247
Szal...
-
Gábor #207 Problémám megoldva, túl finom voltam az ajtókkal:)
Az új probléma a poltergeist família: alig élek már, vmi 20 a healthem és még csak három szobából pucoltam ki őket. Van vmi eredményes taktika ellenük,ha egynél többen vannak? -
#206 Ráketláncserezd' szét az egyik ablak előtti asztal, szék halmazt és ott ki tudsz mászni! -
#205 Hat ooo ha az uj iskolaba akarsz menni akkor kerem semmi dolgod nincs budiba. Siman kimesz a regi iskola fobejaratanal es jobra :) -
Gábor #204 Hogyan kell eljutni az új iskolaépületbe? A régiben kijövök a "főhadiszállásról" , felmegyek a régibe, ott a vécében hívom astralt,de az istennek sem tudom kinyitni a lift ajtót,nem tudok továbbjutni. Astrallal 1st p nézetből látom,h a lift kötele és teteje kékesen világít, gondolom azzal kéne csinálnom vmit, de lövésem sincs, h mit! Segítsetek kérlek! -
#203 Az tenyleg remek palya volt :) -
Gábor #202 Kib* jó a game! Tegnap óta játszom,de lenyűgözött!
Éjfál körül vittem végig a mocsarat, hát mondhatom alig mertem lefeküdni! :D
"Teddy,teddy,bad man!" Kiráz a hideg :D -
lowdog #201 amikor felemelkedik, a generátorok újratöltik. mindhárom generátor kapcsolótábláját szét kell lőni, hogy ne töltődhessen újra!
ezt szvsz legjobb shotgunnal, úgy, hogy mikor futkározik, követ téged, lefutsz a lépcsőn középre és körberohanva mindhárom kapcsolótáblára lősz (kábé két-három közeli shotgun lövés elég nekik)... addig míg nem zúztad ezeket szét, nincs értelme lőni se rá, csak pazarlás...
a kapcsolótáblát könnyű megismerni, a célkereszt is pirosra vált, hogy lássad azt kell lőni. és mikor megroggyan a generátor, akkor már kampec neki, jöhet a következő -
Jinchuu #200 Na még egy kis kérdés! Azt a szemét áramos négert, hogyan kell megölni? Mert amíg lent van a földön addig semmi gond nincs vele, töltöm belé a söréteket, de amint felemelkedik és istent játszik, semmi nem hatásos rá! Én meg rohangálok össze-vissza, hogy ne találjon el, de a 2. felemelkedésére mindig kinyír.
Itt mit kell csinálni?
Előre is köszi! -
Jinchuu #199 Köszi!
Erre én is gondoltam, de sajna azt hittem, hogy minden falnak elég 1 ütés, így nem probálkoztam tovább! -
#197 Ahol a telefonok csörögtek és a rózsát láttad szét kell zúzni a renevant-al az üveget. Ott be tud jönni Lazarus. -
Jinchuu #196 Hali!
Azt hiszem egy kicsit elakadtam, valaki segíten!
Most a börtönszigeten vagyok és egy olyan résznél, hogy egy épület belsejében a csajjal kell lennem és irányításom alá kell venni egy olyan nagy brutál lényt, hogy széttörjem a falakat. Mivel meg kell szereznem egy rózsát amit egy szellem ejtett el. Na addig meg is van, hogy széttöröm a repedezett falakat meg minden, de a csávóval magával, hogy jutok be ide? Mivel mindenhol rácsok vannak meg zárt ajtók!
Remélem érthető voltam! :D -
lowdog #195 hali.
nagyjából egyetértek veled, bár a szép/felejthető kérdésbe nem mennék bele, nekem mindenhol tetszet, és mivel kezdő playstation-ös vagyok, nem sok játékot láttam, így annyira viszonyítani sem tudom semmihez a szépségét...
a végével én is elégedetlen vagyok, bár az tetszett mikor meghaltam és kilépett a főmenübe, nem tértem magamhoz hogy mi van, de aztán ment is tovább mire észbekaptam...
viszont a főellenséget iszonyat könnyű lenyomni, és ez szerintem nem túl jó, ugyanis voltak részek ahol azért megizzadtam...
összességében nekem nagyon tetszett a játék, úgy ahogy van, de még egyszer nekiállni valóban nem érdemes!
üdv
lowdog -
#194 szerintem a zenéje mindenhol óriási...úgy,hogy csapong a stílusok között..... -
#193 Tegnap volt időm játszani. Végigvittem a GH-t. Összességében jól szórakoztam, de mégegyszer nem kezdenék neki (úgyhogy vissza is adom). A mocsár és a titkos bázis nagyon szép és érdekes volt. A többi felejthető, egyes részek kifejezetten gyengék (főleg a vége befejezetlen és ...olyan semmilyen SZVSZ). A játék amúgy jól játszható volt (nem akadékoskodott sokat és folyamatosan vitt előre - ami általában nem tartok túl jónak, de a GH esetében másképpen nem lett volna türelmem hozzá).
Ja, és zseniális volt a börtönben Astral zenéje (ami a credits alatt is szól)! Ez az egy volt, amikor nem akartam tovább menni. ;) -
#192 En fejeztem ki magam roszul akkor.
De nemolvasom el mert tudod milyen vagyok :))))
orulok hogy nem hariztal meg komolyan! Nem is akartalak megbantani! -
#191 talán azért nem szeretem én sem ezt a klón kifejezést,mert valamilyen szinten lekicsinyítő kifejezés,holott általában ezek a klónok sokkal jobban sikerülnek mint az adott "stílusteremtő" játék... -
Ramza #190 Szerintem nyugodtan olvasd el, egy rossz szót nem szólok benne rád, nem leszel tőle ideges!
