Videókártya gondok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát milyen configod van?

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

andrewjr22
Hi All? Szerintetek egy Asus Radeon 9600SE-vel (128Mb) mennyire kéne mennie egy játéknak? Mert az enyém eléggé lassúka 😞 Pl.: a GTASA 800*600*16 beállítással megy rajta csak rendesen? Ennyit bír, vagy az enyém egy speciáliasn szar példány? HLP THX

A fiatalok előtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...

bármelyik mehet.

Szerintem vagy amit adtak hozzá, vagy a legújabbat.

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Hi,,
kérdésem az lenne, telepítem itt a kolléganõ gyerkeinek szánt gépet, és ati kártya van benne, de sajnos nem tudom, hogy az ati-nál, melyik verziószámú catalystot rakjak fel, ebbõl melyik a leggyorsabb vagy legoptimálisabb????
PLZ,
HLP,
THX,
Üdv,
B.
nem tud beavatni, mer nekem is azt mondta hogy meghalt a hûtés a kártyán <#nevetes1>

hanem hogy?😊 avass be 😄

Natural
jah, mûködne, sött mûködni is fog, de nagyon tréfásan. ez alatt nem azt értem hogy ha van egy játékod és 64mb-ot kér akkor a 4x agp-nél (mivel a fele) 128-as kari jó lesz. nem így müxik😊)))

Hardware-be legyél maximalista - jó konfigot nem kell húzni:)))

Hali lehet nagyon hülye kérdés lesz de nem értek a hardware dolgokhoz 😊 szal én 1 agp8xos kártyát szeretnék venni de az alaplap leírásában az van h only 4x agp. 😞😞 és az lenne a kérdés h van-e vmi kicsi esélye annak h mûködne a agp8xos kártya?😛

Natural
nem flegmáztam, de az a konfig tényleg nem tudna egy nagyobb karit meghajtani. bye

hát nekem jó így ahogy fut, engem nem mozgat hogy ki mit flegmázik a celeronomra, én is tudom hogy sokkal jobb gépet is lehet velli, csak anyuci nem töm pénzzel, meg hasonlók...

<#integet2>

Natural
hát ha Nálad 512-rammal nem tudom ilyen beállítással futott a doom3, akkor képzeld el nagyobb konfigon hogy milyen szép lehet. de nem hiszem hogy 512 rammal töltögetés nélkûl tudsz játszani

ja, pl cod 2 vel 1024 ben full grafikán jáccottam, és nem volt lassú nekem ez már elég. most wanteddel hasonló az ábra, doom3-al is a diablo2 meg elmegy, ugyhogy nem a szívügyem a többi. <#smile>

Natural
mért, játékra kell a gép?

én nem követem a "divatot" <#nevetes1>

pont nem érdekel hogy 1600x1200 ba jáccak a legújabb játékokkal

Natural
nekem semmi bajom vele😊)) de egy 6800gt már nem bír meghajtani, és szerintem ez mostmár lassan alap, mint ahogy 1giga ram is már alap. mellesleg az abit deszkák szarok, de ez saját vélemény

mi a baj a konfigommal? jó kis gép ez!!! <#eljen>

Natural
õszintén? abba a konfigba ami Neked van mind1, de inkább nvidia

szerinted nvidia v ati inkább?

Natural
wazze, ennyibõl az apróneten olyan karit veszel amilyet akarsz😊)). nah jó, 7800gtx-et nem kapod meg😊))

ja halott, az is lesz, visszakérem a zs-t ha lehet vagy ráfizetek, csak az a gáz hogy max 35 ropim van rá, ennyi a keret. <#nemtudom>

Natural
a kártyád halott. 9600xt-én szeretnek elszállni a kondik. nincs mit filózni: vagy csere, vagy pénz vissza. én viccakérném a pénzt mert a 9600-os már nagyon gyenge kari manapság, és inkább valamilyen nagyobb karit vennék

Ha a hûtés halt volna meg, akkor ha lehül, utána megy újra 1 darabig amíg fel nem melegszik. Megnéztem a ventit is, szépen pörög, és fújja a levegõt mint az atom.

