247
Szal...
  • Ramza
    Texasi láncfűrészes mészárlás :)
    Sajnos a puskát az iskola előtt a kocsi csomagtartójából kellett volna kivenni. Nem tudom később megszerezhető-e.
  • lowdog
    na sikerült kösz a tippet viszont ismét gondban vagyok!
    nem tudom hogy kell puskát szerezni mert jönnek a láncfűrészesek és az energiafegyver elég lassan szedi le őket! a puskát hogy tudom megszerezni?
  • Sephi
    Igen csak azzal az volt a baj hogy kurvara unalmas lett a vege fele es fel is hagytam vele.
  • Alien!
    ezt mondjuk gyanítottam...az volt még ilyen arcpirító...:)
  • Sephi
    Nekem nem is teccet volna ha atvaltozik :)

Szerintem kurva jol megvan csinalva Astral lebegese. Egyebkent a jatek a Primal engine-jen alapszik szal tok kafa.
  • Jinchuu
    Na igen, az a rész nekem is nagyon bejött, tényleg jól megcsinálták!! :D
    lowdog: astral nem fog átváltozni egyik szörnyikévé sem, csupán megkaptak azok képességeit! A szörny változattal ugye fizikailag is megjelenik a terepen, tud majd kapcsolókat kapcsolgatni stb. A többinek is csak ilyen hatásai lesznek, átváltozásra ne számíts! :D
  • Alien!
    nalátod...például ilyenekre gondoltam....
  • Sephi
    Bazz holnap mer folytathatom en is! Most vagyok ott hogy a kepet osszeillesztettem es valosagossa valt a festmeny! Oaiii de klasz!
  • lowdog
    okok, elhiszem =] csak abban nem voltam biztos hogy a csaj akkor most monsztava valtozik-e vagy sem, mert nekem az istennek se valtozott =] de este kiprobalom...

majd veszek neki szinhazjegyet vagy ilyesmit =] inkabb berletet =]
  • Alien!
    ami most nagyon bejön az a krokodilbőrkesztyűs izomkolosszus...hát aszittem lefordulok a székről...kicsit má mondjuk a silent hill féle ferdeség felé hajlik a gamma,de az nem baj....rájöttem,hogy azé teccik annyira,mer k*rvajó ötleteket valósítottak meg benne,nem eccerűen...télleg egy más világ....
  • Alien!
    ez a megoldás hidd el...tud az astral gombot nyomni+kapcsolgatni,de csak a kijelölt helyeken..ajtót nem tud nyitni...
  • Sephi
    Astral-al repuj fel a lift aknaba es a levegobe a lift folott L1 majd az irany gomb hogy raaajon a Melak ikonra es aszem X bar igy hirtelen nem tudom pontosan a gombot :)

Figyej en azt ajanlom neked hogy akkor jaccad amikor aszony nincs otthon mert amikor a masodik palyara fogsz erkezni a temetoben garantalom neked hogy inkabb elzavarod otthonrol az aszonyt csak hogy jacca' :)
  • lowdog
    egyébként az astral tud attackolni? vagy ajtót nyitni? ilyesmiket? vagy csak röpködni?
  • lowdog
    megpróbálom
    de a melák képességnél nekem csak annyit csinált, hogy nem repkedett hanem gyalogolt (földre szállt angyal =])
    azt hittem melákká változik! de nem változott...
    úgy csineltam, hogy L1-et nyomva tartottam, jobb joyyal kiválasztottam a melákképességet (fehér lett a háttere piros helyett) és elengedtem L1-et... vmit meg kell még nyomni hogy átváltozzon? (btw ha lezuhan a lift, van létra, hogy fel lehessen mászni?)
  • Alien!
    asszem be kell állni a liftbe a csajszival és a melák képességét kell használni,akkor talpraáll és leszakad alatta a lift a megfelelő szintre...
  • lowdog
    hali
    no, tegnap este nekiültem a gémnek, és egész jól sikerült elsajátítani az irányítást, a gond az, hogy elakadtam:
    az elején az iskolában lementem a pinyóba, kijöttek a szellemek, elvitték a csajszit, mentem tovább, néhány ghostát elkaptam, most ott tartok, hogy a vécében lehet astral-t summonolni, gondolom nem véletlenül mert azzal kéne tovább menni, de nem tudom merre...
    volt egy jelenet hogy a csajszi fent van a padláson azzal a vágott szájú fazonnal, az astrallal látom az ajtót amin be kéne menni (gondolom), de Lazarus nem bír felmenni oda mert a lépcső leszakadt (se fel, se le), a lift meg nem működik...
    mit tegyek? =]
    egyébként most így bejön a játék egész kellemes, bár az asszony eltiltott tőle (nem baj mert úgyis elakadtam), mert a házimozira van kötve a ps2 és elég brutálul szól... a másik szobában is félt pedig nézte a tévét =]
    a Manhuntról annyit írjatok le plz hogy milyen a játékmenet? irányítás stb, FPS vagy 3rd person? ez érdekel leginkább bár úgyis kipróbálom majd...
  • Sephi
    En meg mindig az energia fegyvert haszalom szvsz az a legjobb... a shot-gunt meg eddig csakis a lanczfureszes koronal hasznaltam :)
  • Jinchuu
    Azért irányítást tényleg szokni kell, főleg most az új suli épületben, ahol ezek a kis rohadt kopogtatószellemek olyan gyorsan mozognak és ugye pluszba még láthatatlanok is, hogy ott most abbahagytam a gamet, de majd hamarosan megint nekiállok, újult erővel. :D
  • Sephi
    Nem is lehetne szidni szal ne aggodj nem ugy veszem!

