Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Quickeningel próbáld meg nekem avval sikerült feküdt mint akinek muszáj😊
Segítséget szeretnék kérni. Amikor a repülõ hajón kiszabadítottam Penelop-ot és elmegyek a hajó végébe akkor a bíró(judge) bossal nem bírok el sehogyan sem. A külföldi faqs-okat is mind elolvastam de minden cikk csak úgy említi mint valami könnyû kis küzdelmet. A leírás szerint elõször a 3 sima katonát kell leírtani. Ez simán meg is van. De utánna a bíró lemészárol. A 3 emberem a negyed életét tudja levenni. Majd vátok a másik háromra és a felééig leverem az életét. De még a másik fele ott van. Kurva nehéz. Van valakinek valami taktikája??
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
okés,poath coastnál járok,ha jól irom a nevét salikawood után.a storyból még sok van hátra?
Haverok, Buli, Fight Club!
Nem tudom,most hol jársz a játékban de majd késõbb muszáj lesz Feywoodba menned a történet miatt, sõt egy boss is vár ott.
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
pont párorája nyirtam ki és megnéztem az uj helyszíneket de ott már nem piskota ellenek vannak az én lv42-es és 28as kariaim eléggé megizzadnak😊
szerintem még haladok a sztorival és késõbb viszanézek...
ha jól tudom feywood is olyan tápolos hely ahova a sztori szerint nem kell menni,ugye?
szerintem még haladok a sztorival és késõbb viszanézek...
ha jól tudom feywood is olyan tápolos hely ahova a sztori szerint nem kell menni,ugye?
Haverok, Buli, Fight Club!
Thx.
Tényleg, az oil státusz mit jelent? Eddig sosem néztem utána, nem tudom, mit csinál, így eddig kb nem is fogalkoztam vele. Para?
Salikawoodban érdemes kinyírni a Bomb Kinget halála megnyit egy utat két új hatalmas helyszínre (a játék során egyébként soha nem járnál arra) A Chaos summon is erre van valahol😊
Darkness, Confuse, Silence, Poison. Ezek valamelyike ellen tedd magad immunissá accessoryk segítségével, varázsolj rá Silencet. Oil státuszt itemmel gyógyítsd. Ajánlott szint 22.😄 Ja és persze quickening.
na valaki Elder dragon tipp?
És esetleg azt nem tudja valaki hogy ezeket a speciális öltözékeket és fegyvereket hol lehet beszerezni mert már minden helyet ahol vásárolni lehetett ujra átnéztem de nem lehet kapni.
Garasymthe Waterway-ben van egy Summon.Ahoz mit kell tennem hogy megjelenjen ill. elö jöjjön? (Queklain)
Köszi szépen hogy segitesz!Amugy motoroztunk és a teher auto erösebb volt 😊.Sikerült majdnem sirkö felirat lenni
Ezt az emerald dragont hogykéne lecsapni mert olyan status efecteket nyom rám hogy sírvafakadok😊)
exelior:
áruld már el mit mûveltél magaddal?megcsuktad a kocsit vagy mi?nembaj szurkolok hogy mihamarabb felépülj!az a lényeg hogy a final-t nyomod addig😊ha valami help kell szólj!
áruld már el mit mûveltél magaddal?megcsuktad a kocsit vagy mi?nembaj szurkolok hogy mihamarabb felépülj!az a lényeg hogy a final-t nyomod addig😊ha valami help kell szólj!
És a megszerzett Summon-ok fejlödnek a karaktereimel együtt vagy minél többet idézem meg öket annél jobban erösödnek?Mert nekem ellég gyengéknek tünnek
.ha meglesz a kulcs menjünk el inni bakker😊
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez kurvanagy beszólás volt😊
Ennek a Tiamatnak nemis kelett bio vagy mi igaz azt hol lehet megvenni mert nem találtam kvikeningel háromnegyed energiáját levadásztam, utána meg már feküdt is de az utána következõ sárkány fektetett rendesen....
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez kurvanagy beszólás volt😊
Ennek a Tiamatnak nemis kelett bio vagy mi igaz azt hol lehet megvenni mert nem találtam kvikeningel háromnegyed energiáját levadásztam, utána meg már feküdt is de az utána következõ sárkány fektetett rendesen....
