2373
Final Fantasy XII
-
Gábor #1773 Cast bubble ;) -
#1772 kösz átnézem. én a másikat használtam ami kevésbé részletes és nem térnek ki benne a tárgyakra.
Ridoranában még nem mentem be, már 3napja hurcolom a Reddas gyereket. elég hasznos tud lenni a huntoknál de Ultimánál már a terhemre volt a 4ezres hp-jával. -
Ronin1350 #1771 http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/final_fantasy_xii_b.txt ezen az oldalon részletesen leírják az összes fullos cucc lelőhelyét. Vazzeg külön bejelölik, hol van a robbon de, ha jól értem nem mindig fog megjelenni a láda,amiben van(?). Nem írják, hogy lekéne vadászni az espert előtte. Orgin in Darknes a Pharos at Ridorana- ban találod odavisz egyből a lift.
-
#1770 jah hát nem olyan egyszerű mint leírtad, hogy megnyílik a rejtett rész a bányában és már van is ribbon. lehet csak zodiac után lesz ott a cucc v te már azután nézted?.
btw hol van ez az Orgin in Darknes? -
Ronin1350 #1769 Vagyis találtam csak nem ezt amit keresek :)
-
Ronin1350 #1768 Azt olvastam jó adag szerencse, kell hozzá, és többszöris próbálkozni kell.Sajnos én sem találtam semmit eddig.Orgin in Darknes-ben már igazán nem ártana pár qurva ribbon. -
#1767 tegnap benéztem oda, de egy darab ribbont se leltem, sőt ahol a map a rare cuccokat jelöli én ott semmit se találtam. igaz a legbelső rareig nem jutottam, mert a 82-es partym nehezen bírta a 65-70-es mobokat:)
-
Ronin1350 #1766 Oké,úgyis mindenki ismeri azt az oldalt. -
#1765 nem lehet közvetlen linkelni gamefaqs-ról -
Ronin1350 #1764 ez a jó :) -
Ronin1350 #1763 Valaki kérdezte, hol lehet Ethert vásárolni a térképen van egy jó kis boltezen -
Ronin1350 #1762 Must have at least 10 espers and finish Mind Flare mob hunt
mission (rank B).
- Go Land Of The Garif find the geomancer to get some info, he's
located at opposite of the Item Shop. Now back to Henne Mines,
the gate to East has been unlocked.
És van Ribbonod :) -
Ronin1350 #1761 Köszönöm szépen. Végre kinyitják nekem a Henne Minest mármint a titkos részt :) -
taron #1760 bocs "helyen van?" helyett helyen van: szóval biztos hogy ott van!:):) -
taron #1759 Ronin:
a land of the garif a következő helyen van?rabanastre attól délre giza plains,attól délre ozmone plains,attól délre land of the gariff.:)dióhéjban........ -
chicco24 #1758 Simán megöltem a második daemon wall-t és beliost is. Viszont az első deamon wall-al nem bírok el. Hogyan lehet legyőzni?Hogyan tudom megállítani hogy ne préseljen be?
Más. Ebben a dungeonban van egy lich amit inkább nem piszkálgattam.
le lehet győzni könnyen?
Előre is köszi a segítséget.
19 játékidőm van és most halt meg Vassler amit nagyon sajnálok mert a kedvencem volt és mellesleg a csapatom legerősebb tagja.
Miért pont őt vették el a készítők???????????????? -
Ronin1350 #1757 Tudja valaki hol találom a Land Of The Garif–et? -
Gábor #1756 Amúgy 100 órával most vagyok bahamut előtt. -
Gábor #1755 up -
Exelior #1754 Hoppá!Megvan :) ezt nem is lehet megszerezni sajnos -
Exelior #1753 Miután 2x is megöltem Gilgamest mardt itt 1 kard de nem tom felvenni.Tudja valaki hogyan lehet megszerezni?
-
Exelior #1752 Ja! És persze kell keresni egy olyan helyet ahol nem halsz meg könnyen és jo exp-ket dobnak a mobok -
Exelior #1751 Ha sok pénzt akarsz nekem az a taktikám hogy beteszem az egyik játékban lévö karakteremnek a Thief's Cuffs-t és folyamatosan steal-ozom a támadott ellent.Lehet kicsit ez is idö igényes de igy dupla esély van a tárgyak szerzéséhez.Exp pontnak pedig rakd be a Emberoidered Tippet ez dupla exp-t ad -
Exelior #1750 tedd be az egyik játékbn lévö karakterednek a Dawn
Shardot -
Exelior #1749 oda a kapcsolos szobába ahol a zombik jönnek elö ha megnyomod a kapcsolot? -
fanatifo #1748 Nah valaki válasz?Stillshrine miriamba hogykell továbbmenni ahogy bementem? -
Gábor #1747 Igen, én is nagyon untam azt a részt, ezért csaltam, és néztem meg egy faqban, hogy hol van a bejárat -
#1746 nagyon untam azt a pályát ezért nem jártam be teljesen, de majd holnap.
ma még le kell vadásznom Diabolost oszt pihi. -
Gábor #1745 A kellős közepén van a lejárat! Ennél jobban nem tudom körülírni :) -
#1744 akkor ezekszerint ogir-yensán 2 bejárat is lenne zertinanba, mert 1et már megtaláltam de az se volt jó. na majd körűlnézek még ott. kösz. -
Exelior #1743 Köszi! -
Gábor #1742 Föntről jössz le. Tehát a finomítóknál le, be a barlangba, majd fel a finomítókhoz, de az már egy másik térkép!
A bejárat az a sandsea térkép, ahol RENGETEG finomító van. -
#1741 aszem ott kell felrakni a DawnShardot a zombis kapcsolonál. -
#1740 azt látom, hogy nam-yensán van bejárat, csak az egy sziget és éppen arra akarok feljutni zertianból. vagy te más bejáratról beszélsz? -
#1739 kinek van vmi jó módszere pénzszerzésre?? Vmi tutkó hely kéne, ahol olyan min 100k jön össze az ott lopott,szerzett cuccokbóL 1 menetben(99 cucc), nem pedig nyavajás 30-40k ^^.Szóval gyorsan-sokat-nagyjából egy helyen ^^ persze ilyen a való életben nincs, de ez ugye egy játék :D -
Gábor #1738 A finomítós rész kellős közepén -Yan-yensa vagy mi- van a bejárat. -
fanatifo #1737 itt a Stillshrine Miriamban mi a fenét kell csinálni hogy továbbmenjek ahogy beléptem?Egyiknél zombik jönnek a másik nem működik.... -
#1736 phon coaston van a teleportos területen 2ember mellett a földön. -
Exelior #1735 Szoval nekem nincs meg ez a 11-es key.Hol lehet ezt megkaparintani? -
Exelior #1734 Brutális kemények a mob-ok.és egyszerre 8-10 is megtámad.De ahoz hogy ide bejuss elöbb végig kell menned a sztori szerint és utánna megnyilik a liftnél 1-2 ujj hely.Legalábbis nekem csak ugy sikerült ide jutnom