GhostHunter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért felejtettem volna el?
Szerintem azért, mert nézek a tv-re és látom, hogy durva szép. Játszom vele, látom, hogy még szebb. Kutatok az emlékeimben, látom, hogy nincs sok ilyen szép (SH3 és a Primal hasonló nálam, és a Jak 2-tõl fosnám le a bokámat, ha nem lenne v-sync hibás).

Szóval ennyi. Nem értem az értetlenkedést :)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

De ha idõbeliséget vizsgáljuk, akkor igazad van.
De önmagában az idõbeliség alapján a GT3 se egy Outrun klón :D

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

õst = sõt

Azt hiszem a bogaramozás már le lett tisztázva, hogy kimaradhat :)
Attól, hogy a SH a RE után született, még nem a klónja. Miért lenne? Számomra se játékmenetben, se történetben, se hangulatban nincs sok köze hozzá. Annak ellenére, hogy szeretem a RE játékokat, elképesztõ a minõségbeli különbség a kettõ között a SH sorozat javára. A RE egy hatásvadász zombihorror, míg a SH egy olyan játék, ami sötét hangulatával, nagyon beteg képi világával és Lynch-es sztorijaival nyomja le az ember kedélyvilágát. Ezért én nem tekintem (és ettõl persze más tekintheti) a RE klónjának, õst, még csak azt sem fogadom el, hogy hasonló típusú játék lenne, mert számomra semmilyen szempontból nem az.

Sephi
Nos akkor volt az Alone in The Dark ... akkor azutan volt aResident Evil majd a Silent Hill.. most akkor mi nem vilagos hogy ki kinek a klonja? De ird le bogaram hogy szerinted miert nem igy van!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
"a ps2 talán legszebb játéka"

Kiváncsi volnék, hogy szerinted miért éppen ez volna az?(Elfelejtetted a régieket?)

www.youtube.com/aabyssx

Felejthetõ játék volt, az biztos.
Én mondjuk a RE-játékoktól sem vagyok elájulva az elsõ kettõ kivételével, pedig még a Zero-t is végigvittem két hónapja.

bastard187
AITD 4 mekkora rosz gém volt a szememben. Nagyon elbaszták a storyval. A Hirtelen végével....
Szerintetek?

www.gamer365.hu

Nem tudom, hogy az SG elírás volt-e és SH akart lenni, de ha igen, akkor azt kell mondanom, hogy szerintem nincs igazad. A másik mondatodban már inkább.

Sephi
Ha ugy veszuk akkor a SG az RE klon :) Es ha mar meg ugy veszuk akkor a RE az vegulis AITD klon :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bastard187
Értem én és tudom is hogy Sh horror GH meg action.
Azt mondtam, hogy én nem ilyenre számitottam.
De a kijelentésemet ég mindig fenttartom.
Ghoshunter egy jo gém a maga mûfalyában.

www.gamer365.hu

Alien!
jaja...sok hasonlóság nincs köztük...van elég SH klón,meg lesz is...Jó ki unikum játék ez...mondjuk nekem az SH már- már túlontúl undorító volt...De mûfajában verhetetlen..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ezt abszolút osztom, de figyelembe kell venni, hogy a SH horrorjáték, a GH pedig akciójáték. És mindjárt nem hasonlítja össze az ember :)

bastard187
Ez a játék kétségtelenül az eggyik legszebb gém ps2-n.
Csak nekem magával a .ö.. 'belõségekkel' volt gondom.
Nem is gondnak nevezném inkább hanem egy kicsi csalodásnak.
Nem ilyen gémre számitottam. Sh fan vagyok és kicsit mélyebb
storyline-ra és egyébb dolgokra számitottam.
De attol függetlenül jo kis gém a maga elég ritka (ps2-es) mûfalyában.

www.gamer365.hu

"Ez a játék egész szép."

