Videókártya gondok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Innen töltsd le.Step1 Desktop graphics, Step2 kiválasztod a kártyát típusát pl. Radeon HD Series, Step3 kiválasztod a kártyád sorozatát pl. Radeon HD 4XXX PCIe, Step4 kiválasztod az operációs rendszert, majd a Display Results. Én azon az oldalon ami bejött, az oldal közepén lévõ Optional Donwloads gombra kattintva bejön egy oldal. Jobb oldalon ki tudod választani a magyar nyelvet. Majd letöltöd a programokat. Én így szoktam letölteni.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Driver-t szeretnék letölteni a videokarimhoz errõl az oldalról: http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx
Annyi lenne a kérdésem, hogy a "Component Category"-ból melyiket válasszam? (Desktop, Notebook, Workstation, Processor, Embedded Processor/Graphics, MotherBoard, TV tunner, Mac Graphic)
Vagy ha ezt így nem lehet megmondani, akkor melyik mit jelent?
Nem tom milyen adat szüksége, de nekem rendes PC-m van (nem laptop) XP-m
Elõre is kösz a választ!
Config: 500W táp;Galaxy Geforce 8800;AMD x2 2,7 GHz;2gb RAM
és azóta se tudtam rájönni mibaja,már ki is takarítottam mindenütt ahol lehet de azzal se mentem sokra
PLS HELP!
Ha leszedem kifújom kell valami paszta alá? Régebbi 6600Gt-rõl már szedtem le, de az ugye picike ehhez képeset...
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;
Hát akkor jó lenne kifújni, mert ez a fajta hûtõ szereti beszívni a port rendesen. Jó lenne leszerelni és kitisztítani, persze ha nem mered kérj meg olyasvalakit, aki már csinált ilyet.
Amúgy milyen tápod van?
igazából nem ilyenem van, hanem ilyenem:
http://xtreview.com/images/giga%208800%20gts%20112%20sps%2001.jpg
Olyan problémám van, hogy eddig 1600x900-on felbontásban használtam a gépem. MA reggel bekapcsoltam, de a felbontás megváltozott, és nem tudok olyat választani, hogy 1600x900 csak 1600x1200. Már próbáltam driver frissítést, de semmi. Mit tudnék csinálni, mert a régi felbontásban nézett ki igazán jól...
Mert ezen a RAM-ok nem éppen vannak jól hûtve (gyakorlatilag sehogy).
Lenne egy olyan problémám,hogy játék közben lefagy a gép pöttyös lesz a kép. Kártyám Gigabyte 8800gts 512mb. Legfrissebb driver van fent amikor felkerült akkor megszûnt a kékhalál, de most meg ez a pöttyözés jött elõ..
Hardver hiba lehet?
Elõre is köszönöm a tanácsokat.
P4 630, 3000Mhz (Prescott 2M)
2Giga Ram ddr2 (667Mhz)
Geforce 7600 GT
Nos én jatszom egy jatekkal aminek eleg kicsi ezzel a géppel az fps.
Kaptam kölcsönbe egy Ati HD 4670-et. Azt gondoltam ez növel az fps-em. De nem, szinte ugyan az maradt. Most en nem csinaltam jol valamit, vagy egyszerüen nem eleg az fps noveleshez egy jobb video kartya csere?
Dota 2
így néz ki: http://kephost.hu/share-9B5B_4C0CD7BF.html
van a fiokban egy regi gf 3 ti-m...de ennek a hutoventi zsinorja az alaprapra kivankozik,,,,viszon ezen az alaplapon nem talalom a megfelelo dugaljt ehhez a vezetekhez....
az alaplap manual linkje:
[url=http://www.elhvb.com/mboards/OEM/m <...> MS6701.zip ]MSI 6701 manual[/url]
koszi a valaszokat,,,remelem nem fagyok le addig megint😊)
A játékokon belül a grafikai beállításokat próbáltad állítgatni, lejjebb venni?
Hát a 7600GT már nem egy mai darab. De sokat segítenél, ha leírnád, hogy mi van még a gépedben.
7600 gt videokartyam van es az lenne a problemam hogy pl az avatar is olyat csinal hogy megyek a csavoval es egyszer csak lelassul.Vagy pl burnout-tal jatszom es megy az auto aztan lelassul egy idore utana helyreall.Legujjabb driver van feltelepitve.
MI lehet a problema?Vagy ez mar ennyire gyenge kartya?
