Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mekkora jó lenne, ha úgy kezdõdne a játék, hogy ez a jelenetet le kell játszanod... feltéve ha tényleg össze van rakva a 2 rész ezzel a jelenettel.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

De elviekben a gamestarosok is végigvitték vagy nem?

😄

DarkSector
sz tény, ahhogy a macskát meg a kutyátse...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
😄
ivitzp
nem úúúúgy,hanem akkor nem kell patch hozzá 😄

tommygear
akkor letörlöd a story után
ivitzp
hát úgy nem kell 😄

grebber
Ezek jó bugok ,de 90%-át észre sem veszi az ember aki csak játszani szeretne!

Next PC upgrade: 2022

tommygear
inkább vito a másik pali sztem
tommygear
de minek ha majd ha a story utáni rész lesz az?
TDC Geronimo
Ja ez elég sok embernek feltûnt. Kíváncsi vagyok, hogy össze fog-e folyni a 2 story.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ivitzp
szerintem biztos lesz egy free ride patch

Jamirofan89

Giliszta a kutyában lesz..talán a macskában is😄DD
tommygear
Skypack
Akkor játszd újra mert igenis meghal a végén ahogy öregen ott locsolja a kertet jön egy piros kocsi kiszáll belõle két gengszter és agyonlövi

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Azt ne mondd, hogy az 1ben meghaltOo

Random work
Király! 😄 Mégis elõrendelem annak ellenére, hogy semmi biztosat nem mondanak a kutyákról és a macskákról. A gilisztákat már nem is említem.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

tommygear
nem gondoljátok hogy azért nem lesz free ride mert a 2 végén talán nem hal meg a fõhõs és a story után lehet mászkálni?? <#wow3><#wow3>
Kereket ki lehet lõni, csak nem olyan látványosan lesz lapos mint az elsõ részben. Legalábbis mintha úgy láttam volna h kicsit megül az autó. Viszont mikor szanaszét lõttek a rendõrök üldözés közben, nem igazán éreztem semmi változást a lassuláson kívül az autón. Nem hiszem hogy abból a temérdek golyóból ne jutott volna vmelyik gumiba...

Szórakozásból szétlõttem egy utcányi járókelõt, és vesztemre volt köztük feka is. Nehezebb tõlük megszabadulni mint a zsaruktól!<#idiota>
Mikor már sok fakabát érkezett a helyszínre, beszaladtam a kalaposhoz, de a nõci nem akart kiszolgálni. Anyád. Még jó hogy a választékból lehet lopni is 😄
Körözés eltûnt. Mondom ha már itt vagyok, kipakolom a kasszát. 500 vagy 5000 báksz volt benne. Lelépek, ámokfutok még a városban egy keveset. Sokan üldöztek, gyorsan felhívtam a korrupciós vonalat, ne üldözzenek már, ruhát akarok cserélni.
Ezután visszabaktattam a ruhás picsához, ahol éppen 2 rendõrrel beszélgetett a boltban. Megyek odafele hogy öltöztess fel béjbe, és elkezdtem hallani mit beszélnek ahogy közeledtem feléjük.
-Ön hívta a rendõrséget?
Ekkor értem oda, mire rám néz és felkiált:
-Õ volt!
Rendõrök éppen fordultak meg, mikor lefagyott az egész hóbelevanc.

Bocs a hosszért, csak azt akartam mondani, hogy jó lesz ez a kis gém 😄
Mersant
ki lehet. lehet is latni ahogy leereszt, szar lesz a kocsi iranyitasa, es 1 ido utan le is szakad a felnirol...jol megcsinaltak

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DarkSector
kb annyi jó ötlet, meg dolog van a mafia 2-ben mint ahány idegesítõ bug.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector

Demoban ha nem csaltak az érzékeim..lehet..én lõttem sokat az út mellett állva..asszem😊
DarkSector

DarkSector

zzeN
Mafia 2 Podcast 9.epizód : Hangulat és a zene

..."Körülbelül 120 dal lesz hallgatható az egész játék során."

A többi infó itt.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Random work
Nekem Sentinel kellene mert azt lecserélhetném Bömösre.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Fánkot csakis! Rendõrõk fánkot zabálnak.

Az autók kerekét ki lehet lõni? Nekem még nem sikerült.

Ha nem az elég gáz. Az viszont vicces volt mikor egyszer offroadoztam és a dísztárcsám megelõzött mikor leesett a kerékrõl. Határozottan kellemes apróság. 😊

DarkSector
tuti

Mr_no_NaMe
Amúgy szerintem az, hogy az idõkorlát szigorú lesz, és nem lesz lehetõség órákig kóvályogni, mint gólyafos a levegõben, ez szerintem csak rémhír.
Minek csinálnának egy lélegzõ világot, ha csak a küldiken lehetne végigrohanni? A demóba sincsen benne sok minden, még is baromi jól eljátszogattam vele, órákat, hogy csak rohangáltam a városban.

Ha a fele is igaz annak, amit az elmúlt 1-2 napban megkaptunk infóként, hogy ez lesz benne, és az lesz benne...akkor ez messze ott fogja hagyni a mûfaj kitalálóját a GTA-t, és még a történetrõl nem is beszéltünk
Azért remélem PCJ600 lesz benne checkpointos idõre menõ versennyel😊
DarkSector
jah meg harrier vagy egy apacs heli, vagy õserdõ bantu niggerekkel...😊

Értem,de akkor minek lehet bemenni?😊..Meg üldözés közben majd meg lehet állni tankolni és ezt a zsaruk meg is várják szépen,addig bedobnak egy kávét meg egy krémest?😊
DarkSector
oks rendezünk pecabajnokságot majd..😊

Jamirofan89
lesz benne nitró meg bugátti vejron?és F16?<#idiota>

Random work
Errõl tárgyalunk már egy ideje...

Random work
Top gengszterként nehogy már édességboltokat törjünk fel! Nem is lesz rá idõ biztos olyan feszes lesz az idõbeosztásunk.

A demoban lemészároltam egy gyorsétterem teljes személyzetét és vendégseregét. Akkor tetszett most kicsit sajnálom õket. 😞 Lehet csak kajálni kellett volna, de üldöztek a rendõrõk. 😄

wollnerd
Sziasztok!
Itt vannak az augusztusi GameStar értékelése a Mafia 2-rõl:
Pozitívumok:
-gyönyörû grafika
-remek akciók
-évszakváltás

Negatívumok:
-átkozottul rövid
-nem mehetünk ki a városból
-free ride mód hiánya!!!<#boxer><#violent><#gun><#falbav><#rinya><#levele>

Pontszám: 85/100

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Random work
Elõször én is ott hagytam félbe, de mikor második alkalommal újra játszottam akkor addig küzdöttem míg meg nem nyertem.

Hmm... lehet újra végigtolom az elsõ részt. Csak a ráhangolódás miatt. 😄

mert akkor már free ride-olni kellene,meg kellene várni a küldetés idejét,addig elcsapni az idõt valahogy...
csak tudnám 2 küldetés között mikor gazdagítom magam a 100 fajta bolt kirablásával,ha nem lesz szabad idõbeosztásom😊
csak versenyautós küldetés ne legyen az miatt hagytam abba 2x is az elsö részét és harmadszora is csak azért mentem tovább mert rájöttem hogy hogy lehet csalni 😄
Mr_no_NaMe
Én csak azt remélem, hogy lesz egy olyan mod ahol telni fog az idõ...5kor kel a nap, délelõtt süt, délután alkonyat, éjszaka sötét. Ezt nem értem miért nem lehetett így megcsinálni, és miért a küldetésektõl függ a napszak...
Mi az,hogy nem lesznek kukacok benne??..Pecázni akarok,a halat meg kibelezni,beletenni a kokós zacsit és úgy csempészni..<#hehe>
Random work
Lesznek kutyák és lehet õket tanítani különbözõ trükkökre. Lesz egy küldetés a versenyautós helyett ahol a kutyádat kell kiállításra vinni és el kell nyerni minden díjjat. 😄
Külön osztályozzák a frizurát és a járást.

DarkSector
nembaj azt poénnak szánta, mert már 300x le lett írva, hogy nem lehet úszni, se kilõni a kocsibol, se váltani nem lehet....ennyi, erre még a sok pondró tetézi szimulátorokat megszégyenítõ vad fantáziáját csekély módon kielégítõ kérdésekkel.

jóhogynem megkérdezi, hogy kukacok vannak-e a játékban....szerintem engem az érdekel majd hogy az utcán vannak-e macskák, az asztán kurvafontos.

egyetlen értelmes kérdés a nehézségi fokozattal kapcsolatban olvastam eddig.

tenkenorman
de elvileg a teljes részben lesznek kutyák, kutyasétáltató emberek

http://www.tenke.hu

Elején kérdezték már..nem lehet
Skynet
Idióta kérdések??? Hogy vannak-e kutyák meg macskák a játékban az nagyonis fontos!<#idiota><#idiota>

Valaki ha be van regezve kérdezze már meg: Kilehet-e lõni a kocsiból...

Nincs kedvem minden szarra beregelni csak mert azt állítják hogy végigvitték...Eddig akárhány ilyen helyen kérdeztem pár kérdést 1 választ nem kaptam..😊