2373
Final Fantasy XII
  • Tyler Durden
    Levertem az első demon wall-t, a kérdésem az lenne, hogy a mögötte lévő drágakövet csak később tudom kiszedni a helyéről?
  • zsolt2800
    A Necrohol of nabudius-ban, hogy lehet az ajtókat kinyitni?
  • wimmi
    sziasztok tudnátok nekem küldeni az ffxII-hőz magyar leirást?
  • Tyler Durden
    Thx a választ, megsasolom a linket.
  • Gábor
  • sasa79
    Írjátok le légyszi hogy lehet bejutni henne mines titkos részére köszi-
  • dinomano
    Jah, 6osbol egy feljavitas jo lenne... SNES-emun toltam picit az elejet, az tetszett...
  • Gábor
    Alapvetően ezeket használtam/használom amíg nem ismertem ki a rendszert. GYanítom, h a köv végigjátszásnál már erősen módosítom majd ezeket, mert a rendszer hihetetlenül flexibilis, ez meg csak azt használja ki, amit egy sztenderd ff-ben eddig kézzel csináltál: karakter kapmó=phoenix down, leggyengébb monsztát attack, stb.
    Varázsló, és támogató karit szeretnék építeni majd, egy jó durvát. Azon majd még agyalok, ha van vmi majd megosztom.
    http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/final_fantasy_xii_lic_gam_build.txt
  • Tyler Durden
    Ki milyen gambiteket használ a karaktereivel? Gondolok itt főleg a végjátékra../húzósabb boss fightok stb/
  • Seth
    ha a 6-ot megcsinálnák így feljavítva az isten lenne
  • fanatifo
    Azértis kéne ds mert sok finaél rész jelenik meg rá engem meg kimopndottan érdekelnek:)
  • Seth
    jó graf?? én nem láttam ingame jelenetet csak cg-t, amiből semmi nem derül ki (ráadásul ahogy Penelo tekereg,az sehogy sem illik hozzá ^^, de legalább úgy tűnik kis szerelmi szál lesz benne ahogy egymásba kapaszkodtak meg néztek a végén,úgyhogy örülhetnek akinek ez hiányzott)
  • fanatifo
    bazzzz és iylen jó grafja lesz?hmmmm asszem bekéne ruházni egy ds-re:)
  • Seth
    Nintendo DS-re készülő folytatás vagy előzmény(ezt nemtom pontosan) Vaan-nal és Penelo-val a főszerepben
  • fanatifo
    http://www.square-enix.co.jp/ff12rw/

Ez mi???Erről nemis hallottam
  • Tyler Durden
    Köszi, elsőre nem használtam aztán eszembe jutott hátha, azért thx (:
  • Tyler Durden
    Ehh közben megvan, használtam rá azt a bogyót amit szedtem és tönkre lehetett verni..
  • Ronin1350
    Meg kell szerezned egy virágot és gyerekjáték legyőzni ha használod rajta !
  • Tyler Durden
    Most tartok a Tomb Of Raithwall előtt lévő bossnál /Garuda assze/. ELsőre kifektette a csapatomat, alig ütik az embereim. Az ilyen repkedős nmy ellen állítsak be ranged fegyverrel rendelkező karaktereket plusz vkit aki healeli őket?
  • Ronin1350
    Á Henne minest vagy Pharos alagsorát Ő sem bírja …. :)
  • Seth
    arra a Zodiac-ra vagyok kiváncsi, ő a legerősebb ha jóltom
  • Ronin1350
    Omega hiányzik, gyúrom a huntokat.Nem nagy durranások talán majd Ő ha meglesz.
  • Seth
    eddíg még csak olyan szinten használtam őket, hogy megnéztem az effektet ahogy bejönnek, meg a speckó támadásukat oszt ennyi.Remélem a titkosak kicsit erősebbek,eddíg csak 5 van meg.
  • Ronin1350
    Aha szerintem az volt, ha nem sorrendben mész akko nics fény és hiába hívod be Beliast.Szegény másra nem is igazán jó,köztünk legyen szólva egy fabatkát sem érnek a summonok. Szerintem.
  • Seth
    pfff, én tökre nem figyeltem, hogy képek is felvillannak, csak végigmentem az összesen és csak strigulázta a térképen a helyeket, ha jó helyre mentem. Akkor mákom volt hogy megtaláltam a helyes sorrendet
  • sasa79
    Köszi
  • Ronin1350
    Miután legyőzted a dudvát a következő területen, látsz majd négy darab Shrine of the Lost dolgot az első területen három aktív a másodikon szintén. Az a lényeg hogy miután beleálltál a közepébe, ha forgatod,a kamerát meg kell,jeleni egy képnek,és arra kell tovább menni. Szépen követed a hologramokat és a végén, a kapun fel fog villanni egy fény középen. Akkor kell a summont beidézni.
  • sasa79
    Légyszi részletesebben írjátok le mit kell csinákni feywoodban.Mert a kapunál hijába idézem meg Beliast nem tudok vele mitkezdeni
  • DoNorBi
    aha,az nemrossz csak nekem se hastega se renew magic-em idáig,de végűlis nem nehezek ezek a 7rankos huntok inkább sok ideig tart a többihez képest.
    az én taktikám a következő:mindenkire bubble,haste,bravery,2 tagra berserk a 3. pedig gyógyít,eléggé egyszerű de szerintem egyik legjobb módszer.
    De ha van jobb az érdekel.
  • Ronin1350
    Mindig van egy támogató karakterem a boss harcokban. Hastega mindenkin és van ideje bőven felrakni bármilyen varázslatot. Persze volt olyan hogy kiütötték de van talonban egy másik,plusz ha gáz van renew.
  • DoNorBi
    ez már a nagypapa buksijába is kiötlöt;D:D
    csak az a problémám hogy az egykét perc után elszáll és harc közbe erre nincs időm ura felrakni örűlök ha gyógyítani tudok:P
  • Ronin1350
    Mond nagymama, miért van 9999 HP–d? -Mert bubble varázslat van rajtam ezé'. :DDDDDDD
  • DoNorBi
    jah az mondhatni picit monoton volt:)
    én speciel a ridoranától vok készen,órákon keresztűl 3 egyforma szinten a szürke falak között bolyongani nem igazán csipáztam,alig vártam már hogy vége legyen...

• sasa79
    EZER KÖSZÖNET
  • Seth
    jajj és azután jön az a dögidegesítő rész,amikor lefelé kell menni husz szintet, kapcsolgatni az erőtereket. AZ de uncsi rész volt
  • DoNorBi
    a hely legalján vagy egy nagy kapu ami a továbbjutást rejti,csak kell egy kiss trükköt alkalmazni hogy müködjön is.és akkor jöjjön a help
    beliast megidéz,ajtót nyit,esper felmelegíti,ajtó nyilik és kész;)
  • sasa79
    Irjátolk le légyszi ,hogy feywoodban a zöldség legyőzése után mit kell csinálni.Után lévő részeken már mindent bejártam de nem jutottam előrébb.
  • Ronin1350
    Megnézem, köszi.
  • Afe
    ott lesz a westersand bejárata felől ahhol besűt a nap a barlangba a sziklák közt. többször menj be arra a részre és egyszer majd előugrik.
  • Ronin1350
    Afe az a kígyó amit Zertian Caverns ben kell levadászni te hol találtad meg? Nem akar előjönni.