én el is mennék veled inni 😊 de sajnos még legalább 2 honap mire járni tudok majd
oké köszi.Nem sajnáltatni akartam magam csak nem hülye vagyok hanem béna 😊
ha ez igaz, akkor vedd úgy hogy nem szoltam semmit.
btw Szeszmester fordításában(#1687) te most itt tartasz:"-keress vmi fényest a mezõ sarkában, a folyónál, majd add oda D. feleségének"
btw Szeszmester fordításában(#1687) te most itt tartasz:"-keress vmi fényest a mezõ sarkában, a folyónál, majd add oda D. feleségének"
na bakker néma gyereknek anyja se érti a szavát!exelior nincs is annál 1szerûbb.kimész a faluból(dantro feleségének a faluja) és rögtön odamész a partra a folyóhoz.oda ahol van két ilyen hal vagy mi amik alapból nem támadnak meg.na ott találsz 3 ilyen semclam shell-t vagy mit.ha meglesz a kulcs menjünk el inni bakker😊
Viszont lehet hogy nem sorrendben csináltam meg és az utolso tárgyat már oda is adtam Dantro feleségének.Mert nem találok ott a fáknál semmit.Nekem egy Semlclam Shells nevü tárgy kéne.
Amugy nincs szotáram sajnos és nem is vagyok járo képes mert volt 1 csunya balesetem.Ha tudnék járni beszereztem volna már egyett.
De köszi a segitséget
De köszi a segitséget
köszi taron! 😊
az oke hogy nem áll le az egész szöveget szótárazni, mert azt én se tenném a helyében, de mikor ketten is lefordítják neki az egészet és utánna még problemázik hogy mit kell megtalálni az adott területen (pedig más nincs is ott) na az kicsit furcsa. és akkor még finoman fogalmaztam 😊
Gondolom azért írt ide, mert nem akarta kiszótárazni. Kapizsga?
exelior
az uccsó tárgy az estersand legfelsõ területén van mégpedig a szakadékokban nõnek ilyen virágos fák,na azokhoz odamész megjelenik a ! és nyomsz egy x-et,ennyi.asszem van 3-4 darab mindet szedd össze,remélem mostmár meglesz a kulcs😊
az uccsó tárgy az estersand legfelsõ területén van mégpedig a szakadékokban nõnek ilyen virágos fák,na azokhoz odamész megjelenik a ! és nyomsz egy x-et,ennyi.asszem van 3-4 darab mindet szedd össze,remélem mostmár meglesz a kulcs😊
bazzeg ha még egyszer leírod, hogy nem tudsz angolul esküszöm megkereslek és belehajítalak a napba!!<#falbav>#falbav>
nem értem hogy lehet vki ennyire lusta, hogy egy szaros mondatot se hajlandó magától kiszótárazni.
nem értem hogy lehet vki ennyire lusta, hogy egy szaros mondatot se hajlandó magától kiszótárazni.
De kis kedves vagy!Sajnos nem vágom az angolt ha tudnék angolul már én is megcsináltam volna.De ha ennyire egyszerü inkább segits ne kritizálj
Öt perc apám,kb ennyi idõ alatt meg lehet csinálni a kulcsszerzést …. Ménem mégy inkább Mortal Kombatozni vagy Doomozni’ az való neked DDDDDD. <#idiota>#idiota>
amugy ez az utolso tárgy kinél van?Egy mobtol kell megszerezni vagy honnan kitöl mert nem találom
Most kicsit tápolom a csapatom mert csak lv 61-es és itt Penumblában van 1-2 mob akiket az istennek sem birok lecsapni.
KÖSZI A SEGITSÉGET !
na akkor bahreim kulcs tisztán!dantro az estersandben van a második helyszínen rabanastre-tól.a felesége meg a faluban a folyóparton.elõször dantro megbíz hogy vigyél el valamit az asszonynak,asszem a kaktuszos hunt után.na azt elviszed akkor a felesége mondja hogy van a házban egy beteg utazó neki kellene összeszedni komponenseket a gyógyszerhez hogy meggyógyuljon.ezután szép sorban egyenként elmondja mit hozzál neki.tudni fogod hol keresd mert az más színnel van a szövegben,meg az is hogy mit mert az is ki van emelve.na ezeket szépen sorban elviszed neki.nehezebb csak az amikor át tudsz kelni a folyón és a kaktuszok keresik a fiukat,addig nem engedik el a túszokat amíg nincs meg.visszamész a déli partra beszélsz dantro feleségével aki elmondja hogy biztosan azt a kaktuszt keresik akit leabáltál a hunton.na ugye ez baj mert azt már felhasználta gyógyszernek,de a virágját kidobta a ház mögé.odamész a ház mögé nyomsz egy x-et a piros virág mellett.ekkor kiugrik egy kaktusz a földbõl és követ.na ez nem ugyanaz a katusz ez egy másik ami kihajtott a virágból de meg kell próbálnod megtéveszteni a kaktuszokat az északi parton.irány át a folyón odaviszed a nagy kaktusz elé akik örülnek és haleluja.a kompos gyerek apja szabad és tovább tudsz menni az estersand legtávolabbi pontjába ahol az uccsó gyógyszerkomponens van.elviszed dantro nejének és mondja hogy ok mostmár csak várni kell amíg az utazó meggyógyul.vársz egy kicsit viszamész a ház mögé,ott a felépült csaj aki elmondja hogy a bahreim passage-ban keresett kincset vagy mit és találkozott valami durva szörnnyel(hunt)aki leabálta és itt ébredt a házban.majd átadja a kulcsot!
u.i.:ha már nézegetted az estersandet akkor biztos vágod azt a helyet ahol kijöttél a mimic-es harc után.ott áll két bangaa akik a fõnöküket keresik akire ráomlott a bejárat.na ez a csaj a fõnökük........
u.i.:ha már nézegetted az estersandet akkor biztos vágod azt a helyet ahol kijöttél a mimic-es harc után.ott áll két bangaa akik a fõnöküket keresik akire ráomlott a bejárat.na ez a csaj a fõnökük........
köszi! Megnézem 😊
Hiányos a szöveg, meg japánról fordított, így néhány név nem egyezik.
kb:
-teljesítsd a Flower Saboten és Nidhog vadászatokat, így kapsz egy (x)-t
-miután eztt megkaptad, beszélj Dantróval, õ adta a Flower Saboten küldetést
-menj a South of Riverbe (vagy délre vmi folyótól, nemtom), ahol a Dalmasca Eastersand Gate Crystal található. Beszélj Dantro feleségével, aki neked adja a Thousand Needlest
-menj ki és gyere vissza, beszélj az emberekkel, van vmi kissrác, beszélj vele is, válaszd a felsõ választ, majd menj North of Riverbe (északra)
-most beszélj vkivel, néhány esemény után menj vissza a déli izébe
-beszélj megint Dantro feleségével, menj a sátra mögé, vizsgáld meg a piros virágot, eztuán egy flower saboten a nyomodba szegõdik
-megint beszélj a fiúval
-menj az óriási flower sabotenhez
-Dantro felesége
-keress vmi fényest a mezõ sarkában, a folyónál, majd add oda D. feleségének
-most vissza Dantróhoz, középen vannak vmi ládák és köcsögök, vizsgáld meg, amit találsz, D feleségének
-menj a Dalmasca Eastersand lewgészakibb részéhez, vizsgáld meg a völgyben a virágokat. Egyikük a mezõ (amiben vagy) közepén van, egy kõ mellett, amit arrébb tudsz tolni, vizsgáld meg és megint kapsz vmit
- vissza South of River és Dantro felesége, add neki (x)-t
- hagyd magára egy ideig, beszélj a feleség tábora mögött található csajjal, õ adja oda a kulcsot
a Dalmasca Eastersand Gate Crystaltól délre, majd dél-keletre menj,
ott van egy kis mezõ, itt kell a Barheim Kulcsot használni.
