11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • mike01010101
    3. fejezetnel jarok, Jo a jatek, vegulis minden benne van ami kell egy jo jatekhoz de valami miatt megsem akkora durranas. Nem banom hogy megvettem, (vettem mar ennel sokkal rosszebb jatekokat is, erre nem sajnalom a penzt) de 8 pontnal tobbet nem adnek ra. Meg azt se mondom hogy nem jatszom vegig majd tobbszor, de talan egy kicsit tobbet vartam.
  • Lunki88
    Nekem ez a kedvencem. Anno a predator első részében hallottam először. :)
  • Lacee86
    Na jó, lehet h ebben a kocsi dologban tévedtem, de azért a zenéhez visszatérve, még ha korhűek is akarunk maradni, csak voltak akkor is pörgősebb zenék... Vagy vannak benne, csak én nem hallottam még? Meg az a 2-3 szem rádióadó sem vmi sok amúgy.
  • DarkJedi
    Helo!

Aki steamen megvette:

steam://install/50130

Ezt a linket becopyzzátok a böngészőbe, és lehet preloadolni. Nekem műxik.
  • Lunki88
    A leggyorsabb autónak a játékban 206 km/h a végsebessége. Meg lehet nézni a kocsi múzeumban.
  • Attila8805
    Egy régebbi típusú 125-ös eléri még a 170-et is;)
  • bzs87
    Köszönöm a segítséget!
  • Vlala #7878
    Az igen :)
    Pedig ezt lekezelhették volna egy "fucking sahit" beszólással, amiért a galád autós elrabolta a lockpicket. :)
  • Lacee86
    Azért hihetetlen, h van 2 észrevételem, és a kis Vérpistikék már oltják az embert... :/

#7873: Lehet, annyira azért nem vok otthon a témában.
  • Yoda001
    :DDDD
  • Lunki88
    Azért vannak érdekes bugok ebben a játékban. Kiszemeltem magamnak egy kocsit ami az út szélén parkolt, direkt az anyós ülés felől közelítettem meg hogy hátha így nem bukok le zárfeltörés közben. Na mire feltörtem a zárat addig a másik oldalon az autó tulajdonosa beszállt a kocsiba és elhajtott, én meg még mindig ott álltam a lockpickes minijátékban Vito-val. :D
  • Quki
    akkor ne játsz vele...ennyi...játsz a GTA 4-gyel, azzal talán semmi kifogásod sem lesz , persze ha van mellé atomreaktorod , jah és rakhatsz is bele zenét, az autók sebességéről nem is beszélve...
  • Caboose
    120 Kmh nem olyan nagy sebesség. Az tuti, hogy nem mindegyik autó tudta elérni akkoriban, de az túlzás, hogy egyik sem. Bár ez csak egy magánvélemény. De ha belegondolsz egy 125 ccm-es motor eléri a 120-at akkor egy 40-es évekbeli 120-150 Lóerős (bár másfél vagy még több tonnás) kocsi is elérheti.
  • Lacee86
    Nem vagyok 15 év alatti, de ez nem ide tartozik. Egyszerűen nem szeretem hallgatni, talán baj? :/
  • Lacee86
    Hát sztem kmh, csak nem mph. :D De most ez lényegtelen, 120 kmh-val sem tudtak menni a kocsik 40-es években. Jó, nem azt mondom, h legyenek csigalassúak, de vmi köztes megoldás lehetett volna. :)
  • Prince23
    Pont ez benne a lényeg, az alaphangulat megteremtése. Korhű...

