1022
Valaki segítsen!
-
#542 Tegyél fel másik drivert, töröld az esetleges kódekpakkot ill. kapcsold ki a hárdveres wmv gyorsítást.
:) -
Lechner #541 Sziasztok!
Most vettem egy ASUS A9550GE videokártyát és amikor az interneten videot akarok lejátszani akkor csikos , vibráló a kép nem lehet látni semmit.
Amúgy minden más rendben vele.
Alaplapom ASUs A7N8X-e deluxe.Létszi valaki segítsen. Lehet hogy csak valamit be kell állítani. -
csbi #540 és hogy lehet azt megnézni?de csak a játéknál csinálja,egyébként működik a gép.Vagy lehet,hogy rosszul rakták össze a boltba,kisci ventillátor,vagy,mi.Csak kérdemám,mert elég hülye vagyok hozzá -
izb #539 recovery akkor szokott aktivizálüdni, ha valami rendelenesség van játék közben a videókarinál.Ki lehet kapcsolni,bár a valszeg a hiba megmarad.
Nézd meg, hogy a hűtéssel minden rendben van.Nálam az volt a gondja. -
csbi #538 sziasztok!olyan gondom van,hogy bármely játék kilépése után a képernyő elsötétedik,majd a monitor is kikapcsol,aztán órákig semmi reag.Ujraindítom,van hogy olyat ír ki,hogy a vcu recover alaphelyzetbe állított valamit,meg sulyos ahiba,ha hibajelentst küldök,azt irják,rossz a videokártya.ATI RAEDONX880-as a kártyám,fél éves és az xp-ét is ujratelep.már .Ha tud valaki,légyszi segítsen -
#537 Lenne 1 gondom olyan a Vkártyám hogy csak az eredeti drivelal megy jól mert ha feldobok egy katalisztot akkor már akadoznak a gamek.Help pls(Ati radeon 9800pro a kártyám) -
#536 az -
Cat 02 #535 fx 5600 om van és kéne driver
az geforce and geforce tnt kategórai ? -
sz4bee #534 Nem ez mosz ebbe a melegbe vannak.Majd akkor ráálitom a ventillátort hátha segit neki valamit -
#533 ha télen nem csinálta eddig
Ha hűvösben is voltak ilyen problémáid, akkor ott más gond van. -
#532 igen -
sz4bee #531 A gép is néha magátol ujraindul meg a kép elsötétedik...Ez is akkor a melegtöl van igaz? -
#530 Én 5K-ért vettem ugyanilyet.
:)
Akkor az milyen bolt volt? -
#529 Riddickhez perccs kell, hogy 6-os Geforce-on fusson.
Ezt keresd:
Riddick EFBB - Nvidia openGL fix.rar -
#528 Túlmelegszik!
Nyár van, bejött a nagy meleg.
Vedd le a ház oldalát és tegyél mellé egy nagy szobaventit, ha 1-2 házhűtő beszerelését nem tudod most rögtön megoldani... -
sz4bee #527 Sziasztok! Az lenne nekem a problémám hogy rengeteg játék nem ugy müködik ahogy én azt szeretném.A probléma valami videokártyával kapcsolatos gondolom mert a képpel nincs valami rendbe.Pontosabban gy idő után játék közbe a kép elkezd elmosodni,fehér pontok jelennek meg a képen meg stb.Ha valaki ismeri ezt a problémát és tudja orvosolni akkor az legyen szives segitsen nekem.Nagyon szépen köszönöm!! -
#526 Elég fura. Ha jól tudom az OpenGL-t a DirectX kezeli. abból megvan a legfrissebb? nekm Geforce 5900XT-n hibátlanul ment a game.. Érdemes még a drivert is lecserélni frissebbre.. -
GiGa master #525 hy lenne 1 irdatlan nagy kérdésem.Van egy Asus 6600gt-m 128 as és felteszem a Chronicles of riddic játékot,elindítom elkezd villogni,utánna kiírja hogy 1.3 vagy annl erősebb opengl kell neki nincs egy éves a vidi,és aza fura ati radeon 9200LE vel meg szépen fut max grafon valaki mondjon valami okosat mert nem toom mi a baj.
előre is thx -
#524 Okés. Köszi a segítséget.. Remélem találok olyat akinek PCI-Experss karija van :) -
#523 Akkor szerintem itt is melegszik a kártya. Vagy a táp. De az is lehet hogy a memóri a hibás. Vedd ki a kártyát és vidd el el ismerőshöz és ott próbáld meg letesztelni. Ha ott is fagy akkor a videokari a hibás. Ha ott eónem akkor a gépedben csinálja valami a hibát. Bocsi jobb ötletem nincs. -
#522 MEg jó bolt volt :) 13K 160 samsung SATA 2 -
#521 Vettem egy zsír új wincsit,mert amúgy is kellet.. Arra novicsentó XP pro és minden megy csak az SRO fagy meg a 3Dmark,Aquamark.. NFU2 úgyahogy megy.. Csak akkor fagy ha igénybe van véve nagyon a kari.. -
#520 A Driverekkel minden rendben? Leszedted az Nvidia drivert és utánna feltetted az Atiét?
