355
Harry Potter és az Azkabani Fogoly
-
#81 -
#80 -
#79 -
#78 -
#77 -
#76 szép új képek (tényleg azok)
-
#75 Szerintem elhanyagolható a különbség. Hermione szebb, de a többi sz'tem tök ugyanolyan. Na mind1, erről kár tovább vitázni. :) -
#74 Hasonlítsd őssze ezt a két képet.
-
#73 de a 2. résznél is sokkal szebb... :D -
#72 Ezért mondtam, hogy olyan, mint a kettő és nem azt, hogy olyan, mint az egy! :) -
#71 ááá! itt sokkal kidolgozottabbak a karik! csak klépzeljük ide a HP1-es Hermione-t vagy Ron-t, és nézzek meg az itteni képek... ez sokkal szebb... -
#70 Szerintem ez szinte tök ugyanolyan, mint a kettő. Eddig csak az első rész volt gagyi, a kettő már elég korrekt iparosmunka volt. -
#69 nekem ezek is megfelelnének 1 Harry Potter játékhoz... -
#68 Ráadásul ezek még nem is a pc-s képek.Azok még szebbek lehetnek. -
#67 hát az tény, hogy a 3. rész sokkal szebb lesz, mint az 1. kettö! :) -
#66 Néhány kép a játékból.Még tőbb kép megtekinthető a www.Mugglenet.com-on
-
BlackWolf #65 crazy sexy marvellous -
#64 -
#63 Az árulót Mindig elkapják!!
-
#62 én most pótolom az 1. részt, és egész jó! :) most ott vagyok, mikor Norbertet már leadtam, és vissza kell jutni a körletünkbe. hülye 1 rész... de jó ^___^! :) -
#61 jaja, tudom:-) -
#60 Na megint egy Potter game!
Az első kettőt végigvittem remélem ez is jó vagy még jobb lesz!! -
#59 Neville mellett balra a fazon Lupin. Én valami megviseltebb és keményebb arcvonású férfit képzeltem el...
-
#58 amit én láttam előzetes, abban csak egy pillanatra van benne lupin, igy nem nagyon tudom, hogy pontosan hogy néz ki, de nem baj; megmarad meglepetésnek!:-)) -
#57 :D -
#56 Erre majd visszatérek 3-4 év múlva... ;) -
#55 Sirius sztem nagyon redben van, én Lupin-nal nem vagyok kibékülve... -
#54 hi
én az összes eddig megjelent HP-könyvet elolvastam legalább kilencszer:-) az ötödik könyvet két nap alatt kivégeztem. aztán persze egyből újra is kezdtem:-) a 3. részt nagyon várom, bár az előzetes alapján Sirius elég furéán néz ki.... de majd megszokjuk.:-))) -
#53 szörfözés közben, harry potter alatt erre bukkantam :)
lányoknak és fiatalabb fiúknak nagyon hasznos lehet
Emma Watson Fan Site ;) -
#52 Megjelent egy új Trainer letölthető a www.mugglenet.com-ról!!!! -
#51 LOL! :D
bár mondjuk én 1 picit aggresszívabnak képzeltem el... nagy fogakkal, meg minden... de ez is jó! :) -
#50 A hagrid féle könyv
-
nicole #49 Gyorsan olvasol öcsém! Az elvonási tüneteket már én is éreztem, ezért is olvastam ki kb. 3-szor az összeset. Az 5.-et most olvasom, de jónak igérkezik... Majd meglátjuk, ugyanis itthon nem volt olyan nagy körülötte a felhajtás. -
nicole #48 Szerintem J. Potter nem volt olyan köcsög, csak megjátszotta az agyát Lily előtt. S. Black-et nem kellett volna kirakni, mert ő volt az egyetlen jó fej varázsló HP rokonai között. -
nicole #47 Gyorsan olvasol öcsém! Az elvonási tüneteket már én is éreztem, ezért is olvastam ki kb. 3-szor az összeset. Az 5.-et most olvasom, de jónak igérkezik... Majd meglátjuk, ugyanis itthon nem volt olyan nagy körülötte a felhajtás. -
#46 én se nagyon hallottam ilyenről, de jó lenen -
#45 Nem hinném. Nem olvastam róla sehol hogy ez lenne. -
BlackWolf #44 hat nemtudom mi baj ezekkel a cimekkel. de az igaz hogy a 6-7-et egycerre akarja piacra dobni? -
#43 Amúgy a negyedik kötetet röpke két nap alatt kivégezte a gyenge 750 oldalával! Utánna meg olyan HP elvonáai tüneteim voltak, hogy újrakezdtem az egész sorozatot...
Viszont félelmetes, hogy mekkora különbség van a könyvek között. Így az ötödik kötet után az első elég gyengének tűnik. Olyan egyszerűcske gyerekmese, persze ebben nincs semmi pláne, hisz elvileg annak indult. Ehhez képest viszont szépen kinőtte magát a sorozat. -
#42 Mindenkinek a 3. könyv a kedvence? :)
Nekem a 4. aztán a 3. és az uccsó dobogós az 5. A Főnix rendje kurva jó volt sokáig úgy ált, hogy lenyomja az Azkabani fogjot, de szerintem Rowling elkapkodta a végét. Legalábbis nekem közel sem ütött annyira, mint vártam. De az első 600 oldal MEGA!!!
SPOILER!!!
Sirius halálán meg nem lepődtem meg. Anno mondta az írónő, hogy valakit kinyír. És Siriusra vagy Hagridra tippeltem. Hát az egyik bejött. Kár érte, bírtam... :(