Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
arra a Zodiac-ra vagyok kiváncsi, õ a legerõsebb ha jóltom

PSN ID.: Beegabor

Omega hiányzik, gyúrom a huntokat.Nem nagy durranások talán majd Õ ha meglesz.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Seth
eddíg még csak olyan szinten használtam õket, hogy megnéztem az effektet ahogy bejönnek, meg a speckó támadásukat oszt ennyi.Remélem a titkosak kicsit erõsebbek,eddíg csak 5 van meg.

Aha szerintem az volt, ha nem sorrendben mész akko nics fény és hiába hívod be Beliast.Szegény másra nem is igazán jó,köztünk legyen szólva egy fabatkát sem érnek a summonok. Szerintem.

Seth
pfff, én tökre nem figyeltem, hogy képek is felvillannak, csak végigmentem az összesen és csak strigulázta a térképen a helyeket, ha jó helyre mentem. Akkor mákom volt hogy megtaláltam a helyes sorrendet

Köszi
Miután legyõzted a dudvát a következõ területen, látsz majd négy darab Shrine of the Lost dolgot az elsõ területen három aktív a másodikon szintén. Az a lényeg hogy miután beleálltál a közepébe, ha forgatod,a kamerát meg kell,jeleni egy képnek,és arra kell tovább menni. Szépen követed a hologramokat és a végén, a kapun fel fog villanni egy fény középen. Akkor kell a summont beidézni.

Légyszi részletesebben írjátok le mit kell csinákni feywoodban.Mert a kapunál hijába idézem meg Beliast nem tudok vele mitkezdeni
DoNorBi
aha,az nemrossz csak nekem se hastega se renew magic-em idáig,de végûlis nem nehezek ezek a 7rankos huntok inkább sok ideig tart a többihez képest.
az én taktikám a következõ:mindenkire bubble,haste,bravery,2 tagra berserk a 3. pedig gyógyít,eléggé egyszerû de szerintem egyik legjobb módszer.
De ha van jobb az érdekel.

Haverok, Buli, Fight Club!

Mindig van egy támogató karakterem a boss harcokban. Hastega mindenkin és van ideje bõven felrakni bármilyen varázslatot. Persze volt olyan hogy kiütötték de van talonban egy másik,plusz ha gáz van renew.

DoNorBi
ez már a nagypapa buksijába is kiötlöt;D😄
csak az a problémám hogy az egykét perc után elszáll és harc közbe erre nincs idõm ura felrakni örûlök ha gyógyítani tudok😛

Mond nagymama, miért van 9999 HP–d? -Mert bubble varázslat van rajtam ezé'. 😄DDDDDD

DoNorBi
jah az mondhatni picit monoton volt😊
én speciel a ridoranától vok készen,órákon keresztûl 3 egyforma szinten a szürke falak között bolyongani nem igazán csipáztam,alig vártam már hogy vége legyen...

EZER KÖSZÖNET
Seth
jajj és azután jön az a dögidegesítõ rész,amikor lefelé kell menni husz szintet, kapcsolgatni az erõtereket. AZ de uncsi rész volt

DoNorBi
a hely legalján vagy egy nagy kapu ami a továbbjutást rejti,csak kell egy kiss trükköt alkalmazni hogy müködjön is.és akkor jöjjön a help
beliast megidéz,ajtót nyit,esper felmelegíti,ajtó nyilik és kész😉

Irjátolk le légyszi ,hogy feywoodban a zöldség legyõzése után mit kell csinálni.Után lévõ részeken már mindent bejártam de nem jutottam elõrébb.
Megnézem, köszi.

Afe
ott lesz a westersand bejárata felõl ahhol besût a nap a barlangba a sziklák közt. többször menj be arra a részre és egyszer majd elõugrik.

Afe az a kígyó amit Zertian Caverns ben kell levadászni te hol találtad meg? Nem akar elõjönni.

DoNorBi
na az jó hír akkor lesz még miért tápolni,most fafnirnál égtem be gy picit,állandóan lestopolja az embereimet és sajnos az esuna nem viszi le,itembe meg kevés olyan gyógyitom van..majd megprobálom ugy hogy beteszem accessoryba a stop imunitást csak akkor meg szerintem kevés lesz az életem bubble nélkül

Afe
Reddas pharostól nem lesz a partyban.
Gilgamesh tényleg kemény de lesz jópár tölle nehezebb hunt is(pl: Behemoth King)

DoNorBi
reddas mikor válik ki a csapatból,doctor cid legyõzése után egybõl vagy még vaynehez menet is a csapatba marad??
amugy a gilgamesh és fenrir hunt már nem kutya a többihez képest idáig akkikel ütköztem a játék során😊

áááá megvan

Mi az a Tournesol?

