Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékot ne exe-vel indítsd, hanem Steam-bõl. 2010 februári DirectX-et telepítsd. Ha hagytad volna, hogy a Steam csináljon mindent, már órákkal ezelõtt játszhattál volna😊
[merlinw.org]
érdekes<#banplz>#banplz>
[ja igen, a vérfolt az én autómon még mindig +fav<#vigyor>#vigyor>]
http://9gag.com/gag/5135249
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
tovébbá az elsõ missiont nekem nem tölti be, csak töl csak tölt de semmi... :S
Szerencsére gép közelében se leszek így nem is fog annyira enni a fene miatta.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
(de elõtte kiírtottam a fél várost 😄SAd)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ha ennyire nem megy a dolog, akkor hagyd, hogy letöltse a Steam...
Ennél nem tudom jobban elmagyarázni. Nem tudom melyik barom találta ki, hogy külön telepítõt készítsenek hozzá. Mondjuk biztos vagyok benne, hogy a telepítõ írja mit kell csinálnod, esetleg rögtön a steamapps könyvtárba akarja telepíteni.
[merlinw.org]
köszi a helpet mindenkitõl
jah meg majd lehet benne egy rejtett fegyvert is találni, egy lézerfegyó, amivel átlõhetsz a falakon, meg tárgyakon is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az imént rendesen póruljártam. Akartam szép ruhát venni ezért kerestem egy boltot. A boltal szemben leparkoltam szabályosan és állt még egy autó ott. Gondoltam kipróbálom tényleg ki lehet-e lõni a gumit ezért kilõttem a másik autón.
Mennék a boltba erre a szomszéd boltból rohan egy feka és azonnal megüt. Na mondom ez szép el is kezdtünk verekedni. Jön a rend éber õre és szétválaszt minket. Rendõr bement a boltba érdeklõdni szemtanuk után. Én is bementem vettem ruhát. Kimentem rendõr megy el, de a feka még mindig ott sétálgat. Na belekötöttem és ismét verekedünk mire újabb rendõr szól közbe. Ezután béke majd ismét vereketünk amikor a rendõr eltûnt a sarkon. Végül beadtam neki a kalálos rúgást miután földre került. Mint aki jól végezte dolgát menni akartam el erre egy feka tesó pisztollyal lelõ. 😞
Hangulatos volt. 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
mindenki hogy felkapta a fejét hirtelen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
1-2 esti kep😊
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Hmmm..vajon a teljesben lehet majd menni vele?<#szomoru1>#szomoru1>
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
CSAK a Steam-et kell letölteni, majd elindítva azt, megkeresni Mafia2-õt az áruházban, végül kattint a Demo letöltése gombra. Steam letölti és telepíti. A játékot NEM kell külön letölteni.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Na. Akkor meg nem is hiányzik a Free Ride, szerintem . Így is lehet szabadon majd mászkálni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Link
Elkélne egy kis segítség! Arról lenne szó, hogy letöltöttem a játékot, és a streamet, maffia2 setupjába rákattintok az install-ra és azt írja ki, hogy a program nincs megfelelõen telepítve. Már párszor újratelepítettem, igaz hogy a játékot nem a stream oldaláról töltöttem, de nemhiszem hogy ez lenne a probléma oka. szerintetek mi lehet a gond?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
mindegy is, a lényeg, hogy 8pontot kapni a 10bõl nem rossz. 😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
mindenhol így pontoznak kezdjük ott, szóval ha te abban a tudatban élsz hogy a 10/8 lenne a helyes akkor fail sajnos 😊😊
pl egy imdb pontzásnál is ez látható 😊