11769
-
mátyás kiráj #7965 hazugság! -
#7964 az első üzi igazinak tünt. -
#7963 Ezt eddig nem vágtad le? :) -
#7962 joh enyi, móstmár biztósra tudom hogy ez az ember csak hüjéskedni lyár ide. -
#7961 veséddel minden rendben ? -
#7960 Az összes achievement megszerzése jópár plusz órát fog még szerezni. Persze, csak annak, akit érdekel :) -
#7959 Ezt én is eljátszottam :) -
#7958 mellékküldetés meg nem nagyon van, úgyhogy marad a 8-9 óra :) -
#7957 van, akkor nem tudsz csak 40-el tépni -
Novotsik #7956 a ört verziót lehet telepíteni vagy nem,mert nekem gecizik a steam -
#7955 Ne olvasd a fórumot szerintem.
Én már csak write only módban nyomom mert annyira spoilereznek.
-
K Ace #7954 Amugy aztnem vágom, hogy minek építették ki a metro hálózatot a pályán, mikor nem lehet használni. Tényleg ott van a pálya, megállók, aluljárók, de le van zárva. -
xxxpaulxxx #7953 Takarodj a picsába jó? -
#7952 Most hívtak a platinumból, hogy holnap átvehetem a játékot!!!! -
#7951 Erőszakosokkal van teli a játék ez nagyon tetszik:D Már is lett egy jó napom.:D -
kicsirobi #7950 Valaki tudna segíteni? Ebben?
http://img822.imageshack.us/img822/69/nvtelenxa.jpg
FEltettem a játék mappájából is,és ugyanezt írja ki -
#7949 Egy kis könnyű pénz már az elején! :) Easy Money Dude
Jah és ha elhagyod a helyszínt és újra visszamész pár percen belül újra ott lesz a két autó a zúzda mellett baloldalt, és újra szert lehet tenni +800 zöldhasúra -
Novotsik #7948 télleg azal kéne foglalkoznod :D -
#7947 Nekem se jön be, pillanatnyilag szünetel. -
#7946 LOL -
#7945 Helyesírás egyes. Inkább azzal foglalkozzál... -
#7944 viszlát -
mátyás kiráj #7943 tiszta megszálotya letem enek a játéknak
anyukám is mónta hogy bekéne felyeznem mert eröszakosokkal van teli de én ezt nem veszem figyelembe és játcok továb!
Boldi -
#7942 Igazából csak egy dísz, ál legy helyben, csak a motorja megy és csak füstöl, de messziről látni a fényét. -
#7941 A vonat áll vagy esetleg megy is?(elsőre tippelek) -
K Ace #7940 Ez a vonat megy is, vagy csak dísz? -
GPx8 #7939 Hány féle embertípus van? Több mint a demoban? -
tutorzso #7938 Hi
Csak nálam nem jön be a Mafia II OFF-topic?törölték,vagy mi van?
Firefox semmit se hoz be Ie http 404 hibát mond.Másnak működik?
Zs -
#7937 Megéri körbenézni alaposan a városban, én pl egy vonatot is találtam. Tőle nem messze pedig van egy egyenes pár méterrel a föld fölött, a végén jó nagyot lehet ugratni. -
#7936 mondjuk ha csak a küldiket csinálod vagy 3 szor kell 2 saroknál többet autózni :D -
#7935 Azért a just cause 2 sztorija nem ér fel ezzel. Ott a fősztori baromi rövid és nem is valami nagy szám. A terület jó nagy de egy idő után monoton, hogy bázisokat szedjél szét, meg generalokat nyírj ki akik mind ugyanúgy néznek ki:S. Itt nem akartak ilyesmiket belerakni. -
#7934 meghát azért a 159 wanted poszter összeszedni nem kis idö -
TDantes #7933 Na, akkor megnyugodtam. Ez a lényeg. Én tuti nem fogok küldetésekre sietni, bejárom majd szépen a várost.
Ez az egyik legfontosabb, hogy lehessen szabadon is mászkálni. Mert bár erősen történet orientált játék, azért jól esik csak úgy lenni a városban. Utoljára a Mafia első részében, meg a Vice City-ben csináltam így. (új GTA-kban szinte semmi időt nem töltöttem el csak úgy a szabad mászkálással. Nem volt érdekes egyszerűen)
-
#7932 Nem minden küldetésben, csak iss a társunk megsérült, és ugye sietni kell. Amúgy simán lehet mászkálni küldetések között is, én már bejártam az egész mapot, és nagyon jól elszórakoztam. :) -
TDantes #7931 Miért? A teljesben is időre kell menni a küldetésekre mint a demo-ban? Akkor nem sok értelme van a szabad mászkálásnak, és akkor ez így elég szar. -
#7930 Persze hogy nincs, padlóig nyomom a gázt. És nem ütközök senkivel se, szóval érdekes... -
#7929 speed limiter ugye nincs? -
#7928 400 dollárd adnak érte naná hogy vinni kell párat, :) rendörautóért kapsz 600at xD -
#7927 Nekem lenne kedvem, de egyenlőre ott még nem tartok.
Úhy tűnik várhatok egy trainerre, ami kikapcsolja misszió közbe az időmérőt, mert lehetetlen megcsinálni... -
TDantes #7926 Hát mondjuk nekem lenne. A demo-ban egyszer csináltam meg a küldetést. Aztán pár órát azzal töltöttem, hogy ide-oda kocsikáztam, lövöldöztem, ilyesmi.