1022
Valaki segítsen!
-
#942 nah,XP visszarakva, hibáim:
1.sima fagyás
2.power saving mode
3.blue screen egy kis ati2dvag.dll hibával fűszerezve :)
3 különböző driver telepitési procedúra,gyári cdről,netről,netről régebbi stb...ma eddig 4 alkalommal volt XP reinstall,2 különböző változattal,Home+Professional,mindekttőnél jelentkeznek váltakozva a hibáK( AKÁR VAN RAJTA DRIVER,AKÁR NINCS!!! ),hétfőn megy szervízbe a gép+monitor,ha úgy jön vissza,hogy hétfő este akár egyszer is jön valami hiba,október elején új gép...sajnos :(( -
#941 Szia MerlinW!
Nyomtam fel egy jogtiszta XP.
Feltettem a Szerviz csomagokat is.Aztán sorba a drívereket.
Most a következő probléma van:
Controller Hot Found Error!
No SiI controller was found in the system. Press the button to exit the application.
Nem bírok vele...:(((
Egyébként szerintem sokkal instabilabb a sima XP.
Most ahogy ezt töltögetem vissza a szükséges progikat többször is be-be fagyogat... -
SzocsA #940 8600gts ott a végén! és a legújabb 258.96 driver ezt is írtam! -
#939 Nem árultad el milyen VGA, milyen driver. -
#938 Éppen a Win7 minimális rendszerkövetelménye felett van a géped, szerintem térj vissza XP-re. Ha nem az erőforrás a probléma akkor valóban a memória vagy a VGA túlmelegedése okoz ilyen jelenséget, rosszabb esetben a meghibásodásuk.
Everest nevű programmal futtass terheléstesztet, illetve a memtest86+ -al memóriatesztet. -
SzocsA #937 az a probléma leszedtem az expert toolt és a 2d 3d fordulatszámot egyszerre engedi állítani ez gáz! -
SzocsA #936 hol lehet beállítani hogy hány százalékon pörögjön a vga ventilátor?
mert a legújabb driver van fent és 47% ot ír az everest a hűtőventilátoroknál!8600gts -
#935 hali,lenne egy pár kérdésem,illetve gondom,amikre remélem tudtok válaszolni:
Nah szóval adott a gépem: AMD Sempron 2800+ 1.6 Ghz,asus alaplap AGP-s videókari foglalattal, 1,5 GB RAM, Sapphire Radeon HD3450 256 MB-os videókártya. Windows 7 32 bites oprendszer. LG W1942S lcd monitor.
A gondom a következő: amióta win7-em van,azóta a játékok többségénél előfordul,hogy bizonyos idő után megfagy a rendszer,és power saving móddal elszáll a kép,és kikapcsol a monitor. Próbálom visszakapcsolni,feljön az LG üdvözlő üzenete,de utána csak fekete képernyő,és besárgul a monitor power gombja...(alap esetben kék ugye). Előjött ez a hiba már 2005-ös játéknál is,de legutóbb a MAFIA II-nél is(meglepő,de tudtam vele játszani. Megjegyzem,a játékok nem szaggatnak,nem lassulnak be,csak egyszerűen megfagynak,és power saving móddal elszáll a monitor,minden gépi berregés,hiba nélkül...Természetesen netezésnél,filmezésnél semmi baja,és még egyszersem jött elő...2010. júliusi ATI Catalyst control center van a gépen,tehát a legfrisebb. Mondták nekem ismerősök,hogy nézzem meg nem-e melegszik túlságosan a monitor,vagy a gép,de normál hőfokúak...Érdekesség,hogy nyáron,40 fokos hőségben,az akkori SP2-es XP-mel tudtam játszani minden gond nélkül 2008-2009-es játékokkal,eme hiba nélkül! Azért írtam ide,mert én arra gyanakszom,hogy a windows 7 kavart be valamit a VGA driverrel és/vagy kezd meghibásodni a videókártyám,amit áprilisban vásároltam. -
#934 Szia!
Én a megjelenés óta ezt a típust használtam, pont azért, mert kb 2x gyorsabb és megbízhatóbb volt a hagyományos XP-nél.Az elmúlt 2 évbe egyszer se volt soha semmi gond, pedig reggeltől estig nyüstölve van a gép. (nem gyenge progikkal...FSX. FS2004.)
