11769
-
#8167 Na látom itt is hiába kérdezek, de annak azért örülök ,hogy mindenkinek atom gépe van és nincs szüksége physx buherára. -
#8166 Azt írták ,hogy nincs, vagy rosszul láttam? -
Rodman6 #8165 Sok idióta azt mondja a vezetésre hogy arcade. Hát állítsátok be simulatorra a setupban ennyire egyszerű, de van akinek ehhez is kicsi az agytérfogata még. Na de most van magasvasút vagy nincs? Erre válaszoljatok má. -
xxxpaulxxx #8164 Mekkora poén már... a 13. chapterben a nagy mészárlás után be is mondják a rádióban, mint hír:)
Nah meg új észrevétel: az autónak a gumija le is tud jönni a kerékről:D -
Rodman6 #8163 Nahát a Metro 2033-nak nem volt nehéz jobb grafikát csinálni ha csak csupa belsőtér, meg alagút az egész. Tájak,
kátképek azért nincsenek benne. -
xxxpaulxxx #8162 Nekem az a bajom, hogy tökkelütöttek vagytok:( -
#8160 A teljes játékban ,hogyan tudom a physx-et varilni, mert ami az faq-ban le van írva, azok a demoban működtek ,de a teljeseben nincsenek olyan file-ok. -
xxxpaulxxx #8159 Hát ez kemény bazdki... azt nem értem, hogy akik ilyeneket írnak azok vakok?:S -
#8158 idegen billentyűzeten vagyok, elütöttem. :S -
petho0506 #8157 Nekem az a problémám hogy a 2 chapter elején átvált a kép színtelen homályosra és ez marad utána. Valaki találkozott már ilyennel?
-
vagee #8156 Sziasztok! Nekem a telepítéssel kapcsolatban lenne kérdésem. Leszedtem a sima játékot, és találtam hozzá cracket is, de serialt seholsem. Ha valaki be tud egy olyan lindet ahonnan ez letölthető, akkor megköszönném neki. -
#8155 Engem is tegnap hívtak,hogy holnap érkezik!
Szerintem hívd fel őket! ;) -
mike01010101 #8154 Szerintem kicsit zavaro ez a nagyon kozeli kamera a belso terekben. Remelem lesz hozza valami mod amivel a kamera tavolsagot vagy a fov-ot lehet piszkalni. -
Newreg345 #8153 LOL.2 X 3,2 az nem 6,4? -
xxxpaulxxx #8152 Mitől féltél lolmár:D Fele akkora gépigénye van kb mint a gta 4nek
Nekem egy AMD Phenon II X4 955ös procival, 1 gigás ati hd 4890el, 4 giga rammal röhögve maxon fut:) -
#8151 edit:konzolok! -
#8150 lol én azt nagyon is tudtam nem azt kérdetem milyen dx hanem a sebességet...
maxtreme:a crysis-nál a vga fontos.alig lesz jobb ha quad van alatta.sajna a proci igény a konzolom miatt van... -
#8149 nem nagyon értek hozzájuk. csak rövidebb vt leírni, mint azt h 2 magos, egyenként 3,2 (asszem) ghz. akik többet értenek hozzá, gondolom tudják, hogy hogy értem :D -
csoli31 #8148 Látom te se értesz a hardverekhez. Tudod 6,2GHz-es processzor nincsen! Nem szokás a processzormagok órajelét összeadni, mivel külön álló egységekről van szó! -
#8147 szerintem a fullban teljes :) -
#8146 Nekem azokhoz lenne egy kérdésem, akik játszottak a demoval és a fullal is: Az autók törésmodellje maradt olyan gyenge, mint ami a demoban volt, vagy realisztikusabb a fullban? -
#8145 Ettől jóval többen fogják megvenni. 1%? ne röhögtess, annyit ki teszek én, amennyien ide írnak közölünk :) -
#8144 Balumann beszámolóját elolvasva megnyugodtam, nekem most lesz erőművem (6.2 ghz-s procit vettem a 3 giga ddr2 ram mellé, meg a bazierős ati vga mellé), és féltem hogy aligalig fog döcögni. -
samuRaihax #8143 Akkor jöhet a scannelt számla különben nem hiszem el. -
#8142 Mindig találnak valamit amibe bele lehet kötni, ha a gépigénnyel lenne gond az lenne a téma! :) örüljünk hogy jól megy :) ebböl is látszik hogy rám,entek a játékélményre, és az a gépigényen is látszik :)
kicsi off:
most olvasom az uj slim xbox360 felépitését, amiben az a lényeg hogy a CPU és a GPU egy chipbe került vagy valami ijesmi és igy sebbeség növekedést értek el, ezért bekellet épiteni valamit hogy visszafogja a gépet hogy a régebbi kiadásoknál ne legyen jobb, nah ez a nem mind1 xD :D -
#8141 Nagyon hangulatos lett a játék, és sok jó dolog van benne. Nekem most így két problémám van, az egyik hogy nem tudom sajnos sehogysem beállítani a gamepadomat, nem érzékeli egyáltalán (a Mafia első részét még tudtam kormánnyal is játszani, amikor autókázni kellett, természetesen most is az autókra szeretném beállítani). A másik, hogy időnként elkezd bebugosodni a grafika, az árnyékok így villogva eltűnnek, illetve menet közben a fák lombjai vibrálnak. Legújabb driver fönnt van, directx is, és más játékban nincs hasonló problémám.