kb:
-teljesítsd a Flower Saboten és Nidhog vadászatokat, így kapsz egy (x)-t
-miután eztt megkaptad, beszélj Dantróval, õ adta a Flower Saboten küldetést
-menj a South of Riverbe (vagy délre vmi folyótól, nemtom), ahol a Dalmasca Eastersand Gate Crystal található. Beszélj Dantro feleségével, aki neked adja a Thousand Needlest
-menj ki és gyere vissza, beszélj az emberekkel, van vmi kissrác, beszélj vele is, válaszd a felsõ választ, majd menj North of Riverbe (északra)
-most beszélj vkivel, néhány esemény után menj vissza a déli izébe
-beszélj megint Dantro feleségével, menj a sátra mögé, vizsgáld meg a piros virágot, eztuán egy flower saboten a nyomodba szegõdik
-megint beszélj a fiúval
-menj az óriási flower sabotenhez
-Dantro felesége
-keress vmi fényest a mezõ sarkában, a folyónál, majd add oda D. feleségének
-most vissza Dantróhoz, középen vannak vmi ládák és köcsögök, vizsgáld meg, amit találsz, D feleségének
-menj a Dalmasca Eastersand lewgészakibb részéhez, vizsgáld meg a völgyben a virágokat. Egyikük a mezõ (amiben vagy) közepén van, egy kõ mellett, amit arrébb tudsz tolni, vizsgáld meg és megint kapsz vmit
- vissza South of River és Dantro felesége, add neki (x)-t
- hagyd magára egy ideig, beszélj a feleség tábora mögött található csajjal, õ adja oda a kulcsot
a Dalmasca Eastersand Gate Crystaltól délre, majd dél-keletre menj,
ott van egy kis mezõ, itt kell a Barheim Kulcsot használni.
Hanyas szinten, és milyen felszerrel estél neki?
Az én 65ös partymnak nem volt könnyû dolga, úh visszavonultam.
Apropó! Hol lehet ethert venni? A necroolban a bakanmy nekem nem árul...😞
Az én 65ös partymnak nem volt könnyû dolga, úh visszavonultam.
Apropó! Hol lehet ethert venni? A necroolban a bakanmy nekem nem árul...😞
Az nekem már meg van 😊
Nem birsz vele?
Nem birsz vele?
Hello! Ezek a rare monsterek mire jók?Nem kapunk értük semmit?
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Fafnir-t lenyomta vmelyikõtök?
Hogy fogom megtalálni a Balheim kulcsot igy nem tom 😊
köszi 😊
Vki nem tudja, h pontosan miket és mennyit kéne eladni, hogy tudjak hi-potiont venni a bazaarban?
Háát ööö izé... Biztos jól írtad le? 😊
Vmi olyasmirõl van szó, h a cactoid, amit levadásztál, azt keresik vkik, de sajna gyógyszer lett belõle, már senki sem képes visszahozni az életbe. Lehet, hogy elszúrtad? Nem hinném.
After the event in Barheim Passage, you can return there from other entrance in
Dalmasca Eastersand. Reason for return is because of Barheim Passage is related
to certain side quests and esper/summon, all you need is just Barheim Key.
To get Barheim Key:
- Clear Flower Saboten and Nidhog Mob Hunt missions (rank E), so you have
åÖÌU¯k.
- After get your reward, talk to your client of Flower Saboten mission, Dantro
(_g😉 again.
- Go to South of River where you can find Dalmasca Eastersand Gate Crystal.
Talk to Dantro's wife (_gÌÈ😉 obtain Thousand Needles.
- Leave and return this area, talk to the people near the river and the boy
there (`O😉, choose first option in the dialogue, will go North of River.
- Now speak with . After some events will back to South of River.
- Now speak with Dantro's wife again, then search behind her camp will see a
red flower there, examine it, a flower saboten will follow you.
- Speak with the boy to go North of River again.
- Get close to the giant flower saboten, watch a scene.
- Back to South of River and talk to Dantro's wife.
- Search the left corner around the river can see a shiny thing there, check it
will get ZLÌLk. Pass it to Dantro's wife.
- Now back to small camp section and talk to Dantro again. Same place, find the
boxes in the central, check the jars there for lu, pass it to
Dantro's wife also.
