Massive Assault

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DC++ 😄
amugy most huzom, a kiadott Network patchel sem emgy NETen?

>> d0nt n33d cl4n >> v1ctor

Senki sem tud segíteni? 😞
Valaki dobjon meg egy linkkel, ahonnan leszedhetném ezt a gyöngyszemet (sajna elkallódott a CD...😞((), plíz! Nem találom sehol (csak rippelt verziót, az meg nem kell).
De az is jó, ha egy jótét lélek felírja, és Pesten elmegyek érte (egy üres CD-vel és egy üveg sörrel a hónom alatt...😊)).
Bandee
Minden területen más mennyiségû péz termelõdik körönként, és meg van szabva hány körön át. Azonkívül ha belépsz az adott területre akkor kap gerillákat is... 😊 Olvass csak 😛

Viszont ha tudnál reply lelõ helyet mondani azt megköszönném. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Nem kérdés igazából... 😊 csak kicsit kiakadtam azon, hogy meg kéne védenem a provinciát, de az én körönkénti 3 pénzemmel szemben 6-8 áll...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Bandee
Nem pontosan értem a kérdésed 😊

A hajam tépem...

PG megvolt, millió turn based stratégiát toltam már, RTS-t imádom, de az hogy kampányban a másik hirtelen 8 pénz értékben vesz egységet elszomorít... ez ellen mit tehetek 2-3 bevétellel? :/

u.i.: TA rulez!!!

Bandee
Bizony 😊 És van benne multi 😮

robotnyk
na le is jött, hát nem mondom jó sokat el lehet vele tökölni, tetszik!
robotnyk
most jön lefelé a második cd belõle! 😄
Bandee
Ez sajna télleg így van... De van Silent Storm is! Hihetetlen jó az is 😉

robotnyk
jó hát, csak az rts áradatban eltûnik egy játék amiben gondolkodni kell
Bandee
Hát a massive assultról tudom h jó 😉

robotnyk
most melyik is? 😄
Bandee
Hmm. ennyire jó ez a gém?

robotnyk
meglesz.
Axon
Rendben.
Egy jó kis csihi-puhiban benne vagyok, akár munkaidõben is.
Csak ismét be kell hoznom a munkahelyemre, mert itt már letöröltem.
Majd emlékeztes rá februárban.

Bandee

😊

robotnyk
még elõször meg kell várnom a február egyet, mert elfogyott a 15 gigás keret

aztán megpróbálhatnánk majd valamikor. könnyû préda vagyok
Axon
Nem dehogy!
Simán ment anélkül is.
Csak ragd rá az 1.2-es patch-et, és töltsd rá a nocdcrack-et.
Ha multizni akarsz érdemes letölteni egy mázsányi szerkesztett multis pályát a netrõl, mert az eredetikkel már nem nagyon nyomul senki.

robotnyk
de nem volt szükséges az eredeti, ugye?
Axon
A Silent Storm-ot én is próbáltam de csak single módban, tetszett csak nem volt rá több idõm így hamar abbahagytam.

A középsõgombos forgatást nem ismertem, alkalomadtán kipróbálom.

Axon
Már nem emlékszem, hogy van-e. Azt hiszem valami gamespy szerûséggel lehetett csatlakozni a szerverekre.

Bandee
Ajánlom az egered középsõ gombjának lenyomását 😊 Lehet szabadon forgatni a kamerát 😊

Bandee
Hola emberek. Kicsit más téma: Silent Storm nevû csoda játék. Real time action / körökre osztott stratégia, nem gépekkel hanem emberekkel, köbö mint annó az ufo volt 😊 Fejlõdnek embereing meg minden 😉 1 nézést megér, sztem vmi hihetetlen jó 😛 Hajh csak lehetne már Massive-ozni NETEN!

robotnyk
abban van direct ip? és megy másolttal is vajh?
megnéztem hol tart a limitem, hát már csak 400 megám van 4 napra, de februárt azzal kezdem hogy letöltöm rögvest.
Axon
Nagyon jó a Blitzkrieg. A német kampányt végigvittem, az oroszban sajnos elakadtam, teljesen elvertek 41 ben az elõrenyomuló német tankok. Az amerikai kampányt tolom mostanában.
Hatalmasakat multiztunk. A fórumán összeálltunk páran és közösen csatáztunk. Remek. Többször párbajoztam külföldiekkel, többnyire oroszokkal (ha jól tudum a fejlesztõk is oroszok, azért annyra népszerû arrafelé). Csak az volt a baj, hogy az õ vonaluk rettenetesen lassú volt. Gondolom gagyi modem, szocializmusban fektetett telefonkábelekkel. Olyan lassú volt a kép hogy szinte másodpercenként mozdult a kép.
Tévedsz ha azt hiszed, hogy - velem ellentétben - az orosz srácokat ez egy parányit is zavarta. Ugyan! Katartikus állapotban csatáztak és megállás nélkül chat-eltek közben. Csak úgy ömlött a ciril betûs párbeszéd a képernyõ sarkában. Mundanom sem kell, hogy jól elpicsáztak, pedig, akkor már kezdett kicsit a fejembe szállni a dicsõség a rengeteg megnyert multis csatától :-)
Multival nincs gond, a single mód viszont nem annyira egyszerû mint elsõre látszik. Roppant fontosak a mellék küldetések, az egység fejlõdések, az upgradelések. A parancsnoki pontok, stb, stb. Figyelni kell rájuk mert nélkülük jóval nehezebb (szinte lehetetlen) végigvinni.
Na áradozásom félbeszakítom és végsõ konklúzióként leszûrhetõ, hogy egy próbát mindenképpen megér.

robotnyk
blitzkrieg ebbõl a szempontból milyen? próbáltad/próbáltátok? mert letölteném azt...
Axon
Azt én is próbáltam, de elég nehéz kibogarászni az egységeket, ebben a felülnézetes megközelítésbõl.
Akkor már sokkal jobb a Panzer General sorozat. A 2. és a 3. rész még most is fent van a gépemen. Bár az igazi nagy kedvencem WWII kategóriában a Sudden Strike sorozat. Azt multiban is szoktuk nyomni. Ott egyszerûen beírod annak a gépnek az IP-jét amihez csatlakozni akarsz és kész. Legyen az az IP bárhol a világon, vagy éppen a belsõ hálózat bármelyik gépjének IP címe.

robotnyk
hm, az elõbb próbáltam ki a steel panthers: world at war 8.0-át, tök ingyenes játék, nemtom ismered-e. kicsit még idegen nekem, mert amikor ez a full felülnézeti hexes stratégia uralkodott akkor még nem nagyon voltam fogékony rá.
Bandee
Heles. Tegnap neten 2szer is úgy elkentek h csak na 😮

robotnyk
hmm 😊 még a pc guruhoz volt teljes játék régebben, lehet hogy elõbányászom majd, mert amúgy is kimaradt az életembõl eddig 😊
Bandee
Hmm. Haverral lezsíroztunk jó kis TA (Total Annihilation) meccset. Az nekem még mindig az isten stratégia. Nincs kedve majd vkinek csatlakozni?

Bandee
Oooops. Ezt nem is ide szántam 😮

Bandee
Bandee
url=http://ejha.fpn.hu

Bandee
Ez így igaz... Sõt inkább Direct IPt 😮

robotnyk
nincs sajnos. illetve van, de csak központi szerveren, oda meg csak azonosító számmal enged be, ami csak az eredetihez van.
igazából ez a füstölgésem akkor lenne korrekt, ha meg lenne bolti verzióban, de akkor is nagy pofátlanság hogy csak internetes játék van benne. jó ne legyen benne másmilyen a másolatok miatt, de legalább egy nyomorult LAN-t beletehettek volna a Hot-Seat mellé.
Axon
Na lecibáltam a patch-et. Alíg várom, hogy kipróbáljam.
Egyébként egy multiban én is benne vagyok.
Szombaton 12 óráig dolgozom, azután indulhat a menet ha másnak is megfelel. A cégemnek van fix ip címe úgyhogy én indíthatnám a szervert amire csatlakoztok. Bár még nem néztem meg a multi részét nem tudom hogyan mûködik.

Bandee
Nem sajna. Azt hittem ez mûxik... Marad TA 😉

robotnyk
akkor igyá'! 😄

egy meccs? miért találtál módot a multihoz? mert én nem...
Bandee
bukta lett mind állat. mind1. máma megyek inni, holnap vmikor 1 meccset? 😊

robotnyk

Egy bazi nagy kalappal!
Bandee
leszedtem. megyek vizsgázni. aztán lesem is 😊

robotnyk
fejlemény: meglesz a patchhez a crack nemsokára, majd megosztom veled testvériesen. többek között lehet nehézségi szintet választani!
robotnyk
áá dehogy csak nem tudok megoldást :/
Bandee
na mégis feladtad a témát?

Bandee
még nem lestem, de rajta vagyok 😮

Oldal 1 / 2Következő →