873
SATA meghajtókról mindent ide
-
deicide #353 1.szerinted miért...?
mert nem ismerem a vinyódat...nem volt..ilyenem soha..!
mivel én nem tudtam neked érdemben válaszolni linkeltem pont neked 1 másik oldalt #337 mert legalább ennyit tettem még ha okosat nem tudtam mondani..!
akkor miröl most beszélsz....?
2. én nem neked irtam #351..nem tünt fel...?
3. igen...az ilyen okoskolbászok miatt nem szeretek ide járni...!!! -
#352 Te fikázol... hüjjegyerek. Hiába tettem fel kérdést, nekem se válaszoltál hasznavehetően. -
deicide #351 na én az ilyen "Munch" félék miatt nem járok ide...mert rögtön fikáznak..!
este vagy holnap reggel pontosan megmondom én neked hogy muzsikál a Samsungod..mert nekem is ilyen van..Samsung SP2504C SATA II...MSI K8N SlI deszám...3200+..!
-
#350 vilagos -
#349 Azt azert tudnod kell, hogy ez elmeleti adatatviteli sebesseg. -
#348 nem rossz thx -
#347 De feltetlenul. -
MacrosTheBlack #346 Nem feltétlenül. -
#345 150MB/s SATA-I
300MB/s SATA-II -
#344 mi a kettő között sebességbeli különbség? -
uzsidoboz #343 Sata 1-sel is megy a sata2 csak 1-s sebességgel! -
#342 Minek menőzöl a cuccoddal az aláírásodban, ha nem vagy tisztában a működésével?
Nforce3 és alatta: SATA1
Nforce4 és felette: SATA2 -
Rolesz #341 Valaki mondja meg légyszíves hogy az aláirásomban lévő konfiggal mükődik e ez: SATA2 250 GB Samsung 7200 8MB előre is nagyon köszönöm -
#340 Akárhogy nézem a depo-n, 27-ért ez megéri. -
deicide #339 nekem is a héten jött meg a 250G nagy tesója..!
mivel nekem szűz gépbe lesz...igy elvittem az 1ik ismerőshöz és megparticionálta..! -
deicide #338 a végén a ..... nyomd meg:) ott a link! -
deicide #337 én innen szedtem infot és itt kérdezz itt hamarabb válaszolnak és ne csak az árát kérdezd meg:).... -
Hajecz #336 Mostmár mind1 mert már megvettem de semmi gond nincs vele! Egyenlőre szépen muzsikál, azért kösz! -
#335 Írd! -
deicide #334 neked is azt tudom válaszolni hogy tutok 1 linket ahol utánna tudol nézni ha érdekell...akkor elküldőm...!
és onnan okosodtam ki...!:) -
deicide #333 engem 1 másik fórumban lebeszéltek a 200 G Samsungrol...!
láttam irás olvasás tetet a 200..250-sel és ott volt még a Hithachi is...én azt szerettem volna venni...de a Samsung is nagyon jól muzsikált a 250 G...! -
#332 Valaki nekem is válaszolhatna, hogy 27-ért mértnem jó a 250-es seagate!
Jövőhéten rendelném, de info kéne plíz! -
Hajecz #331 200 gb-os winyóból melyik márka a jó? Ez megéri 22e-ért: 200GB Samsung 7200rpm 8MB cache S-ATA ??? -
#330 bocs, 375 GB megosztásbol :) -
#329 nahh, a hiba megoldodott
csak annyi volt a baj,h mivel eleinte nem primaryként volt formázva,mivel az egész 400 GB-t 1 particionak használtam, ezért a PQmagic se tudta kivenni a kiterjesztésből primarynak
de még az XP telepitő sem
aztán mindent elmásoltam,és töröltem a teljes vinyot,és most áll 15 GB-s winfos partbol, 390 GB-s megosztás partbol,és ~5 GB-s swap particiobol :)
csak gondoltam beirom,hátha esetleg másnak is akadna ilyen problémája -
#328 Még mindíg nem értem 27,500-ért mértnem jó. -
deicide #327 cíki...
nem tudom belinkelni...((
www.depo.hu -
deicide #326 ez -
deicide #325 irány ár legyen neked a viszonyitás -
Cancel #324 nem -
deicide #323 holnap megyek a vinyóért....!
Az egyik munkatársammal beszéltem hogy formázza meg majd nekem és particionálja is meg..mivel az ő gépén van SATA csati..!
Tegnap vettem meg a deszkát és az üzletben rákérdeztem hogyan és miképpen tudom majd a deszkához és vinyóhoz felrakni az XP-t...!
A srác elővarázsolt a deszka dobozábol 1 kislemezt és mondta hogy telepités elött sürün nyomjam az F6 gombot..!
Hát majd a jövöhéten minden kiderül..:) -
#322 Töröm a fejem egy 250 gb seagate sata-n, 27500-ért, megéri? -
uzsidoboz #321 Nekem nem kellet semmit csinálni, a bios frissítésen kívül ugyanúgy meg tudtam formázni windows sp2-vel! Csak hááát előtte kell egy másik windows az inicializáláshoz meg ehhez a formázáshoz, ugy hogy az előző winyót ne nagyon formázd le! -
deicide #320 fogalmam nincs már hol nem kérdeztem...de érdemleges választ sehol nem kaptam..
viszont 1 re égetőbb lesz majd a dolog...!!!
ime...
segitséget szeretnénk kérni....!
Jövö héten gazdája leszek 1 Samsung SP2504C 250GB / 8 MB / 7200rpm / SATAII vinyónak...!!!
Viszont nagyon nem kerek nekem az SATA II vinyok formázása...!!
Úgy tudom hogy az alaplapon is kell valamit majd álítani...hogy felismerje a vinyót!
Találtam 1 programot a SAMSUNG oldalán..ez valami dos progi...ez mi lehet...?
Nagyon nem akarok szenvedni amikor oda kerülök majd....!!!
samsung -
#319 nemtom nekem kellett de lehet ez gyártó függő vagy későbbi bios frissités függő akkor. -
uzsidoboz #318 Hááát nekem csunyán nem kellett semmi... csak egy biosfrissítés mert nem tudta eleinte jól kezelni de most tökéletes..... :D -
MacrosTheBlack #317 2 sata vinyóm van, még sose szólt hogy kéne neki driver lemez. -
MacrosTheBlack #316 Már mér ne menne? -
#315 az alaplaphoz kellene kapnod sata drivert tartalmazo floppyt és annélkül még az sp2es xp se megy fel. -
MacrosTheBlack #314 IDE vinyókhoz is volt olyan progi ami leállítja menet közben a vezérlőt és lehet kötözgetni, de nem volt aki kipróbálja előttem, én meg nem. :)