11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Shep
    Ja az más úgy akkor ok.
  • Maxtreme
    Mert 6k-t megért nekem a váltás azért :) (nem részletezném hogy volt ennyi)
  • Shep
    Mondjuk én nem nagyon értem ,hogy te miért is cseréltél már a 260-ról, hiszen nyugodtan várhattál volna még amíg az a 460 ára lejjebb csorog.
  • Bence94
    bad company 2 (dx11 ?), crisys ill gta 4 milyen ?
  • torok6
    sziasztok! A chapter 14 hajókikötős pályán vagyok és mit kell csinálni akkor ha kinyírom az összes embert? valami Bruslit ír
  • Maxtreme
    ami nagyon sokat javult a a just cause 2 és a Fc2. Dupla annyi fps-el mennek majdnem.
  • BiG G
    hopsz, ez félrement:)
  • BiG G
    nem működik a dlc, bemásoltam, megjelenik a menüben is, és a garázsban is ott "áll" a két új verda, de nem látszanak (csak a nevüket írja ki), és kiválasztani sem tudom őket, ugyanez a ruhával.

azt töltöttem le, aminek cs.rin.ru volt a kódja, tegnap linkeltétek. van akinek megy?
  • Bence94
    azt én is olvastam, hogy 260 tulajoknak nem akkor előrelépés. 10-20% körül a plusz...
  • Maxtreme
    Aham, meg.
    Megmondom őszintén gtx260-ról nem akkora hűde nagy ugrás.
    Ami nagyon jó bent hogy csendes, kevesebbet eszik sokkal (tegnap pont méregettem. Az idle összefogyasztás oylan 125w körül van, a terhelés alatti oylan 240. Ez a gtx260 esetén 170/340 volt.)
    Majd jövően esetleg a dx11, illetve a az 1gb vram sem árt.

Valamennyivel gyorsabbak a játékok (igaz van egy enyhe cpu limitem is) de nem akkora radiális előrelepés.)
  • samsung123
    Nekem van egy Dejavu érzésem! anno a mafia1 és GTA3-nál ugyenez volt! hogy nem is olyan jó a Mafia, nem is szép(valaki a gta3 neál is csúnyábna látta stb)...csak story,de az kevés.

Most mit látok UGYAN EZT...és mi lett a Mafia 1-ből jópár év után ETALON!!!
  • xxxpaulxxx
    Volt, persze... de ok akkor nem úgy mondom... csak, a gowban volt nekem emlékezetes ez a fedezékesdi:D
  • Bence94
    azt tudom én is ezt néztem ki magamnak jelenleg... :D
  • Csokis
    Gigabyte GTX460 1GB van neki már.
  • DarkSector
    1000% hogy nem, ezért nem is értem miről van szó.
    Tudom hogy aranyköpés lett ez már sok helyen, de miaz hogy GOW-os fedezékrendszer? szerintem már ps2-őn sőt lehet még ps1-en is volt már ien falhozlapulósdi....
  • xxxpaulxxx
    Hogyhogy érdekes? Szerinted nem onnan lett nyúlva?:P

Amúgy most nem örültem... kidobott a játék hibaüzenettel, mikor megöltek és rezgett a gamepad... aztán utána úgy maradt és meg kellett erőltetnem magam, hogy kihúzzam és újra bedugjam:D
  • tenkenorman
    egyébként az egyik rádióban azt mondta a manusz hogy megszállták budapestet:D
  • tenkenorman
    emberek... ez durva volt. gondoltam kipróbálom a hotdog cuccot, odamegyek, egy faszi épp vett előttem, és elindult hátrafele, de mint a michael jackson:D nem mozogtak a lábai csak csúszott hátrafele, még meg is fűszerezte a hotdogját, röhögök, odamegyek az árushoz, nekiáll sprintelni előttem és közben néz hátra tök poén volt, odaér egy lépcsőhöz és áment a lépcsőn mint egy szellem a föld alá:D
  • Bence94
    kicsit off de megvan már az új vga-d ? ha igen milyen ?
  • Maxtreme
    hát ott a helyszín miatt tűnik az egész színesnek :)
  • Maxtreme
    Annál sokkal. De pl ott a Just cause 2 is ha már sandbox :)
  • DarkSector
    érdekes ez a gears of war-ozás....:P
  • xxxpaulxxx
    Gta4nél szebb...

A két legszebb effekt, ami van a játékban szerintem az autókon levő króm... és az üveg... gyönyörűek, ilyen szépet nem láttam még játékban:)
    De az igaz, hogy a városban vannak csúnyaságok is
  • xxxpaulxxx
    A játékban a legjobb újítás ez a Gears of War-os fedezékrendszer... néha tisztára olyan, mintha Time Crisis-el játszanék, tiszta jó:)
  • Lacee86
    Hát az elavult grafikán kicsit felkaptam a fejem, már ne haragudj... Ne ilyen Crysisekkel hasonlítgasd már! A GTA IV-et pl. lazán veri, de jó tudom, nem egy kategória, csak látszólag. Vagy ott van a Just Cause 2, aminek valóban igen kis cicomázott, már-már meseszerű grafja van, ami lehet sokaknak bejön, de nekem pl. nem annyira, vagy legalább is többre értékelem az ilyesmi Mafia 2-ben is látható grafikát. Sztem ennek a játéknak pont a grafika a legnagyobb erőssége, bár még csak felénél tartok, de eddig nagyon úgy tűnik.
  • DarkSector
    énis ezt mondtam az elején....a belső helyszínekkel valóban meg lehet egyezni egy átlagon fellüliben, de a kinti világ, csak egy pofás kategória.
  • Maxtreme
    Pedig nem állejtős egy szépség. Nem azt mondom hogy csúnya, de teljesen átlag... (nem, nem elavult a videokártyám)
    Ennél szebbet? Számtalan olyan név jelenet meg az elmúlt 2 évben ami ennél fényévekkel jobban néz ki. (igaz sandbox jellegűből kevés)

• Keroz1n
    Üdv,
    nem tudjátok hol lehetne átállítani a nyelvet németre?
  • Kit--Kat
    Erre én is befizetnék.