- Move to Northern most section of Dalmasca Eastersand, search the valley
flowers here. One of them is in the central of this section, beside the rock
which you can push down, examine it will get JÔÌÔ̵¸.
- Back to South of River and talk to Dantro's wife, also pass åÖÌU¯k to
her.
- Leave here for awhile and return, talk to ñµ½·l, the women behind the
camp where Dantro's wife by, she will gives you Barheim Key.
From the Dalmasca Eastersand Gate Crystal, go South, then turn to South-East,
there is a small area, use your Barheim Key to unlock that door can back to
Barheim Passage now.
Bocs, de ezt most nem fordítom le.
Vmi olyasmirõl van szó, h a cactoid, amit levadásztál, azt keresik vkik, de sajna gyógyszer lett belõle, már senki sem képes visszahozni az életbe. Lehet, hogy elszúrtad? Nem hinném.
After the event in Barheim Passage, you can return there from other entrance in
Dalmasca Eastersand. Reason for return is because of Barheim Passage is related
to certain side quests and esper/summon, all you need is just Barheim Key.
To get Barheim Key:
- Clear Flower Saboten and Nidhog Mob Hunt missions (rank E), so you have
åÖÌU¯k.
- After get your reward, talk to your client of Flower Saboten mission, Dantro
(_g😉 again.
- Go to South of River where you can find Dalmasca Eastersand Gate Crystal.
Talk to Dantro's wife (_gÌÈ😉 obtain Thousand Needles.
- Leave and return this area, talk to the people near the river and the boy
there (`O😉, choose first option in the dialogue, will go North of River.
- Now speak with . After some events will back to South of River.
- Now speak with Dantro's wife again, then search behind her camp will see a
red flower there, examine it, a flower saboten will follow you.
- Speak with the boy to go North of River again.
- Get close to the giant flower saboten, watch a scene.
- Back to South of River and talk to Dantro's wife.
- Search the left corner around the river can see a shiny thing there, check it
will get ZLÌLk. Pass it to Dantro's wife.
- Now back to small camp section and talk to Dantro again. Same place, find the
boxes in the central, check the jars there for lu, pass it to
Dantro's wife also.
- Move to Northern most section of Dalmasca Eastersand, search the valley
flowers here. One of them is in the central of this section, beside the rock
which you can push down, examine it will get JÔÌÔ̵¸.
- Back to South of River and talk to Dantro's wife, also pass åÖÌU¯k to
her.
- Leave here for awhile and return, talk to ñµ½·l, the women behind the
camp where Dantro's wife by, she will gives you Barheim Key.
From the Dalmasca Eastersand Gate Crystal, go South, then turn to South-East,
there is a small area, use your Barheim Key to unlock that door can back to
Barheim Passage now.
Bocs, de ezt most nem fordítom le.
Ha leforditaná nekem valaki ezt a szöveget megköszönném 😊
The cactoid you hunted must have been this son they're looking for.Made into medicine...We'll never be able to return him now!
Ugyan is ezt kéne tennem a Barheimes kulcs miatt de egy kukkot sem értek belöle sajna 😞
The cactoid you hunted must have been this son they're looking for.Made into medicine...We'll never be able to return him now!
Ugyan is ezt kéne tennem a Barheimes kulcs miatt de egy kukkot sem értek belöle sajna 😞
köszi
most nem vagyok othon, de ha beteleportálsz Dalmasca Estersandba ott lesz a felesége a faluba, õ pedig ha jól emlékszem 5 pályarésszel lejjebb pihen.
hogy mit kell csinálni már nem tom de ide-oda kell szaladgálni köztük meg több cuccot is fel kell kutatni nekik.
ja és a parton lévõ kölökkel is kell dumálni, hogy vigyen át többször is...vmi ilyesmi
hogy mit kell csinálni már nem tom de ide-oda kell szaladgálni köztük meg több cuccot is fel kell kutatni nekik.
ja és a parton lévõ kölökkel is kell dumálni, hogy vigyen át többször is...vmi ilyesmi
Szoval valaki tudja melyik faluban van ez a Danntront,Akitöl a Barheim kulcsot kapom meg
A bio az egy spell neve.