Figyej a lenyeg hogy ra kell erezni en megszoktam mar. Alig varomerjek ma' haza es jaccam :)
  • Ramza
    Na a lényeg: nem szidni akarom én a játékot, csak bénázok az irányítással :(
  • Sephi
    Igaz azokat a lathatattlan katonakat FPS-el gyikoltam :)
  • Sephi
    Hat en mar megszoktam :) En mar csaksiman odabaszom a disket es lovom mint atom :)

lowdog a Manhunt erdekes jatekbar sokat nem jacottam. Nagyon brutal!
  • Ramza
    Ha sikerül a villámgyors ellenfélre ráállítani, akkor fél másodperc múlva már nem lesz ott...
  • Ramza
    Azért nem tetszik, mert számomra irányíthatatlan a célkereszt, ennyi. Én nem tudtam eddig megszokni. Ennek ellenére végig fogom vinni, mert nagyon tetszik maga ajáték.
  • lowdog
    ja tényleg, bocs, én hibám
    keverem a gamákat!
    egyébként Manhunt milyen? azis 3rd person?
    na majd este elkezdek játszatni aztán csak belejövök =]
  • Sephi
    Az analogot hamar meg lehet szokni. Csak kicsit kell gyakorolni vele. Egyebkent nem is tudtam hogy a Ghosthuntert lehet a kis keresztel is iranyitani. Tudtommal az arra jo hogy le gugojunk es felajunk es FPS modba balra vagy jobra hajojunk :)
  • Sephi
    En nem ertem neked miert nem teccik!!!!

Ez eddig a legjobb celzasi rendszer Ps2 jatekokknal. Aszitem lefoldelek tole. Csak meg kell szokni es azonnal iranyithato a karakter. Baszotul elvezem es komolyan eddig meg egy olyan jatek sem volt aminek igy eltalatak volna a celzasi dolgokat. FPS modba meg csak neha megyek mert az nem teccik nekem es a tavcsove puskat is csak akkor hasznalom amikor nem latok jol egy szellemet :)
  • lowdog
    van ilyen automata célzó benne mint pl a GTA-ban ha R1-et nyomva tartod, R2-L2-vel váltasz a célpontok között?

egyékbént hogy nyomjátok? az iránygombokkal vagy kis joystickocskákkal?
  • Alien!
    nekem az irányítás azért jön be mer mondjuk a láncfűrészes formát úgy lehet írtani,hogy gyakorlatilag rajtatartod a célkeresztet miközben táncolsz körülötte....persze vannak betegségei,de hát melyik játéknak nincsenek???? mindenesetre össze van rakva minden szempontból,hang,grafika,hangulat....szal nagyon ott van...toronymagasan az egyik legjobb karakterábrázolás amit láttam idáig...az öreg indián arca az valami beszarás...
  • Ramza
    Ezt mondom én is: be leht váltani, de haladni nem igazán lehet így.
    Amúgy ajánlom a játékot mindenképpen, tényleg jó!
  • lowdog
    át lehet váltani fps módra de akkor csak ilyen idiótán lépeget jobbra balra... meg fordul
    bevallom őszintén, kipróbáltam csak de 5 perc után cseréltem is a Gran Turismo 3-ra...
    persze tudom hogy kib béna vagyok, de valahogy nem tudtam megbarátkozni az irányítással!
    bár ahogy végigolvastam itt a hozzászólásokat, nektek nagyon bejön a gama, úgyhogy rá fogom venni magamat még egyszer hogy elkezdjem =] hátha...
  • Ramza
    Most nem leszek népszerű, de szerintem nem nálad van a hiba: az irányítás valami ordenáré módon szar, főleg a célzás :( Ha ez jól meg lenne csinálva, akkor közel tökéletes kis játék lenne ez. (mondjuk így is király)
    Egyedül a távcsöves fegyver okés. Egyébként lehet, hogy butaságot mondok, de szvsz nem lehet menni fps módban a játékban. Ha mégis lehet, és én nem vettem észre, akkor bocs.
  • lowdog
    hali
    segítsetek. az a gondom a gaméval, hogy nekem nagyon nehéz! irányítani... kezdő ps2-s vagyok, és valahogy nem állnak rá az ujjaim a gombokra... hogy érdemes menni first person módban? a pécés múltam miatt igencsak rá vagyok állva az egér használatára főleg célzás tekintetében (már GTA-zni is nehezemre esett ps2-n), mit javasoltok?
  • Jinchuu
    Úgy látszik akkor másnak is problémái vannak az életerővel. :D Nekem is mindig a 0 felé stagnál, nagyon nehéz felhozni egy normális 60-70-es szintre. :D
  • Ramza
    Ugyanott, ugyanazon akadtam el, ahol Alien (köszi a segítséget!) és ugyanúgy félhalott állapotban szaladgálok 5 életerőn, mint Sephi :D
  • Sephi
    A fene ed keddig nem tudok jaccani mert elmentem otthonrol nyaralni (telelni) :((
  • Alien!
    kösz majd este kipróbálom...
  • Jinchuu
    Ott sok mindent kell csinálni!
    1. a vetítőt addig nyomni amíg csak lehet, nem ismétli magát hanem mindig újabb kockát ad be!
    2. világísd meg a lámpaszerűséget ami az asztalon van a sarokban!
    3. miután megkapod a 3. lámpaverziót, ami lila, nézz szét a szobában és világítsd meg a falat (talán bumpmapping? ps2-n? mindenesetre jól néz ki de nagyon!!!)
  • Alien!
    viszont b*szoptam a kisértetházat...elakadtam ott ahol az a falravetítős színes játék van...help!!!
  • Sephi
    Enszerintem is. Maig le vagyok nygozve tole. Es meg csaka masodik palya ez :)