Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Dejó már valakinek xD
A mostani GameStar-ban 85%-ot adtak rá.

MerlinW
steam, mafia2-õn jobb klikk, tulajdonságok, helyi tartalon, helyi tartalom ellenõrzése.

A játékot ne exe-vel indítsd, hanem Steam-bõl. 2010 februári DirectX-et telepítsd. Ha hagytad volna, hogy a Steam csináljon mindent, már órákkal ezelõtt játszhattál volna😊

[merlinw.org]

Mr_no_NaMe
Lehet fel kéne tenni a demót...rég játszottam vele x:ASDD
Yoda001
még a híd felé kanyarodva láttam egy autót, ami pont ment szintén a híd irányába, a híd legelsõ pontján pedig azonnal kidurrant a bal elsõ kereke (csak a dísztárcsa maradt), hátul pedig észrevétlenül lerepült még a tárcsa is... utána híd felénél csakúgy összetört az autója...
érdekes<#banplz>

[ja igen, a vérfolt az én autómon még mindig +fav<#vigyor>]

http://9gag.com/gag/5135249

<#vigyor3>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Most sikerült kipróbálnom a demót, hát ez marhajau game lesz, alap vétel.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

úgy csináltam, ahogy mondtad átmásoltam, de amikor az EXével el akarom indítani ezt írja ki: XINPUT1_.dll hiányzik a gépemrõl és az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. Már szerintem közel vagyok a megoldáshoz, de ez nemtudom mit jelenthet.

Nuclearity
valaki, ha ilyen komált állapotban vagyok az autoban, mi a teendõ? vmi gomb megnyomás v mi? nem enged escet se meg semmit csak alt f4 et :S

tovébbá az elsõ missiont nekem nem tölti be, csak töl csak tölt de semmi... :S

Random_
Elõrendelésem van, de mire megjelenik pont megyek nyaralni szóval már a kezemben lesz, de mégse próbálhatom ki. 😊

Szerencsére gép közelében se leszek így nem is fog annyira enni a fene miatta.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mr_no_NaMe
Na én most le is töröltem a demót....izgalmasabb lesz a full 😊
(de elõtte kiírtottam a fél várost 😄SAd)
zzeN
Én még nem láttam kommentelni<#shakehead>.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tommygear
a házigazda olvassa a topikot am?
Jamirofan89
Mekkora felbontással játszol? Ha bár picik a képek látszik,hogy eszméletlenül néz ki<#vigyor>

MerlinW
Letöltések menüpontra nézz már rá...😊 Amíg nem töltötte le addig nem fog elindulni. Ha elõtte feltelepítetted telepítõvel, akkor ahogy írtam másold be a helyére: a program files/steam/steamapps/common/mafia2 könyvtárba (elõtte lépj ki Steambõl - file menü, kilépés - ne az X-el).

Ha ennyire nem megy a dolog, akkor hagyd, hogy letöltse a Steam...

Ennél nem tudom jobban elmagyarázni. Nem tudom melyik barom találta ki, hogy külön telepítõt készítsenek hozzá. Mondjuk biztos vagyok benne, hogy a telepítõ írja mit kell csinálnod, esetleg rögtön a steamapps könyvtárba akarja telepíteni.

[merlinw.org]

Van itt olyan akinek GTX 470-e van? Ha igen írján már legyen szives!
Nuclearity
oké oké már most nem busy a szerver tölti (épp most fejezte be a telepités befejezõt)

köszi a helpet mindenkitõl

DarkSector
hallottam hogy lesz benne dzseccki is, és hogy a dzsecckirõl lehet majd csak lövöldözni.
jah meg majd lehet benne egy rejtett fegyvert is találni, egy lézerfegyó, amivel átlõhetsz a falakon, meg tárgyakon is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

letöltöttem rákattintok a play gombra és addig jut hogy: "Preparing to launch Mafia 2 demo" utánna eltünik ez az üzenet és nem történik semmi. <#szomoru1>

Random_
😊))))))))

Az imént rendesen póruljártam. Akartam szép ruhát venni ezért kerestem egy boltot. A boltal szemben leparkoltam szabályosan és állt még egy autó ott. Gondoltam kipróbálom tényleg ki lehet-e lõni a gumit ezért kilõttem a másik autón.
Mennék a boltba erre a szomszéd boltból rohan egy feka és azonnal megüt. Na mondom ez szép el is kezdtünk verekedni. Jön a rend éber õre és szétválaszt minket. Rendõr bement a boltba érdeklõdni szemtanuk után. Én is bementem vettem ruhát. Kimentem rendõr megy el, de a feka még mindig ott sétálgat. Na belekötöttem és ismét verekedünk mire újabb rendõr szól közbe. Ezután béke majd ismét vereketünk amikor a rendõr eltûnt a sarkon. Végül beadtam neki a kalálos rúgást miután földre került. Mint aki jól végezte dolgát menni akartam el erre egy feka tesó pisztollyal lelõ. 😞