Bocs, nem akarlak megbántani, de az ilyen hozzászólásokon mindig röhögök.
Itt van a ps2 talán legszebb játéka, és "egész szép" :D

aabyssx
Ez a játék egész szép. (Bírom, amikor atmoszféra effekteket látok... ...meg a víz is jópofa.)
De, hogy miért játszok vele, azt nem igazán tudom (talán mer' kiváncsi vagyok, hogy még mi szépet mutat?).

"Többet errõl nem tudok elmondani. Kérem kapcsolják ki!"

www.youtube.com/aabyssx

hali
én is ezt akartam javasolni... én is jópárszor elhaláloztam mire egyáltalán megláttam hogy hol is van ez a kva soul... =]

egyébként most fejeztem be a gamát, elég komoly volt, bár a végsõ küzdelem nem volt valami nehéz... viszont a hajó és a prison végén sokat szívtam =]
na de nem mondom akkor el hogy mikor néztem nagyokat mert aki még nem vitte végig az nem tudja, de gondolom Sephi te tudod mirõl beszélek a military base vége felé =]

Sephi
A vegen ne old meg Jaffart amikor kiesik az ablakon :)

Megpróbálom majd, köszi.
Most úgy döntöttem, hogy pihanésnek végigviszem a Prince of persiát már végre, utána visszatérek rá :)

Sephi
Sima!

Egyszeruen amikor kilovod a pofajaba a toltenyt azonnal rohany el bal vagy jobboldalara a lecsonek ugy hogy nem tudgyon elerni a csapjaval. El lehet ott bujni es folyton mozogj jobra balra kozben lodd a szellemet!

Nem tudna valaki segíteni?
Tízszer futottam neki a hajó fõellenségének, nem megy.
Tudom mit kell csinálni, mégis képtelen vagyok rá, eddig egyszer volt olyan, hogy sikerült 2 szellemet elkapni, de rögtön agyonlõtt az a dög.
Valószínûleg a taktikám nem az igazi: van valakinek valami jó ötlete?

Sephi
Nem jo a fix celkereszt. Nekem a mozgathato sokkal jobban teccikk :))

Alien!
igen...közben rájöttem,hogy mekkora f*sz vagyok...eccerûen nem vettem észre azt az ajtót...:)

Egyébként az engine télleg ultrakomoly,ez a
karakterábrázoláson látszik meg legjobban,ahol még a ráncok is látszanak és ki vannak dolgozva....a mimikánál észrevehetõ....illetve ami engem hátbavágott,az a swamp pálya "klímája".....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

én is csak most vettem észre (most végeztem a swamp phantom-mal meg a krokival)...
valahogy olyan fura lett az irányítás hirtelen, és rájöttem hogy megnyomtam L2-t véletlenül.
érdemes kipróbálni mindkettõt, mert bár a középen-célkereszttel könnyebb célozni, a másikkal jobban lehet kerülgetés közben lõni a monsztákat!
viszont sokkal nehezebb célozni (nehéz rajtatartani a szellemeken fõleg a gyorsabbakon). érdekes megnézni hogy ebben a módban mit mûvel first person módban, pl. pisztollyal... forgatja a kezében mindenfele miközben csak néz elõre...

Most újat hallottam :)
Ezek szerint azt, amit alapból ad.

az iranyitas valoban konnyen megszokhato (elsore nem is ertem miert benaztam =]), viszont kerdeznek valamit: ti melyik célzást használjátok? L2-vel lehet váltogatni a kettõ közül (egyik mikor a célkereszt mindig a pékernyõ közepén van, másik mikor nem és vándorol össze-vissza)?

Sephi
Varj amig talakozol a rendorokkela szigeten :)

Én a hajós rész legvégén vagyok amúgy.
Mostanra teljesen kézre áll az irányítás, szerenécsre tényleg meg lehetett szokni, és egyáltalán nem olyan szörnyû, mint elsõnek tûnt.
A Primal-motor pedig még mindig szájtátásra késztet, iszonyatosan erõs! Licenszelhetnék minden második játékhoz a SH3-motorral egyetemben.

