247
Szal...
-
Ramza #114 Nem tudna valaki segíteni?
Tízszer futottam neki a hajó főellenségének, nem megy.
Tudom mit kell csinálni, mégis képtelen vagyok rá, eddig egyszer volt olyan, hogy sikerült 2 szellemet elkapni, de rögtön agyonlőtt az a dög.
Valószínűleg a taktikám nem az igazi: van valakinek valami jó ötlete? -
#113 Nem jo a fix celkereszt. Nekem a mozgathato sokkal jobban teccikk :)) -
#112 igen...közben rájöttem,hogy mekkora f*sz vagyok...eccerűen nem vettem észre azt az ajtót...:)
Egyébként az engine télleg ultrakomoly,ez a
karakterábrázoláson látszik meg legjobban,ahol még a ráncok is látszanak és ki vannak dolgozva....a mimikánál észrevehető....illetve ami engem hátbavágott,az a swamp pálya "klímája"..... -
lowdog #111 én is csak most vettem észre (most végeztem a swamp phantom-mal meg a krokival)...
valahogy olyan fura lett az irányítás hirtelen, és rájöttem hogy megnyomtam L2-t véletlenül.
érdemes kipróbálni mindkettőt, mert bár a középen-célkereszttel könnyebb célozni, a másikkal jobban lehet kerülgetés közben lőni a monsztákat!
viszont sokkal nehezebb célozni (nehéz rajtatartani a szellemeken főleg a gyorsabbakon). érdekes megnézni hogy ebben a módban mit művel first person módban, pl. pisztollyal... forgatja a kezében mindenfele miközben csak néz előre... -
Ramza #110
Most újat hallottam :)
Ezek szerint azt, amit alapból ad. -
lowdog #109 az iranyitas valoban konnyen megszokhato (elsore nem is ertem miert benaztam =]), viszont kerdeznek valamit: ti melyik célzást használjátok? L2-vel lehet váltogatni a kettő közül (egyik mikor a célkereszt mindig a pékernyő közepén van, másik mikor nem és vándorol össze-vissza)? -
#108 Varj amig talakozol a rendorokkela szigeten :) -
Ramza #107 Én a hajós rész legvégén vagyok amúgy.
Mostanra teljesen kézre áll az irányítás, szerenécsre tényleg meg lehetett szokni, és egyáltalán nem olyan szörnyű, mint elsőnek tűnt.
A Primal-motor pedig még mindig szájtátásra késztet, iszonyatosan erős! Licenszelhetnék minden második játékhoz a SH3-motorral egyetemben. -
Ramza #106 Helyezzük el a dolgokat, mert elégg vizuláis típus vagyok :)
Az "új suliban" egy kereszteződésben ha balra mész, akkor eljutsz oda, ahol a kopogószellemeket lehet írtani 1-5-ig számozott termekben.
Ha előre mész, majd jobbra kanyarodsz, akkor van a sokat említett lépcsőfelszedős rész.
Ha jobbra mész, egy darab ajtót találsz, amögött van az idézőhely. -
#105 Tudom,de má kész vagyok,mer má próbáltam mindent,ráadásul ide sem tudtam egy csomó ideig jelentkezni...:)
-
#104 Igen draga :)
De nem csak ott van hanem minden palyan van vagy 4-5 de a regi suliba tudtomal csak ott van. -
#103 srácok!
Az az astral idézőhely ami ott van a wc-be??? a liftnél a régi suliban???
Mer máshol én nem találtam.... -
#102 "Vele elhordod a cuccost az útból." -
#101 "mert akkor kapja meg Astral azt a kepesegget :)" -
Ramza #100 "Az összes poltergeist szellemet kiírtottam..." -
Ramza #98 Bemész abba a szobába, ahol meg lehet idézni az astral-t.
Vele elhordod a cuccost az útból. Visszamész az "igazi" testedbe. A feltárult úton végigmész, az utolsó ellenségnél lesz a gránátvetőbe egy újfajta puki. Semmire se jó, csak arra, hogy meglőve vele a kopogószelemet láthatóvá válik egy pillanatra. Szívás, mert nagyon nehéz így is eltalálni... De ha lelőtted, akkor "megjavul" a lépcső. -
#97 Hi!
