GhostHunter

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
szal szerencsém volt,mer csak egy bulldogot kellett elfognom,és megkaptam a képességet....nem kellett elõrõl kezdenem...még mindíg tartom azt,hogy az egyik legszebb játék ps2-ön!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sephi
A nagy fenet jaccok en ejszaka meg egyszer ezzel a jatekkal. Iment jot ram a infarktus vazzeg. Most jarok abba az eletkozott hazba es minden perben elal a lelegzetem hogy bazz mikre nem kepesek ezek. Eszmeletlen jo a jatek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Uuhh az gaaaz...

Szal akkor tuti el kell kapnod 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Pont ott tart most Alien! és pont az a probléma, hogy nincs meg neki ez a képessége. 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Sephi
De szerintem meg kell legyen az a kepesseg mert a banyas resznel a vizeses utan annelkul a kepesseg nelkul nem tudsz majd tovabmenni.

Astral kepessege kell legyen hogy elcsabitson egy olyat majd...

Így van, szépen menj utána majd kapd el! 😄

Sephi
Meg kell varni amig elalszik! Ugy maradj mellete hogy soha ne vegyen eszre es akkor mindig elore fog menni a csorika majd vegul elalszik. Akkor kell nekivagni a korongot es majd szijelonni.

Egyebkent most jottem ki a banyabol es valami elhagyatott kampingben vagyok es lementem valami alagutba!

Erosen ajanlom a soretes puskat a lanczfureszesek ellen! 4 loves es meg is oli!

Alien!
az szopás.....mer egyet sem kaptam el...mivel hiába lövöm,meg dobom az aknát,nem használ...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ekkora már meg kell, hogy legyen a másik képesség is, persze csak akkor ha elfogtad az összes eddigi ilyen repülõ kutya szellemet!

Alien!
akkor lehet,hogy gondom lesz...mer nekem a csajnál csak az egyik képesség választható...a melák...esküszöm,hogy nem láttam másik lehetõséget....de majd este megnézem...

Akkor még nem jutottál el a suliba, ugye?
Ha jól emlékszem, ott használni kell a csaj egyik képességét, mégpedig a sárga körben lévõ-t (jobbrol a másodikat) és erre megilyed a szellem és feljebb megy 1 emeletet neked is utána kell menni a csajjal és bekapcsolni a ventillátort vagy mit mire a kis szörnyike így kikerült a ketrecbõl és majd szépen kinyitja az ajtót neked.

Egyre inkább érik bennem, hogy beszerzem...
Alien!
egy barlangban...függeszkedve kell a víz fölött átmenni...majd a csajjal kell mászkálni,és egy "bulldog" van bezárva egy lógó ketrecbe....

Hol akadtál el?
Amúgy ez a game tényleg állat, nagyon szép grafikája van és a hangulat is nagyon ott van, bár néha kicsit nehéz, mármint még nem haltam meg egyszer sem, de pl. az én életem is 30-60 között mozgott a szellemvárosban, és most az iskola épületében is kb. annyi. Tehát én most a suliban járok, ahol el kell kapni azokat a dobálózó szellemeket. Hááát nem egyszerû, sõt kifejezetten nehéz õket megölni, de majdcsak találok valami taktikát ellenük is. 😄

Sephi
Ha' gondoltam de kicsit lezer energia nelkul maradtam amikor ket rohadt lancfureszes nekem rontott 😊))

Tenyleg ultra fasza az amikor first person modba mesz holt FPS fiiling csak az zavar hogy ha 1st personba vagyok nem igazan tudok mozogni csak kicsit balra meg jobra!

Alien!
egyébként a shotgun távoli lövésekre nem jó...lévén,hogy a sörétek szétszóródnak....erre is figyeltek...😊

Alien!
télleg eltalálták az irányítást...nekem a távcsöves puska effekt jött be nagyon...ahogy homályosodik zoomoláskor...a lánfûrészeseket sima lézerfegyverrel irtottam,de az akna náluk nem mûködik...a temetõs pálya hangulata az ambientes zenével teljesedik ki,amit nagyon eltaláltak mellé....

Sephi
Az meg hozzateheto hogy egyfeszt 5 es 20 kozott ingadozik az eletem. Rajottem pl hogy a granatal fel lehet szedni a meszebre helyezkedo kek / sarga gomboket ha ugysen dobod.