Soha egy megfagyás, vagy akadás, se egy hiba üzenet, se semmi gond.
Igazából én voltam szerintem a hülye, mert ami jól működik, azt kár baszogatni.Igazából elég lett volna egy rend rakás...
Most este kíváncsiságból 3D Mark-ot akartam futtatni. A progit betölti, bejön az ablak és mikor a "Run 3D Mark" akarom indítani, akkor egy hiba üzenet jön, amibe egy Read hibára hivatkozik.
Egyébként nálam mindig csak a 2005 06. Nvidia driver működött. Ha ennél újabbat raktam fel, akkor csak 16 szín és 800X600 volt a max felbontás. A régebbiekkel hibátlan volt. Ja és ez a sima XP SP2 vel is így volt.
-
#933 1. Telepíts normális XP-t. Gányolt Windows-okat felejtsd el.
2. Legfrissebb Videó és SB driver-t.
Ha ezek megvoltak, visszatérhetünk a problémádra. -
#932 Sziasztok!
Nagy gondom van a segítségeteket kérném!
C:format után EternityXP telepítettem ismét.
A Rendszer hibátlanul fel állt alapra.
Elkezdtem drivereket telepíteni mint máskor.
Már keresztbe kasul cserélgetem a VGA drivert és nem akar össze állni.
A kártya egy GF6600GT.
A következő hibák lennének.
Nagyobb felbontású videoknál darabos a kép. Mint amikor a net be lassul és nem bír annyit tölteni, mint amennyire szükség lenne...
A másik gondom pedig a Power DVD-vel lejátszott eddigi DVD-k ill DTS dvd-k csak kb30% hangerővel szólnak. Itt egy 24bittes Sound Blaster Live kártya van bent.A saját tesztelője nem ír semmi hibát.
Valamint pl ha a vezérlő pultot nyitom meg, akkor van amikor 10sec is eltelik mire valami is alakul...A saját gépnél ugyan ez a helyzet!
Két napja küzdök vele és nem jövök rá mi a gond.
Próbáltam drivereket cserélni, de mondhatni, hogy az újabb driverek még rosszabbak voltak.
Most úgy viselkedik a gép, mint egy 1200Mhz irodai alkalmazott.
Esetleg valakinek lenne ötlete, kérem segítsen megoldani ezt a gondom.
CPU típusa AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+
Alaplap neve Asus K8N (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)
Alaplapi lapkakészlet nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer
Videokártya NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB)
BIOS típusa AMI (05/04/05)
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Memória típusa DDR SDRAM 2GB.
Köszönöm szépen! Hont
-
#931 Val'szeg melege van. 4850 forrófejű jószág (főleg, ha Sapphire Lite).
Első körben legfrissebb driver telepít, majd nézd meg CCC-ben milyen meleg terhelve. Terhelésre van sok alkalmazás, pl Furmark.
Ha terhelve nem éri el a 100 fokot, akkor szomorúak vagyunk, újratelepítheted a Windows-t, hátha, ha utána is gond van, akkor valószínűleg elfáradt a kártya. Szervíz/garancia/kuka.
Ha terhelve 100 fok fölé megy a hőmérséklete, akkor:
- Vásárolsz sűrített levegőt és kipucolod a gépet, ventilátorokat, mindent, ami porból van:)
- Ventilátorozás. Egyet a ház elejére és/vagy oldallapra - ahol van rá lehetőség - ami befele fújja a levegőt, egyet pedig hátra és/vagy felülrem, ami kifújja.
Elől+hátul alap, oldalt-fent opcionális. Ha van rá lehetőség, minél nagyobbat (12cm-es ventiket). Ez ház függő természetesen.
Ez ventilátorokkén ~2500Ft, viszont az egész masinára jó hatással van.
A sűrített levegős takarítást pedig ejtsd meg minimum 2 havonta. -
csaba2009 #930 Sziasztok!
Egy másik problémám pedig az hogy, a HD4850-es videó karimnál, ha videót nézek vagy játszok ,sokszor lefagy és kiírja hogy , a "képernyőillesztő nem válaszolt és újraindult".Kérlek benneteket valaki segítsen!!!
A táp tuti hogy jó(550 w-os).
Köszönöm a tippeket,válaszokat.
Üdv -
csaba2009 #929 Hali!
