Harry Potter 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forrest Tomee
Jó az 5 valóban, csak idegesít, hogy megint legalább 2 év mire lesz 6 :o)
Mi lesz vajon Lucius Malfoy-al? Lerágom a körmöm :o)

tommmyv
A 4 jobb mint a 3-om szerintem.

Mhosah Myth
Valahogy a 3. és az 5. a kedvencem nekem is. A 4. is jó de nem annyira. 😄DD
Amíg nem volt 5. addig a 3. és 4. volt de az 5. lenyomja a 4et. 😄

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Osztom a véleményt.
Valahogy a 3. és az 5. a kedvencem nekem is. A 4. is jó de nem annyira. 😄DD
Amíg nem volt 5. addig a 3. és 4. volt de az 5. lenyomja a 4et. 😄
N.E.O.!!! szavait idézve: HP5 RULES!!!!!!!!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Bandew
Nekem a 3. a kedvencem. Aztán az 5.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

N.E.O.!!!
Nem érdemes a 4.-et elolvasnia mert ha a 3. kimarad akkor nagyonsokmindent nem fog megérteni. HP5 RULES!!!!!!!!

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Forrest Tomee
A 4. jobb, ha van rá idõd próbálkozz meg vele.

cSuwwi
Én az elsõ kettõt elolvastam, a harmadiknak a negyedénél meg eluntam... Nem volt olyan szar, mint amire számítottam. 😊

shit happens

cSuwwi
Honnan jöttél rá? 😊

shit happens

traXion
Naná hogy nem...

Punker
Malfoy jófej gyerek a Hitlerjügend emlékeztet...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Forrest Tomee
Fogadjunk te Malfoy bérence vagy :o)

cSuwwi
Ismét támad Herr Potter és a 2 lelenc társa. Hajjaj! :|

shit happens

csabawarchief

ThePartyFace
csatlakozom

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Bandew
Ugye olvastad? Mert én csak azoknak a kritikáját fogadom el. A film sem kifogás.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

tommmyv
Most sem kellett csalódnunk a jó öreg Electronic Arts-ban: ha õk egyszer valaminek megveszik a jogait, akkor abból addig készül játék (évente minimum egy) amíg csak él és mozog az eredeti franchise. Éppen ezért nem ért minket meglepetésként a Harry Potter and the Prisoner of Azkaban bejelentése. A harmadik Harry Potter könyv mozis verziója jövõ nyáron debütál az amerkai mozikban - az EA pedig májusban (azaz megszokott módon egy erõs hónappal a bemutató elõtt) hozza ki a filmhez/könyvhöz kapcsolódó játékot. Jön mindenre, amire csak jöhet: a Playstation 2, Xbox, Gamecube, GBA és PC verziók egymás kezét fogva árasztják majd el a boltok polcait. Képeket is tudunk mutatni a játékból (négy darabot), ezek az Xboxos inkarnáció szépségeibe engednek bepillantást:
576.hu

traXion
LoL a Harry Potter, fúj de utálom!

tommmyv

moni
ez ám a tartalmas fórum 😊) enygenlõre, képeket a filmbõl, pls!

\"A lehetetlen nem létezik!\"

zaki
1.