Es milyen kartyat ajanlanatok 20 ezer alatt ami mondjuk viszi a mostani jatekokat is?Van 2 giga ddr ram a gepben pl.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A videokari meghibásodásának oka,hogy megpróbáltam rákötni a tv-re és kiírt valami szöveget hogy a monitorom felbontása 1440x900 és a tv pedig 640x480..erre IGEN választ adtam,mire ujraindult a gép és azóta semmi kép nincs. Próbáltam ismerõs gépében is,de ugyanaz😞
Tehát lehet hogy nem rossz csak bekell állítani valamit,de mivel nemtudom ilyen valakinek volt? Tudja rá a megoldást??? Holnap adom el hibásként egy aukciós oldalon és nem szeretném fillérekért ha semmi nagy gáz vele.
Lenne egy fx5200 128-as vidkari. Feltelepítettem hozzá a legújabb drivert, de amikor újraindítom a gépem, akkor 4 bites 640x480-as felbontásnál nagyobbat nem tudok beállítani. Megpróbáltam egy régebbi drivert, ami korábban mûködött, de most ez se oldotta meg a problémát. Mi lehet a gond.
Kösz
i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/
Mitol zug a videokartya ventilatora??? Lassan olyan mint egy repulo felszallaskor...elore is kosz.
Szal épp most fosta el magát a Galaxy 8800GTS 512MB vidkari a gépben, mert már bootoláskor televágja zöld pixelekkel, meg fehér felkiáltójelekkel a monitort. Hálistennek még van rá 2 hónap gari.Szal ha cserélik akk legalább milyen legyen az a csere.Bocsi,tom ,h utána nézhetnék, de nem vok mindennap benn ebben a hardware témában. Általában csak gépvásárláskor merülök bele ebbe a dologba. Köcce:-)
Visca El Barça!
Dell Latitude D520 -as laptop, Mobil Intel(R) 945GM Express Chipset Family, Euro Truck Simulator inditása utána az egész képernyõ világos kék és kicsit szaggat. Videokártyát nem lehet cserélni a gépben, esetleg lehetséges valami más megoldás ,úgymond a videokártya felhúzása ?
Köszönöm
Van egy Sapphire HD4850 vid.kártyám, ami bizonyos idõközönként, de teljesen rapszódikusan olyat produkál (mindenféle 3D alkalmazás futtatása nélkül, pl. akár csak netezés közben is), hogy a monitort "kikapcsolja" (power save mod?), a videókártya ventillátor pedig hirtelen felpörög max. fordulatra.
Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel vagy van v.kinek ötlete, mi lehet a probléma?
[merlinw.org]
nem akarok pánikot kelteni, de az elmúlt 1 hétben te vagy az ötödik(kb.😊
akinek nv- kártyával problémája akadt driver frissítés után, ugyanezekkel a tünetekkel. (az még nem bizonyosodott be hogy mindegyik kártya tönkrement)
szerintem fogjatok össze, és nyissatok rá egy topikot!
Apunak mindig igaza van! Most is.
Nem nagyon vehetsz, nem lehet kapni, az meg gondolom tiszta, hogy a GF9 avagy GTS 200 sorozat összes kártyája LASABB ami egy GPU-s, tehát valahol GTX260 vagy nagyobb kártyát érdemes csak venni.
AZ lenne a problémám, hogy van egy GeForce 8800 gtx 768mb (384-bit) karim.(egyszer sem volt húzva) egy nvidia.com-ról letöltött frissítés után, játék közben kék halál, és azóta az egész kép csíkos, beleértve bios, tiszta kriksz-kraksz az egész!! Újratelepítettem az eredeti driver + win is és semmi. kaptam egy karit kölcsön, azt beraktam és mükszik.Enyém vissza és ugyanaz sajna. A gari lejárt és gondolom esélytelen a szervíz is.Kérdésem annyi lenne ha vkinek hasonló problém akkor HELP pls.<#conf>#conf><#conf>#conf> Gondolom vehetek új, de csak 2 hónap kb míg lesz rá pénzem. <#falbav>#falbav>
Nemrég vettem egy új laptopot. Hp pavilion dv5 geforce9600mGt-vel. A problémám pedig az, hogy új vga driver szeretnél feltenni de bármelyikkel is próbálkozok miután felrakom piros meg zöld vonalak villannak fel kereszte a monitoron néha... Mitõl lehet ez? Vista van fent.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Ezt néztem ki:
Ez
Szerintetek jó választás? Vagy maradjak az NVIDIA nál?
ASUS p5b alaplapom van azon elvileg menne.
A gépem többi paramétere:
2gb ddr2 800mhz ram
e6300 1.86ghz intel prci (core2duo)
Ha van valakinek más ötlete hogy milyen VGA legyen az nyugodtam megírhatja nekem PÜ ben.
20-25.000 körûl kéne.
BattleTag: kabel15#2672
Most leformáztam a C partíciót és arra felraktam az XP-t kék csíkok ugyan úgy a képen.
De bejött a windows háttérkép. 32bit es 800x600.
