Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

8pontból 10et kapni nem rossz. 😄

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Skypack
Most tényleg ennyire számít hogy hol mennyire értékeltek egy játékot ? Mindenki máshogy gondolja nekem az a fontos hogy nekem tetsszen és az elvárásaimat teljesítse ezek után nem igazán érdekel másnak a véleménye

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Mr_no_NaMe
Amúgy tök jó végülis ez a várakozás...anno az Oblivionnal voltam így, és a Gothiccal..de elég régóta nem vártam így játékot mint most ezt, úgyhogy ez a kis nosztalgikus érzés baromi jó, akár mennyire szar is, hogy nem próbálhatom még ki a teljeset 😊
Nuclearity
Ezt töltöttem le és továbbra is completing installationt akar és 1% nál kidob :S h nem sikerült neki 10 es error miatt...

DarkSector
jah engemis már egyre kiváncsíbbá tesz ez a sok hûhó. majd kiváncsi leszek a fullra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mr_no_NaMe
Kidobhatnák már, aztán megynugodnának itt is kicsit a kedélyek. Most mindenki pörög, pattog mint az állat, és sós a picsája, mert nem tudja, hogy most elkeseredjen e, vagy csináljon egy idõgépet ami 4 nappal elõrébb röpíti 😊
DarkSector
nah az kicsit hihetõbb lenne.
nem rossz az a 8 pont, attól még nem csorbul a készitõk munkájának eredménye, az szerintem manapságis elég kevés játék mondhatja el magáról.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
maradjunk a 8/10-nél, részemrõl enniy, és akkoris a kategóriájában tekintve, közelsem az össz kategóriában, mert ott sülyedne a hajó kicsit.
😛

aztán pontozza mindenki maga, ahhogy akarja, de hogy hivatalos ujságban vagy honlapon ennyi szarságot nyilvánossan kijlelenteni, ami ott le van írva, az vicces.

tommygear
lehet hogy pont neked nem, de én sok helyen látom hogy kevés nekik a 8/10... nem értem
pedig sztem is elég jó pontszám
kabel15
Jó 100% tényleg nincs. De ha számolsz és kerekítesz. Pl 96% akkor az már 10/10 nem? Na jó ez csak egy hülye magyarázat. A lényeg hogy én várom a játékot 😊

BattleTag: kabel15#2672

DarkSector
kinek volt baj a 8/10? az a reális szerintem...😊
és igen a képen akkora durva grafika van, hogy beszarok....😊 pfff ezt magyarázni kell?
nézd meg a 5-6 kocsin, meg a fényeken kívül mi az ami feldobja a képet, nem érdekel ebben a játékban hogy hogy néz ki, pont elég ahhoz hogy ellegyen az ember, de ez a nyálzás, meg kukiverés nagyon nevetséges kezd már lenni.

nah jó részemrõl ennyi...én csak jókat nevetek addigis...😊

DarkSector
nem foglalkozna senki a kis hibákkal, ha nem lenne ien idiota értékelés. 😛
maximum talán akkor okés, hogy a kategória legjobbja.
de ennyi erõvel bazzeg gyakorlatilag nincsen bug egyik játékban sem, csak úgy kell keresni õket, mint itt.

Random work
Letöltöd a steam-et az nem egy giga!
Feltelepíted készítesz egy accountot magadnak. Ott a játékok között kikeresed a Mafia 2-t és a demora kattintasz. Letölti az 1 gigát és azonnal játszható. Nem kell külön telepítened semmit.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

tommygear
<#eljen>
tommygear
gondolkozz már
eddig az volt a baj hogy a játék 10/8as értékeléseket kap most meg az a baj ha kap egy 10/10et
hát behugyozok mennyi értelmi rokkant van a világon
linkelésért meg külön grat
Random work
Igen, filmeknél is észrevehetõ. Aki csak fikázni tud az ne játszon vele. Nem kötelezi senki.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

tommygear
mi bajod van azzal a képpel?
Nuclearity
és az elsõt honnan tudom megoldani, hogy ne csináljon semmit steamrõl? idegesíytõ hogy nem tudom kiprobálni pedig 1 gigás cuccost töltöttem le a netrõl...

DarkSector
vagy nem vagy okosabb csak láttad más játékban hogy a 10/10 az nem ez a színvonal.
egyszer hallottam egy nagy igazságot, mikor osztályoztak újságban játékot.

OLYAN nincs hogy 100%-os játék, a legjobb játék 9/10 vagy 9,9/10 max.

hallod irja, hogy GYAKORLATILAG nincs bug benne, hát baszom egy fullos értékelésû játéknál NINCS bug, nemhogy gyakorlatilag nincs.

tommygear
sok ilyen faszfej van, hogy arra veri ha talál egy bugot és lehordhat egy játékot
nem kell ezekkel foglalkozni
DarkSector
papám a játékkal semmi baj nincs, az értékeléssel van gond, ha ez 10/10-es, akkor a játékok 30% 15/10 pontot kaphatna.
az értékeléssel van baj...

DarkSector
huh télleg nagyonottvan.... fõleg a környezet. pffff

Tudod, ha valamit le tudok fikázni, az azt jelenti, hogy okosabb vagyok a fejlesztõknél, és én jobban csináltam volna...

Sosem értem meg ezt a fajt.

