2373
Final Fantasy XII
-
#1973 Omegával még nem harcoltam, előtte még összeszedek egy pár rare cuccot.
nála nem lehet menteni még megközelíteni is körűlményes.
a video alapján keménynek tűnik. majd meglesem. -
#1972 akkor az volt az a számláló a low leveles videóban?? vmi round 1,2,3 stb -
#1971 ha nem lehetne akkor sztem nem csinálná meg szinte senki. nekem kb 7órámba tellett össesen.
a képernyő jobbfelső részén kiírja, hogy hányszor lett elmentve a harc közben. azt nem vettem észre, hogy ez számítana-e vmiben. -
#1970 Omega megvolt már? Kíváncsi lennék melyik a legnehezebb csata a játékban.. -
#1969 Lehet, pár hozzászólással ezelőtt volt erről szó. Gondolom, igy, hogy menteni is lehet többeknek sikerülni fog.
-
#1968 menteni is lehet közben?? -
#1967 volt egy szabad délutánom és akkor akartam le vadászni mentés nélkül, de 5óra harc után este 10 körűl mikor már csak 2millio hpje volt, hirtelen magára dobott még vagy 10millát. ugyhogy kénytelen voltam 1x elmenteni és másnap öltem le végleg.
btw a végén nagyon paraszt tud lenni. sok szerencse és türelem kell hozzá. -
#1966 Afe az uccsó huntot sikerült már megcsinálni? Ha igen, akkor a ki rohanok save crystal majd visszarohanok módszerrel? -
#1965 Köszi szépen a linket. Ez elég durvának néz ki.. Kb 30. szinttől kezdve stealelek mindenkitől /gambit/, ennek hatására tele vagyok minden féle és fajta itemmel. Csak azokat adom el, ami tuttira nem kell semmire, vagy seperc alatt betom szerezni. Remélem mire a végére érek, pár cucc meglesz, ne kelljen annyit farmolni. -
#1964 na ez egy kicsit szétbarmolódott, de a #1949 linken megtalálod:) -
#1963 -------------
--| Tournesol | (Knight Sword) |-----------------------------------------------
-------------
= Serpentarius x3
- Reward of collecting all 13 Espers.
- Steal from Zodiac Esper - Henne Mines.
- Trade with Great Arcana x1, Snake Skin x4, Serpent Eyes x2.
|
|== Great Arcana
| - With the Canopus Pot, you could get it from many rare monster.
| - Trade with Arcana x10, Feystone x1, Soul Of Thamasa x1.
| |
| |=== Arcana
| | - With the Canopus Pot, you could get it from lot of monster.
| | - Drops from many rare monster.
| |
| |=== Feystone
| | - Drops or Steal from any Spirit type enemies. Reference the
| | 'Spirit Appearance' above of this section.
| |
| '=== Soul Of Thamasa
| - Drops from Over Soul - Necrohol of Nabudis, random anyway.
| - Reward of Death Scythe rank S Mob Hunt mission.
| - Steal from rare monster No.62 - Barheim Passage.
|
|== Snake Skin
| - Drops or Steal from Wild Snake - Giza Plains, sunny weather,
| central West section.
| - Drops from rare monster No.27 - Mosphoran Highwaste, Road To Sky.
| - Drops from rare monster No.28 - Golmore Jungle, North-West section.
|
'== Serpent Eyes
- Drops from Basilisk - Feywood, two sections before to Giruvegan.
= Soul Of Spirit Emperor x3
- Trade with Great Arcana x1, Soul Powder x1, Wargod's Band x2.
|
|== Great Arcana
| - With the Canopus Pot, you could get it from many rare monster.
| - Trade with Arcana x10, Feystone x1, Soul Of Thamasa x1.
| |
| |=== Arcana
| | - With the Canopus Pot, you could get it from lot of monster.
| | - Drops from many rare monster.
| |
| |=== Feystone
| | - Drops or Steal from any Spirit type enemies. Reference the
| | 'Spirit Appearance' above of this section.
| |
| '=== Soul Of Thamasa
| - Drops from Over Soul - Necrohol of Nabudis, random anyway.
| - Reward of Death Scythe rank S Mob Hunt mission.
| - Steal from rare monster No.62 - Barheim Passage.
|
| == Soul Powder
| - Drops from Etem - Henne Mines, East hidden section,
| the road to secret Esper Zodiac.
| - Steal from rare monster No.63 - Necrohol of Nabudis,
| the corridor in front of the room
| where you fight Fury optional boss.
'== Wargod's Band
- Drops from Leynir - Nabreus Deadland,
North from the Gate Crystal.
- Steal from rare monster No.30 - Nam-Yensa Sandsea, South section.
