Videókártya gondok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
Hali az lenne a kerdesem hogy egy 8800GTX 768 mb dd3 as kartya mennyivel jobb mint a 7600 GT??

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

kösz a segedelmet 😄
Szia!

Innen töltsd le.Step1 Desktop graphics, Step2 kiválasztod a kártyát típusát pl. Radeon HD Series, Step3 kiválasztod a kártyád sorozatát pl. Radeon HD 4XXX PCIe, Step4 kiválasztod az operációs rendszert, majd a Display Results. Én azon az oldalon ami bejött, az oldal közepén lévõ Optional Donwloads gombra kattintva bejön egy oldal. Jobb oldalon ki tudod választani a magyar nyelvet. Majd letöltöd a programokat. Én így szoktam letölteni.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Helló!

Driver-t szeretnék letölteni a videokarimhoz errõl az oldalról: http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx

Annyi lenne a kérdésem, hogy a "Component Category"-ból melyiket válasszam? (Desktop, Notebook, Workstation, Processor, Embedded Processor/Graphics, MotherBoard, TV tunner, Mac Graphic)

Vagy ha ezt így nem lehet megmondani, akkor melyik mit jelent?

Nem tom milyen adat szüksége, de nekem rendes PC-m van (nem laptop) XP-m

Elõre is kösz a választ!
nvidia 8800 gts gigabite eladó 21000 forintért

érdeklödni emaliben [email protected]
#908-as kérdésemre még nem kaptam választ😊

Config: 500W táp;Galaxy Geforce 8800;AMD x2 2,7 GHz;2gb RAM

és azóta se tudtam rájönni mibaja,már ki is takarítottam mindenütt ahol lehet de azzal se mentem sokra

PLS HELP!
Egy CM 500-as van benne.
Ha leszedem kifújom kell valami paszta alá? Régebbi 6600Gt-rõl már szedtem le, de az ugye picike ehhez képeset...

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

Ja bocs én GT-nek olvastam. 😊
Hát akkor jó lenne kifújni, mert ez a fajta hûtõ szereti beszívni a port rendesen. Jó lenne leszerelni és kitisztítani, persze ha nem mered kérj meg olyasvalakit, aki már csinált ilyet.
Amúgy milyen tápod van?

Hali köszi a választ!

igazából nem ilyenem van, hanem ilyenem:
http://xtreview.com/images/giga%208800%20gts%20112%20sps%2001.jpg

danikarate
Hali!
Olyan problémám van, hogy eddig 1600x900-on felbontásban használtam a gépem. MA reggel bekapcsoltam, de a felbontás megváltozott, és nem tudok olyat választani, hogy 1600x900 csak 1600x1200. Már próbáltam driver frissítést, de semmi. Mit tudnék csinálni, mert a régi felbontásban nézett ki igazán jól...

Szerintem túlmelegszik. Ilyened van?

Mert ezen a RAM-ok nem éppen vannak jól hûtve (gyakorlatilag sehogy).

Üdv Mindenki

Lenne egy olyan problémám,hogy játék közben lefagy a gép pöttyös lesz a kép. Kártyám Gigabyte 8800gts 512mb. Legfrissebb driver van fent amikor felkerült akkor megszûnt a kékhalál, de most meg ez a pöttyözés jött elõ..
Hardver hiba lehet?
Elõre is köszönöm a tanácsokat.

GibboRamone
Üdv mindneki! konfigom a következõ:
P4 630, 3000Mhz (Prescott 2M)
2Giga Ram ddr2 (667Mhz)
Geforce 7600 GT

Nos én jatszom egy jatekkal aminek eleg kicsi ezzel a géppel az fps.
Kaptam kölcsönbe egy Ati HD 4670-et. Azt gondoltam ez növel az fps-em. De nem, szinte ugyan az maradt. Most en nem csinaltam jol valamit, vagy egyszerüen nem eleg az fps noveleshez egy jobb video kartya csere?

Dota 2

ja és a vga húzó progikat utánna töltöttem le hogy hátha vmit tudok javítani rajta...
hello mindenki...nekem az a problémám hogy zöld csíkok futnak végig a monitoron, és ha felrakom a vga drivert akkor lefagy a gép és csak fekete képernyõ majd újraindítás után is lefagy ha csak nem a legutolsó helyes konfigurácín indítom el a gépet.

