355
Harry Potter és az Azkabani Fogoly
  • Mhosah Myth
    A forrás: :D

Nyilvánosságra hozta JK Rowling a két következő - és egyben utolsó - Harry Potter-regény címét a The Sun napilapban. Ezek szerint a hatodik kötet angol címe Harry Potter And The Mudblood Revolt (Harry Potter és a sárvérűek lázadása), a hetediké pedig Harry Potter And The Quest Of The Centaur (Harry Potter és a kentaur keresése). Az írónő azt is elárulta, hogy a címeket már július 24-én levédette.

Fantáziátlan?

A hatodik és hetedik kötet címeit már régóta találgatják rajongók, ám most, hogy végre biztosan lehet tudni, kissé mintha csalódottak lennének. "Ennél ötletesebbet vártunk" - írták angol gyerekek több internetes fórumba is. Olyan vélemények is napvilágot láttak, miszerint a két fantáziátlan cím csak "ködösítés", és Rowling hamarosan előáll az eddigiekhez hasonló izgalmas címekkel.
  • Mhosah Myth
    A warner már le is védte a címet. A hetediknek is van címe de arra már nem emlékszem. :(
  • Mhosah Myth
    Ha jól tudom a cím magyar fordítása "A sárvérüek lázadása" lesz.
    Én itt olvastam.
    Legjobblap
  • BlackWolf
    hp 6-ot akarok
  • Bandew
    Dehogynem. AMikor odaadta neki, azt mondta, hogy ezzel értesítse ha Piton rosszúl bánik vele.
  • Punker
    harry nem volt biztos beparázva :)))
  • BlackWolf
    nemmondta meg
    egyebkent meg talaltam a konyvbe egy hibat amikor a thesztralokra szalnak fel azt irjak 5par lab feszul meg a hatukon a thesztraloken amikor valojaban ott 6-an voltak
    giny neville harry hermione lovegood ron
  • Bandew
    Megmondta neki, hogy lehet vele komunikálni.
  • BlackWolf
    korai kerdes de van mar valami a folytatasrol cim vagy valami?
  • Atiii
    tényleg meghuzhatta volna chot.
    mire a game kikerül és a film lehet hogy még1* kiolvasom a 4. kötetet
  • BlackWolf
    en azt nemertem harry mert nembaszta meg cho-t de kiraly volt tenyleg 5. a best csak most megint sokat kell varni a kurva eletbe
  • Takigabi
    Az OK hogy azért nem használta a tükröt Harry mert nem bontotta ki a csaomagot,de azt nem értem hogy black miért nem szólt neki hogy avval tudnak kommunikálni

u.i.:Amugy szerintem is az 5. a best
    u.i 2:Lucius Malfoyt szerintem nem csukják le (nincs hova dementorok már nincsenek) csak háziőrizetben tartják .
  • tommmyv
    MÉg a 4-es filmet is az eredeti gyerekszínészek Játszák el.
  • Atiii
    szerintem is jó volt az 5. Spoler véleményét is osztom hogy azt a tükröt miért nem használta miért kellett bemennie a tűzbe...mind1 azért jó volt.
    A film jövő nyár amit még a régi szereplő játszanak de a következő filmet már állítolag nem ezek a főszereplők fogják játszani mivel túlkorosak lesznek vagyis a film elkészítéséhez 2-3 év kell, najó inkább 2 és a könyvbe épphogy 1 év telik el..tehát túlkorosodás lesz.
    A játék remélem jó lesz, egykis grafika is kéne bele :) . én végignyomtam az összes játékot és legjobban a quddicchh tetszett.-jó grafika de a sima potter game nek megvan az a jó hangulata..király
  • Forrest Tomee
    SPOILER

Mert kis kergre kamasz még, ezért és elfelejtette :o)
    Én sem értem egyébként miért kellett SB-t kivonni a regényből.

