Videókártya gondok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szerintem nem frissítés lehet a gond mert a kép is amikor pl rámegyek egy ikonra akkor szemetel. MInden tiszta pixel lesz meg vonal.
Milyen op rendszert használsz?
Olyan problémám van, hogy adott egy IBM NetVista 6578-as gép
beleraktam egy Inno3d Ge-force 4 MX 440 64 megást kártyát, rendesen megy egész addig amíg fel nem rakom a detonátort onnantól fagy, elsötétül és szétesik a kép.
Próbáltam már régi és új detonátort is.
Tudtok valami megoldást?
Elõre is köszönöm.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Valaki tudna tanácsot adni abban az ügyben hogy melyik drivert használjam??
Segítségeteket elõre is köszönöm...
tud valaki olyan progit, amivel tudom figyelni a videókártyám hõmérsékletét? de ugy, hogy folyamatosan mérje, és én utólag le tudjam ellenõrizni. 6600GT-m van, és szerintem egy kicsit csal... ha kilépek a játékból, gyanúsan alacsony az eredmény. szóval egy olyan progi kellene, ami naplózza, vagy valami hasonló módon elraktározza hogy mikor hány fokos volt a hõmérséklete.
thx
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Megpróbálom, köszi a segíteséget..
Csak nem az, hogy nincs codec ?
Amugy remelem eltavolitottad az elozo videokartya drivereit rendesen, mielott egy teljesen mas VGAt beleapplikaltal volna a gepedbe, mert konnyen lehet hogy amiatt produkal hibakat a gep.
Ha esetleg nem codec hiba, akkor toltsd le innen a drivercleaner nevu programot es az osszes videokartya driver es bent maradt szemetet uninstallald a gepedrol es utana tedd fel ujra az uj kartya drivereit.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ismét elõre köszönöm!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Hallottam, hogy vmilyen szinten lehet tuningolni a 9600-ot és errõl érdeklõdnék, miként mûködik és mennyire érdemes.
Köszönöm elõre is!
Az lenne a problémám hogy most vettem egy msi 6600gt(agp)-t. Berakom a gépbe, beér a windowsba,de ha elindítok egy játékot akkor 10 másodperc után fekete képernyõ!Lécci segitsetek!Kösz!
hatalmas gonddal fordulok felétek!
a helyzet a köv: nyáron vettem egy Palit GeForce 6600-as AGP-s, 256megás VGA-t. Természetes bedobtam a gépbe, win reinstall majd leszedtem a legfrisebb drivert.
de amikor ki akarom lõni a tv-re a képet, akkor full fekete-fehér a kép, mind NTSC-ben, mind PAL-ban! kaptam hozzá egy átalakítót mer az eredeti 'foglalat' az SVIDEO és nekem RCA-m van! gondoltam h a vezetékkel vagy az átalakítóval van gáz de tévedtem! (egy haveromnak is pont ez a problémája csak neki PCIE-s a vga)
az 1ik üzletben azt mondták, hogy se a vga nem széri hibás, sem a vezeték ill. átalakító nem okoz ilyesféle gondot! 1szerû driver beállítás
nos nekem nincs szívem elvinni az üzletbe hogy hozzák rendbe mer akkor kb 1 napig gép nélkül maradnék 😊
szal nem tud vlk printscreeneket küldeni, vagy leírni a helyes konfigot??? :$
nagyon hálás lennék érte!
elõre is thx!
Én nem embertől vagyok. Egy embernek nem lehet ekkora húgyhólyagja.
Vegyél valami erõsebbet és márkásat! 10K alatt szóba se állj a tápokkal. Chieftec 420-asat ajánlom.
Sziasztok!
Segítség kellene!
Vásároltam egy Sapphire x800 pro-t beletettem egy GA-7VAXP alaplapba!
A probléma a következõ amíg nem telepítem fel a videókártya driverét és alap felbontással megy addig nincs semmi baj. De ha feltelepítem a drivert és beállítom 1280x1024-es felbontásra egy idõ után újraindul a gép! Ha semmi különöset nem csinálok akkor késõbb, ha elindítok egy játékot akkor szinte azonnal.
Lehet ez táp (350W) probléma vagy rossz a kártya?
HELP please!
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Már vagy másfél éve megvan a konfig, nem változott semit, de most jött elõ úgy 2-3 hete.
Az a furcsa, hogy csak a játékoknál jön elõ, valamint utána néha van a desktopon is, de késõbb elmúlik.
Elõszõr arra gyanakodtam, hogy elszállt a RAM a kártyán - ezt még most sem zártam ki teljesen - de akkor miért csak game alatt van és fõleg miért múlik el késõbb???
Arra is gondoltam, hogy esetleg túlmelegszik a kari.
Ugyan nem túl szuper a gyári hûtés, de több mint egy évig elég volt.
Kitakarítottam az egész gépet, letakarítottam a videokártyát is, levettem a hûtést, letakarítottam, lecseréltem a szilikonpasztát, de semmi. Mintha most kicsit ritkábban jönne elõ a szemetelés, de lehet csak bemesélem magamnak 😊
Gondoltam rádobok egy jó kis Zalman videokari hûtõt, de 7-8 ezer, ha az se oldja meg, kidobott pénz. Nincs ismerõsöd, akinek ilyen van? Ki lehetne próbálni, hátha segít.
Esetleg valakinek valami hasonló tapasztalata vagy ötlete?
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
ja a konfigom: p4 2.4, 1GB DDR 400 (333-on fut), Radeon 9600
Mert egy Glacialtech Northpole 1000 hûtõt szeretnék.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB
Ha meg még gari van rá akkor cseréld ki. Lehet hogy tényleg a karosodott valamit a kártya.
Megnéztem ATItool-al és pici sárga "artifact-ok vannak a forgó kockában.
A VGA-m AbitX800Pro de egy 16 Pipe-os BIOS-t flasheltem bele amikor megvettem 8 hónapja és akkor nem jelzett hibát.
Ma meg játék közben 1xcsak csíkokat kezdett húzni, gondoltam hátha a +Pipe-k
hibáznak ezért visszaraktam az eredeti bios-t, de sajnos ugyan úgy hibázik így is <#rinya>#rinya>
Remélem nem akar kipurcanni a VGA-m<#rinya>#rinya>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB