74
Keverőprogramok
-
#34 A Zelődöt kérdezddddd!!!!444 -
kr3k #33 sziasztok hogy alltok a reason -el? -
#32 Nem értettem kristálytisztán ezt a hozzászólást! :( -
#31 Jóvanna. Én kicsit béna vok. Mire beállítom hallás után a bpm-et, máshol lesz az ütem eleje a két számnak (4gyel v 8cal eltolódik) ami technonál elég gáz.
Könnyen m+tanulnám ha lenne még 1 bakelitlejátszóm, mer ez a számítógépszar idegesít.
-
#30 Igen...és nem is kell használni! :) -
#29 Ezek a bpm számlálók egyből kiakadnak ha nem 4/4 es zene megy, sőt néha azoknál is. Legalábbis én ezt tapasztaltam. (Traktor, + még 1-2 gyenge progi).
Nektek mi a tapasztalat, van jó BPM számláló? A Pioneer meg többi 'valódi' keverőn is ilyen szar? -
#28 Láttalak a HR fórumán is :D Azon a környéken laksz??? -
#27 ehehehe...lesznek ellenvélemények elhiszed :)) -
#26 A Virtual Dj 1.09 hatalmas! Élmény vele keverni -
ocskai #25 Honnan lehet letölteni a mixvibes pro 4 v. 5 teljesbe? -
#24 A DJMix Station 2-höz tud valaki mp3 plugint? -
#23 De kéri a regisztrációs kódot ami a crack-nek a tömörítésében van és mi a kód? -
#22 Nesztek egy program:
DSS DJ 5.01
Nesztek egy crack:
Alulról a második a lapon!
Sok sikert hozzá, van olyan jó mint a ZATOMIX! :) -
#20 atomixmp3.com.. crack meg szokásos helyeken -
#19 Szia! Nem tudsz mondani olyan honlapot ahonnan lelehettölteni az atomix mp3 at? Ja és e-jay zeneszerkesztőt? thnx -
#18 -
#17 Mixmeister Pro... :P -
#16 mondom én Acoustica MP3 audio mixerrel szoktam BMP-el csak hülyülök... -
#15 nemtom mit szarakodtok...atomix tökéletes!!! aki kicsit komlyabbra vágyik annak traktor..ez a ettő a legjobb -
#14 A bpm studio-ban a bmp számoló nagyon el lett baszva, mert nekem egy 130bpm-es számra 810-et írt ki, meg hasonlók. Szerintem nem egy nagy eresztés, de a winampos kinézetével külsőre tetszetős... ;) -
#13 Én nem mondtam, hogy szar, csak igen puritán a kinézete. Ettől még külső keverővel lehet jó... ;) -
#12 Ugyanmár, nem tök mindegy milyen a külseje? A lényeg, hogy jó legyen. -
#11 Acoustica MP3 Audio Mixer...vagy BPM Studio -
#10 haverom hasonlóval játszadozott..igazi külső keverővel...nagyon primitvnek néz ki de ha ez is olyan mint VTT akkor kb ez hasonlít a legjobban az igazi keverésre..szal no segítség..egész életszagú... -
neménvoltam #9 loál -
#8 Nagyon ki lett dolgozva, mi? ;)) -
#7 Megtaláltam a legjobbat: DJ Mix Pro (ha ez a pro, milyen lehet a sima?) :))
-
#6 -
#5 -
#4 egyszerű legjobb: atomix mp3
komolyoabb: traktor dj studio
mindkettőnek van topikja a zeneforumon.. nah del topic -
neménvoltam #3 Ezt mé nem a zenébe tetted? Amúgy ott is van néhány ilyen topic! -
Jay Cortez #2 Nem tud valaki nagyon jo keverőprogit? -
#1 ??