(ennyi eszem nekem is van) <#csodalk>

David01
Szerintem meg a hûtés halt meg a kártyán. Szépen lassan kezdett el megálni. Mig most talan csak nagyon lassan vagy egyáltalán nem megy a venti. Szedd szét a gépet és nézd meg. Vagy vidd el egy haverodhoz és probald meg ott.

hát ha ilyet csinál a kártya akkor vidd vissza a boltba hogy szar és adjanak másikat. Gondolom pénteken vagy szombaton vetted. Mivel még nem járt le a 72 órás csere garancia hétfõn szó nélkül ki kell hogy cseréljék, ha nem akarják, akkor hivatkozz a háromnapos csere idõtartamra. Szeretik átbaszni az embereket. Ne hagyd magad mert ha látják hogy eréjesen lépsz fel, akkor nem szoktak tovább szórakozni. Elvileg kipróbálják, hogy ott mit csinál vagy rögtön adnak egy másikat. Elõfordulhat hogy ott jó, és akkor bekell vinni a boltba a gépedet is hogy lássák hogy abban nem megy.

De ha minden hogy kötekednek, végsõ esetben nyugottan fenyegetõzz a fogyasztóvédelemmel, és fel is hivhatod nyugottan õket. elfogják intézni a fogyasztó védõk.

azok a beállitások biztos hogy nem okoznak ilyen gondot. én is jártam már ugy hogy nem ment a videókártya az alaplappal. én akkor pont alaplapot vettem. 3szor mentem vissza a boltba és 3 szor cserélték ki az alaplapot más tipusra, mire mûködött. persze a különbözetet ilyenkor rendezni kell.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Sziasztok.

Leírom a problémát, hátha tudtok segíteni:

Vettem 1 videókarit, (Abit Radeon 9600XT) reggel bedobtam a gépbe, tök jól ment, estefelé, sniper elite közben elment a kép, ill. ilyen mindenféle "íráskeleket" és csíkokat láttam, (mint amikor a monitor nem bírja a felbontást) utána reset, jó lett, játszottam még 2-3 órát... aztán ugyanaz... de azóta ha bekapcs. a gépet, már rögtön az elején gáz, ahol kiírja hogy mi van a gépben. csak függõleges csíkok, és fura karakterek vannak. A régi videókarival elindul a gép.
Lehet hogy az alaplapon ölte meg a kártyát? és a setupban az agp-s beállítások mennyit számítanak? (valami 1ws read, 1 ws write, fast write, meg valami agp 3.0) ja az alaplap abit vt7.

köszi a segítséget

le kõ tõteni aztat, net frameworks-t vagy mi a neve.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

mi lehet ez? nemtudod? ez
az elöbbi nem sikerült

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

amiota feltettem az uj drivert ezt irja ki windows inditáskor

ya a gpu. az ilyen tuningolásokhoz nem értek

nem a gpu mhz-je
a másik az 4700 körüli

mi 250? a fordulatszáma? mert az nem létezik hogy 250, akkor már halott a venti. ankább 2500. nemtudom elége ha erre gondoltál. ha tûl melegedik akkor ugy is lassulni fog a gép és akkor magasabb fordulat kell ha szabályozható. de lehet hogy nem is a fordulatszámra gondoltál

Ventillator Chipset Titan TC-CUV2AB/LD2 Chipset - ez elég 250-rõl 280-ra?
ne nevess ki 😊

köszi. igen ez kellett.

szerintem ha felhuzod a gyári venti biztos nem lesz elég. akkor érdemes venni öntapadós hûtõbordás ventit. nem vészes az ára

a video gpu felhúzás mennyi extra melegedéssel jár?

ha olyanra gondoltál

www.szoftverbazis.hu

pár sorral lentebb a tetejétõl(ati meg nvidia jel)