A megadott gépigények viszont érdekesek, az enyém a minimumot sem éri el, mégis tükörsimán megy a játék, 1280x720 felbontásban, árnyék high -on meg még valami mediumon. Ez már egy óriási pont, és elgondolkodtató hogy jónéhány játéknál egyáltalán foglalkoznak-e ezzel, hogy normálisan menjen, pl. a Kane & Lynch olyan belassulásokat produkál ha már 20 métert kell megjeleníteni - ráadásul teljesen minimumon... -
samuRaihax #8140 Majd jönnek a tartalmasabb játékok amik ilyen grafikára épülnek.
Ez olyan mint az Avatar 3D a technológia új volta film meg egy rakat szar. -
#8139 Ja és EGY SZÓVAL SEM mondtam, hogy SZAR lenne a grafikája! Honnan veszed ezt?
Nem látod? a grafra 8/10-et adtam. -
#8138 Lol hidd már el, baj van a graffal :D
Mondjuk én X360-on toltam, azon is rendeltem elő :)
Meg meg néztem kiváncsiságból a pc-st is. -
kolonicsivan #8137 Heló!1 kérdésem lenne lehet h gagyi de akkor is megkérdezem. Miért van az hogy kb 10 másodpercenként meg akar halni a digó mikor szanaszét zabáltattam a fejét meg bevedelt 20 liter sört?Miért produkál olyan effekteket mint mikor COD-ban pofán vágnak egy jó régen pálinkában érlelt harcsával és a pofon után lüktet meg feketén fehéren lát meg minden baja van?H1N1 -es? vagy mi? -
xxxpaulxxx #8136 Mekkora kemény már... próbáljátok meg, úgy lekapcsoltatni magatokat, amikor nincs pénzetek... a büntetés fizetése lehetőség helyett megjelenik az apologise felirat... és el is engednek:D
Ezt megpróbálnánk itthon asszem meghalnánkXD -
barmi #8135 Emberek! Ezt nem lehetne inkább a hárdver topikban kitárnyalni? qrvára nem hiányzik innen ez a sok ilyen-olyan gtx húde jó és megérte mert csak 6k volt pluszban és nagyon jó a fizix meg dx11 ... Hagyjuk már ezt. Ha a játékhoz nem tudtok hozászólni akkor inkább kocc szerintem... (akinek nem inge ... !) további szép napot mindenkinek -
pauly #8134 A feladatnál írja hogy mennyi pénzt kell összegyűjtened.Vagy boltokat rabolsz ki,vagy autókat lopsz el,és elviszed Bruslit-hez bezúzni. -
spy803 #8133 Tegnap hívtak, hogy a gyűjtői elfogyott, simát tudnak küldeni, vagy bemegyek ma személyesen érte, vagy holnap hozza a futár. Holnap már játszom. :) -
#8132 Crysis DX10, GTA4 DX9 -
kapuor #8131 Engem tegnap hívtak, hogy csütörtökön megkapom. -
K Ace #8130 Helo. Nincs benne metro, végig zárva lesz. A magasvasut is csak dísz. -
#8129 Ha "rendes" áron veszi az ember, akkor tényleg nem éri meg váltani 260-ról. -
#8128 Aki a Platinumshopból rendelte meg a játékot, az kapott már tőlük telefonhívást? Mert én még nem, pedig holnap kellene küldeniük... -
#8127 gta4-nek inkább cpu kell, az sokat nem fogy gyorsulni. (eddig sem volt sebességgondom) A Cryisnál is lesz egy szép kis limitem.
A bc2 passz. Majd otthon meglesem.