Keverőprogramok
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A DJMix Station 2-höz tud valaki mp3 plugint?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
De kéri a regisztrációs kódot ami a crack-nek a tömörítésében van és mi a kód?
Rotary & Dypee production
Nesztek egy program:
DSS DJ 5.01
Nesztek egy crack:
Alulról a második a lapon!
Sok sikert hozzá, van olyan jó mint a ZATOMIX! 😊
DSS DJ 5.01
Nesztek egy crack:
Alulról a második a lapon!
Sok sikert hozzá, van olyan jó mint a ZATOMIX! 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Szia! Nem tudsz mondani olyan honlapot ahonnan lelehettölteni az atomix mp3 at? Ja és e-jay zeneszerkesztõt? thnx
nemtom mit szarakodtok...atomix tökéletes!!! aki kicsit komlyabbra vágyik annak traktor..ez a ettõ a legjobb
A bpm studio-ban a bmp számoló nagyon el lett baszva, mert nekem egy 130bpm-es számra 810-et írt ki, meg hasonlók. Szerintem nem egy nagy eresztés, de a winampos kinézetével külsõre tetszetõs... 😉
shit happens
Én nem mondtam, hogy szar, csak igen puritán a kinézete. Ettõl még külsõ keverõvel lehet jó... 😉
shit happens
Ugyanmár, nem tök mindegy milyen a külseje? A lényeg, hogy jó legyen.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
haverom hasonlóval játszadozott..igazi külsõ keverõvel...nagyon primitvnek néz ki de ha ez is olyan mint VTT akkor kb ez hasonlít a legjobban az igazi keverésre..szal no segítség..egész életszagú...
loál

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
egyszerû legjobb: atomix mp3
komolyoabb: traktor dj studio
mindkettõnek van topikja a zeneforumon.. nah del topic
komolyoabb: traktor dj studio
mindkettõnek van topikja a zeneforumon.. nah del topic
Ezt mé nem a zenébe tetted? Amúgy ott is van néhány ilyen topic!
Nem tud valaki nagyon jo keverõprogit?
← ElőzőOldal 2 / 2