78
Massive Assault - a körökre oszott csoda
-
ppTraktor #78 DC++ :D
amugy most huzom, a kiadott Network patchel sem emgy NETen? -
AlterEgon #77 Senki sem tud segíteni? :( -
AlterEgon #76 Valaki dobjon meg egy linkkel, ahonnan leszedhetném ezt a gyöngyszemet (sajna elkallódott a CD...:(((), plíz! Nem találom sehol (csak rippelt verziót, az meg nem kell).
De az is jó, ha egy jótét lélek felírja, és Pesten elmegyek érte (egy üres CD-vel és egy üveg sörrel a hónom alatt...:))). -
#75 Minden területen más mennyiségű péz termelődik körönként, és meg van szabva hány körön át. Azonkívül ha belépsz az adott területre akkor kap gerillákat is... :) Olvass csak :P -
Lemming #74 Viszont ha tudnál reply lelő helyet mondani azt megköszönném. :) -
Lemming #73 Nem kérdés igazából... :) csak kicsit kiakadtam azon, hogy meg kéne védenem a provinciát, de az én körönkénti 3 pénzemmel szemben 6-8 áll... -
#72 Nem pontosan értem a kérdésed :) -
Lemming #71 A hajam tépem...
PG megvolt, millió turn based stratégiát toltam már, RTS-t imádom, de az hogy kampányban a másik hirtelen 8 pénz értékben vesz egységet elszomorít... ez ellen mit tehetek 2-3 bevétellel? :/
u.i.: TA rulez!!! -
#70 Bizony :) És van benne multi :O -
#69 na le is jött, hát nem mondom jó sokat el lehet vele tökölni, tetszik! -
#68 most jön lefelé a második cd belőle! :D -
#67 Ez sajna télleg így van... De van Silent Storm is! Hihetetlen jó az is ;) -
#66 jó hát, csak az rts áradatban eltűnik egy játék amiben gondolkodni kell -
#65 Hát a massive assultról tudom h jó ;) -
#64 most melyik is? :D -
#63 Hmm. ennyire jó ez a gém? -
#62 meglesz. -
#61 Rendben.
Egy jó kis csihi-puhiban benne vagyok, akár munkaidőben is.
Csak ismét be kell hoznom a munkahelyemre, mert itt már letöröltem.
Majd emlékeztes rá februárban. -
:) -
#59 még először meg kell várnom a február egyet, mert elfogyott a 15 gigás keret
aztán megpróbálhatnánk majd valamikor. könnyű préda vagyok -
#58 Nem dehogy!
Simán ment anélkül is.
Csak ragd rá az 1.2-es patch-et, és töltsd rá a nocdcrack-et.
Ha multizni akarsz érdemes letölteni egy mázsányi szerkesztett multis pályát a netről, mert az eredetikkel már nem nagyon nyomul senki. -
#57 de nem volt szükséges az eredeti, ugye? -
#56 A Silent Storm-ot én is próbáltam de csak single módban, tetszett csak nem volt rá több időm így hamar abbahagytam.
A középsőgombos forgatást nem ismertem, alkalomadtán kipróbálom. -
#55 Már nem emlékszem, hogy van-e. Azt hiszem valami gamespy szerűséggel lehetett csatlakozni a szerverekre. -
#54 Ajánlom az egered középső gombjának lenyomását :) Lehet szabadon forgatni a kamerát :) -
#53 Hola emberek. Kicsit más téma: Silent Storm nevű csoda játék. Real time action / körökre osztott stratégia, nem gépekkel hanem emberekkel, köbö mint annó az ufo volt :) Fejlődnek embereing meg minden ;) 1 nézést megér, sztem vmi hihetetlen jó :P Hajh csak lehetne már Massive-ozni NETEN! -
#52 abban van direct ip? és megy másolttal is vajh?
megnéztem hol tart a limitem, hát már csak 400 megám van 4 napra, de februárt azzal kezdem hogy letöltöm rögvest. -
#51 Nagyon jó a Blitzkrieg. A német kampányt végigvittem, az oroszban sajnos elakadtam, teljesen elvertek 41 ben az előrenyomuló német tankok. Az amerikai kampányt tolom mostanában.