de biztos csak te is 15 év alatti lehetsz :) bár nem néztem meg az adatlapodat
  • Caboose
    120 Mph-val vagy Kmh-val? Nem mindegy :D
  • Lacee86
    Ja amúgy, azért az vicces, h 40-es években 120-szal repesztek a kocsival, és a zsaruk hiperkocsija is tudja tartani ezt a tempót engem üldözve... Nem várok realitást vagy ilyesmi, de azért mégis, ez elég LOL. :)
  • Lacee86
    Hali! Saját zenéket nem lehet betenni a rádióba esetleg? Ezek a dédöreganyám zenéi kissé idegesítenek. Vagy marad a Radio off+WMP combo?
  • enlightened
    Nem tudom, azért ennyire nem rossz ez a játék. De azért többet vártam. Mellékküldetések semmi, csak a fősztorit tudod vinni, de az is rövid, szóval a játékidőt kitolni se lehet semmivel. Kicsit lehetett volna sandboxosabb, az 1 ben legalább lucas bertone mellékküldetései ott voltak. Jó a game, de többet vártam.
  • Prince23
    WP teszt 83/100

Há ez meg mi?

simán 92-őt vártam :S
  • gergou
    Én a sima x360 as verziót rendeltem elő a Platinumtól már több mint egy hónapja, de engem még nem hívtak, hogy mikor érkezik :S
  • Rage47
    1. részre is ennyit adtak
    konzol verziókra viszont 5/10-et:D
  • Prince23
    Hát ez vicc
  • GP2100
    már le lett írva, hogy nincs külön freeride mód.
  • Hawk3ye
    Hali!
    lenne egy olyan kérdésem hogy lesz-e "Freeride mod" a mafia2ben mint az 1ben mert végig toltam de nem találtam választ előre is köszi :)
  • Jaka923
    Most nézem, hogy a Platinumshopban felemelték a játék árát 9500 Ft-ra.
  • zzeN
    Engem is hívtak, nekem is azt mondták h elfogyott:( Remélem 1-2 ember visszamondja...:D
  • Rage47
    eurogamer 4/10 :D
    http://www.eurogamer.net/articles/2010-08-23-mafia-ii-review
  • Diktator74
    Bocsánat a eredeti játéktulajdonosoknak,nem ide szántam a segítséget!!
  • Prince23
    Üdv SG-s kolléga:) Ki is vagy? látom unatkozol? Tuti hogy ismerünk, már mint az eredeti regedet.
    Szóval ha még nem tudsz játszani PC-n a Mafia 2-vel, attól nem kell meghülyülni és SZÁNDÉKOSAN hülyeséget írni illetve minket ezzel is hülyíteni/idegesíteni, s mindezt helytelenül.
    javaslom logout,és jelentkezz be újra az origi akkoddal
  • Bence94
    fú én most nagyon ideges vagyok annyira vártam a játékot és úgy örültem, hogy ce-m lesz erre meg csak akkor ha szerencse erre téved... azért még bizakodok.
  • spy803
    Hívtak a Platinumból, hogy elfogyott a gyüjtői kiadás. Szóval ha valaki megunta a sajátját, mert mégsem tetszik neki, igényt tartanék rá. :D
  • rumkola
    valaki rájött hogyan lehet a FOV-ot állítani?
    csokis?
  • kill3r21
    ne warezoljunk itt télleg, de tegye fel a kezét az aki pénteken kapja a futártól, és addig semmien formában nem nyul a játékhoz, tudván hogy van müködö verz :)
    Tisztelet nekik! :)

SpeedX! Neeee, mert az nagyon nagy spoiler, ne veszélyeztessük embertársainkat még a véletlen belefutással sem....meg ne tegyük próbára a kiváncsiságukat :)
  • SpeedXHUN
    NA VÉGIGTOLTAM:DD
    Tök jó játék és csak 3x haltam meg szal végiglehet vinni nem idegesített fel egy küldetés sem:D

Vége érdekes lett....videot elfogadtok,vagy túl spoiler?
  • barmi
    ... viszont fel tudja venni a kapcsolatot az illetékesekkel :O
  • Rage47
    sajna a hg nem tud büntiket osztani :|
  • barmi
    Fraps 3.2.3 nálam frankón működik!
  • barmi
    Nem értem hogy miért itt warezoltok! qrva gyorsan fáradjatok át ide ( OFF / warez topik ) mielőtt a házigazda jól pic*án rúg mindkettőtöket!!! További szép napot!