= Gemsteel x3
- Trade with Scarletite x1, Damascas Steel x2, Hell-Gate's Flame x2.
|
|== Scarletite
| - Drops from Emeralditan - Nabreus Deadlands,
| South section from the Gate Crystal.
| - Steal from rare monster No.1 - Cerobi Steppe, three splited area.
|
|== Damascus Steel
| - Drops or Steal from Bune - Pharos at Ridorana, Subterra B1F.
| - Steal from rare monster No.44 - Pharos at Ridorana, First Ascent.
| - Steal from rare monster No.76 - Paramina Riff,
| Ice River at South-East.
| - Steal from rare monster No.77 - Cerobi Steppe,
| North section from the Save Crystal.
|
'== Hell-Gate's Flame
- Drops from Cerberus - Feywood,
from Northern section before Golmore,
go to East section.
én sajnos nem loptam Zodiactól, így 2db Serpentariust kell összehoznom a boltban.
van 2db High Arcana-m is, ami remélem megegyezik a Great Arcanaval. de az is lehet, hogy nem mert ez már egy javitott verzio. amikor belekeztem még a lootok más néven szerepeltek benne. pl a Feystone Sirit Stone volt.
Hell-Gate's Flameket probálom a cererusoktól beszerezni, de kb 200 dög után is csak 3db jött eddig össze :(
-
#1962 TÉnyleg 1 kérdés, Mandragora bossnál /5 különböző zöldség/, lehetett stealelni dolgokat. 3tól sikerült lopnom 2 már meghalt mielőtt steeleltem volna tőle, ugye így nem maradtam le semmiről /gondolom csak pénzt érnek a lopott cuccok/.
Mégvalami, Afe írt itt 1 kardról amihez most hajkurássza az alapanyagokat. Ugye csak olyan anyagok kellenek, amelyeket moboktól lehet steelelni? Tehát nem tudom úgy elrontani, hogy bosstól nem sikerül ellopni vmit mivel megölöm, majd ha rámentek az adott állásra, akkor buktam, mivel nem loptam el tőle vmi itemet.. -
#1961 Levertem, de a site 11key nincs meg igy nem másztam tovább egyelőre. Mai napon 2 hunt miatt szívtam. Az egyik a Zertinan Cavern-ben lévő Marilithi volt /itt az espertől kezdve mindenkit megcsapkodtam/. Ellenben a másik hunttal vagy 4 órát szívtam . Nabreus Deadlands-en Roblont kerestem. 43as szinten mentem be, 50esen jöttem ki és Roblont - a csontvázok miatt - igy is kiba nehezen sikerült levernem.. Jelenleg Archadesben vagyok, most huntok nagyrésze kipipálva /26 van meg asszem eddig/ szal kicsit haladok a sztorival is. -
Gábor #1960 És nála továbbmentél? Durandalokkal összefutottál? -
Anhero #1959 Hi!
Meg tudná valaki mondani, hogy Exdeath (?) esper hol van
Mosph.Highw.-én? Hogy kell azokat a kütyüket állítgatni,
hogy be tudjak jutni az elzárt helyekre?
Köszi! -
sasa79 #1958 Köszi a segítséget -
#1957 Nevetni fox megborítottam Antit meg az egész kompániáját. Quickeninggel szíjjelraktam a kis sáskákat, utána kapott a nagy is az agyára, igaz jópár high poti meg phoenix down elment rá.. -
Gábor #1956 Ütnek, borulsz. :D -
#1955 Thx, direkt hagytam ott egy mentést, ki fogom próbálni Most újabb huntot próbálok megcsinálni, Antlion-t kell levadászni a Lhusu Mines-ban. Nem is vágtam, hogy 1 kapu megnyitása után, ekkora lesz a terület. Nemtom elegek lesznek e ide a 43as emberkéim -
Gábor #1954 Paling effect alatt bio-t a pofájára. -
#1953 Legyűrtem, de direkt még 2x bepróbálkoztam, hogy ha lemegy a hpja, akkor mit lehet csinálni, nálam mindenre immun volt.. -
#1952 Thx. Közben elmentem egy chockoboért hátha az miatt jön elő, de nem segített. Elkedztem mászkálni közben a hunter srácot bepullolt pár mobot én meg nem szálltam le a madárkáról igy szépen megölték. Kimentem visszajöttem erre ott áll megint a hunter és mondja, hogy most oké, elvileg előjött a Trickster. Középrészen meg is találtam, de megrakott elsőre, kicsit vicces, hogy ha alig van hpja, akkor benyom vmi speckót és mindenre immunis. Legalábbis nekem se spell, se ütés se semmi nem fogott rajta. Tanulság, reload és quickeningel fél hpról földbegyalulom.. -
#1951 nem véletlen trickster a neve ^^. Mászkálj ki be a területen, majd a másik vadász szól ha érzi hogy itt van. Mivel láthatatlan, nehéz kiszúrni, de azért a fénytörés elég feltűnő .Ajánlott szint 40+ -
#1950 A Trickster nevezetű huntot próbálom megcsinálni. Elmentem a megadott helyre de csak egy másik hunterrel futok össze, magát Trickster nem találom. Van vmi trükk ami után megjelenik? /az összes más lényt már elpusztítottam az adott területen/ -
#1949 Ezen a helyen le van írva, hogy mihez melyik lootot kell eladni aaz árusoknak(Trade).
