2373
Final Fantasy XII
  • DoNorBi
    na az jó hír akkor lesz még miért tápolni,most fafnirnál égtem be gy picit,állandóan lestopolja az embereimet és sajnos az esuna nem viszi le,itembe meg kevés olyan gyógyitom van..majd megprobálom ugy hogy beteszem accessoryba a stop imunitást csak akkor meg szerintem kevés lesz az életem bubble nélkül
  • Afe
    Reddas pharostól nem lesz a partyban.
    Gilgamesh tényleg kemény de lesz jópár tölle nehezebb hunt is(pl: Behemoth King)
  • DoNorBi
    reddas mikor válik ki a csapatból,doctor cid legyőzése után egyből vagy még vaynehez menet is a csapatba marad??
    amugy a gilgamesh és fenrir hunt már nem kutya a többihez képest idáig akkikel ütköztem a játék során:)
  • Ronin1350
    áááá megvan
  • Ronin1350
    Mi az a Tournesol?
  • Ronin1350
    Én vásárolgatok pl ha eladok:Death Powder x2 Gnome x1 Adamantite x3 a bazárba vehetek egy Ultima Blade (22800Gil) érdemes még venni Dragoon's Monographot Warmage's Monographot stb stb:)
  • Afe
    pénz? van 1150000-rem, nem hiszem hogy el tom költeni. bár a Tournesolra kell a 6százezer ha jol láttam.
  • Ronin1350
    A golden amuletteket is eladtam már rég :)
  • Afe
    LP minek az már?! 1400 van mindenkinek feleslegbe :)
  • Ronin1350
    Összes Finalt végigjátszottam szóval ösmerem …….
  • Gábor
    Magic pot ff széria régi bútorja. Elixir nélkül nem tudod megölni. Elpatkolásakor 135 lp-t ad.
  • Ronin1350
    A minap Pharosban kalandoztam és találkoztam egy madárkával, azt hiszem Főnix a neve.Miután befalcolt a scathe varázslatoktól egy újabb teremben volt egy kis manó,ami egy köcsögben ült (komolyan írom. Egy elixírt kért de nem adtam neki picit ráfejeltem erre egyből kinyírta az egyik karit. Szóval majd nézzétek meg ha érdekel valakit.
  • Gabe19
    köszi:D
  • Gábor
    Kell legyen 10 espered! Elmész jaharra-ba, beszélsz a geomancerrel, aki kinyitja az ajtót.
  • Gabe19
    Sziasztok!! Henne mines titkos részébe hogy lehet bejutni???
  • Afe
    ez komoly?! megyek oda:)
  • Afe
    azé én a helyedben már megnéztem vna az 1000-es chaint :)
    abysteel az a leechelő devenér lhusu minesben, mert azt nagyon utáltam. főleg mikor már alig él oszt bevágja a kamikázét, nuku exp.

én itt Great Crystalba tápolok egy helyen megállás nélkűl teremnek a szellemfélék, ráadásul 3 csapástól fekszik és 3200 exp.

• Gábor
    Ja: "backup bash" :D. Csöveseket nem veszek be a csapatomba
  • Gábor
    Henne mines, titkos rész.
    Van benne a bányára jellemző kapcsolós szoba. Megnyomod a gombot, 25 lv65-ös nyomi ;) abysteel a nyakadba szakad :D
    Sleepga-tól és curajatól fekszenek!
    Aztán két szobával arrébb mész, majd visszajössz, megnyomod a gombot 25 lv65...
    Hogy tetszik?
  • Seth
    "backup bash" :D

és hol van ez a tápolóhely??
  • Gábor
    Akarom mondani: tudod
  • Gábor
    Tudom mennyi idő volt? Kevesebb, mint négy óra! 75-ről 90-re a main party, backup basch pl 24-ről 9 szintet kapott 1 alkalommal! A másik két backup 20 szintet lépett kevesebb, mint egy óra alatt!
    Szvsz a végjáték leghatékonyabb farmját találtam meg!
  • Seth
    beteg....
  • Gábor
    911es abysteel chain után már kicsit unom a tápolást
  • Shenlong
    hi! Hogy lehet eljutni a Viera faluból a Henne Minesba?(hol van mjrn)
    Az espereket megéri berakni vkihez, adnak vmi pluszt? (nekem nagyon nem jönnek be, az elöző részekben mindent überelő istenek voltak, itt viszont csak nagyra nőt pokémonok)
  • Afe
    ja most nézem te yazmathoz írtad én meg azt hittem omegához kell.
    yazmathoz tényleg írják.
  • Afe
    az én leírásomba ez nincs, de megkerestem ezt a Majinryuu és kiderült, hogy ez lakik sochen cave palace nyugati zárt ajtaja mögött, amihez kell egy kulcs amit a vyraal mobhunt után a cerobi steppen feltűnő windmill mobtól kell elszedni...szal gyerekjáték
  • Seth
    Van vmi opcionális boss,amit le kell verni, csak akkor jelenik meg a listában. De gondolom ezt te is megnézted a leírásokban, mondjuk japcsi verziósról vannak, ott így említik :
    Defeat Hell Wyrm/Majinryuu optional boss and clear all other mob hunt missions only exists.
  • Afe
    nagynehezen átküzdöm magam vagy 20 kapun Omegához, mikor meg ott vagyok nem reagál rám semmit. aztán utánna olvastam, ahhoz hogy harcolhassak vele teljesíteni kell az összes espert meg az összes mobhuntot
    nekem ezekből csak 1db hunt(Yazmat) hiányzik, de akárhányszor megyek Montblanchoz nincs több hunt nála :(
  • Afe
    nekem müxik. http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/final_fantasy_xii_henne_secret.png
  • Gábor
    Link nem müxik...
  • Ronin1350
    Sok sikert! És megnézem Zodiac-ot meg hátha találok valami jó dolgot.
  • Afe
    itten van ami alapján már többször is bejártam az egészet.

most a Great Crystalba nyomulok ujra, hogy elkapjam Omega Mk.XII-t.
  • Ronin1350
    a kérdőjelt elírtam az elején
  • Ronin1350
    Hmm ezt sem tudtam  Amit adtam neked gamefaqs nézegesd mintha láttam volna ott képeket a térképről hova érdemes menni . Pl.Bloody Shield : http://img.photobucket.com/albums/v515/sephiroth_y/Guide/hen_blood.jpg
    Csak az a kérdés jó ez a dolog az USA vátozathoz is ugyértem lehet hülyeséget,írok de lehet hogy ebben másképp(máshol van?)
    Most megyek Chaosra utána énis keresgélni fogok.
  • Afe
    Ribbonra gondioltam. mert a Diamond Armlet növeli a rare item lehetőségét!!
    ally:any float már mióta megvettem ;)
  • Ronin1350
    Szigorúan Float mert a csapdák azonall kinyírnak.
  • Ronin1350
    Mi jönne össze? Most vettem fel végre a kulcsokat, Fury-hoz ha erre gondolsz . Kinyírok mindenkit bosszúból az tuti:)Mindenkin Demon Siheld ,Maximillian és Magepower Shishak van:)
    Igen a földet figyeld és ne a dobozokat Hennében
  • Afe
    földön? baz én meg folyton a ládákat probálom.
    megnézem.
    ha még nem lenne vedd meg Dalmasca Estersandba a Diamond Armletet, hátha azzal összejön.
  • Ronin1350
    Írtam két megalixirt egyszerre adta meg valami tőrt ezt külön egyszer (már eladtam) pici fényes dolgot figyelj a földön az lesz a cuccos.