-
#519 Sziasztok.. A következő a problémám.. 6800GT-m van 94fokig melegedett és szétesett a kép aztán monitor készenléti állapot és lefagyott... Visszavittem,mert garis.. 3DMarkal lefagyott így ott maradt a kárya amit tesztelnek majd cserélenk.. Kaptam egy Csere kártyát. ATI x600XT.. NFS U2 megy. Silkoroad fagy kb 5 perc után ugyan az a jelenség,mint a 6800GT-vel.. Viszont melegedést nem tapasztalok.. 3DMark03 fagy,Aquamark3 fagy. PCMark végigmegy.. SZal nem vágom mi lehet.. Lehet,h alaplap,proci vagy ram hiba? -
#518 Hi! nekem az lenne a gondom, hogy a videokártyám TV composite kimenetén a jel csíkozódik /zavarog. Én photoshopban reprodukáltam hogy hogy is néz ez ki. Videokártyám: gef2 MX 400 32 Mb Alaplap: Ismeretlen CPU: 668 Mhz RAM: 488 Mb (nem tudom ezek közül melyik adat szükséges)Frissítettem a drivert, de attól még ilyeb lett a kép. http://www.tover.atw.hu/pix/kep05.jpg -
#517 Haveromnál is ki lehetett volna cseréltetni az alaplapot vagy a videókarit,de az utóbbi mellett döntöttek,mert mind2 alkatrész működött külön-külön,csak együtt nem,szóval mindegy volt melyiket cserélteti ki. -
#516 Akkor lehet,hogy azt kéne kicseréltetni egy másikra,amivel valószínűleg nem lenne kompatibilitási probléma. De ahogy itt lentebb is írja Izb,próbáld ki más gépben a kártyát,de egyszerűbb kicseréltetni a karit,mivel arra úgyis van gari. Csak vidd be az üzletbe,hogy próbálják is ki,különben elküldhetnek. -
izb #515 A biztonság kedvéért a videókarit ki kéne próbálnod egy másik konfigban,hogy megtud,hogy tuti nem a videókari a hibás... -
GrofDaniel #514 most vettem a vid kártyát. -
#513 Most vetted? Vagy eddig ment? -
GrofDaniel #512 KÖszi, akkor mit ajánlasz??? Új alaplap? :( -
#511 Nem lehet,hogy az alaplappal van gond?
Egyik haveromnak Gigabyte alaplapja volt Gigabyte X800 kártyával,és mikor felraktuk a videókártya driver-t,kifagyott a gép mindig. Más gépben nem csinálta ezt a videókártya,s az alaplap sem más kártyával. -
GrofDaniel #510 xp alatt! KÉRLEK BENNETEK SEGÍÍTSETEK:) -
GrofDaniel #509 CSásztok!
Arról lenne szó, hogy van egy Ati radeon 9800 PRO kártyám, az alaplapom P4S800 és SIS 648 FX Chipsetes.
ÉS ha nincs fenn a SIS AGP driver akkor működik, de az AGP port nem 8X hanem 0, HA feltsszük az AGP drivert akkor 8X, de nem működik rendesen..kiakad! HA valaki tudja a megoldás az küldjön üzenetet!(e-mail cím: [email protected] )
Előre is köszi -
GixEr #508 Persze kikapcsolt allapotban!!!! -
GixEr #507 Egyaltalan milyen videokartya?
Amugy csak annyi, hogy radugod es a videokartya controlpaneljan beallitod, hogy a 2. egy tv. -
GixEr #506 Sziasztok, talalkozott mar valaki olyannal, hogy:
Barmilyen 3D-t hasznalo program indul el a gepen akkor elkezd csipogni az alaplapi speaker es ez szol a hangfalakon is.
P4 cel. 2,4 ASUS alaplap Gef6600. Egyszercsak elkezdte csinalni, win reinstall nem segitett, driver a legujabb (whq), egyszeruen nem jovok ra miert csinalja. -
boleta #505 hi énekem olyan problémám van hogy nem tom a video kártyámra tv-t kőtni kérlek segitsetek
-
#504 Nem, majd másfél éve megvan a videókari, és eddíg ment gond nélkül :) Ill. most is megy, csak azért izgat hogy mégis miért írja ezt ki ... -
izb #503 Akkor be sem indul,ha iylen csati kell.
Meg ha igy lenne és elindulna,akkor nem desktop alatt szállna el.