Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Úgy laggolt,mint a fene😊
Idõzónák
PDT: Pacific Daylight Time (Észak USA)
UTC: Universal Time Coordinated (Világidõ - GMT)
CEST: Central European Summer Time (Európa nyári idõszámítás)
CET: Central European Time (Európa téli idõszámítás)
UTC = PDT-7
Magyarország:
UTC/GMT+1 -ben van téli idõszámításkor (CET)
UTC/GMT+2 -ben nyáron (CEST- azaz most)
Tehát 2PM PDT = 2+(7+2) = 11PM CEST, 10PM CET, 9PM UTC
[merlinw.org]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
(de mi az hogy 2:0 PM PDT ? )
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Nem kell félni!
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
segítsetek,ha tudtok
megvétel elõtt kipróbálnám a játékot,DE féltem a steam regisztrációmat
18000ft-nyi játék van benne amivel napi szinten játszom
ha "észreveszik",hogy warez program van benne,nem fognak bannolni
nem csak a játékot bannolják(vac) a steamot is tudják!!!
segítsetek!
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Ami rossz benne: volt hogy napokon át nem mûködött. Alig tudtam a játékot elindítani.
Meg, a játék oda települ ahol a steam van. Na, és aki a C-re tette, elfordult, hogy a játékot nem tudta telepíteni, mert a C-n nem volt több hely.
Aztán, nem tudom oda adni a játékot mondjuk egy haveromnak, kölcsönbe. Bár azt hiszem van valami ilyesmi funkció a steam-ban, ha van, akkor ezt az utolsó pontot vegyétek úgy , nem mondtam.
Ha steam-es lesz , hát az lesz, nem zavar. Bár egyelõre úgy se veszem meg(warez ellenes pampogást nem kértek, én is tudom, nem szabad, csúnya dolog, de pénzem akkor se lesz, játszani meg akarok, ha majd lesz rá megveszem, elég sok játékkal csináltam már ezt) szóval akit zavar a steam, hát ne zavarja. Semmi baj vele, könnyen meglehet szokni.
Ha lenne tizenegynehány ezer forintom rá, már elõ is rendelném.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Én maradok a "box"-os játékoknál ha meg akarom venni. Speciel ez meg fogom, mert az elsõ rész a mai napig is a kedvencem.
Amugy meg meg véleményem szerint a Steam egy rakás szar.
Ha akarok egy játékot venni, akkor inkább bemegyek a boltba, megveszem minthogy Steamról töltsem le.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Jogvédõk, ehhh...
http://www.mafia2.hu/2010/08/rasszizmussal-vadoljak-a-mafia-2-t/
http://www.tenke.hu
na most eltántorodtam attól hogy megvegyem...<#rinya>#rinya>