Mit kell csinálni ott ahol a szellemek felszedik a lépcsőt?...Az összes poltergeist szellemet kiírtottam... -
#96 Jah en ott mennyit szivtam amig rajottem :) -
#95 thanx! -
Jinchuu #94 Nézz föl és láss! :D
Ott van fönnt a tűzcsap, lödd ki mind a 4-et és már látni is fogod azt a kis rohadékot! :D -
#93 viszont van egy szoba(sztem az utolsó),ahol nem vágom a füstcsinálás művészetét...:) -
#92 Csak egy szellem szedi fol :) Javaslom irdsd ki a szellemeket a ot szobaban es aztan jerj visza :) -
#91 én most éppen a suliba vagyok abban a teremben ahol felszedik a lépcsőt a szellemek állandóan..... -
#90 Gyerekek csak szolok hogy aki eler a hajora ott lesz egy kellemetlen harca egy bazi nagy izevel. En most izzadtam halara magam....ha elertak oda szojatok tudok egy tuti tippet :) -
#89 En nalam meg egyetlenegy szellem sem uszta meg! minent elkaptam es kiirtottam :)
Jelenleg valami kabinban vagyok ... -
lowdog #88 a swamp elejen is van 1 bug, ki lehet menni a palyarol (en igy levagtam kicsit, kevesebbet kellett lopakodni :) -
#87 Hat fuhh... kurva nehez a kis poltergesit-okat megolni!
Az elso szobaban fel kell kapcsolni a Tv-et es kilonni az ablakot hogy a fust terjedjen es akkor lathato a szellem. Aztan tovabb minden szobaba van valami csel majd rajosz :)
En most voltam az eloadason es kicsit nehez volt :) -
#86 és mit kell csinálni az új suliban????mer én elakadtam... -
#85 Ebben a jatekban egyetlen dolog van ami nem teccik! Espedig maga az a teny hogy en nem tudom elolvasni a doktor keziratait mert egyeszruen olvashatattlanok es idegesit mert nem tudom mirol is :(
Egyebkent az uj suliban ha felmesz a budiba es a tukor ele alsz es FPS modba valtasz lehet latni egy kis bugot :) -
#84 Jelenleg a konyvtaros nenit segitem :) -
lowdog #83 siker, köszi! =]
most a következő checkpointnál abbahagytam, mert sajna van más dolgom is =] de majd folytatom!
meglepő (először nem gondoltam volna, mikor megláttam), de nagyon bejön a game! -
#82 ...a gyerek fantomja??????
montam,hogy a krokodilbőrkesztyűs forma be fog jönni...:)
egyébként ami még nagyon a helyén van,az a mimika illetve a motion capture...nagyon eltalálták....külföldi review-kba,a színészhangokat ajnározzák... -
#81 En is kinlodtam ott eleget :) Eloszor is menyel vegig a viz allat es amikor falba botlasz latsz egy csovet ami fentrol jon. Ott a cso elott valts at Melak-ra es be kell torni lent a padlot. Majd amikor leertel ott el lehet menni egy nyilason es el lehet inditani a pumpat! -
lowdog #80 hali
ja a ghost townban volt egy kisebb hazban vagy bodeban, mar megleltem en is :)
most ott tartok hogy a bányában a vizet le kene engedni gondolom az astral charming abilityvel, de hogyan? hogyan lehetne erre rajönni? -
#79 Gyerekek ahogy haladok tovabb minnel jobban meg vagyok lepodve!
SPOILER
Amikor a pincebe meglattam az oreg nyanyat a hintaszekben aszitem fraszt kapok:)
Amikor atmentem a kis hidon es az a kurva krokodil elszalt elottem kiejtettem a joyt a kezembol! Az elso harc a krokodillal konyyu volt de amikor lattam hogy kijon belole a gyerek fantomja aszitem lefoldelek!!!! Kicsit eltartott mig rajottem hogy ki kell veretni vele a hazakat de megvolt! Aztan amikor a temetoben rajottem hogy neki kell usziteni a krokodilt es lattam hogy hogyan verik egymast baaazz mekorra jelenet volt!!
Most mentem az uj suli fele de mar nem birom idegekkel szal szunet! -
Ramza #78 Ez legalább korrekt, hogy ha elszalasztod az első lehetőséget, akkor kapsz másodikat! -
#77 Na en most meek jaccani :)
Annyira fasza hogy az oszes fegyver ott log rajta :)) -
#76 ejjj...nem lehet vele betelni..:
-
#75 Igen? Nem is tudtam :))) En a puskat aszem vagy a neni hazaban vagy a Ghost Town-va leletem meg de mar nem tudom hol :) -
#74 hát ez nem az...:)