11769
-
#7925 Ott rengeteg mellékküldit lehet csinálni, ebben nincs semmi, csak a főszál. Kinek van kedve autókat lopkodni, hogy elvigye bezúzatni? meh... -
rumkola #7924 ez szomorú :(((
Just Cause-ban benne van vagy 50 órám, és nem vagyok 50%-nál.
Mondjuk az jóval nagyobb terület az bizti... -
#7923 Gyűjtsd a lóvét. autókat kell ledaráljál Bruski telepén. -
#7922 spoiler bazzeg, ledarállak xD -
#7921 Nem a kutas rész, azt simán megcsináltam. Ott tartok ami a demoban is volt, Henry-t kell az orvoshoz vinni... -
Mester8522 #7920 A 15 chapternél mikor derektől el kell venni a pénzt é kiír egy ilyet Rob shops or bring car of Bruski mit kell csinálni??? -
#7919 nhem muszály az öszes kuthoz odaérni :) -
#7918 Hali!
Valaki aki pc-n játszik vele, az segíthetne. Az 5. chapter végénél járok, és egyszerűen beturbózott az időmérő óra jobbfent. A híd végénél lejár az idő, és kezdhetem előröl, már 50x próbáltam. Néztem xboxon, ott bőven odaért még úgy is hogy többször kipördült a kocsival. -
#7917 Atyaég ez mekkora :O -
#7916 ez nem sandbox -
#7915 mafia 2 nem sandbox játék. Erősen lineáris, story központú játék. -
#7914 Van egy lista egyik felén a játék beli kocsik nevével másik felén a valós nevével? -
#7913 ez az
Most is szakadok xD
Ez kellene nekem:
Mafia 2 Official Orchestral Score Album
Youtubeon fentvan , de az nemjó nekem :) -
#7912 Mai játékok...Sandbox játékról van szó. 8 óra ilyen játéknál karcsú. Nagyon karcsú. -
xxxpaulxxx #7911 Nem, az valami angol volt:D -
#7910 Erre nyomják a 7. chapterba? -
Gascan #7909 miért számít ez rövidnek.. a mai játékok 8 óra körül már átlagosnak számítanak... sokan ezért szólják meg, de ha 8 óra akkor nem értem miért -
#7908 Ha csak a fősztorit csinálod elég rövid 8-9 óra kb! -
Gascan #7907 Milyen hosszú a játék? -
#7906 Jó, én elhiszem h voltak csodamasinák akkor is, de nem minden jött ment kocsi volt ilyen, ami az utcán furikázott. De hagyjuk is, nem ér annyit az egész. -
#7905 meg ez: The Chordettes - Mr. Sandman
szerk: nemtud valaki letölthető score oströl, tehát nem a zenék hanem a háttérzenék.... -
#7904 Miről beszélsz? Pl a 321-es BMW 115km/h-ra volt képes '38-ban... -
#7903 jól hallottad :) -
#7902 Sziasztok!
Miért nincs engedélyezve a Customize Controller?
A kormánykereket nem támogatja a játék? (Logitech G25)
Köszi! -
#7901 A zenével kapcsolatban, eccer hallotam egy ismerös zenét , ami a vissza jövö9be vmeik részébe szólt, komolyan soxor eltudtam képzelni hogy akkor most durran az ég és megjelenik a delorean xD -
#7900 a zárfeltörés az full oblivion, csak ott eltörik a lockpick ha elbaxod xD -
#7899 de -
tutika14 #7898 ÉS olyan nem lesz hogy 2 küldi között lehet mászkálni a városban? -
#7897 cseppet sem zavaró egyébként. meg vannak Frank Sinatras dalok is -
#7896 értem köszi!
Ezt sem tudtam :D -
xxxpaulxxx #7895 Mint pl a splinter cellben, vagy oblivionban -
#7894 teljesben mini játékokkal kell játszani? Úgy értem hogy nem magától töri fel az ajtót hanem egy mini játékot kell megcsinálnom hogy kinyissa? -
xxxpaulxxx #7893 Ráadásul örülhetünk is, mert beraktak 1-2 nem igazán korabeli zenét... csak azért, mert beleillik a korba:D
Pl ez 78-ból
ez 58-ból
és mondjuk ez 59-ből:P -
xxxpaulxxx #7892 Akkoriban nem igazán volt még annyi stílus, mint manapság...
Ugyan ez mondható el a rádióadókról is:P:) -
#7891 Nekem a 40-es években a zene, egy idő után rohadtul idegesített. Az 50-es évek dalai jobban bejöttek. -
mike01010101 #7890 Tele van porgos rock n roll zenekkel a jatek, nekem bejon a kor zeneje
(a jatektol fuggetlenul) pedig en se ezen nottem fel -
xxxpaulxxx #7889 Ezért kell inkább az ablakzúzást választani:D -
#7888 Én elhiszem de most motorról volt szó és a kolléga ahogy a szavaiból vettem ki a mostani 125-ös kategóriára mondta hogy még azok is mennek 120-at és erre mondtam hogy a 90-es évek elején épített 125-ös gépek még 170-et is mentek ellentétben a maiakkal:)
És ugye az csak 125 egy régi jó nagymotoros autóról bőven elképzelhető hogy megy akár 205 is ahogy írod mivel akkor nem számíott a motor méret meg a károsanyag kibocsátás:D -
#7887 Nah most hívtak Platinumból, csütörtökön érkezik :) -
#7886 Nem :( Kezdhetsz új játékot, vagy fejezeteket játhatsz újra.