Hatalmasakat multiztunk. A fórumán összeálltunk páran és közösen csatáztunk. Remek. Többször párbajoztam külföldiekkel, többnyire oroszokkal (ha jól tudum a fejlesztők is oroszok, azért annyra népszerű arrafelé). Csak az volt a baj, hogy az ő vonaluk rettenetesen lassú volt. Gondolom gagyi modem, szocializmusban fektetett telefonkábelekkel. Olyan lassú volt a kép hogy szinte másodpercenként mozdult a kép.
Tévedsz ha azt hiszed, hogy - velem ellentétben - az orosz srácokat ez egy parányit is zavarta. Ugyan! Katartikus állapotban csatáztak és megállás nélkül chat-eltek közben. Csak úgy ömlött a ciril betűs párbeszéd a képernyő sarkában. Mundanom sem kell, hogy jól elpicsáztak, pedig, akkor már kezdett kicsit a fejembe szállni a dicsőség a rengeteg megnyert multis csatától :-)
Multival nincs gond, a single mód viszont nem annyira egyszerű mint elsőre látszik. Roppant fontosak a mellék küldetések, az egység fejlődések, az upgradelések. A parancsnoki pontok, stb, stb. Figyelni kell rájuk mert nélkülük jóval nehezebb (szinte lehetetlen) végigvinni.
Na áradozásom félbeszakítom és végső konklúzióként leszűrhető, hogy egy próbát mindenképpen megér. -
#50 blitzkrieg ebből a szempontból milyen? próbáltad/próbáltátok? mert letölteném azt... -
#49 Azt én is próbáltam, de elég nehéz kibogarászni az egységeket, ebben a felülnézetes megközelítésből.
Akkor már sokkal jobb a Panzer General sorozat. A 2. és a 3. rész még most is fent van a gépemen. Bár az igazi nagy kedvencem WWII kategóriában a Sudden Strike sorozat. Azt multiban is szoktuk nyomni. Ott egyszerűen beírod annak a gépnek az IP-jét amihez csatlakozni akarsz és kész. Legyen az az IP bárhol a világon, vagy éppen a belső hálózat bármelyik gépjének IP címe. -
#48 hm, az előbb próbáltam ki a steel panthers: world at war 8.0-át, tök ingyenes játék, nemtom ismered-e. kicsit még idegen nekem, mert amikor ez a full felülnézeti hexes stratégia uralkodott akkor még nem nagyon voltam fogékony rá. -
#47 Heles. Tegnap neten 2szer is úgy elkentek h csak na :O -
#46 hmm :) még a pc guruhoz volt teljes játék régebben, lehet hogy előbányászom majd, mert amúgy is kimaradt az életemből eddig :) -
#45 Hmm. Haverral lezsíroztunk jó kis TA (Total Annihilation) meccset. Az nekem még mindig az isten stratégia. Nincs kedve majd vkinek csatlakozni? -
#44 Oooops. Ezt nem is ide szántam :O -
#43 http://ejha.fpn.hu -
#42 url=http://ejha.fpn.hu -
#41 Ez így igaz... Sőt inkább Direct IPt :O -
#40 nincs sajnos. illetve van, de csak központi szerveren, oda meg csak azonosító számmal enged be, ami csak az eredetihez van.
igazából ez a füstölgésem akkor lenne korrekt, ha meg lenne bolti verzióban, de akkor is nagy pofátlanság hogy csak internetes játék van benne. jó ne legyen benne másmilyen a másolatok miatt, de legalább egy nyomorult LAN-t beletehettek volna a Hot-Seat mellé. -
#39 Na lecibáltam a patch-et. Alíg várom, hogy kipróbáljam.
Egyébként egy multiban én is benne vagyok.
Szombaton 12 óráig dolgozom, azután indulhat a menet ha másnak is megfelel. A cégemnek van fix ip címe úgyhogy én indíthatnám a szervert amire csatlakoztok. Bár még nem néztem meg a multi részét nem tudom hogyan működik.