Meg mindig le vagyok nyugozve a fegyver hasznalattol. Jobban meg se tudtak vouna oldani!!!

Sephi
De igazad van bazze! Eljutottam a temetoben es aszitem leesik a pofam! Eskuszom! En meg ilyen csodalatos grafikat nem lattam! Ember! Amikor eljutottam a kis hidhoz es lattam azt a hazat ami korul van fogva koddel en aszitem lefodelek! Es Tim Burton mesebe talatam magamat hirtelen es eskuszom vagy negyed oran at setaltam a haz korul hogy jobban megnezem milyen gyonyoru es misztikus.

Egyetlen baja enneka jateknak hogy nehol tul nonotonna valik a termeszet de van egy ket olyan utos hely hogy jaj. Pl a Szellem varos tok monoton volt...

Egyet aruja' el nekem. Azokat a kibaszot lancfureszes szellemeket te hgoy olod meg a legkonnyeben?

Es most nem ertek megint valamit. Szal az a lezer puska erosebb mint a pisztolyom vagy a shot-gun? En mind azzal lovom azokat a szellem katonakat akikel nem lehet a granatal elkapni. Jelenleg talatam dinamitot de majd holnap folytatom tovabb 😊

Bake ez a jatek rullaaaaaah!!!

Alien!
nalátod...montam,hogy megéri...😊 egyébként az árnyék megoldás sztem egy kicsit trükkös,mer néha láccik néha nem...szal nem igazi realtime,de jól mûködik....mondjuk a szellemek megvalósitása döbbenetesre sikerült,néha meg is fexik tõle a vas...😊 nembaj sephi majd a második pálya a ködös-párás napfény meghozza a hangulatot,meg a ködös erdõ...😊))))) egyébiránt én elakadtam benne....

Sephi
Szal a jatek az 4.4gigat foglal a DVD-en. Gyonyoruek a karakterek es az effektek elkepesztoek. Az a fegyver kezeleset elkepesztoen eltalatak vazz! Rohadt jo! Csak egy dolog zavar. Igaz meg az elejen vagyok de annyira nincsenek kidolgova a palyak meg. Ahol jartam alig akadt egy szek vagy egy szekreny. Igaz a puska lampa efekt kurva jo 😊

Na megyek jaccom tovabb. Kicsit eltartott mig rajottem hogy kell hasznali a kis disket de kurva jo baaazz 😊))

Sir Quno Jedi
Nemtom, a Max1 gyjó volt (PC-n), de ez a kettõ már halálra untatott és valahogy elmaradt nálam szépen lassan...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"nem más platformról átportolt okádék(lsd Max Payne 2)"

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Alien!
Talán inkább a silent hill-hez áll közelebb,csak a szellemes témából kifolyólag nem olyan "szado-mazo" horror...Szellemeket kell gyûjtögetni egy kis szerkezettel,meg különbözõ fegyverekkel...Kicsit féltem a szellemes témától,hogy majd nem fog annyira lekötni,de szerencsére jó nagyot tévedtem....SZal nagyon jó kis gamma...nem más platformról átportolt okádék(lsd Max Payne 2) hanem saját sony fejlesztésû gamma...meg is láccik rajta.

Sephi
De senki nem irna ma' le hogy milyen astilus mit kell csinalni hogy kell lonni es mennyire ijeszto 😊

Alien!
én a magam részéról óriási rajongója vagyok a gammának...talán az audio-vizuális hatások miatt....viszont elakadtam benne nem is kicsit....

Sephi
Fejtsed ma' ki bovebben pls!

bastard187
NEm fogja verni eggyis sorozatoot se.
Jo grafika meg minden.. de a lágyabb...
Majd meglátkátok

www.gamer365.hu

traXion
Szal?

Sephi
Pusztuja el

Sephi
Mivel alig vab par konzolos topik ( ) ezert ugy hataroztam nyitok meg egyet. Nos ez a jatek alitolag veri az eddigi oszes RE es a SH fiilinget. Aszontak hogy kurvara brutal es eszmeletlen milyen felelmetes a jatekmenet. Hetfon ki is probalom 😊

traXion
1.!
Szal?

← ElőzőOldal 5 / 5