11769
-
Ironman2 #8287 -
#8286 off tipok! -
mans #8285 Est
hogy az istenbe tudok felálllni ha elesek?mert az elején amikor verekszek a palival,akkor van hogy ellök és nem tudok már mit csinálni. -
#8284 Sajnos csak 1 :( -
#8283 Nem lehet beállítani mivel nem támogatja a játék. -
#8282 1-2 képeség tőlem is az elejéről ha nem baj.
Összességében jah. Nem csúnya ez.
Amit leszűrtem így kb 30 perc alatt hogy nekem ez eddig jobban tetszik mint anno az 1 (jöhetnek a kövek) azt valahogy soha nem tudtam megszeretni, nem tehetek róla. :) -
harmadas #8281 mafia 2 több befejezése is van vagy csak 1? -
#8280 Am már a Mafia 1-ben is prosztók voltak a rendőrök, és itt is azok. Egyszerűen nem lophatsz el egy autót, mert nem szállnak le rólad, amíg át nem, fested. Mi van mindenhol vannak kameráik?? GTA ilyen szempontból jobb. Az egyik misszió után nem tudtam kocsit lopni, ezért gyalog kellett hazamennem mer a kocsim felszívódott :D -
#8279 Naigen az fasza lett volna:D -
mike01010101 #8278 Ugyanigy jartam az elobb en is. A user-app data-local-2K Games-Mafia II utvonalon megtalalod a menteseket. Onnan vissza lehet szedni -
carloelsa #8277 Hello, most írok először ebbe a topicba, és sajnos először is olvasom, így lenne egy kérdésem, hogy egy Logitech G25 kormányt nem lehet beállítani vezetésre? Mert nálam nem ismeri fel... :/ (mibenvagyoklow?) Aki tud segíteni, annak előre is nagyon köszönöm! =) -
#8276 Akkor tévedtem. :) Mind1, így 1-2 zsaru bánta. :D -
Louis Cyphre #8275 Igy van, lennt az alagsorban ki lehet kapcsolni a cuccost. Kösz. -
n3whous3 #8274 szopás XD -
#8273 Puff neki, akkor mégis :D
Ki gondolta volna :D -
#8272 Szerintem biztos hogy nem. -
#8271 lenn az alagsorban ki lehet kapcsolni az egész riasztórendszert. -
#8270 Nem. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hiába nyírod ki a 3 őrt hátulról észrevétlenül, a riasztó akkor is megszólal. De annyit elárulok, h nem kell nagy tűzharcba keveredni, mert máshol van a kiút. -
#8269 Basszus a skidrow crackfixel egyik mentés sem megy amit letöltök. Mindenképp újra kell kezdeni? -
#8268 Nem árthatott volna plusz egy fejezet sem annál a résznél, 10 évre zárták be Mercedes Vitót (:D), de kiengedték 4 évvel hamarabb. 45-51-ig vagyunk a börtönben. ezért kellett volna egy + 1 csapter neki sztem. 6 évet 20 percben elmesélni, áhhh, így is rövid lett ajáték, eza + 1 fejezet csak javított volna az összképen. -
Louis Cyphre #8267 A 3. missziónál meglehet úgy csinálni, hogy a riasztó ne szólaljon meg, miután kiveszem a páncélból a cuccot? -
#8266 Lenne vki olyan kedves h küld egy Chapter 7 eleji mentést? Köszönöm. -
xxxpaulxxx #8265 Nem 75 fps véletlenül?:) -
#8264 Nem az a lényeg, hanem a videó. egy büdös kommentet írtam, ti meg rámszálltok ennyiért andreeval :))) -
#8263 magyarországra ?
sztem semennyi. -
#8262 látótávolságot nem lehet feljebb venni -
#8261 az állati hogy 4másodpercenként betölt egy rendőrt -
#8260 Jól van :)) -
#8259 vki rendelt már amazon.com-rol ? mennyi a postaköltség ? köszi -
#8258 De a legfontosabb dolgokat vágom, úgyh az a lényeg igazából. -
#8257 Annyira nem tudok jól, és sajnos túl gyorsan mondják ahhoz h megértsem, de ha érteném, sztem akkor is unalmas. -
#8256 Hányásról beszél, nem fingásról. Puke=hányás... -
MrAndree #8255 Szerintem a világ gamerei jobban tennék ha derülnének a dolgon és nem "derengenének" de te tudod... -
Gibor #8254 Hát ha nem tudsz angolul, és nem tudod mi történik csak játszol, akkor tényleg unalmas -
#8253 Hát jah, az semmire se jó, unalmas. Szerencsére rövid. -
#8252 támogatom, reméltem hogy el kell játszani a Szökést, de nem :( -
JackMeadow #8251 börtönös rész micsoda geci szar -
#8250 én is most tartok itt, nagyszerű rész :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"állj meg állj meg!" > blőeee
-Mi ez a büdös? Befingtál?
-Csak nem fingok be a saját kocsimba
-akkor ki fingott?
> csomagtartóba meglepi :D -hány napja van ez itt? -csak egy pár... :D
:D -
Gibor #8249 Nevetnek. -
#8248 mit csinálnak a világ gémerei?? :D