Én vásárolgatok pl ha eladok😄eath Powder x2 Gnome x1 Adamantite x3 a bazárba vehetek egy Ultima Blade (22800Gil) érdemes még venni Dragoon's Monographot Warmage's Monographot stb stb😊

Afe
pénz? van 1150000-rem, nem hiszem hogy el tom költeni. bár a Tournesolra kell a 6százezer ha jol láttam.

A golden amuletteket is eladtam már rég 😊

Afe
LP minek az már?! 1400 van mindenkinek feleslegbe 😊

Összes Finalt végigjátszottam szóval ösmerem …….

Magic pot ff széria régi bútorja. Elixir nélkül nem tudod megölni. Elpatkolásakor 135 lp-t ad.

A minap Pharosban kalandoztam és találkoztam egy madárkával, azt hiszem Fõnix a neve.Miután befalcolt a scathe varázslatoktól egy újabb teremben volt egy kis manó,ami egy köcsögben ült (komolyan írom. Egy elixírt kért de nem adtam neki picit ráfejeltem erre egybõl kinyírta az egyik karit. Szóval majd nézzétek meg ha érdekel valakit.

köszi😄
Kell legyen 10 espered! Elmész jaharra-ba, beszélsz a geomancerrel, aki kinyitja az ajtót.

Sziasztok!! Henne mines titkos részébe hogy lehet bejutni???
Afe
ez komoly?! megyek oda😊

Afe
azé én a helyedben már megnéztem vna az 1000-es chaint 😊
abysteel az a leechelõ devenér lhusu minesben, mert azt nagyon utáltam. fõleg mikor már alig él oszt bevágja a kamikázét, nuku exp.

én itt Great Crystalba tápolok egy helyen megállás nélkûl teremnek a szellemfélék, ráadásul 3 csapástól fekszik és 3200 exp.

Ja: "backup bash" 😄. Csöveseket nem veszek be a csapatomba <#idiota>

Henne mines, titkos rész.
Van benne a bányára jellemzõ kapcsolós szoba. Megnyomod a gombot, 25 lv65-ös nyomi 😉 abysteel a nyakadba szakad 😄
Sleepga-tól és curajatól fekszenek!
Aztán két szobával arrébb mész, majd visszajössz, megnyomod a gombot 25 lv65...
Hogy tetszik?

Seth
"backup bash" 😄

és hol van ez a tápolóhely??

Akarom mondani: tudod

Tudom mennyi idõ volt? Kevesebb, mint négy óra! 75-rõl 90-re a main party, backup basch pl 24-rõl 9 szintet kapott 1 alkalommal! A másik két backup 20 szintet lépett kevesebb, mint egy óra alatt!
Szvsz a végjáték leghatékonyabb farmját találtam meg!

Seth
beteg....

911es abysteel chain után már kicsit unom a tápolást <#idiota>

Shenlong
hi! Hogy lehet eljutni a Viera faluból a Henne Minesba?(hol van mjrn)
Az espereket megéri berakni vkihez, adnak vmi pluszt? (nekem nagyon nem jönnek be, az elözõ részekben mindent überelõ istenek voltak, itt viszont csak nagyra nõt pokémonok)

http://gamer-planet.freeblog.hu

Afe
ja most nézem te yazmathoz írtad én meg azt hittem omegához kell.
yazmathoz tényleg írják.

Afe
az én leírásomba ez nincs, de megkerestem ezt a Majinryuu és kiderült, hogy ez lakik sochen cave palace nyugati zárt ajtaja mögött, amihez kell egy kulcs amit a vyraal mobhunt után a cerobi steppen feltûnõ windmill mobtól kell elszedni...szal gyerekjáték<#vigyor2>

Seth
Van vmi opcionális boss,amit le kell verni, csak akkor jelenik meg a listában. De gondolom ezt te is megnézted a leírásokban, mondjuk japcsi verziósról vannak, ott így említik :
Defeat Hell Wyrm/Majinryuu optional boss and clear all other mob hunt missions only exists.

Afe
nagynehezen átküzdöm magam vagy 20 kapun Omegához, mikor meg ott vagyok nem reagál rám semmit. aztán utánna olvastam, ahhoz hogy harcolhassak vele teljesíteni kell az összes espert meg az összes mobhuntot<#wow1>
nekem ezekbõl csak 1db hunt(Yazmat) hiányzik, de akárhányszor megyek Montblanchoz nincs több hunt nála 😞

Afe
nekem müxik. http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/final_fantasy_xii_henne_secret.png