Hangulatos volt. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DarkSector
lol....XD
mindenki hogy felkapta a fejét hirtelen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

AntiHero
Így egyben nem jó külön külön kéne.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

tenkenorman
hogy mi? lehet majd úszni?

http://www.tenke.hu

DarkSector
100% hogy lehet, megkérdeztem, csak majd be kell érteúsznod.

Barny

1-2 esti kep😊

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Barny

Hmmm..vajon a teljesben lehet majd menni vele?<#szomoru1>

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

MerlinW
Nuclearity, Godfather és a törpieknek:

CSAK a Steam-et kell letölteni, majd elindítva azt, megkeresni Mafia2-õt az áruházban, végül kattint a Demo letöltése gombra. Steam letölti és telepíti. A játékot NEM kell külön letölteni.

[merlinw.org]

MerlinW
Annyiban igaza van, hogy 8 of 10 az nem magyar, a 10-bõl 8 pedig az😊 Kötekedni SG-n pedig mint tudjuk kötelezõ.

[merlinw.org]

MerlinW
Kilépsz Steam-bõl, amit telepítettél bemásolod a steam/steamapps/common/mafia2 könyvtárba, majd elindítod Steam-et és folytatod a letöltést. Amit megtalál, azt nem fogja letölteni.

[merlinw.org]

Köszönjük.

Így se lett jó, nem indul el.

,,A szabad kóborlást úgy kell elképzelni, hogy megkapod a feladatot (jellemzõen telefonon), tehát a térképen már rajta a "destination", de még kolbászolhatsz erre-arra a városban, illetve néha a küldetések teljesítése után is lehetõség van rá. Ugyanakkor a klasszikus "free ride" lehetõséget, ahol autót választva mégy amerre látsz, nem találtam. Ennél fogva free ride extrém sincs. "

Na. Akkor meg nem is hiányzik a Free Ride, szerintem . Így is lehet szabadon majd mászkálni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nuclearity
ujra raktam steamestúl ugyanaz... majd este remélem jó lesz

DJ RX7
<#gonosz1><#gonosz1>

:3

DJ bigpapa
A link tartalmának megtekintése a spoiler-ban, nem titkos, de azért mégse teljesen publikus a dolog:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Gamestar Mafia 2 cikk a mellékelt linken elérhetõ.

Link

STEAM, bocsi, elírtam

DarkSector
hát nem elirás, mert 2x is r-betüvel irta. 😊

tommygear
mi az a STREAM???
mafia meg 1 f-el írandó
Sziasztok!
Elkélne egy kis segítség! Arról lenne szó, hogy letöltöttem a játékot, és a streamet, maffia2 setupjába rákattintok az install-ra és azt írja ki, hogy a program nincs megfelelõen telepítve. Már párszor újratelepítettem, igaz hogy a játékot nem a stream oldaláról töltöttem, de nemhiszem hogy ez lenne a probléma oka. szerintetek mi lehet a gond?

tommygear
ismét témába vágó hozzászólást olvashattunk 😊😊😊
így tovább<#eljen>
Nuclearity
nos letöröltem a gamet letöltöttem steamen és megint akarja befejezni a telepitést de persze megint busy a server.... talán majd este..

érted te, csak sok idõt töltesz a gumiban. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

tommygear
mondjad csak a magadét 😄
ebbõl már nem jössz ki jól
áháá, de remélem azért még a családi neved elõre írod, bár külföldön nem így szokás. 😊

mindegy is, a lényeg, hogy 8pontot kapni a 10bõl nem rossz. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

zzeN
BEST!

tommygear
mi bajod?
mindenhol így pontoznak kezdjük ott, szóval ha te abban a tudatban élsz hogy a 10/8 lenne a helyes akkor fail sajnos 😊😊

pl egy imdb pontzásnál is ez látható 😊
DarkSector
jah én most jópár ien kedvencemmel vagyok így, hogy nagyon várom, minden hibáival együtt régebben néztem újságokat. ugyhogy ezek a fura értékelések nem újak nekem, a tesztelõ is lehet néha picit elfogult.

TDC Geronimo
<#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx