1022
Valaki segítsen!
-
hackman91 #381 Tudna valaki monadni egy olyan progit amivel lehet húznia vgat.
-
Toroco #380 ha a catalys 5.12 van fent akkor az lesz a baj valószinüleg. az a driver szar. ez miatt már vmi peticiót is irtak az ati nak. tegyél fel egyel régebbi drivert. talán segit. -
Qwertino #379 Hali van egy Problémám! van Egy Sapphire Ati Radeon 9600 PRO tlanis nevü videókártyám! és egyes játkoknál 10perc uán lefagy és elsötétül a monitor!
a legujabb driver van fenn a kártyához . segitesetke mi lehet a a baj! más játkok mennem szuperul pl: Quake4 -
#378 én a 9600 pro-t és a Gf 6600gt-t ajánlom mindenkinek, a 9600 pro kevésbé játékosoknak, a 6600gt-t játékosoknak -
Hasarengazfix #377 Sziasztok! van egy Sapphire x800pro vivo 256mb 1.6 samsung. karim és hallottam, hogy bios cserével XT-re lehet módólni. Az órajele gyári 475/900, de stabilan megy 510/1100-on. A gondom a következő: hogy van-e mód estleg windows alól biost váltani, vagy csak a klasszikus dos-os kislemezes variáció létezik? És ha csak az, akkor tud-e valaki segiteni a mikéntjében? -
#376 Sztem itt most van 1-2 olcsóbb cucc, nézzétek meg
http://www.fefo.biz/home.php?cat=31&step=5 -
vjanika #375 26000 a 9800pro és 30000 a 6600GT. Ez szerintem nem olyan iszonyat árkülömbség A tesztekben van ahol egy sebességet produkálnak, de van ahol a 6600GT(főként az újabb játékokban) 2x gyorsabb. Ha szeretnél még egy ideig rendes sebességgel játszani és nem akarsz jövőre megint kártyát cserélni akkor inkább 6600GT. És mi az hogy iszonyat drága? A P4 3Gzh 1GB rammal az nem volt drága? -
#374 Annyival jobb lenne a 9800pro? a 6600GT-t néztem ki helyette, de az iszonyat drága.... Létezik a 9800pro-ból 256Mb-s?
THX -
#373 ez egy nagyon gyenge kártya, vegyél valami rendeset és akkor nem lesz baj a játékokkal. Pl 23 körül már 9800PRO van használtan, lényegesen jobb teljesítménnyel. -
#372 P4P800s Intel P4 3Ghz 1Gb Ram... Van ötleted?
THX -
Mersh #371 hát milyen configod van?
-
#370 Hi All? Szerintetek egy Asus Radeon 9600SE-vel (128Mb) mennyire kéne mennie egy játéknak? Mert az enyém eléggé lassúka :( Pl.: a GTASA 800*600*16 beállítással megy rajta csak rendesen? Ennyit bír, vagy az enyém egy speciáliasn szar példány? HLP THX -
izb #369 bármelyik mehet. -
Mersh #368 Szerintem vagy amit adtak hozzá, vagy a legújabbat. -
Bendegoose #367 Hi,,
kérdésem az lenne, telepítem itt a kolléganő gyerkeinek szánt gépet, és ati kártya van benne, de sajnos nem tudom, hogy az ati-nál, melyik verziószámú catalystot rakjak fel, ebből melyik a leggyorsabb vagy legoptimálisabb????
PLZ,
HLP,
THX,
Üdv,
B. -
Mersh #366 nem tud beavatni, mer nekem is azt mondta hogy meghalt a hűtés a kártyán -
TheRaven #365 hanem hogy?:) avass be :D
-
#364 jah, működne, sött működni is fog, de nagyon tréfásan. ez alatt nem azt értem hogy ha van egy játékod és 64mb-ot kér akkor a 4x agp-nél (mivel a fele) 128-as kari jó lesz. nem így müxik:)))) -
TheRaven #363 Hali lehet nagyon hülye kérdés lesz de nem értek a hardware dolgokhoz :) szal én 1 agp8xos kártyát szeretnék venni de az alaplap leírásában az van h only 4x agp. :(:( és az lenne a kérdés h van-e vmi kicsi esélye annak h működne a agp8xos kártya?:P -
#362 nem flegmáztam, de az a konfig tényleg nem tudna egy nagyobb karit meghajtani. bye -
Mersh #361 hát nekem jó így ahogy fut, engem nem mozgat hogy ki mit flegmázik a celeronomra, én is tudom hogy sokkal jobb gépet is lehet velli, csak anyuci nem töm pénzzel, meg hasonlók...
-
#360 hát ha Nálad 512-rammal nem tudom ilyen beállítással futott a doom3, akkor képzeld el nagyobb konfigon hogy milyen szép lehet. de nem hiszem hogy 512 rammal töltögetés nélkűl tudsz játszani -
Mersh #359 ja, pl cod 2 vel 1024 ben full grafikán jáccottam, és nem volt lassú nekem ez már elég. most wanteddel hasonló az ábra, doom3-al is a diablo2 meg elmegy, ugyhogy nem a szívügyem a többi. -
#358 mért, játékra kell a gép?
-
Mersh #357 én nem követem a "divatot"
pont nem érdekel hogy 1600x1200 ba jáccak a legújabb játékokkal
-
#356 nekem semmi bajom vele:))) de egy 6800gt már nem bír meghajtani, és szerintem ez mostmár lassan alap, mint ahogy 1giga ram is már alap. mellesleg az abit deszkák szarok, de ez saját vélemény -
Mersh #355 mi a baj a konfigommal? jó kis gép ez!!! -
#354 őszintén? abba a konfigba ami Neked van mind1, de inkább nvidia -
Mersh #353 szerinted nvidia v ati inkább? -
#352 wazze, ennyiből az apróneten olyan karit veszel amilyet akarsz:))). nah jó, 7800gtx-et nem kapod meg:))) -
Mersh #351 ja halott, az is lesz, visszakérem a zs-t ha lehet vagy ráfizetek, csak az a gáz hogy max 35 ropim van rá, ennyi a keret. -
#350 a kártyád halott. 9600xt-én szeretnek elszállni a kondik. nincs mit filózni: vagy csere, vagy pénz vissza. én viccakérném a pénzt mert a 9600-os már nagyon gyenge kari manapság, és inkább valamilyen nagyobb karit vennék -
Mersh #349 Ha a hűtés halt volna meg, akkor ha lehül, utána megy újra 1 darabig amíg fel nem melegszik. Megnéztem a ventit is, szépen pörög, és fújja a levegőt mint az atom.
(ennyi eszem nekem is van) -
#348 Szerintem meg a hűtés halt meg a kártyán. Szépen lassan kezdett el megálni. Mig most talan csak nagyon lassan vagy egyáltalán nem megy a venti. Szedd szét a gépet és nézd meg. Vagy vidd el egy haverodhoz és probald meg ott. -
Toroco #347 hát ha ilyet csinál a kártya akkor vidd vissza a boltba hogy szar és adjanak másikat. Gondolom pénteken vagy szombaton vetted. Mivel még nem járt le a 72 órás csere garancia hétfőn szó nélkül ki kell hogy cseréljék, ha nem akarják, akkor hivatkozz a háromnapos csere időtartamra. Szeretik átbaszni az embereket. Ne hagyd magad mert ha látják hogy eréjesen lépsz fel, akkor nem szoktak tovább szórakozni. Elvileg kipróbálják, hogy ott mit csinál vagy rögtön adnak egy másikat. Előfordulhat hogy ott jó, és akkor bekell vinni a boltba a gépedet is hogy lássák hogy abban nem megy.
De ha minden hogy kötekednek, végső esetben nyugottan fenyegetőzz a fogyasztóvédelemmel, és fel is hivhatod nyugottan őket. elfogják intézni a fogyasztó védők.
azok a beállitások biztos hogy nem okoznak ilyen gondot. én is jártam már ugy hogy nem ment a videókártya az alaplappal. én akkor pont alaplapot vettem. 3szor mentem vissza a boltba és 3 szor cserélték ki az alaplapot más tipusra, mire működött. persze a különbözetet ilyenkor rendezni kell. -
Mersh #346 Sziasztok.
Leírom a problémát, hátha tudtok segíteni:
Vettem 1 videókarit, (Abit Radeon 9600XT) reggel bedobtam a gépbe, tök jól ment, estefelé, sniper elite közben elment a kép, ill. ilyen mindenféle "íráskeleket" és csíkokat láttam, (mint amikor a monitor nem bírja a felbontást) utána reset, jó lett, játszottam még 2-3 órát... aztán ugyanaz... de azóta ha bekapcs. a gépet, már rögtön az elején gáz, ahol kiírja hogy mi van a gépben. csak függőleges csíkok, és fura karakterek vannak. A régi videókarival elindul a gép.
Lehet hogy az alaplapon ölte meg a kártyát? és a setupban az agp-s beállítások mennyit számítanak? (valami 1ws read, 1 ws write, fast write, meg valami agp 3.0) ja az alaplap abit vt7.
köszi a segítséget -
lord nihilus #345 le kő tőteni aztat, net frameworks-t vagy mi a neve.
-
Toroco #344 mi lehet ez? nemtudod? ez
az elöbbi nem sikerült -
Toroco #343 amiota feltettem az uj drivert ezt irja ki windows inditáskor -
Toroco #342 ya a gpu. az ilyen tuningolásokhoz nem értek