78
Massive Assault - a körökre oszott csoda
  • Bandee
    Nem sajna. Azt hittem ez műxik... Marad TA ;)
  • robotnyk
    akkor igyá'! :D

egy meccs? miért találtál módot a multihoz? mert én nem...
  • Bandee
    bukta lett mind állat. mind1. máma megyek inni, holnap vmikor 1 meccset? :)
  • robotnyk

Egy bazi nagy kalappal!
  • Bandee
    leszedtem. megyek vizsgázni. aztán lesem is :)
  • robotnyk
    Itt a patch!

És itt a crack hozzá!
  • robotnyk
    fejlemény: meglesz a patchhez a crack nemsokára, majd megosztom veled testvériesen. többek között lehet nehézségi szintet választani!
  • robotnyk
    áá dehogy csak nem tudok megoldást :/
  • Bandee
    na mégis feladtad a témát?
  • Bandee
    még nem lestem, de rajta vagyok :O
  • robotnyk
    akkor hajrá. a decemberi mappack óta van valami új? a patchez van már crack, mit tudsz róla?
  • Bandee
    Nekem meg van 1 fontos vizsgám :|
  • robotnyk
    nekem is az volt, de végeztem vele. na azért majd körbe nézek mi van :)
  • Bandee
    Sztem nincs. Asszem olyasmi mint battlenet. De tudsz megoldást írjál. CSak vizsgaidőszakom van,szal fingani sincs időm! ;)
  • robotnyk
    már kezdtem lemondani rólad :-) majd körül nézek a témában. direct ip nincs benne?
  • Bandee
    Na.vagyok.online emtom megy-e de tucc megoldást game-be benne vok :O
  • robotnyk
    hmm hát érthető is egy kicsit meg szomorú is hogy ha egy stratégia nem ríltájm, már nem is olyan bejövős. :)
  • robotnyk
    na, fel topik, fel.
    végre "beszereztem" a programot, remélem még maradt itt valaki akinek még megvan, ha és majd belejövök, akkor multiban benne leszek. "backup" cdvel is működhet az online?
  • Bandee
    Hmm. Nem vmi nagy a tolongás itt a fórumon...
  • Bandee
    Hát ezexerint mégis. A gond h nem tudok online jáccani pedig nagyon kipróbálnám már ;)
  • Bandee
    :O
  • Axon
    Lehet játszanak csak annyira belefeletkeznek, hogy nem érnek rá fórumra járni közben.
  • Bandee
    Emberek. csak játszik még vki mi 2őnkön kívül a játékkal. Vagy mégse ? :D
  • Bandee
    hát asszem kábé 20 van benne oldalanként, de azoknak csak a kinézete meg a neve más, sajnos :| de azért ,egéri kipróbálni, épp eleget lehet taktikázni ;)
  • Braveheart
    Én a demot néztem meg, de tényleg csak azt a kb.20 egységet lehet irányítani, ami a demoban látható a képeken?
  • insp
    Én még a megjelenésekor próbáltam ki. Körökre osztott műfajban szerintem nagyon űber. Káár, hogy nincs időm játszani vele
  • Bandee
    Emberek. Nem igazon h csak Axon + én próbáltuk ki ezt a gamét! Vki írjon még ;)
  • Axon
    Ezt a középső gombos trükköt nem ismertem, de kipróbálom.

A Z nagy kedvenc volt, de a gép ellen a józan ész szabályait mindig fel kellett rugni.
    Semmi hadsereg összevonás, hanem, ha kész egy egység rögtön támadni. Ezt a játékot szívesen kipróbáltam volna hálózatban egy igazi élő ember ellen. Sajna akkor még azt sem tudtuk mi az a hálózat, az internet szó hallatán pedig valami flancos utazási irodára gondoltunk volna...
  • Bandee
    Jéééé. 1 ember aki játszott a Z-vel :D Ami teljes 3d a terep, mert az egér középső gombját lenyomod és szabadon forgathatod a terepet ;)
  • Axon
    Egy picit a Panzer General 3D-re hasonlít.
    Értem ez alatt a sérülési rendszert elsősorban.
    A 3d-s megjelenítés is stimmel bár a PG-ben teljesen forgathatók, ráközelíthetők voltak az egységek, itt nem tudtam eldönteni, hogy izometrikus vagy teljes 3d-s a megjelenítés. Bár ez igazából nem is túl lényeges.
    Ami számomra az egyik nagy pozitívum a területfoglalás. Mivel a területeken levő bázisok termelik az egységeket, így létfontosságú többet bírtokolni mint az ellen, hiszen hosszútávon mindenképpen az nyer akinek több van.
    Ilyet utoljára a Z nevű játékban láttam vagy 7-8 éve. Bár az RTS volt, de nagyban hasonlít a Massive Assaultra.
  • Bandee
    Köff h megosztottad velünk ;)
  • traXion
    Amúgy sem szeretem a stratégiát, csak TFPS és szimultáor.
  • Bandee
    Hogy ha valaki szerette a Civ,Max,Heroes sorozatot illetve más körökre osztott stratégiát, akkor be fog neki jönni, amúgy cseppet sem randa a játék. Shaderos víz pölö tök jó ;)
  • Bandee
    Tudom ajánlani h haverral jáccatok 2en 1más ellen world wart, ott jön ki a játék lényege. aki meg graFIKA alapján ítéli el azt csak sajnálom, mert nagyon jó kis gém ;)
  • traXion
    Képek alapján felejtős...
  • Tuvok #3
    Hivatalos honlap
  • Axon
    Nyomtam vele egy menetet, nekem is bejön.
    Sajna azóta nem tudtam foglalkozni vele.
    Mindenképpen gyöngyszem a mostani programáradatban.
  • Bandee
    Halihó. Mivel nem láttam fórumon sehol ilyen topicot gondoltam nyitok. Bár elég új a játék, de gondoltam megkérdem kinek h tetszik. Nekem bejön, végre 1 olyan játék amiben stratégia kell, nem pedig tömegtermelés :D