én most a Tournesolt probálom összehozni, de sokféle lootot kell lopni hozzá és még a nevük se uaz mint a japoban.
Ridoranában az a blackorbos kapcsolók egy ajtót nyitnak, ott kell lenyomni Pandemonium nevü mobot, és akkor aktíválodik a teleport. -
sasa79 #1948 Hogy lehet valamit összerakni az itemekből? Légyszi ha tujátok segítsetek.+miután csatlakozott a kopasz csóka egy hajóval elmentem egy szigere.Ott van egy hejiség melynek a közepén van egy teleport. De nem tudom használni. A plálya mind a két felén aktiváltam a cuccot amibe a black orb kell de semmi. Please help -
taron #1947 szerintem tyler mind1,nem sokat érnek az esperek,max gyűjtögetésre jók! -
#1946 Az espereket érdemes 1embernek adni, vagy nagyjából elosztani a csapattagok között? -
#1945 Végre megvan.. -
#1944 Most kellene átmennem a The Stilshrine Of Miriam nevű helyre, de Paramina Rifttől délre én nem találok átjárót.. Vki vágja akkor pls segítsen. -
taron #1943 luiprima:felmész gamefaqsra,letöltöd a rare monster faq-ot és ott leírja mind1ik helyét meg hogy melyik dob trófeát(engage item)!egyébként amelyik trófeát dob az csak egyszer jön elő! -
#1942 Kicsit visszaolvasol találsz ilyen hozzászólást. Pl #1835 -
#1941 El kell menned Ozmone Plains-re. Lesz 1 sebesült katona, annak adni kell 1 potiont. Ezután a chocobot a rendelkezésedre fogja bocsájtani. Azzal kell elmenni balra, ahol lesz egy másik chocobo. Azoknál a bokroknál, ahol chochobo lábnyomot látsz, át tudsz gázolni. Az egyik ilyennél lesz a Henne Mines, könnyen megismerhető, mert a bejáratánál holttestek lesznek. -
Gabe19 #1940 Hy!! 70-es szintű vagyok és én eddig nem találok olyan helyett ahol jól lehetne fejlődni! Ti nem tudtok véletlenül egy jó tápoló helyet?? -
#1939 Hali. Valaki nemtudna segiteni rajtam eddig tök simá ment minden a játékban ami sztem eléégé el lett rontva ezzel az ujnak nevezthetö harccal ,de mind1. Szal.. 30 as szinten vagyok és nemtudom h merre kell mennem?? ( a nyuszifülü csaj szülöföldjén vagyok ahol elmonják h menjek el vmi bányába (talán HESSE MINE)..merre kell mennem mert a bánya ott van a térképen de az ut???? nincsmeg) -
#1938 Van az a Rare monster hunt küldetés mikor megkaptam addigra már megöltem vagy 20 rare monstát gondoltam visszamegyek újra leölöm őket a trófeákért de van amit már 10 szer megöltem és nem dob trófeát mitől függ ez? -
Gábor #1937 Nem csak ezért. Erről beszélnek a faqson. Hosszasan. -
taron #1936 a chain akkor villog ha a legközelebbi rare monster megjelenik!!!!! -
z3d #1935 nekem kétszer sikerült 18as, meglátásom szerint mázlifüggő (bár elismerem ez az első FF, amivel játszom, szóval lehet van vmi, amiről nem tudok), csak akkor sikerült, ha nem kellett az R2-t nyomkodni, hanem beadott magától egy egy karaktert.
Az, hoyg mi jön be a végén attól függ, melyik szintű támadásból mennyit sikerül végrehajtani, itt van egy jó kis leírás
http://www.ff12-europe.com/mistknack.htm
-
#1934 a quickeningek a limitek, az inferno amolyan ráadás,abból is van kb 5 féle. Ark blast, torrent, luminesence meg még nemtom mik. Nekem 17 volt a legtöbb