Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
PSN ID.: Beegabor
az én taktikám a következõ:mindenkire bubble,haste,bravery,2 tagra berserk a 3. pedig gyógyít,eléggé egyszerû de szerintem egyik legjobb módszer.
De ha van jobb az érdekel.
Haverok, Buli, Fight Club!
csak az a problémám hogy az egykét perc után elszáll és harc közbe erre nincs idõm ura felrakni örûlök ha gyógyítani tudok😛
én speciel a ridoranától vok készen,órákon keresztûl 3 egyforma szinten a szürke falak között bolyongani nem igazán csipáztam,alig vártam már hogy vége legyen...
beliast megidéz,ajtót nyit,esper felmelegíti,ajtó nyilik és kész😉
Gilgamesh tényleg kemény de lesz jópár tölle nehezebb hunt is(pl: Behemoth King)
amugy a gilgamesh és fenrir hunt már nem kutya a többihez képest idáig akkikel ütköztem a játék során😊
abysteel az a leechelõ devenér lhusu minesben, mert azt nagyon utáltam. fõleg mikor már alig él oszt bevágja a kamikázét, nuku exp.
én itt Great Crystalba tápolok egy helyen megállás nélkûl teremnek a szellemfélék, ráadásul 3 csapástól fekszik és 3200 exp.
Van benne a bányára jellemzõ kapcsolós szoba. Megnyomod a gombot, 25 lv65-ös nyomi 😉 abysteel a nyakadba szakad 😄
Sleepga-tól és curajatól fekszenek!
Aztán két szobával arrébb mész, majd visszajössz, megnyomod a gombot 25 lv65...
Hogy tetszik?
Szvsz a végjáték leghatékonyabb farmját találtam meg!
Az espereket megéri berakni vkihez, adnak vmi pluszt? (nekem nagyon nem jönnek be, az elözõ részekben mindent überelõ istenek voltak, itt viszont csak nagyra nõt pokémonok)
http://gamer-planet.freeblog.hu
Defeat Hell Wyrm/Majinryuu optional boss and clear all other mob hunt missions only exists.
nekem ezekbõl csak 1db hunt(Yazmat) hiányzik, de akárhányszor megyek Montblanchoz nincs több hunt nála 😞