Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem rossz az a 8 pont, attól még nem csorbul a készitõk munkájának eredménye, az szerintem manapságis elég kevés játék mondhatja el magáról.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
😛
aztán pontozza mindenki maga, ahhogy akarja, de hogy hivatalos ujságban vagy honlapon ennyi szarságot nyilvánossan kijlelenteni, ami ott le van írva, az vicces.
pedig sztem is elég jó pontszám
BattleTag: kabel15#2672
és igen a képen akkora durva grafika van, hogy beszarok....😊 pfff ezt magyarázni kell?
nézd meg a 5-6 kocsin, meg a fényeken kívül mi az ami feldobja a képet, nem érdekel ebben a játékban hogy hogy néz ki, pont elég ahhoz hogy ellegyen az ember, de ez a nyálzás, meg kukiverés nagyon nevetséges kezd már lenni.
nah jó részemrõl ennyi...én csak jókat nevetek addigis...😊
maximum talán akkor okés, hogy a kategória legjobbja.
de ennyi erõvel bazzeg gyakorlatilag nincsen bug egyik játékban sem, csak úgy kell keresni õket, mint itt.
Feltelepíted készítesz egy accountot magadnak. Ott a játékok között kikeresed a Mafia 2-t és a demora kattintasz. Letölti az 1 gigát és azonnal játszható. Nem kell külön telepítened semmit.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
eddig az volt a baj hogy a játék 10/8as értékeléseket kap most meg az a baj ha kap egy 10/10et
hát behugyozok mennyi értelmi rokkant van a világon
linkelésért meg külön grat
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
egyszer hallottam egy nagy igazságot, mikor osztályoztak újságban játékot.
OLYAN nincs hogy 100%-os játék, a legjobb játék 9/10 vagy 9,9/10 max.
hallod irja, hogy GYAKORLATILAG nincs bug benne, hát baszom egy fullos értékelésû játéknál NINCS bug, nemhogy gyakorlatilag nincs.
nem kell ezekkel foglalkozni
az értékeléssel van baj...
Sosem értem meg ezt a fajt.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Mert én is játszottam már vele 5-6 órát de valahogy nem találtam volna olyat mire azt mondom hogy elrontja a játékot. Pedig kocsikáztam lövöldöztem. Rendõröket öltem. (mondjuk a rendõrök elég hülyék.)
Ehez képest itt az ember 80% szídja. Csak jöjjön már ki addig nem alszok míg ki nem játszom 😄
Szerintem tenyleg eszmeletlen,nalam ilyen este😊
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
a válaszokat elöre is köszönöm
már eleve itt röhögtem: "A végleges verzió gyakorlatilag bug mentes."
meg irja hogy a látvány eszméletlen, mirõl beszél.
jah ha az mind igaz amit írnak, akkor az eredeti játéknak 100%-ossan meg kéne változnia a demo-hoz képest.
pfff
nem hiszem hogy olyan szerteágazó történet lenne, mikor irta a tesztelõ, hogy ez egy lineáris játék.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Mert mondjuk a gta:SA-t is kiviszem 16 óra alatt hogyha csak arra törekszek hogy mihamarabb végezzek.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ez nemtudom miért kevés a gamestarnak
Tommy a Mafia 2 sztorijának idejében már csücsült.
Szerintem ez lenne a mafia 2 igazi lényege...de van egy olyan érzésem, hogy bilibe lóg a kezem.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amúgy jah... én is remélem, hogy legalább a végén lesz freeride... a legtöbb ilyen autóslopósakcióban így van😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
/OFF
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Anyám, de hülyén hangzik ez németül. 😊
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |