11769
-
#7845 Én tudok segíteni!!
Telepítsünk Mafia2-t.
1, Töltsd le a játékot és mountold be.
2, Töltsd le a Phoenix 14 beta-t. (amit letöltöttél)
3, Csomagold ki akárhova a Phoenixet
4, Indítsd el, és látni fogsz egy felsõ menüsört. Katt az Instrumets-re majd a SID Unpackerre.
5, Sim file ként válaszd ki az egyedlen sim filet a játék DVDjén.
6, Válaszd ki, hova is telepítse a játékot
7, Katt a Scan a SIM-file gombra alul.
8, Bejött pár dolog felül, narancssárga háttérrel (legalábbis nekem.)
9, Katt a Mafia 2-re ott a narancssárga háttérnél és katt az Unpack gombra.
10, Ha minden igaz most csomagolja ki a Mafia 2-t
11, Kicsomagolta, vársz a crackre. (még nincs crack)
12, crack és játszol vele. Működő crack van a HOTFILE.com-on!! -
bzs87 #7844 Üdv! Steam kódot keresek a mafia 2-höz. Tud valaki segíteni? -
#7843 Van működő crack XD! HD Gameplayom: Mafia2 gameplay -
#7842 Attól függ, milyen oprendszere van. XP-vel műxik a PS+Paint, Win7-tel már nem. (Vistával nemtom.) -
#7841 jah de csak fekete kép lesz, mint a videonál, sztem fraps kell mátyás az igazságosnak :) -
#7840 Dehogynem. Nyitsz egy paint et bemásolod és mented. Azt nem mondtam hogy egyszerű. -
#7839 hát azzal pont nem :)) -
#7838 Print screen O.O -
mátyás kiráj #7837 helosztooook!
most keltem!:) mindjárt kezzdek játcani és azt szeretném tülletek kérdezni hogy mivvel tudok késziteni képeket amiket it közre tudok teni
üdv
Boldi -
RedRiot #7836 " Nameg a vezetésben a váltó mert a szimuláció opció=0."
Istenem, mindenki a váltóval jön... '49-50 körül már minden amerikai gyártó kínált automata váltót is az autóihoz. Először az Oldsmobilnál jelent meg ez az opció 1942-ben. Az ötvenes években már automata volt az eladott kocsik többsége. (És ott már ekkor megszokott extra volt az elektromos ablak és ülésmozgatás, a klíma és a szervokormány!) Az automata annyira nem rontja az élethűséget, bár a '49 előtti autók és a haszonjárművek, valamint a néhány európai kocsi valóban jellemzően kéziváltós volt. -
xxxpaulxxx #7835 Direkt normálisan aludtam manapság, hogy bármikor kész legyek egy mafia 2-es éjszakázásra:D -
#7834 mival paul nem megy az alvás? :D -
xxxpaulxxx #7833 Köszönjük ezt a másik topicban is leírtad már:P -
#7832 miért ne játszottam volna?szerinted akkor mondanék ilyet?
mi kivetnivalód van a mondandómban? -
#7831 csináld a sztorit nemkell egyből leírni a játékot 10 perc után, gondolom nem játszottál az 1el -
#7830 hát gyerekek kipróbáltam a virágbolti verziót,gondolkodtam rajta hogy megveszem,de meg kell hogy mondjam elég nagy csalódás nekem
közel sem adja vissza azt a játékélményt amit az előző rész
ez csak egy sima gta klón,sajnos,csak mászkálni kell egyik helyről a másikra és kész
nálam eddig az év csalódása
-
xxxpaulxxx #7829 Én meg Mafia 2-vel:P -
#7828 csoda h azzal elindult -
Richardix #7827 sziasztok!
Az, hogy néhány textúra feketén villog az miből eredhet? legfrissebb Nvidia Driver fennvan. -
billdm #7826 :)
Ok..csak érdekelne másnak volt-e ilyen problémája -
xido #7825 én 48xx atival..de találkoztam már átvezető animációban áttetsző emberrel,csak a válla meg a feje volt meg pár kamera állásban:) -
Vlala #7824 Inkább fáradt.
Bocs, ezt most nem tudtam kihagyni. :) -
billdm #7823 Vicces fiú vagy... -
Vlala #7822 Én egérrel és billentyűzettel. -
billdm #7821 Sziasztok
Van olyan aki Radeon 1950 pro-val játszik?
Árbyékok ugyanis vibrálnak,
WIN7 Catalyst 10.2..másik verzió..nem jó,frissebb.. -
#7820 nekem ment fullon, még kis fiszikszel is, nehogymár a te kariddal ne mennyen.... -
#7819 Sok lett az és... -
#7818 Fog az menni maxon is, szerintem. Nekem rosszabb procin van, 3gb ram de nagyon rossz fajta, és 4870 és nekem ment maxon. -
#7817 Nem fogja, elég az. -
#7816 -
tutika14 #7815 Eddig még semmi se fogta meg maxon :D De ez lehet Meg eszi a procimat XD -
Hunor1 #7814 be ne dőlj neki! Nekem ATI radeon 4600 szériás vidkarival 30-50 fps, ja a ramom azért több.Csak Ramot vegyél -
#7813 Normálisan fog futni közepes beállítások mellett, talán még high-on is. -
tutika14 #7812 Hallod. Inkább Super márió :) aztha lebutítom talán elfut rajta. -
tutika14 #7811 Az gáz XDD Akkor dobom el és veszek még 1 gépet XD -
#7810 elég szarul 5 fps lesz talán neked :S -
tutika14 #7809 Sziasztok! Szerintetek hogy menne a gépemen?
CPU: Intel core 2 duo E7500 (3.0GHZ)
VGA: Asus Geforce 9800GT 1GB
Ram: 2gb Kingmax-mars
Alaplap: Asus p5ql pro
-
Hunor1 #7808 Remélem hamar rákapnak a játékra a modderek!
Nekem nem az idióta God-módok meg minden fegyver hiányzanak hanem pl a realizmus! Nem kéne a HUD-ban az 1945-ös GPS rendszer! Legalább ki lehetne kapcsolni. elég lenne tényleg csak a célpont. Nameg a vezetésben a váltó mert a szimuláció opció=0...Mindenkit lebutítanak az idióta amerikai-dagadt-chipszabáló 12 éves retrd szintre -
#7807 Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy direkt ennyire nem tudsz írni?:D:D Már bocsi, de elég idegesítő... -
xxxpaulxxx #7806 flééééééééééééééééééééééééééém