Helyezzük el a dolgokat, mert elégg vizuláis típus vagyok :)
Az "új suliban" egy keresztezõdésben ha balra mész, akkor eljutsz oda, ahol a kopogószellemeket lehet írtani 1-5-ig számozott termekben.
Ha elõre mész, majd jobbra kanyarodsz, akkor van a sokat említett lépcsõfelszedõs rész.
Ha jobbra mész, egy darab ajtót találsz, amögött van az idézõhely.

Alien!
Tudom,de má kész vagyok,mer má próbáltam mindent,ráadásul ide sem tudtam egy csomó ideig jelentkezni...:)

Sephi
Igen draga :)

De nem csak ott van hanem minden palyan van vagy 4-5 de a regi suliba tudtomal csak ott van.

Alien!
srácok!

Az az astral idézõhely ami ott van a wc-be??? a liftnél a régi suliban???

Mer máshol én nem találtam....

Sephi
"Vele elhordod a cuccost az útból."

Sephi
"mert akkor kapja meg Astral azt a kepesegget :)"

"Az összes poltergeist szellemet kiírtottam..."

Bemész abba a szobába, ahol meg lehet idézni az astral-t.
Vele elhordod a cuccost az útból. Visszamész az "igazi" testedbe. A feltárult úton végigmész, az utolsó ellenségnél lesz a gránátvetõbe egy újfajta puki. Semmire se jó, csak arra, hogy meglõve vele a kopogószelemet láthatóvá válik egy pillanatra. Szívás, mert nagyon nehéz így is eltalálni... De ha lelõtted, akkor "megjavul" a lépcsõ.

Alien!
Hi!

Mit kell csinálni ott ahol a szellemek felszedik a lépcsõt?...Az összes poltergeist szellemet kiírtottam...

Sephi
Jah en ott mennyit szivtam amig rajottem :)

Alien!
thanx!

Nézz föl és láss! :D
Ott van fönnt a tûzcsap, lödd ki mind a 4-et és már látni is fogod azt a kis rohadékot! :D

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Alien!
viszont van egy szoba(sztem az utolsó),ahol nem vágom a füstcsinálás mûvészetét...:)

Sephi
Csak egy szellem szedi fol :) Javaslom irdsd ki a szellemeket a ot szobaban es aztan jerj visza :)

Alien!
én most éppen a suliba vagyok abban a teremben ahol felszedik a lépcsõt a szellemek állandóan.....

Sephi
Gyerekek csak szolok hogy aki eler a hajora ott lesz egy kellemetlen harca egy bazi nagy izevel. En most izzadtam halara magam....ha elertak oda szojatok tudok egy tuti tippet :)

Sephi
En nalam meg egyetlenegy szellem sem uszta meg! minent elkaptam es kiirtottam :)

Jelenleg valami kabinban vagyok ...

a swamp elejen is van 1 bug, ki lehet menni a palyarol (en igy levagtam kicsit, kevesebbet kellett lopakodni :)

Sephi
Hat fuhh... kurva nehez a kis poltergesit-okat megolni!

Az elso szobaban fel kell kapcsolni a Tv-et es kilonni az ablakot hogy a fust terjedjen es akkor lathato a szellem. Aztan tovabb minden szobaba van valami csel majd rajosz :)

En most voltam az eloadason es kicsit nehez volt :)

Alien!
és mit kell csinálni az új suliban????mer én elakadtam...

Sephi
Ebben a jatekban egyetlen dolog van ami nem teccik! Espedig maga az a teny hogy en nem tudom elolvasni a doktor keziratait mert egyeszruen olvashatattlanok es idegesit mert nem tudom mirol is :(

Egyebkent az uj suliban ha felmesz a budiba es a tukor ele alsz es FPS modba valtasz lehet latni egy kis bugot :)

Sephi
Jelenleg a konyvtaros nenit segitem :)