Videókártya gondok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi lehet a megoldás???
Directx 9b is fent van!!!
Van egy kis problámém... illetve Nekem nagy!!
Feltettem az uj drivert (4.4 catalyst) az ati 9600Pro-mhoz és amint feltette hibákat észlelt!! Jo mondom viszateszem a régebbit!! Annál is ugyanaz a hiba!! Utána rátettem a 3.10-est meg az eredetit amit hozzá adtak és megint hibát jelez folyamatosan!!! A hibám ez:
Pont ez a lényeg. Ebben különbözik a kompozit, és az s-video kábel. Míg a kompoziton közösítve van a szín és a képfrissítési jel, addig az s-videon külön megy. Ezért nincs szín, ha az svideo színjele nincs "ráközösítve" a kompozitra az átalakításnál.
Persze azt nem tudom, hogy neked kompozit vagy svideo kimeneted van a kártyádon, amit átalakitasz, mert ezt eddig nem irtad le.
Újabb RADEON-oknál amúgy catalystbõl lehet állítani hogy NTSC-M vagy PAL-B stb legyen. Nekem kétnormás a TV-m, megy mindenhogyan. Viszont az átalakitóm szar volt elõször nekem is.
Amit boltban kapni 500-1500ft között, azok ritka gagyik. Van amelyiken még szín sincs rendesen bekötve, ahogy irtad, és van olyan, amin más van szarul megcsinálva, és futkos a kép.
A legjobb a házibarkács, leirás alapján, mert az biztosan tuti lesz.
Természetesen az nvidia detonátor progiknál. 😊
Viszont továbbra is érdekelne, hogy miért nem lehet átállítani a video kimenet típusát. Ugyanis 100%, hogy ezért volt fekete-fehér a kép a tv-n.
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
A következõkkel próbáltam: gyári abit siluro gyári cd-n lévõ driver, legújabb hivatalos 56.72, 53.04, 43.45
A tv-tool progivan sikerült a kompozitra átállítás, ezután rögtön szines lett a tv-n a kép, de sajnos a lejátszott film képe csont fekete, netezni viszont tudnék a tv-n is, hiszen az szép szines, de én inkább filmet szeretnék nézni a rajta. 😊
Azt nem értem, hogy az nvidia progin miért nem jön elõ továbbra sem a "video output format" beállítás, úgy mint korábban.
Amúgy milyen detonátorokat próbáltál?
Próbálj egy másikat. 😉
Vagy inkább azt ami a CDjén van?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Most viszont nem jön elõ ez a beállítás.
Felraktam a 9.6-os tvtoolt, ezen be tudtam állítani a kompozitot, rögtön szines is lett, de amikor próbaképpen elinditottam egy filmet a wmp-el akkor a player keretét látom a tv-n szinesen, de a film csak fekete, ha kiteszem full képernyõre, akkor fekete az egész tv-n a kép. 😞(
Tudtok valamit errõl a kártyáról?
ATI ALL IN WONDER 128 RAGE AGP
Érdemes-e meg venni?
Esetleg nincs-e vkinek ilyenje, mert érdekelnének személyes tapasztalatok.
Elõre is köszi.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Hamarosan kipróbálom a tv-tool progit, hátha....
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Sz@r a kártya, amit vettem, amiért nem jön elõ ez a beállítás semelyik nvidia detonatornál?
Most itt ATi van elõttem azért nem tudom mondani a konkrétat 😉
Ki szeretném klónozni a monitor képét a tv-re, de sajnos fekete-fehér a kép. Azt hiszem azért, mert be kellene állítanom a "video output format"-ot kompozit-ra, de ezt a beállítást nem találom ott, ahol korábban megvolt. Egyszerûen nem értem hová tünt ez a beállítás. Kipróbáltam egy másik detonátort is, de annál sem volt meg ez a "video output format"!
Az ideális nő olyan mint a hold. Este jön, reggel megy.
ui.:zsír új a gép
szerintetek lehetseges az hogy utkozik egy MERCURY(VIA chipsetes)alaplap egy Geforce FX 5200(ASUS V9520M)videokartyaval? elore is koszi a velemenyeket!
sziasztok!
Van egy GeForce Ti4600 kártyám, ami eddig remekül mûködött és most egyik pillanatról a másikra csak 60 Hz-en hajlandó ketyegni a legtöbb 3D alkalmazás alatt. XP Service pack fent van, Detonator 45.23WHQL driverrel. Hozzáteszem eddig hibátlanul mentek a gémek 100 Hz-en. Már újraraktam a drivert, kipróbáltam mindenféle beállítást, de nem akarja az igazságot.
Mi lehet a megoldás? Thx!
Csk azt akarom megkérdezni,hogy valakinek van-e Winfast Leadtek 5900 XT-je?
Milyen kártya ez,jó?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate