2373
Final Fantasy XII
  • chicco24
    Sikerült már valakinek 4es hit-től többet elérnie a Quickening-ban.
    Mi ennek a lényege?
    Szerintem nagyon elcseszték a készítők a limitek kivitelezését.
    Minden emnél ugyanaz jön be.Az inferno.
    Ez nagyon látványtalan. Milyen jó kis limitek voltak az ff7 és ff8ban.
  • Gábor
    Gamefqs fórumon teljesen rá vannak állva a chain villogásának miértjére...
  • Tyler Durden
    Vicces, Lowtown-ból nyíló csatorna kicsit upgradelve lett. Kaptam egy huntot, mondom ez annyira nem lehet vészes. Magáig a levadászandó enemyhez el se mentem, mert elég durva csatákat kell vívni az életbenmaradásért a közmobokkal is..
  • Tyler Durden
    Thx, akkor csak pechem volt, kb 5 ki-be mászkálás után is esett
  • Seth
    random, mászkálj ki-be a térképről
  • Tyler Durden
    Lehet hülye kérdés, de mitől függ, hogy Giza Plains-nél a THe Dry-ra kerülök vagy a The Rains-re? Van ott egy huntingom és mindig a Rainsre pakol, bárhonnan közelítem
  • zsolt2800
    Köszi!
  • Afe
    beszélj macleoval Nabreus/The Muted Srap-on, aztán csináld meg ezt #1782.
  • zsolt2800
    #1892-re valaki?
  • Afe
    elfutni se olyan 1szerű ám. volt olyan, hogy lefutottam a kolosszeum folyosóira, hogy egy kicsit összesedjem magam, és simán utánnam engedte a death speckókat.
    de ha tegnap olyan 3óra csata után elmentettem vna, valószinleg már azon gondolkoznék hogyan kell Omegát lezuzni.
  • Ronin1350
    Úgy értem én lev10 körül már vertem le a gömböket (elementálokat) még a játék elején. Meg azokat a nagydarab moszákat ez egyiknél kard van. Pici harc majd siet siet kristáj vissza pici harc ...
    Persze csak ott működik ahol a pályán van a kristály pl Giza Plains.
  • Tyler Durden
    Félreértettél, nem a 10 éveseket akartam szapulni, csak szerintem ha ki be rohangálással ölhető a boss, akkor nem hiszem, hogy olyan rettenetesen nagy kihívás lenne a fight.
  • Ronin1350
    Akko a varázslat az? Mert az igen erős, lehet, mégsem csal?

Tyler nem értem miért gáz, ha egy 10 éves is ezzel játszik inkább ezzel, mint pl. a fater szolgálati Berettájával :)
  • Afe
    nem, csak Yazmatnál. gondolom azért van, hogy ha vkinek nem lenne 4órája(optimális esetben) folyamatos játékra.
  • Afe
    nem látok semmi extrát abban a fegyverben amit a ficko használ. ha megfigyeled elég keveset szed le a csikból. valszinleg egy középkategoriás csuzli.
  • Tyler Durden
    Mondjuk ez abból a szempontból kiábrándító, hogy igy bármelyik amcsi 10 éves töketlen is le tudja verni a bosst..
  • Ronin1350
    Ez mindenhol működik a sima pályákon is.
  • Afe
    "you can flee from the battle to heal your party with the Save Crystal, just be sure Yazmat is not in Regen status when you leave."