HI! Segitenétek? ati radeon 9600pro videokarihoz kéne driver, de nem találok egyetsem ami jó lenne. lehet hogy rosszul keresem a googleban... nemtom
1et találtam, de az nem ismerifel a kártyát vagy mi és nem települ fel. adjatok egy cimet ha tudtok, vagy esetleg ha van valakinek akkor esetleg msnen áttölthetnénk

elõre is köszi

Szabó Péter
Új driver a tv kártyához, ne a gyárit, nekem is ez volt XPsp2-nél!

lehet, radeonom van

Ja megfelelõ programmal.

a vidikaresz bios-ához is hozzáférhetek(kezdõ vagyok, ne haragudjatok)?

valszeg kondi, radeon kártyáknál tapasztaltam ilyet

\"...Sanyi...Sanyikám...paci óóó, hát ez megdöglött...\"

Hi nekem még nincs gondom de tapasztaltam egy érdekes dolgot amit még soha. és kiváncsi lennék valaki tapasztalt e már ilyet. Sim city 4el játszottam. elkezdtem a legnagyobb pályát. egyszer csak arra lettem figyelmes hogy amikor az a pályát görgetem a leg távolabbi zoomban a videókártyám fura hangot ad ki magából olyan ciripelés szerüt. és nem a hangszórókból jön mert ki vannak kapcsolva, és a fülem a videókártya mellett volt. Hallottatok már ilyenrõl?

sziasztok!
következõ gondom van. van egy MSI ATI READON 9550SE TD128 videókártya digitális kimenettel. gép alaplapja : ABIT IS7-V2.
átalakítóval analóg monitort csatlakoztatok hozzá. régi monitorok mûködnek vele, de mikor LCD monitort (Fujitsu Siemens Scaleoview c19-1) csatlakoztatok hozzá, akkor a kép remeg, gyakorlatilag használhatatlan.
ugyanez játszodik le egy ASUS P4S8-X alaplapon is.
kipróbáltam régebbi alaplapú géppel és ott meg mûködött.
mi lehet a gond?
köszi a segítséget.
Hello
Hogyan lehet a vga hömérsékletét mérni?
Tudom everest,de még a bios-ba nincs aktiválva a hõmérséklet figyelés.
Ezt szeretném ha valaki bocsi de tagoltan és egyértelmûen leirná lépésrõl lépésre.
Elõre is köszi a válaszokat.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Hi! Nekem azlenne a problémám hogy van egy Inno3D Tornado Geforce fx 5500 256MB videokártyám, és azt nemtudom hogy igazábol melyik driver lenne hozzá a legjobb? Mert ha legújabb Forceware drivert felrakom picit akadozik a kép.Régebbi cd-s driverral,amit a boltba adtak hozzá azzalmeg a játékok akadnak picit (Pl.San Andreas). Tudvalaki nekem ebben segíteni? Valami jó drivert keresek ehhez a kártyatipushoz. Help!

Sziasztok!
A segítségeteket kérem!
Van 1 x600 128mb-os gigabyte videokártyám( pci-e)
Ha elindítom a gépetA win Boot kép bejön utána kikapcsol a monitor majd újra be , de fekete marad a képernyõ.
Miért van ez?
Ja és ezt a karit lehet-e "un: húzni"

Lehet, hogy nagy baromságot írok, de:nem melegszik fel nagyon a kártyád?
Hûtést leellenõrizted ? Egyébként én egy ati kártyával voltam úgy, hogy
legújabb driverrel túlmelegedett. Omega driverrel, meg semmi baja nem volt.
Lenne egy kérdésem. Mitõl van azhogy a windows alatt néha vagy van amikor 10-20 percenként egy pillanatra elmegy a monitorrol a kép de aztán rögtön vissza is jön. Csak egy kis feketeség aztán semmi gond tovább. A vga 6600gt. Én nem csinálok valamit jól, beállítási gond vagy a kari sz@r?