Kíváncsi vagyok, hogy a sorozat végére Piton kibékül-e Harry-vel? Így az 5. fényében elég kis féreg volt azért az öreg Potter. (legalábbis gyerekkorban)
  • Bandew
    SPOILER

ÉN MEG AZT NEM ÉRTEM, A BÜDÖS PICSÁBA IS, HOGY MIÉRT NEM TUDTA HARRY HASZNÁLNI A TÜKRÖT, AMIT SIRIUS ADOTT NEKI???
    ÍGY TUDTAK VOLNA BESZÉLGETNI, ÉS MEGMENEKÜLT VOLNA!!!
  • BlackWolf
    lehet nagykeres de osszefoglalnatok nekem a 3. es a 4. resz torteneseit mert hp rulez nalam is de nem emlekszek rajuk a 1-2-ot siman vagom meg most fejezem be nemsoká az 5ot de az a 2resz kiesett a fejembol lecci egy rovid beeszamolot rola elore is thx !!!
  • moni
    nekem a hármas a best!!
  • Mhosah Myth
    Mert leváltották Colombust. :(
  • Forrest Tomee
    Azt sem értem, hogy mi a rákért nem tudták a filmet dec.-re befejezni???
  • Forrest Tomee
    Jó az 5 valóban, csak idegesít, hogy megint legalább 2 év mire lesz 6 :o)
    Mi lesz vajon Lucius Malfoy-al? Lerágom a körmöm :o)
  • tommmyv
    A 4 jobb mint a 3-om szerintem.
  • Mhosah Myth
    Valahogy a 3. és az 5. a kedvencem nekem is. A 4. is jó de nem annyira. :DDD
    Amíg nem volt 5. addig a 3. és 4. volt de az 5. lenyomja a 4et. :D
  • Mhosah Myth
    Osztom a véleményt.
    Valahogy a 3. és az 5. a kedvencem nekem is. A 4. is jó de nem annyira. :DDD
    Amíg nem volt 5. addig a 3. és 4. volt de az 5. lenyomja a 4et. :D
    N.E.O.!!! szavait idézve: HP5 RULES!!!!!!!!
  • Bandew
    Nekem a 3. a kedvencem. Aztán az 5.
  • N.E.O.!!!
    Nem érdemes a 4.-et elolvasnia mert ha a 3. kimarad akkor nagyonsokmindent nem fog megérteni. HP5 RULES!!!!!!!!
  • Forrest Tomee
    A 4. jobb, ha van rá időd próbálkozz meg vele.

• cSuwwi
    Én az első kettőt elolvastam, a harmadiknak a negyedénél meg eluntam... Nem volt olyan szar, mint amire számítottam. :)
  • cSuwwi
    Honnan jöttél rá? :)
  • traXion
    Naná hogy nem...
  • Punker
    Malfoy jófej gyerek a Hitlerjügend emlékeztet...
  • Forrest Tomee
    Fogadjunk te Malfoy bérence vagy :o)
  • cSuwwi
    Ismét támad Herr Potter és a 2 lelenc társa. Hajjaj! :|
  • csabawarchief
  • ThePartyFace
    csatlakozom
  • Bandew
    Ugye olvastad? Mert én csak azoknak a kritikáját fogadom el. A film sem kifogás.
  • tommmyv
    Most sem kellett csalódnunk a jó öreg Electronic Arts-ban: ha ők egyszer valaminek megveszik a jogait, akkor abból addig készül játék (évente minimum egy) amíg csak él és mozog az eredeti franchise. Éppen ezért nem ért minket meglepetésként a Harry Potter and the Prisoner of Azkaban bejelentése. A harmadik Harry Potter könyv mozis verziója jövő nyáron debütál az amerkai mozikban - az EA pedig májusban (azaz megszokott módon egy erős hónappal a bemutató előtt) hozza ki a filmhez/könyvhöz kapcsolódó játékot. Jön mindenre, amire csak jöhet: a Playstation 2, Xbox, Gamecube, GBA és PC verziók egymás kezét fogva árasztják majd el a boltok polcait. Képeket is tudunk mutatni a játékból (négy darabot), ezek az Xboxos inkarnáció szépségeibe engednek bepillantást:
    576.hu
  • traXion
    LoL a Harry Potter, fúj de utálom!
  • tommmyv
  • moni
    ez ám a tartalmas fórum :)) enygenlőre, képeket a filmből, pls!