A leírtak alapján nekem csak az 50-es évek hangulata fogja megmenteni a játékot.

Szerintem a játék visszabutításában nagy része van Take Two-nak.

Ugye az első részt Gathering alatt adták ki, amely kiadót azért alapították a játékfejlesztők, hogy ne nagyon szóljanak bele a fejlesztésekbe a kiadók. Korszakalkotó is lett az a játék.

Itt meg mit olvasok... Se villamos, se metró, de még csak magasvasút sem, pedig annak még a pályáját is megcsinálták....
    Ejje-ejj masszív visszafejlődés:S
  • spy803
    Mafia 1et kéne megcsinálni a 2es grafikával.
  • Shep
    Istenem, akkor játszottam, nem most te ...
  • samuRaihax
    de minek :D istenem
    Release Date: Aug 28, 2002
    8éves játékról beszélsz, azzal nem most kell játszani.
  • Pierre75
    Az 1-ben is volt sok monoton üresjárat, autókázz az egyik végéből a másikba, de a történet, a karakterek szépen felépítettek voltak.
    A 2-ban a grafika hozza az elvártakat, csodálatos atmoszférája van, de a történet, az anakronisztikus nyelvhasználat és a rengeteg üresjárat eléggé tönkreteszi az élményt pl. számomra a börtön fejezet volt eddig a mélypont.
  • Shep
    Hát én játszottam a Mafia 1-el de minek? Attól számomra ennek a demoja jobb volt (a teljessel még nem játszottam)
  • Freddycom
    A vége kb olyan volt, h csúnya, de mentségére legyen mondva, h nem szép. :D
  • PhantomAss
    mondjuk aki még nem játzott a Mafia 1-gyel, annak lehet hogy jó játék
    nekem az évszázad cslódása :D
    egy sima gta4/saboteur klón, de azoknál jóval kevesebbet nyújt
    sajnos ettől féltem, és bejött: a tíz évvel ezelőtti első részhez képest nagyon lebutított, szinte arcade game
    hogy valami jót is mondjak róla: legalább rövid
  • gameplusz
    Metro 2033...
  • pauly
    Sziasztok!

Na végigvittem én is.Sajnos a mafia 1-et nem közelíti meg,de nem volt rossz végülis.Elmegy.A vége pl nekem se tetszett.A legnagyobb baj a játékkal hogy a küldetések túlságosan egyhangúak.
    A mafia első részében jó sok változatos küldetés volt ugye:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (ha valaki még nem játszott volna az elsővel)pl a hajón amikor meg kell ölni valakit,a versenyzős rész,toronyból le kell szedni valakit mesterlövész puskával,akkor amikor vidékre kell menni,a bankrablős rész,amikor a hotelt kell felrobbantani vagy amikor be kell osonni egy kastélyba stb,és volt még jónéhány...

Na most ebben van 1-2 ilyen jobb rész oszt annyi :/ a többi meg olyan egyforma,unalmas küldetés...
    Mondjuk szerintem azt sejteni lehetett hogy a mafia 1-et nem fogja verni.Az elsőt annak idején annyira sikerült jól összerakni hogy még megközelíteni is nehéz,nem hogy jobbat csinálni szerintem.
    De ennél azért többet vártam...Ha választani kéne,akkor inkább az elsőt vinném újra végig...Ezt szerintem mégegyszer nem fogom,pedig az elsőt már vagy 4-szer végigvittem :)
  • Rodman6
    Imádom az olyan embereket akik nem képesek a videokártya-driverüket normálisan bekonfigurálni, a szar grafikát pedig a játékra fogják.

De nekem lenne egy kérdésem azoktól akik már végigtolták a game-t. Kicsit vasútbuzi vagyok. A 7 fejezetig nem láttam vasúton járó tömegközlekedési eszközt. (csak a legelején mikor egy gőzös átment a hídon az anmációnál. Van benne magasvasút szerelvény vagy nincs? Hihetetlen hogy a trailerben is volt, de itt sehol nem látok. Egy órát álltam a magasvasút sínei alatt, de szar sem jött. Valaki tudja ere a választ? Olyan hangulatosak voltak a mafia1-ben is ezek a villamosok meg magasvasutak. Mondjuk villamos ebben sajna nuku, csak metró, de az is álcázott aluljárókkal.
  • Rodman6
    A grafika elavult? Szerintem a videokártyád elavult. Mondj már olyan játékot aminek jobb a grafikája... Szerintem az előző két évben nem nagyon jelent meg olyan játék aminek annyira jó grafikája lenne... Különbenis 3d a jövő, nem ez a grafika-buziság.