így néz ki: http://kephost.hu/share-9B5B_4C0CD7BF.html
Ryleh
hali egy msi alaplapon van egy haldoklo gf 4 ti...
van a fiokban egy regi gf 3 ti-m...de ennek a hutoventi zsinorja az alaprapra kivankozik,,,,viszon ezen az alaplapon nem talalom a megfelelo dugaljt ehhez a vezetekhez....
az alaplap manual linkje:
[url=http://www.elhvb.com/mboards/OEM/m <...> MS6701.zip ]MSI 6701 manual[/url]

koszi a valaszokat,,,remelem nem fagyok le addig megint😊)

Szeva!
A játékokon belül a grafikai beállításokat próbáltad állítgatni, lejjebb venni?
Hát a 7600GT már nem egy mai darab. De sokat segítenél, ha leírnád, hogy mi van még a gépedben.

DONGUBA
Sziasztok
7600 gt videokartyam van es az lenne a problemam hogy pl az avatar is olyat csinal hogy megyek a csavoval es egyszer csak lelassul.Vagy pl burnout-tal jatszom es megy az auto aztan lelassul egy idore utana helyreall.Legujjabb driver van feltelepitve.
MI lehet a problema?Vagy ez mar ennyire gyenge kartya?
Es milyen kartyat ajanlanatok 20 ezer alatt ami mondjuk viszi a mostani jatekokat is?Van 2 giga ddr ram a gepben pl.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hali! Lenne egy kis gondom egy 8600GT videokarival PCI-E -es.

A videokari meghibásodásának oka,hogy megpróbáltam rákötni a tv-re és kiírt valami szöveget hogy a monitorom felbontása 1440x900 és a tv pedig 640x480..erre IGEN választ adtam,mire ujraindult a gép és azóta semmi kép nincs. Próbáltam ismerõs gépében is,de ugyanaz😞
Tehát lehet hogy nem rossz csak bekell állítani valamit,de mivel nemtudom ilyen valakinek volt? Tudja rá a megoldást??? Holnap adom el hibásként egy aukciós oldalon és nem szeretném fillérekért ha semmi nagy gáz vele.
szasztok a számitogépet ujra telepitetem és nem találok sehol programot a hang kártyámra ez a számja intel 82801gb ich7 segicsetek honnan tudom le tölteni
Hello!

Lenne egy fx5200 128-as vidkari. Feltelepítettem hozzá a legújabb drivert, de amikor újraindítom a gépem, akkor 4 bites 640x480-as felbontásnál nagyobbat nem tudok beállítani. Megpróbáltam egy régebbi drivert, ami korábban mûködött, de most ez se oldotta meg a problémát. Mi lehet a gond.
Kösz

i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/

Hello'
Mitol zug a videokartya ventilatora??? Lassan olyan mint egy repulo felszallaskor...elore is kosz.

Hali minden hozzáértõnek :-)
Szal épp most fosta el magát a Galaxy 8800GTS 512MB vidkari a gépben, mert már bootoláskor televágja zöld pixelekkel, meg fehér felkiáltójelekkel a monitort. Hálistennek még van rá 2 hónap gari.Szal ha cserélik akk legalább milyen legyen az a csere.Bocsi,tom ,h utána nézhetnék, de nem vok mindennap benn ebben a hardware témában. Általában csak gépvásárláskor merülök bele ebbe a dologba. Köcce:-)

Visca El Barça!

Hello .

Dell Latitude D520 -as laptop, Mobil Intel(R) 945GM Express Chipset Family, Euro Truck Simulator inditása utána az egész képernyõ világos kék és kicsit szaggat. Videokártyát nem lehet cserélni a gépben, esetleg lehetséges valami más megoldás ,úgymond a videokártya felhúzása ?

Köszönöm
zvaragabor
6800-nak 51 fok alapjáraton jó?

Chaos Anno Domini

Üdv!

Van egy Sapphire HD4850 vid.kártyám, ami bizonyos idõközönként, de teljesen rapszódikusan olyat produkál (mindenféle 3D alkalmazás futtatása nélkül, pl. akár csak netezés közben is), hogy a monitort "kikapcsolja" (power save mod?), a videókártya ventillátor pedig hirtelen felpörög max. fordulatra.

Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel vagy van v.kinek ötlete, mi lehet a probléma?
MerlinW
4850 jó kártya és olcsó. Illetve ha el tudsz menni 30-ig, még jobb vétel a 4870 vagy az 5750 ami már DX11-es. nézz körül itt

[merlinw.org]

duracellmumus
üdv!

nem akarok pánikot kelteni, de az elmúlt 1 hétben te vagy az ötödik(kb.😊
akinek nv- kártyával problémája akadt driver frissítés után, ugyanezekkel a tünetekkel. (az még nem bizonyosodott be hogy mindegyik kártya tönkrement)

szerintem fogjatok össze, és nyissatok rá egy topikot!

Apunak mindig igaza van! Most is.

"Gondolom vehetek új,"
Nem nagyon vehetsz, nem lehet kapni, az meg gondolom tiszta, hogy a GF9 avagy GTS 200 sorozat összes kártyája LASABB ami egy GPU-s, tehát valahol GTX260 vagy nagyobb kártyát érdemes csak venni.

Sziasztok!
AZ lenne a problémám, hogy van egy GeForce 8800 gtx 768mb (384-bit) karim.(egyszer sem volt húzva) egy nvidia.com-ról letöltött frissítés után, játék közben kék halál, és azóta az egész kép csíkos, beleértve bios, tiszta kriksz-kraksz az egész!! Újratelepítettem az eredeti driver + win is és semmi. kaptam egy karit kölcsön, azt beraktam és mükszik.Enyém vissza és ugyanaz sajna. A gari lejárt és gondolom esélytelen a szervíz is.Kérdésem annyi lenne ha vkinek hasonló problém akkor HELP pls.<#conf><#conf> Gondolom vehetek új, de csak 2 hónap kb míg lesz rá pénzem. <#falbav>
Mhosah Myth
Sziasztok!
Nemrég vettem egy új laptopot. Hp pavilion dv5 geforce9600mGt-vel. A problémám pedig az, hogy új vga driver szeretnél feltenni de bármelyikkel is próbálkozok miután felrakom piros meg zöld vonalak villannak fel kereszte a monitoron néha... Mitõl lehet ez? Vista van fent.

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

kabel15
Szerintem nincs más választásom mint venni egy új VGA-t.
Ezt néztem ki:
Ez
Szerintetek jó választás? Vagy maradjak az NVIDIA nál?
ASUS p5b alaplapom van azon elvileg menne.
A gépem többi paramétere:
2gb ddr2 800mhz ram
e6300 1.86ghz intel prci (core2duo)
Ha van valakinek más ötlete hogy milyen VGA legyen az nyugodtam megírhatja nekem PÜ ben.
20-25.000 körûl kéne.

BattleTag: kabel15#2672

blackfire001
Én meg sikeresen feltelepítettem mindent, meg letiltottam az "automatikus frissítések" opciót. Így talán megoldódik az én problémám. 😊
kabel15
Hát sajna nem ilyen egyszerû.
Most leformáztam a C partíciót és arra felraktam az XP-t kék csíkok ugyan úgy a képen.
De bejött a windows háttérkép. 32bit es 800x600.
Aztán elkezdtem telepítgetni a drivereket. Alaplap driverek felmentek aztán jött a VGA driver. Elindul és mielõtt befejezné villant 2 a monitor és a monitor nem kap jelet felirat. Ezek után restart és ugyan az mint volt.
Nem tölt be.
VGA nélkül meg elég nagy vicc a gép.
Jó tudom hogy nem egy mai VGA de mégse kéne 3-4 év után meghalnia.

blackfire001
Ez esetben nagyon egyszerû a teendõnk, szerintem. 😊 Újrarakni a windowst, és kikapcsolni az automatikus frissítések funkciót (tudniillik nekem az után lett rossz).
Éppen most egyrája nekem az történt, hogy csak simán újraindult a gépezet. O.o
A tûzfalam merevlemez problémát írt. Szval én egy másik partícióra rakom. Ha a hibám ezek után is fennáll, akk megint lehet gondolkodni... 😉
duracellmumus
szerintem driver, az "overklokk" szekciót piszkáld egy kicsit(lehetõleg lefelé!)

kabel15
Nekem is így volt.
Aztán most pár napja kezdte ezt el hogy nem ál fel a rendszer.

blackfire001
Nem egyezik az én, és a te problémád.
Nekem újraindítás után minden f@sz@. Most pl már 1 óta megy a gép, megnéztem azt a filmet ami nézése közben 2x kidobott, és 1x sem fordult elõ. Sõt, még játszottam is...
kabel15
Szia!

