök 😊
na ki merre tart a játékban? 😊
a bahreim passage-ben mikor ujra tudok járkálni a kulccsal hogyan tudok eljutni az ottani esperhez?
van egy rész ahova nem enged tovább,talán van másik bejárat mint ami a dalmasca westersandnél van?
van egy rész ahova nem enged tovább,talán van másik bejárat mint ami a dalmasca westersandnél van?
Haverok, Buli, Fight Club!
nem
tényleg!azt nem tudja valaki hogy a summonereket ha már beraktam valakihez nem lehet e átrakni másnak?
a lényeg hogy lefelé kell haladi és be vannak számozva a teleport kristályok.Mindik csökkenö sorrendbe kell teleportálni.A 3.ik kristály után kijutsz
elég rendesen utvesztö 😊 de én már megtaláltam a végét
Nemtom, nem haladok most.
amugy ez mi akar lenni?Méh kas?
ezt a rohadt dögöt alig birtam megölni
meg van?
Danke
ki kell menni a szélére és megnyilik mint a többi zöld átjáro
középen van 1 átjáro
megvan!!
ha megvan ird le lécci 😊
sajnos nekem nem igazán jo ez a leirás mivel nem tudok angolul.esetleg ha tudsz magyar leirást azt megköszönném
Az tök egyszerû.
A jobb alsó mezõbe menj, nyírd ki az összes wu madarat, menj ki és gyere vissza.
walktrough:
http://vgstrategies.about.com/od/ps2cheatscodesf/a/FinalFantasyXII.htm
A jobb alsó mezõbe menj, nyírd ki az összes wu madarat, menj ki és gyere vissza.
walktrough:
http://vgstrategies.about.com/od/ps2cheatscodesf/a/FinalFantasyXII.htm
Pont ott vagyok, még nem tudom mi a megoldás.
Giruvegan-ban Gate of Fire nél van egy kapu de nem lehet vele semmit sem csinálni.Ilyenkor merre tovább?
megen zsákutcába jutottam
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
azért még vannak érdekes ujj helyek 😊
nem csak mindig erdö meg barlang
nem csak mindig erdö meg barlang
vooo! 😊)