247
Szal...
-
dragonforce2 #247 hello,segitség kéne.Ott akadtam el ahol ketrecben van a kislány. a lámpa már megvan, de nem tudom hogyan tovább. -
#246 Helló,segítséget szeretnék kérni,mert én most kezdtem el tolni a játékot és elakadtam.Segítenétek ,hogy hogyan kell továbbjutni a bányában,azon a hejen ahol 2 odjára kell használni astralt? -
#245 Van meg boven...
Szvsz tobb olyan palya kellet volna mint a masodik. Maga a zart es modern terulet nem igazan paszol egy szellemekkel teli vilagban. -
#244 még olyan sokvan? pedig már megöltem egy krokodil kezű köcsög szörnyet -
Ramza #243 Igazából a hangokkal és a zenékkel nem volt gond az elején sem, nagyon jó hangulatot teremtettek. -
#242 Viszont arrafelé van egy-kettő nagyon profi zene. -
Ramza #241 Jól beszélsz. -
Ramza #240 Több mint a fele simán. -
#239 Van még elég. -
#238 ki kellet fársztani a kislányt mostmár az iskolában vagyok sokvan még? -
#237 Az elejen tok jo volt de a vege fele mar uncsi. -
#236 BTW alapvetően nem túl összetett a játék, mert a Swamp Phantom kivételével szinte mindent csak lőni kell, mint az állat. ;) -
#235 Jaja aszem a szobak oszekotodnek a fo folyoson... -
#234 Gyorsnak kell lenni! Az ajtóból már lődd, mint az állat, és ha átment a falon, akkor futás a folyosó végén az ajtóhoz, majd át, és újra lőni, mint az állat. -
#233 Aszem ott tovabb kell menni bat nem tudom bisztosa... elfeldtem en ma' azt :( -
#232 ghosthunter -
#231 sziasztok
1 kis segítség kéne
ott tartok hogy bementem abba a házba ahol van a kislány meg ilyen halott babák a földön meg a falon és ha közel megyek a lányhoz röktön belemegy a falba és ilyen zöld trutyin keresztül átmegy a másik szobába aztán ha a folyosó végen bemegyek az ajtón akkor ugyanoda visszakerülök
a kérdésem mit kell csinálni :)?
köszike -
#230 En is ma kapom de amig nem vittem vegig az elsot nem is kezdem el :))) -
#229 Nekem megvolt az első, bár annak is voltak hibái, azért elég jót szórakoztam vele. A kettőt meg mindenki dicséri. Már kiváncsi vagyok rá, most kaptam meg, de még nem próbáltam. -
Gábor #228 Fatal Frame 2 isteni! -
#227 Ugyertem lehet de ugy nem erdekes :) -
#226 De nem lehet a 2-essel jaccani amig nem jaccotad ki az elsot baz... -
lowdog #225 megjelent már? -
Gábor #224 Köszi a tippet. -
#223 Én abbahagytam a felénél a játékot, egyszerűen meguntam. A következő, amit kipróbálok, a Fatal Frame 2 lesz, ajánlom neked is. -
#222 Majd a masodik reszben kiderul :) -
Gábor #221 A zene az annyira megragadt bennem. Nagyon el lett találva. -
Gábor #220 Végig vittem.Sajnálom hogy vége, egy hétig úgy jöttem haza,hogy már alig várom a játékot. A vége tényleg gáz lett. Az old ill new school és a swamp vitte hangulatilag a pálmát, azok is voltak szvsz a legkidolgozottabb részek. Sajnálom,hogy az első pálya fosatós hangulatát nem tudták végig fenntartani. Olyan,mintha a játékot a felénél befejezték volna, és kiadták csak úgy. Kikkel beszélt worm boy, és miért volt astral a chosen? Mire chosen? Mi lett vele,a proffal,a kedvenc MI-mel? Végülis nem igazi bomba,hanem szellemírtó bomba robbant...Na mind1. Tudnátok mondani hasonlóan fosatós hangulatú játékot? SHval játszottam,de az annyira nem izgatott. A fatal frame kimaradt az életmből. RE szériát ismerem,majd mindet végignyomtam. -
#219 Ha' ha belegondolsz tok sima amiutan ket orat kindoltal rajta. -
Jinchuu #218 Na igen, akár ezt is lehet mondani! :D -
#217 Szal igy utolag minden megoldas logikus es egyszeru volt :) -
Jinchuu #216 Az áramos résznél én is meghaltam egy párszor! Nem igazán gondoltam rá, hogy a generátort kell kilőni, pedig így visszagondolva elég egyértemű! :D
A kopogószellemeknél én is meghaltam 1x, no meg a hajós szörnyél, de ott szépen fel is idegesítettem magam! Mikor az ezredes vagy ki mondja, hogy kapjam el a szellemet, na akkor vagy 5-6 alkalommal soha 1 rohadt szellemet nem láttam, mire nagy nehezen észrevettem, hogy honnan is jönnek elő! :D -
#215 En tiszta veletlenul jottem ra szal en se vaguok jobb... -
#214 Nekem egy óráig tartott, mire rájöttem, hogy a generátorok oldalán lévő sz*rságot kell lőni. Addig az embert lőttem (de mint az állat) és sikerült olyan, hogy több, mint 10 újratöltésig életben tudtam maradni. -
lowdog #213 én nem vagyok ilyen jedi =]
megöltek a poltergeistek, az áramos csóka (a generátorkilövés elsőre nem sikerült =] hiába lőttem őket nem purcantak ki valószínűleg mert messziről lőttem shotgunnal) és a hajós rondaság is... -
#212 Egnem eloszor a hajon a fooelenseg olt meg... az volt az utolso is mert attol tul mar nem volt nehez! -
lowdog #211 elsőre én is meghaltam kábé a harmadik szobában de másodszorra már egész jól ment (elsőre eléggé befostam mikor a sarkon egy revenant rontott nekem...)
#208-at érdemes megfogadni, én még azt is csináltam, hogy kicsit mindig elváltottam lövés módból és arrébfutottam...
és érdemes használni a grenade-et (vagy diszket...) ha közel kerülsz valamelyikhez, alul megjelenik a "belevágás" opció, nem tudom, aabyssx erre értetted-e a belevágást... -
Jinchuu #210 Na igen, szerintem ott a legtöbbünknek alig volt élete, de sajna ez egy ilyen szint, majd később már nem lesz gond az élettel! :D Addig éld túl valahogy! -
Gábor #209 A shottyval adok a discesnek,relatíve gyorsan pusztulnak tőle. Habár már alig élek:(( -
#208 1. Ha az egyikbe azonnal belevágod a disk-et, akkor ő menekül, addig a másikat lehet lőni.
2. Ha látsz lebegő tárgyat, akkor oldalazz, ha nem akkor lőjj! ;)