Aztán elkezdtem telepítgetni a drivereket. Alaplap driverek felmentek aztán jött a VGA driver. Elindul és mielõtt befejezné villant 2 a monitor és a monitor nem kap jelet felirat. Ezek után restart és ugyan az mint volt.
Nem tölt be.
VGA nélkül meg elég nagy vicc a gép.
Jó tudom hogy nem egy mai VGA de mégse kéne 3-4 év után meghalnia.
Éppen most egyrája nekem az történt, hogy csak simán újraindult a gépezet. O.o
A tûzfalam merevlemez problémát írt. Szval én egy másik partícióra rakom. Ha a hibám ezek után is fennáll, akk megint lehet gondolkodni... 😉
Aztán most pár napja kezdte ezt el hogy nem ál fel a rendszer.
Nekem újraindítás után minden f@sz@. Most pl már 1 óta megy a gép, megnéztem azt a filmet ami nézése közben 2x kidobott, és 1x sem fordult elõ. Sõt, még játszottam is...
Nekem is ez a gondom. Nvidia 7600GT-m van.
Netezés közben elmegy a kép nincs jel a gép még megy.
Ha újra indítom a gépet kék csíkok a windows betöltése közben és mikor betöltené az "Üdvözlöm" szöveget ugyan csak fekete kép és nincs jel.
Egyébként én erre az új Windows hibára gyanakszom. Black screen Death
http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/komment/20091201-a-kek-halal-utan-itt-a-fekete-halal-windowson.html?cmnt_page=1#kommenter
visszarakhatnád és ki lehetne zárni a körbõl a vga-t...
-ház, csere is volt, tehát ki kellett szedni mindent, és átrakni az újba (ugyan azzal a bekötési elvvel)
-nem feltétlen filmnézéskor adódik ez, megtörténhet egyszerû netezéskor is...
-amikor cserélted a vgat, akkor bolygattál-e más kábelt?
-filmnézés közben kicsit paskold meg a gépet (finoman) elölrõl.
-vedd ki az egyik memória modult(ha van belõle 2😊 és néz filmet, majd a másik modullal is tedd meg.
- csak ritkán csíkos. A leggyakoribb, hogy olyan mintha nem lenne bedugva a monitor. Tehát kiírja, hogy No signal a gép meg megy (és jóval hangosabb, mint általában)
Ebben az állapotában 1 percnél tovább nem volt, gyors restart, vagy power gomb, és megint jó. Windows problémára is gyanakodtam már...
Jah, és játék közben még 1x sem fordult elõ!
-a hõmérséklet úgy 40fok, amikor játszok max 55 fokig felmegy, a GPU aktivitás meg ventillátor sebesség ha nem játszok 0%. Pl most is annyi.
-12V ???
-ha úgy hagyod(csíkosan) akkor magától helyrejön idõvel?
-gpu/vmr hõmérséklet?
-a 12V nak mekkora a szórása?
Érdekes problémával találkoztam.
Nagyban gépezek, filmet nézek, netezek stb, egyszer csak eltûnik a kép (monitor nem ad képet, vagy ha ad, akk zöld, esetleg szürke csíkokat)... A ventillátoromnak pedig nagyobb hangja van.
VGA: Sapphire HD4850 512MB (most vettem 2 hete)
PRoci: Intel Core 2 Duo 1,8 Ghz
Ram: 2GB
táp: Corsair 400W
Eddig minden rendben volt, egy gyenge ATI kártyám volt. Most vettem tápot, meg VGA-t.
1 hét után jelentkezett ez a gond. Eddig napi szinten 1x. (Értek ez alatt 10 óra mûködést...) Ma azonban filmet néztem, és 10 perc alatt 2x megtörtént.
Ha valakinek bármi ötlete van, pls szóljon. 😉
ilyen?
próbáld meg kitakarítani a "hûtõt", (érdemes lenne legalább 6 hó-naponta...)
nézd meg hogy púposak-e rajta a kondik.
Az lenne a kérdésem, hogy msi 865pe neo2-ps alaplapba vehetek ati hd 4xxx videókártyát? Esetleg van valamilyen lista hogy mit lehet bele rakni?
Utána gondoltam megnézem hátha valami csoda történt.
És mûködik. 😄 Nem tudom mit csináltam de eltüntek a csíkok bejön a windows.
De komolyan elgondolkodtam egy VGA vásárlásán és úgy gondolom hogy egy ATI HD4850 512mb jó választás lenne.
Szerintetek megéri venni? 25.000FT ért találtam neten
Kipróbáltam 2 monitorral 2 kábelel. Az egyik monitort 1 hete vettem szóval semmi gondja nem kéne hogy legyen.
Szerintem nem azzal van a gond.
A másik hogy 1 óráig ment a gép és nem volt gondja.
Mondjuk sok mindent nem csináltam mert csak a driver eket telepítettem.