Van nekem 1db HD 2900XT videó kártyám.
Bios frissítést kellene rajta végrehajtani,mert a kép zavaros és szétesett.
Már egyszer sikerült frissíteni a biost, jó is volt kb. 2 percig,de mégegyszer nem sikerült.Van esetleg valakinek valami ötlete?
Köszönöm!
-
bajsz #928 Sziasztok!
Tudna nekem segíteni abban,hogy 8800GT-kártyámra szeretnék hűtőt szerelni,de nem tudom eldönteni milyet is vegyek.
Valaki tudna tippet adni,vagy esetleg fórumot muatni ahol ezt konkrétan meglehet beszélni?
Köszöntem! -
tgary #927 Sziasztok!Nekem az a problémám,hogy vettem egy új videókártyát(inno3d geforce 210),ráduktam az alaplapra de nincs kép.Elötte nem volt ilyen probléma.Van vkinek ötlete mi lehet a probléma?Válaszotokat előre is köszönöm. -
Szabi020 #926 Miért mehet NEM jól bocs:d -
Szabi020 #925 Használd! Semmi baja nem lessz!
GTX 470 90 fokos apropó! miért mehet jól az én GTX-em? 530w-os táppal? mi lehet a gond? -
#924 szia!
Olyan gondom lenne h Ati rge iic agp kártyához keresek drivert xphez mert nem találok csak 98hoz. Vki tud segíteni?
előre is köszönöm. -
#923 Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek nem sok egy ASUS EN9600GT 1GB videokártyának a 48 fokos alap hőmérséklet? Ha játszom például a Medal of Honor bétájával, akkor akár a 60 fokra is felmelegszik a kártya.
Szerintetek használhatom így nyugodtan vagy inkább várjak addig, amíg nem lesz ilyen dög meleg? -
#922 Hali az lenne a kerdesem hogy egy 8800GTX 768 mb dd3 as kartya mennyivel jobb mint a 7600 GT?? -
MiMeleg #921 kösz a segedelmet :D -
Puhos #920 Szia!
Innen töltsd le.Step1 Desktop graphics, Step2 kiválasztod a kártyát típusát pl. Radeon HD Series, Step3 kiválasztod a kártyád sorozatát pl. Radeon HD 4XXX PCIe, Step4 kiválasztod az operációs rendszert, majd a Display Results. Én azon az oldalon ami bejött, az oldal közepén lévő Optional Donwloads gombra kattintva bejön egy oldal. Jobb oldalon ki tudod választani a magyar nyelvet. Majd letöltöd a programokat. Én így szoktam letölteni. -
MiMeleg #919 Helló!
Driver-t szeretnék letölteni a videokarimhoz erről az oldalról: http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx
Annyi lenne a kérdésem, hogy a "Component Category"-ból melyiket válasszam? (Desktop, Notebook, Workstation, Processor, Embedded Processor/Graphics, MotherBoard, TV tunner, Mac Graphic)
Vagy ha ezt így nem lehet megmondani, akkor melyik mit jelent?
Nem tom milyen adat szüksége, de nekem rendes PC-m van (nem laptop) XP-m
Előre is kösz a választ! -
andrist87 #918 nvidia 8800 gts gigabite eladó 21000 forintért
érdeklödni emaliben [email protected] -
Yamada89 #917 #908-as kérdésemre még nem kaptam választ:)
Config: 500W táp;Galaxy Geforce 8800;AMD x2 2,7 GHz;2gb RAM
és azóta se tudtam rájönni mibaja,már ki is takarítottam mindenütt ahol lehet de azzal se mentem sokra
PLS HELP! -
chapog #916 Egy CM 500-as van benne.
Ha leszedem kifújom kell valami paszta alá? Régebbi 6600Gt-ről már szedtem le, de az ugye picike ehhez képeset... -
tmisi #915 Ja bocs én GT-nek olvastam. :)
Hát akkor jó lenne kifújni, mert ez a fajta hűtő szereti beszívni a port rendesen. Jó lenne leszerelni és kitisztítani, persze ha nem mered kérj meg olyasvalakit, aki már csinált ilyet.
Amúgy milyen tápod van?
-
chapog #914 Hali köszi a választ!
igazából nem ilyenem van, hanem ilyenem:
http://xtreview.com/images/giga%208800%20gts%20112%20sps%2001.jpg
-
#913 Hali!
Olyan problémám van, hogy eddig 1600x900-on felbontásban használtam a gépem. MA reggel bekapcsoltam, de a felbontás megváltozott, és nem tudok olyat választani, hogy 1600x900 csak 1600x1200. Már próbáltam driver frissítést, de semmi. Mit tudnék csinálni, mert a régi felbontásban nézett ki igazán jól... -
tmisi #912 Szerintem túlmelegszik. Ilyened van?
Mert ezen a RAM-ok nem éppen vannak jól hűtve (gyakorlatilag sehogy).
-
chapog #911 Üdv Mindenki
Lenne egy olyan problémám,hogy játék közben lefagy a gép pöttyös lesz a kép. Kártyám Gigabyte 8800gts 512mb. Legfrissebb driver van fent amikor felkerült akkor megszűnt a kékhalál, de most meg ez a pöttyözés jött elő..
Hardver hiba lehet?
Előre is köszönöm a tanácsokat. -
#910 Üdv mindneki! konfigom a következő:
P4 630, 3000Mhz (Prescott 2M)
2Giga Ram ddr2 (667Mhz)
Geforce 7600 GT
Nos én jatszom egy jatekkal aminek eleg kicsi ezzel a géppel az fps.
Kaptam kölcsönbe egy Ati HD 4670-et. Azt gondoltam ez növel az fps-em. De nem, szinte ugyan az maradt. Most en nem csinaltam jol valamit, vagy egyszerüen nem eleg az fps noveleshez egy jobb video kartya csere?
-
Yamada89 #909 ja és a vga húzó progikat utánna töltöttem le hogy hátha vmit tudok javítani rajta... -
Yamada89 #908 hello mindenki...nekem az a problémám hogy zöld csíkok futnak végig a monitoron, és ha felrakom a vga drivert akkor lefagy a gép és csak fekete képernyő majd újraindítás után is lefagy ha csak nem a legutolsó helyes konfigurácín indítom el a gépet.
így néz ki: http://kephost.hu/share-9B5B_4C0CD7BF.html -
#907 hali egy msi alaplapon van egy haldoklo gf 4 ti...
van a fiokban egy regi gf 3 ti-m...de ennek a hutoventi zsinorja az alaprapra kivankozik,,,,viszon ezen az alaplapon nem talalom a megfelelo dugaljt ehhez a vezetekhez....
az alaplap manual linkje:
MSI 6701 manual
koszi a valaszokat,,,remelem nem fagyok le addig megint:)) -
sobika #906 Szeva!
A játékokon belül a grafikai beállításokat próbáltad állítgatni, lejjebb venni?
Hát a 7600GT már nem egy mai darab. De sokat segítenél, ha leírnád, hogy mi van még a gépedben. -
#905 Sziasztok
7600 gt videokartyam van es az lenne a problemam hogy pl az avatar is olyat csinal hogy megyek a csavoval es egyszer csak lelassul.Vagy pl burnout-tal jatszom es megy az auto aztan lelassul egy idore utana helyreall.Legujjabb driver van feltelepitve.
MI lehet a problema?Vagy ez mar ennyire gyenge kartya?
Es milyen kartyat ajanlanatok 20 ezer alatt ami mondjuk viszi a mostani jatekokat is?Van 2 giga ddr ram a gepben pl. -
Keresztapa81 #904 Hali! Lenne egy kis gondom egy 8600GT videokarival PCI-E -es.
A videokari meghibásodásának oka,hogy megpróbáltam rákötni a tv-re és kiírt valami szöveget hogy a monitorom felbontása 1440x900 és a tv pedig 640x480..erre IGEN választ adtam,mire ujraindult a gép és azóta semmi kép nincs. Próbáltam ismerős gépében is,de ugyanaz:(
Tehát lehet hogy nem rossz csak bekell állítani valamit,de mivel nemtudom ilyen valakinek volt? Tudja rá a megoldást??? Holnap adom el hibásként egy aukciós oldalon és nem szeretném fillérekért ha semmi nagy gáz vele. -
csavargo71 #903 szasztok a számitogépet ujra telepitetem és nem találok sehol programot a hang kártyámra ez a számja intel 82801gb ich7 segicsetek honnan tudom le tölteni