Nekem is ez a gondom. Nvidia 7600GT-m van.
Netezés közben elmegy a kép nincs jel a gép még megy.
Ha újra indítom a gépet kék csíkok a windows betöltése közben és mikor betöltené az "Üdvözlöm" szöveget ugyan csak fekete kép és nincs jel.
Egyébként én erre az új Windows hibára gyanakszom. Black screen Death
http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/komment/20091201-a-kek-halal-utan-itt-a-fekete-halal-windowson.html?cmnt_page=1#kommenter

duracellmumus
az elõzõ vga-d meg van még, vagy azért cserélted le mert tönkrement?

visszarakhatnád és ki lehetne zárni a körbõl a vga-t...

blackfire001
-azzal telepítettem amit adtak hozzá, igen
-ház, csere is volt, tehát ki kellett szedni mindent, és átrakni az újba (ugyan azzal a bekötési elvvel)
-nem feltétlen filmnézéskor adódik ez, megtörténhet egyszerû netezéskor is...
duracellmumus
-próbáltad már azzal a driverrel amit cd-n a kártyához adtak 9.2 vagy hasonló?

-amikor cserélted a vgat, akkor bolygattál-e más kábelt?

-filmnézés közben kicsit paskold meg a gépet (finoman) elölrõl.

-vedd ki az egyik memória modult(ha van belõle 2😊 és néz filmet, majd a másik modullal is tedd meg.

blackfire001
-catalyst verzió: 09.7
- csak ritkán csíkos. A leggyakoribb, hogy olyan mintha nem lenne bedugva a monitor. Tehát kiírja, hogy No signal a gép meg megy (és jóval hangosabb, mint általában)
Ebben az állapotában 1 percnél tovább nem volt, gyors restart, vagy power gomb, és megint jó. Windows problémára is gyanakodtam már...
Jah, és játék közben még 1x sem fordult elõ!
-a hõmérséklet úgy 40fok, amikor játszok max 55 fokig felmegy, a GPU aktivitás meg ventillátor sebesség ha nem játszok 0%. Pl most is annyi.
-12V ???
duracellmumus
-milyen driver van fönn?
-ha úgy hagyod(csíkosan) akkor magától helyrejön idõvel?
-gpu/vmr hõmérséklet?
-a 12V nak mekkora a szórása?

blackfire001
Sziasztok!
Érdekes problémával találkoztam.
Nagyban gépezek, filmet nézek, netezek stb, egyszer csak eltûnik a kép (monitor nem ad képet, vagy ha ad, akk zöld, esetleg szürke csíkokat)... A ventillátoromnak pedig nagyobb hangja van.
VGA: Sapphire HD4850 512MB (most vettem 2 hete)
PRoci: Intel Core 2 Duo 1,8 Ghz
Ram: 2GB
táp: Corsair 400W
Eddig minden rendben volt, egy gyenge ATI kártyám volt. Most vettem tápot, meg VGA-t.
1 hét után jelentkezett ez a gond. Eddig napi szinten 1x. (Értek ez alatt 10 óra mûködést...) Ma azonban filmet néztem, és 10 perc alatt 2x megtörtént.

Ha valakinek bármi ötlete van, pls szóljon. 😉
duracellmumus

ilyen?

próbáld meg kitakarítani a "hûtõt", (érdemes lenne legalább 6 hó-naponta...)

nézd meg hogy púposak-e rajta a kondik.

fecska
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy msi 865pe neo2-ps alaplapba vehetek ati hd 4xxx videókártyát? Esetleg van valamilyen lista hogy mit lehet bele rakni?

kabel15
Ma elindítottam a gépet csökkentett módban hogy a fontos fájlokat át tudjam másolni.
Utána gondoltam megnézem hátha valami csoda történt.
És mûködik. 😄 Nem tudom mit csináltam de eltüntek a csíkok bejön a windows.
De komolyan elgondolkodtam egy VGA vásárlásán és úgy gondolom hogy egy ATI HD4850 512mb jó választás lenne.
Szerintetek megéri venni? 25.000FT ért találtam neten

kabel15

Kipróbáltam 2 monitorral 2 kábelel. Az egyik monitort 1 hete vettem szóval semmi gondja nem kéne hogy legyen.
Szerintem nem azzal van a gond.
A másik hogy 1 óráig ment a gép és nem volt gondja.
Mondjuk sok mindent nem csináltam mert csak a driver eket telepítettem.

Solten
Vagy a monitor-kabellel.

Saor Alba