Szerintem legalábbis :) Arról nem is beszélve, hogy nekem nem kell békepipa, ugyanis a legkevésbé sem haragudtam meg... -
#189 Ramza ne hari de el sem olvasom mert csak megint felmmenne bennem a viz. Nem tudom miert reagalok igy mert aztan nekem lesz lelkiismeret furdalasom. Bocsesz es megprobalok igerem nyugisabb lenni. Csak azert sokszor faj hogy nekem soha sem lehet igazam.
De fejezzuk be a temat oksa? Békepipa!!! -
#188 Ja nekem mondod... 10 jatekbol amit nekem megirt 2 ment ... tobbi mind lefagyott. De egybkent nekem sincs semmi bajom vele mert azonkivul joufej gyerek :) -
lowdog #187 jóvan
köszi
akkor kell =] -
Jinchuu #186 Igen! -
lowdog #185 3rd person? -
#184 Nem, real time mind a 3 Silent Hill. -
lowdog #183 hali
már többször kérdeztem de még sose kaptam választ. tán megmondjátok nekem:
a Silent Hill játékok fix kamerásak (mint Resident Evil, Alone in the Dark)? jól vettem ki a témából?
köszi =] -
Ramza #182 Nem bántom én, egyik legjobb barátom :) -
Ramza #180 -> Cheap meg fog halni :D -
#178 Nahát, ha nem mondod, csak éppen kis barátaink ragaszkodnak a helytelen írásmódhoz, szal. inkább te olvass vissza... :DDD -
#177 Thx meggyőztetek, akkor igyekszem beszerezni. -
#174 "muszáj"
"műfaj"
Én kérek elnézést... -
Ramza #171 Nekem az írottal iszonyatosan sok bajom volt, az eredetivel szinte semmi.
De azt mondják, hogy az írott verzióból is kijött többféle, lehet, hogy csak én szívtam csúnyát.
Én ajánlom! -
#168 Nálam 1 végigjátszás közben 2x fagyott. Mind a 2x átvezető közben és közvetlenül előtte volt mentésem. Tehát engem egyáltalán nem zavart. -
#167 Arczok, lenne egy kérdésem. Nem kimondottan GhostHunter témában, de azért némileg idevág.
Szóval van ez Primal nevű játék, aminek én a demóját már vagy 10x megcsináltam, de a teljeset még nem sikerült beszereznem. Viszont lassan azért mostmár szeretném, csak éppen több helyről is hallottam olyat, hogy felejtsem el, mert egy undorító bughalmaz. o.O
Tulajdonképpen mi a baj vele, mert egy csomóan szidják (legalábbis nekem úgy rémlik) és nem akarok valami kakát megvenni. -
Ramza #166 Értem.
Akkor ezt lehet, hogy tényleg elszúrták :( -
#165 Logikus volna, de már többször kaptam rajta, hogy nem.
(pl. még az elején, miután először találkozol sniper-ekkel a következő checkpoint kimarad) -
Ramza #161 Az utolsó checkpoint-tól szerintem. -
#160 Igen! Általában keverjük a grafikát a látvánnyal! Technikai megvalósítás nagyszerűségével (ami inkább a programozók érdeme) és a játékost elért látvány hatásával (ami a művészeken jobban múlik).
SZVSZ a GH technikai megvalósításban (sok polygon, részletes textúrák, nincs töltés) nagyon jó. De ez önmagában nem elég, sőt inkább a hatás számít. Persze a GH-ban jóval több van azért a "nem elégnél". ;)
Ugyan nem kimondottan a látványhoz kapcsolódik, de a grafikát nagyon nagyban érinti (hiszen ezt a legnehezebb jól biztosítani a fejlesztőknek), hogy (mint a Primalban, vagy már a Jak2-ben is) szinte NINCS TÖLTÉSI IDŐ! Ez SZVSZ állati sokat jelent.
A mentés viszont simán sz*r. Állandóan felkínálja, de pontosan nem lehet tudni, hogy honnan fogod folytatni, ha éppen most mentesz egyet és kikapcs. -
Ramza #159 Még egy dolgot a "mi a legszebb grafika" vitához.
Szóval az a vicc, hogy bizonyos szempontból mindenki véleményével egyet tudok érteni - kinek mit jelent a "szép grafika" dolog.
Én egyébként a GH-el kapcsolatban olyan értelemben használtam, hogy:
- faszán éles
- ps2-n szinte egyedülállóan szép textúrák
- gyönyörűen kidolgozott főkarakter
- nagyon jól és szépen kidolgozott ellenfelek
- stb. :)
De az tény, hogy pl. nem vettem figyelembe a művészi hatást (lásd Ico) és az effektorgiát (lásd FFX aeonok, amiket reggelig elnézegetnék :)
Szóval sok dologból áll össze a "legszebb grafika", és elismerem, hogy én most nem vettem figyelembe az összeset.
De ettől függetlenül úgy gondolom, hogy igenis nagyon szép a GH (és jó játék is :) -
Ramza #158 Ez egy korrekt vélemény, bár nem teljesen értek vele egyet.
Amúgy a Jak 2 tényleg szuper JÁTÉK! -
Ramza #157 nálam = nálad ("maradjunk annyiban..." mondatban) -
Ramza #156 Húbazz, ez regény lett :)