74
Keverőprogramok
  • InfectedMann
    a MixVibes 5ös verziója nagyon bevállít
  • Tetsuo
    nem igazán ismerek..
  • InfectedMann
    Na kkor végülis a kérdés! Ezeken kívül még ki milyen Keverő progit ismer:
    MJ Studio, MixVibes, DSS DJ, Traktor, VTT, DJMix Station!
    Várom a kedves jelentkezőket!
    Ha vki tényleg tud egy yoo progit ami yool is néz ki meg mondjuk nincs bpm számlálója vagy kilehet kapcsolni akkor az is írjon!
  • InfectedMann
    Hobbi szinten akartam nyomni mert nem akarok a egy Discoban majomkodni a sok majomnak!
  • InfectedMann
    köszi
  • Phat Smoker
    ahhoz kell vmi spéci ASIO driver, meg h.kártya mely támogatja
  • Tetsuo
    Amúgy, sok sikert!
  • Tetsuo
    Csak ne éld bele magad h Te leszel a Mo-i 58327dik dídzséj, hanem csak maradjon (1enlőre) hobby s legyen vmi rendes szakmád is!
  • Tetsuo
    Legyen úgy.
    Én sem használtam még, s +-8%ig nem is naon hallani a nyafit (hacsak nem rángatja vki a potit).
  • Tetsuo
    Azzal 1et értek h egy DJ ne használjon számlálót. (A FinalScratchtől is undorodom.)
    De egy csomó komoly mixeren van BPM-kijelzés.
    pl. Denon, Roland, Pioneer (kishazánkban komolynak számít) DJM-600, DJM-500, DJM-300-S, DJM-3000, Tascam X-9 digital..
    De megtalálható gagyibb kategóriában is: Omnitronic, Behringer (pl DJX400), Numark, Gemini..

Remélem Vestaxokon sohasem látunk ilyet!

• InfectedMann
    Hát igen mégis s legjobb igazi valódi felszerelése keverni! már gyűlik rá a pénz! Remélem jövő nyáron megtudom venni!
  • InfectedMann
    azokon incs BPM számláló! akkor tele lenne a világ DJkel! ott neked kell eltalálni a sebességet meg az ütemet meg mindent
  • InfectedMann
    Na szerintetek ezke közül melyik a legjobb:
    MixVibes4, DSS DJ, Traktor Dj Studio!
    És egy kérdés a Traktor-hoz!
    Az Audio beállításoknál a Device résznél ki kell választanom egy hangkarit és azt teszi be az összes csatornára! Mit tegyek, hogy ne azt az egy kártyát lehessen választani az összes csatornára? szeretném használni a fülhallgatómat ha már megvettem! Előre is kösz ia választ!
  • Phat Smoker
    jah..a hullámképet énse látom :(
    az előző verziókkal ellentétben itt nemtom mi a ráknak kell analizálás...na mind1
  • mstummer
    A master tempo az az a dolog hogy nem kezd el nyávogni a magas ahogy egyre jobban növeled a zene sebességét.
    Egyébként nemnagy dolog...nekem van a cd lejátszóimon,de szinte soha nem használom....meg az mk2-es technics lemezjátszón sincs...xal meg lehet lenni nélküle.
  • Tetsuo
    S a BPM-kijelzést ki lehet-e kapcsolni? (Analizálás kéne mert a hullámképet látni akarom..)
  • Phat Smoker
    hmmm..egye fene úgyis jó lesz :))
  • Phat Smoker
    azt én (auto)sync-nek hívnám, de fene tudja :)
  • Tetsuo
    A mastertempo szerintem az amit beállíthatsz h minden szám ahhoz igazodjon, az egy állandó ütemszám.
  • Tetsuo
    +kábelek 20000 :)
    +lemezek! 1000000

(tűben s keverőben kicsit többet költenék..ha tehetném)
  • neuro
    Nem lesz elég, ha átutalom az árát?

Technics lemezjátszó 2x200000
    + 1 keverő 80000
    + 1 fejhallgató 60000
    + 2 tű 2x15000

:)
  • Phat Smoker
    veszel nekem ? meglátod nem utasítom vissza! ja és köszi! :DD
  • neuro
    vagy vegyen két lemezjátszót meg egy keverőt :)
  • Phat Smoker
    hmm..akkor minek hívják amire én gondolok ? :)
    és akkor mi a mastertempo ?
    a funkciót amire én gondolok mintha így hívnák a bpm studioban is, meg mintha a diszkós cd játszókon is ez a funkció felelne a nyávogásmentes sebességváltozásért, de lehet hogy rosszul tudom!
  • Tetsuo
    SzVSz amire te gondolsz az nem a mastertempo, de lehet h rosszul tudom. S azt amire gondolsz simán tudja a program (most próbáltam ki) a kisebb függőleges fadernél ki kell kapcsolni a 'joint'ot s a nagyobb faderrel lehet is tempót állítani hangszínváltozás nélkül..
  • Tetsuo
    Engem az idegesít benne, hogy a bpm számlálót nem lehet kikapcsolni, ha meg nem analizálom a számokat akkor nincs hullámkép.
  • Phat Smoker
    a Traktor Dj Studioval egy nagy gáz van, nincs benne master tempo, anélkül meg kellemetlenül nyávognak a zenék a pitch macerálásakor. nemértem miért nem tudták még beletenni a fejlesztők ezt a funkciót, miközben már lassan úgy néz ki a traktor kezelőfelülete, mint egy repülőgép műszerfala ,-)
    egyébiránt master tempo-t még csak a bpm studioban láttam, abban viszont nincsenek klafa filterek, mint a traktorban.
    na ennyit erről, bye! :)

• Tetsuo
    Vagy vegyen egy turmixgépet..
  • KulacsKa
    Aki nagyon akar mixelni az használja a TRAKTOR DJ progit hogy ne csak hangszineket nézetek hanem érezétek mi az hogy keverni :()
  • BADE
    Hogyan kell elmenteni a kivágott zenerészletet?Elmenti,de nem mükszik.
  • BADE
    Virtual Dj-t használ valaki?
  • Tetsuo
    A WaveLab/ Cubase párossal lehet naon jókat alkotni.. :)
  • VinylToy #42
    jaja :)
  • OPM
    a vegas audiora gondolsz?

offtopic: ok :)
  • VinylToy #40
    Sonic Foundry Acid Pro, vagy a SF Vegas :)

Offtopic: Majd egyszer megbulizuk azt a DC-s ügyletet.
  • OPM
    szerintetek melyik a legjobb nem realtime mixelő progi?
  • VinylToy #38
    Ez pedig csak gyakorlás kérdése! :) Egyébként a zene kezdőpontjának miért nem lehet az elejét választani?! Mint általában a legtöbb mixnél?
  • Tetsuo
    Gondolj arra h a bpm-en kívűl még a zene kezdőpontját ill az új hangok belépési pontját is be kell állítani (ki kell keresni) na, én ezt átlag több perc alatt csinálom meg (1enlőre), míg pl a Jeff Mills kb 20sec alatt.
    De már mind1, megfogadtam h nem nézem a bpm-számlálót. :)
  • Dani20
    most töltöm az elöd albumát.. LOL
  • kr3k
    Okay akkor kerdezem az elodot .... hogy alsz aka reason?