MerlinW
Ez ilyen divatbetegség. Az emberek nagy része nem azért játszik, hogy szórakozzon, hanem hogy legyen mit fikázni. De ez igaz mindenre a világon😊 Nem kell foglalkozni velük, ennyi😊

[merlinw.org]

MerlinW
Rossz a sorrend, vagy Steam és a telepítõ, vagy csak Steam és az majd letölti maga, mint ahogy most csinálja nálad.

[merlinw.org]

kabel15
Nem tudom mi bajotok van vele? Ti azért játszotok hogy hibákat keressetek?
Mert én is játszottam már vele 5-6 órát de valahogy nem találtam volna olyat mire azt mondom hogy elrontja a játékot. Pedig kocsikáztam lövöldöztem. Rendõröket öltem. (mondjuk a rendõrök elég hülyék.)
Ehez képest itt az ember 80% szídja. Csak jöjjön már ki addig nem alszok míg ki nem játszom 😄

Barny

Szerintem tenyleg eszmeletlen,nalam ilyen este😊

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Nuclearity
egy kérdés, letöltöttem egy 1 gigás telepitott hozzá ami felrakta a steamet -.- inditanám a játékot és kapok 1 kis ablakot hogy Completing Installation 1% majd kidob hogy incomplet installation - Mafia 2 Demo (10) namost a 10 es error kod azt jelenti hogy foglaltak a serverek a steamen, de mi a fenéért kell nekem a steam most ehhez? 2 orája folyamatosan busy, sosem fogom már kiprobálni tudni a gamet v mi? -.-

a válaszokat elöre is köszönöm

DarkSector
jah ezt linkelték már, ez nevetséges.
már eleve itt röhögtem: "A végleges verzió gyakorlatilag bug mentes."

meg irja hogy a látvány eszméletlen, mirõl beszél.

jah ha az mind igaz amit írnak, akkor az eredeti játéknak 100%-ossan meg kéne változnia a demo-hoz képest.
pfff

DarkSector
jah mien fõküldetés? eleve mellékküldetések nincsenek, szerintem a mellékküldetés, az lesz ha free-ben mászkálsz a térképen, és elszórakozol.
nem hiszem hogy olyan szerteágazó történet lenne, mikor irta a tesztelõ, hogy ez egy lineáris játék.

Kutyakiállítás nagyon nagy 5let! Ha nem lesz benne, akkor szólok ismerõsömnek aki csinálta anno a Mafia1hez az ArgentinianDogRacer modot és a GTAIV-hez azt amiben a fõszereplõ 1 perzsacica 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

kabel15
Hát attól függ. Hogyha 16 óra csak a fõ küldetés akkor az azért elég jó.
Mert mondjuk a gta:SA-t is kiviszem 16 óra alatt hogyha csak arra törekszek hogy mihamarabb végezzek.

Palinko
ha jó egy játék akkor ez kevésnek tûnik. próbálj ki valami szart abból a fél óra is sok 😄
zzeN
Mintha egy gameszaros 10 órát írt volna, annak kéne a min.-nak lenni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tommygear
mafia2.hu-n azt írták 16 óra úgy hogy sietnie kellet a gyereknek
ez nemtudom miért kevés a gamestarnak
Tekintve, hogy egy évtizeddel késõbb játszódik, elég valószínûtlen.
Tommy a Mafia 2 sztorijának idejében már csücsült.

Mr_no_NaMe
Szerintem egy izgalmasabb, kerekebb sztorit kapnánk akkor, ha az utcán néha-néha belefutnánk Tommyba, amint épp az egyik mafia 1-es küldit hajtja végre, és mi az utca egyik sarkáról épp észrevesszük ahogy elszáguld. És fontos részeknél mi ott lennénk mint figyelõ, túlélõ, néha Mafia 1-es jellegzetes helyszinekkel, a végén pedig nekünk kéne végrehajtani a feladatot. Részletesen, megcsinálva, elõkészítve. Amit eddig csak videóba láthattunk, azt most átélhetnénk.
Szerintem ez lenne a mafia 2 igazi lényege...de van egy olyan érzésem, hogy bilibe lóg a kezem.
kabel15
Amúgy ez a rövid játék idõ mit jelent?
Kb hány óra?

Lunki88
Valaki itt már leírta hogy 1945-ben kezdõdik a játék, úgyhogy nem hiszem hogy az elején lesz, már ha benne lesz ez a jelenet egyáltalán.
Hát kinek hogy hatna... nekem az hatna jobban, ha ezzel kezdõdne😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tommygear
miért?
legnagyobb lezárás az lenne
Akkor nincs kreativitásuk😄

Amúgy jah... én is remélem, hogy legalább a végén lesz freeride... a legtöbb ilyen autóslopósakcióban így van😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

"Luke, ich bin dein Vater."

/OFF

akyyy
ánc váj policáj

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

MerlinW
Mi nem hangzik hülyén németül?😊

[merlinw.org]

"Mr. Salieri schikt ihre grüße"

Anyám, de hülyén hangzik ez németül. 😊

tommygear
szvsz a vége lesz ez
Skypack
Ja oké 😄 egyébként hát igen ott a lényeg hogy "elviekben" sok ilyen van hogy végig vitték de egy csomó kérdésre így sem kaptunk választ viszont hamarosan kijön és akkor megtapasztaljuk a saját szemünkel

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

tommygear
végig(vagy nem), de õk azt írják, hogy nincs külön free ride, ettõl függetlenül a játék végén tuti lehet majd mászkálni