ha ezt tudom..
  • Gábor
    Gamefaqs.en kívül nincs másik olyan oldal, ahol leírások és tippek vannak? Kiábrándítóan kevés a használható anyag a játékhoz a faqs-on.
  • Ronin1350
    Ez a legerősebb putka’: Fomalhaut Nem lehet se, megvenni se összerakni és semmi extrát nem ír a gamefaqs(atak +50)
    Nem tudom ……Szerintem a lőszer az extra.
  • Gábor
    Add el.
  • Tyler Durden
    A különböző stone-okat /wind, fire, earth stb/ érdemes tartogatni valamire, vagy pedig nyugodtan eladhatom őket a boltban?
  • Afe
    sztem megkereste azt a pár lootot ami kell a legkarajabb puskához és megvette a bazárba.
    többféle módszerrt láttam.
    van aki a reversevel kombinál és így folyamatosan gyógyulnak, de ezt folyton rakni kell rájuk mert kb 15mp-ig hat.
    van olyan is aki a berserkre esküszik. meg olyan is aki a 2őt kombinálja.
    ez a fickó lemászott a lépcsőre, így nem éri el Yazmat karma, de emiatt sokkal többet nyomja a kivégző specialt.
  • Seth
    Azt nem Yazmat lövi el (én nemtom,még nem próbáltam :D)??
  • Afe
    namost ha röpke 5óra alatt szedte le a maradék 6-8 millio hp, akkor mennyi lehetett az egész?!
    b@sszus fogadni mernék, hogy simán el lehet menteni közben és nem tölti vissza a hp-t.
  • Ronin1350
    Megnéztem a filmet. Szerintem talált a játékban egy olyan lőszert, amire vagy nagyon érzékeny a mosza, esetleg csalt és ez a lőszer vagy lövedék mindent kiüt.Az a legviccesebb hogy fogalma sincs a Scathe varázslatról, mer folyamatosan a saját embereire lövi el. Ez a legerősebb varázslat ami a játékban megszerezhető :)
  • Seth
    125:40 -nél van az órája a videó kezdeténél^^ és "mindössze" 130:35-nél amikor végez :D
  • Afe
    ha vki a elejétől fogva csak a huntokat csinálja, amiért nem kap exp-t, a vyraal hunt után lenyomod ezt a Majinryuu bosst, akkor már lehet hogy beadja Yazmatot.
    csak az a baj, hogy ha történetben nem haladsz semmit, akkor a helyszíneket se tod megközelíteni. max ha végigrohansz a gamen a mobokat kikerülve a főellenségekkel végig kínlódva.
    szal elvileg talán. de az tuti, hogy az emberkének nem ez az első köre a játékkal.
  • chicco24
    Megszereztem a 2. espert is. 32es szinten vagyok. Viszont lementem az osmone plains-i barlangba ahol állítólag mégegy esper van de ott azok a rohadt lovak simán levernek. Kb hányas szinten lehet azt az espert megszerezni?
    A másik kérdésem pedig az lenne hogy hol tartok most kb a játékban??A felénél???
    Eddig 31óra a játékidőm.
  • Gábor
    Ahogy a videot elnéztem, a reverse nagyon hasznos tud lenni egy decoy-os karakteren!
  • Afe
    LOL. ha most azt mondod, hogy van egy lóf.sz item amit hozzávágok és megfekszik tőlle, akkor már dobok egy hátast
  • Gábor
    NA NEEEEEE!
    Ezt nem hiszem el! Valami gameshark code lehet! Nem létezik, hogy 2 lv3-as karival ideáig eljut!
  • Seth
    vagy vanITTegy Low level guide, 1-2 leveles emberkékkel megöli ...lol, csak tudnám hogy a rákba jutott el idáig úgy, hogy szinte nem is ölt le sok mob-ot
  • Gábor
    Yazmat spoiler!

BOSS : Yazmat
    HP : around 50,000,000

The last Mob Hunt mission, it's located in Ridorana Cataract, the round section
    at South where knowing as Colosseum. You must complete all other Mob Hunt
    mission and defeat Doom Dragon optional boss, then back to Clan HQ and talk
    to Monblanc to get this mission.

Yazmat knows to send many negative status anytime, prepare to cure Petrifying,
    Stop, Slip. Also prepare some Phoenix Down to revive your team from time to
    time, Yazmat attack can send Death to your team randomly. After half of its
    life, it will raise up defence and attack power. Same time, it might cast
    Reflecga spell to you, make sure don't cast the healing spells if you have
    Reflect status. To reduce the damage of Cyclone Tornado, you can equip the
    Poncho (light equipment) when it's going to perform this move, it can reduce
    50% damage of Wind elemant attack. Since it's like Doom Dragon, so you can flee
    from the battle to heal your party with the Save Crystal, just be sure Yazmat
    is not in Regen status when you leave.
  • Seth
    és ez egy Hunt??? oh my god, erről láttam videót amikor egyedül Vaan-nal lealázta, azt hogy a francba csinálta, ha még 3-an is nehéz? OO
  • Gábor
    Vajon mi a megfejtés? Mindjárt megyek gamefaqra ötletért!
  • Afe
    Omegával még nem, mert előtte le kell nyomni ezt a Yazmatot akinek csekély 50,000.000 hp-ja van!!!
    az első 2óra nagyon pite, megnéztem egy filmet közben
    az utánna lévő 1-1,5 órába már oda kell figyelni rendesen.
    de amikor eljutottam oda, hogy 4csík hp-je volt hátra, fogta magát és sorozatba kiírtott mindenkit. még csak esélyem se volt feléleszteni őket. behoztam az uj karaktert már zúzta is le abban a pillanatban...puzi
  • Ronin1350
    BOSS : Omega Mk.XII
    HP : around 12,000,000? Vele harcoltál ?
  • Afe
    b@ssza meg a SQUARE ENIX azt a Yazmatos qrwaa....

nem elég hogy végtelen-1 hp-t adnak neki, de ráadásul még olyan g.cire csinálják, hogy az uccso millió hp-nál már sorozatba nyomja a kivédhetetlentutihalál multiattackot

elb@sztam 3órát feleslegesen.
  • Tyler Durden
    Tárgytalan, 2. leverése után müxik.