Massive Assault
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem nincs. Asszem olyasmi mint battlenet. De tudsz megoldást írjál. CSak vizsgaidõszakom van,szal fingani sincs idõm! 😉
hmm hát érthetõ is egy kicsit meg szomorú is hogy ha egy stratégia nem ríltájm, már nem is olyan bejövõs. 😊
na, fel topik, fel.
végre "beszereztem" a programot, remélem még maradt itt valaki akinek még megvan, ha és majd belejövök, akkor multiban benne leszek. "backup" cdvel is mûködhet az online?
végre "beszereztem" a programot, remélem még maradt itt valaki akinek még megvan, ha és majd belejövök, akkor multiban benne leszek. "backup" cdvel is mûködhet az online?
hát asszem kábé 20 van benne oldalanként, de azoknak csak a kinézete meg a neve más, sajnos :| de azért ,egéri kipróbálni, épp eleget lehet taktikázni 😉
Én a demot néztem meg, de tényleg csak azt a kb.20 egységet lehet irányítani, ami a demoban látható a képeken?
War. War never changes.
Én még a megjelenésekor próbáltam ki. Körökre osztott mûfajban szerintem nagyon ûber. Káár, hogy nincs idõm játszani vele

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Ezt a középsõ gombos trükköt nem ismertem, de kipróbálom.
A Z nagy kedvenc volt, de a gép ellen a józan ész szabályait mindig fel kellett rugni.
Semmi hadsereg összevonás, hanem, ha kész egy egység rögtön támadni. Ezt a játékot szívesen kipróbáltam volna hálózatban egy igazi élõ ember ellen. Sajna akkor még azt sem tudtuk mi az a hálózat, az internet szó hallatán pedig valami flancos utazási irodára gondoltunk volna...
A Z nagy kedvenc volt, de a gép ellen a józan ész szabályait mindig fel kellett rugni.
Semmi hadsereg összevonás, hanem, ha kész egy egység rögtön támadni. Ezt a játékot szívesen kipróbáltam volna hálózatban egy igazi élõ ember ellen. Sajna akkor még azt sem tudtuk mi az a hálózat, az internet szó hallatán pedig valami flancos utazási irodára gondoltunk volna...
Jéééé. 1 ember aki játszott a Z-vel 😄 Ami teljes 3d a terep, mert az egér középsõ gombját lenyomod és szabadon forgathatod a terepet 😉
Egy picit a Panzer General 3D-re hasonlít.
Értem ez alatt a sérülési rendszert elsõsorban.
A 3d-s megjelenítés is stimmel bár a PG-ben teljesen forgathatók, ráközelíthetõk voltak az egységek, itt nem tudtam eldönteni, hogy izometrikus vagy teljes 3d-s a megjelenítés. Bár ez igazából nem is túl lényeges.
Ami számomra az egyik nagy pozitívum a területfoglalás. Mivel a területeken levõ bázisok termelik az egységeket, így létfontosságú többet bírtokolni mint az ellen, hiszen hosszútávon mindenképpen az nyer akinek több van.
Ilyet utoljára a Z nevû játékban láttam vagy 7-8 éve. Bár az RTS volt, de nagyban hasonlít a Massive Assaultra.
Értem ez alatt a sérülési rendszert elsõsorban.
A 3d-s megjelenítés is stimmel bár a PG-ben teljesen forgathatók, ráközelíthetõk voltak az egységek, itt nem tudtam eldönteni, hogy izometrikus vagy teljes 3d-s a megjelenítés. Bár ez igazából nem is túl lényeges.
Ami számomra az egyik nagy pozitívum a területfoglalás. Mivel a területeken levõ bázisok termelik az egységeket, így létfontosságú többet bírtokolni mint az ellen, hiszen hosszútávon mindenképpen az nyer akinek több van.
Ilyet utoljára a Z nevû játékban láttam vagy 7-8 éve. Bár az RTS volt, de nagyban hasonlít a Massive Assaultra.
Hogy ha valaki szerette a Civ,Max,Heroes sorozatot illetve más körökre osztott stratégiát, akkor be fog neki jönni, amúgy cseppet sem randa a játék. Shaderos víz pölö tök jó 😉
Tudom ajánlani h haverral jáccatok 2en 1más ellen world wart, ott jön ki a játék lényege. aki meg graFIKA alapján ítéli el azt csak sajnálom, mert nagyon jó kis gém 😉
Nyomtam vele egy menetet, nekem is bejön.
Sajna azóta nem tudtam foglalkozni vele.
Mindenképpen gyöngyszem a mostani programáradatban.
Sajna azóta nem tudtam foglalkozni vele.
Mindenképpen gyöngyszem a mostani programáradatban.
← ElőzőOldal 2 / 2