Massive Assault

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
akkor hajrá. a decemberi mappack óta van valami új? a patchez van már crack, mit tudsz róla?
Bandee
Nekem meg van 1 fontos vizsgám :|

robotnyk
nekem is az volt, de végeztem vele. na azért majd körbe nézek mi van 😊
Bandee
Sztem nincs. Asszem olyasmi mint battlenet. De tudsz megoldást írjál. CSak vizsgaidõszakom van,szal fingani sincs idõm! 😉

robotnyk
már kezdtem lemondani rólad :-) majd körül nézek a témában. direct ip nincs benne?
Bandee
Na.vagyok.online emtom megy-e de tucc megoldást game-be benne vok 😮

robotnyk
hmm hát érthetõ is egy kicsit meg szomorú is hogy ha egy stratégia nem ríltájm, már nem is olyan bejövõs. 😊
robotnyk
na, fel topik, fel.
végre "beszereztem" a programot, remélem még maradt itt valaki akinek még megvan, ha és majd belejövök, akkor multiban benne leszek. "backup" cdvel is mûködhet az online?
Bandee
Hmm. Nem vmi nagy a tolongás itt a fórumon...

Bandee
Hát ezexerint mégis. A gond h nem tudok online jáccani pedig nagyon kipróbálnám már 😉

Bandee
😮

Axon
Lehet játszanak csak annyira belefeletkeznek, hogy nem érnek rá fórumra járni közben.

Bandee
Emberek. csak játszik még vki mi 2õnkön kívül a játékkal. Vagy mégse ? 😄

Bandee
hát asszem kábé 20 van benne oldalanként, de azoknak csak a kinézete meg a neve más, sajnos :| de azért ,egéri kipróbálni, épp eleget lehet taktikázni 😉

Én a demot néztem meg, de tényleg csak azt a kb.20 egységet lehet irányítani, ami a demoban látható a képeken?

War. War never changes.

insp
Én még a megjelenésekor próbáltam ki. Körökre osztott mûfajban szerintem nagyon ûber. Káár, hogy nincs idõm játszani vele

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Bandee
Emberek. Nem igazon h csak Axon + én próbáltuk ki ezt a gamét! Vki írjon még 😉

Axon
Ezt a középsõ gombos trükköt nem ismertem, de kipróbálom.

A Z nagy kedvenc volt, de a gép ellen a józan ész szabályait mindig fel kellett rugni.
Semmi hadsereg összevonás, hanem, ha kész egy egység rögtön támadni. Ezt a játékot szívesen kipróbáltam volna hálózatban egy igazi élõ ember ellen. Sajna akkor még azt sem tudtuk mi az a hálózat, az internet szó hallatán pedig valami flancos utazási irodára gondoltunk volna...

Bandee
Jéééé. 1 ember aki játszott a Z-vel 😄 Ami teljes 3d a terep, mert az egér középsõ gombját lenyomod és szabadon forgathatod a terepet 😉

Axon
Egy picit a Panzer General 3D-re hasonlít.
Értem ez alatt a sérülési rendszert elsõsorban.
A 3d-s megjelenítés is stimmel bár a PG-ben teljesen forgathatók, ráközelíthetõk voltak az egységek, itt nem tudtam eldönteni, hogy izometrikus vagy teljes 3d-s a megjelenítés. Bár ez igazából nem is túl lényeges.
Ami számomra az egyik nagy pozitívum a területfoglalás. Mivel a területeken levõ bázisok termelik az egységeket, így létfontosságú többet bírtokolni mint az ellen, hiszen hosszútávon mindenképpen az nyer akinek több van.
Ilyet utoljára a Z nevû játékban láttam vagy 7-8 éve. Bár az RTS volt, de nagyban hasonlít a Massive Assaultra.

Bandee
Köff h megosztottad velünk 😉

traXion
Amúgy sem szeretem a stratégiát, csak TFPS és szimultáor.

Bandee
Hogy ha valaki szerette a Civ,Max,Heroes sorozatot illetve más körökre osztott stratégiát, akkor be fog neki jönni, amúgy cseppet sem randa a játék. Shaderos víz pölö tök jó 😉

Bandee
Tudom ajánlani h haverral jáccatok 2en 1más ellen world wart, ott jön ki a játék lényege. aki meg graFIKA alapján ítéli el azt csak sajnálom, mert nagyon jó kis gém 😉

traXion
Képek alapján felejtõs...

Tuvok
Axon
Nyomtam vele egy menetet, nekem is bejön.
Sajna azóta nem tudtam foglalkozni vele.
Mindenképpen gyöngyszem a mostani programáradatban.

Bandee
Halihó. Mivel nem láttam fórumon sehol ilyen topicot gondoltam nyitok. Bár elég új a játék, de gondoltam megkérdem kinek h tetszik. Nekem bejön, végre 1 olyan játék amiben stratégia kell, nem pedig tömegtermelés 😄

← ElőzőOldal 2 / 2