Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Vihar elõtti csend.
kill3r21
mi ez a halál? 😄
tommygear
ja ok 😄
SpeedXHUN
😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Rage47
szörnyü mi?<#eplus2>
wollnerd
Hát, remélem. Ha a rasszizmussal vádolás nem számít bele.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

MerlinW
Még 5 nap...

[merlinw.org]

tommygear
mit szenvedtek még a demoval?
minnyá jön a full
wollnerd
MÛKÖDIK A TRAINER!!!
elõször a mafia2.exe, aztán a Configurable_Injector.exe-t kell indítani amikor már az utcán vagyunk.
kár hogy a vízen járás még nincs! Ja, és a mision faled kikapcsolása sincs!😞

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Bence94
el lehet fáradni off topikba...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

olvass a fórumon tovább!a config textbem a Mafia M betût m-re kell átírni.
Shep
Hát akkor addig ne aludj amíg nem lesz 😊 gyanítom nem bírnál addig fent maradni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommygear
teljes verzióba majd lehet
DarkSector
krekk lesz, ez is normális...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Skynet
Hm ha már van clonedvd akkor pár óra és lesz normális release is...
wollnerd
Ez a trainer a frissített változatra jó?
Nekem nem akar mûködni! Mit csinálok rosszul?

Az autómosó nem mossa le a vért, brühühü 😞

[HUN]FaTaL
Marhaság, rengeteg clone releasel játszottam. Be kell állítani a daemon toolst. 😊 TDU is mûködik pl.

http://goo.gl/gd6Zi5

DarkSector
azt hittem csak azért mert a steamen ugye van elõzetes letöltés....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
minden game hamarabb jön boxra warezon, köze nincs hozzá a steamnek
amiatt jött hamarabb mivel a pc megjelenés 3 nappal hamarabb van mint az xbox megjelenés
Ja..Most néztem én is már van clone dvd!

Gigabyte P35C-DS3R P35 ddr2/ddr3- Intel cor2 duo E8400 E0 3GHz-2GB kingmax ddr2 - Gainward 8800gts 640Mb

Nem dehogy is😄 ! Én becsületes vagyok😊! Csak kérdeztem! Hogy azok a rossz csúnya warezeseknek menni fog e már! 😊
DarkSector
csak a steam végett.

Prince23
Ez is ritka amikor PC-re jön ki :S

MerlinW
Igen, de téged ebben a topikban ez úgysem érint ugye😊

[merlinw.org]

Ezt értem De ha lessz crack akkor ezzel jónak kell lennie nem?
MerlinW
Nem. A Clone sosem mûködött önmagában (kivéve amikor nem volt védelem a játékon).

[merlinw.org]

Ez mûködik?
TDC Geronimo
ja ezt ott. Általában 1-2 nappal szoktak hívni mielõtt küldik.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

576ba rendelted meg? Mert én ott, és nem tudom, hogy 27-én hívnak, hogy mehetek érte... Lehet, hogy csak késõbb lesz meg...😞

s0beit posted:
HERE TO DOWNLOAD THE NEW MULTI-HACK TRAINER

Features:
F1 = Guns/Ammo/Inventory Items
F2 = Disable Police
F3 = Infinite Ammo
F4 = God Mode
F5 = Kill timer
F6 = Give 99,999 Dollars
F7 = Load Lua script in /pc/userscript/autoexec.lua (You must create this folder and file yourself)

Thanks for sucking, 2K.

(Don't inject this version at the start, inject this one once you're actually ingame and spawned, playing as vito)

new trainer

#4738 as post
Eszembe jutott mégegy idegesítõ dolog a demóból. A négerek: OK ha lelövöm a gang egyik tagját, akkor a többi feka aki szemtanúja volt az esetnek rám támad. Tiszta sor. De hogy van az, hogy elmenekülök autóval, és kb. egy perccel az est után azok a fekák akik nem láthatták az esetet máris lõnek rám. Aki látta a balhét küldött egy kör-smst így 1957-ben? Vagy mi? OK hogy mind rátámadnak a játékosra, de teljen már el egy kis idõ, mire a távolabb lévõ gang tagokhoz eljut az info...

TDC Geronimo
nem örülök, mert az én példányom nem jön csak 1 hét múlva :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

FSpofon
g2play.neten lehet paypallal fizetni, ott is ennyi

Arab money

FSpofon
nem lehet mert csak egy használhatatlan bithalom
vagyis arányt javítani jó, úgyhogy örülök 😊

Arab money

zaki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MAFiA.2.2010.CLONEDVD.PC-ELiTE

lehet örülni

Megvenném, csak az a gond hogy nem lehet paypallel fizetni csak manuálisan. :S
A többi fizetõs izét meg nem ismerem.

AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz

Rage47
CoD6-ot vettem ott anno.
Üdv, Valaki rendelt Mafia 2õt errõl az oldalról?

http://www.onlinekeystore.com/

AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz

ProGabe
*sigh*

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wollnerd
Hol van az új VITOPatch?

DarkSector
van más is, csak nem pc-n.

FSpofon
tobb millioba kerulo videok 😄
igen ha megint 10 evig ulnek sokan a gep elott lehet annyi lesz az aram szamla + fizu 😄

Arab money

ProGabe
ez már úgyis egy elcseszett spamtopik, egy kis Sc2 okoskodás belefér:

most már hivatalosan is kiegészítõk lesznek a további epizódok (kieg. árazással). nem DLC-k, mert a DLC az egy pár száz megás kis szar (én is: tisztelet a kivételnek) és nem 30 pálya + több millióba kerülõ rendervideók. jó kis oldschool kiegészítõk, mint a C&C: Kane's Revenge, SC: Brood War, Diablo 2: LoD, stbstb

na ezen felül a blizz kiad majd content patcheket, amik patch-mivoltuknál fogva természetesen ingyenesek (ilyen lesz pl. a plusz pályák, portrék, stb)

amit meg a többi cég csinál, na az tényleg lehúzás. szinte szó szerint kivágják ollóval a játékból a majdani DLC-k tartalmát

az eddig megjelent két igazi DLC, amik abszolút megérték a pénzüket: GTA IV: TLaD, GTA IV: TBoGT. a többi ezeknek a közelébe sem ér

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkSector
jah blizard jah starcraft 2...ez 1 eset, õk erre használják fel a dlc fogalmát. grat nekik...😊

Sztem ezt az egész dlczést a Sims indította el... és volt aki ott is szó nélkül megvette a tartalmakat... igaz... azokat mind lemezen nyomatták😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Skynet
A DLC egy kiegészítõ mint régen amikor még nem volt elterjedve a netes kiegészítõ árulás kiegészítõ lemezként érkeztek.
Az egésszel csak annyi a probléma hogy a kiegészítõ lemezeknek volt komolyabb tartalma míg a DLC-nek nevezett csomagok jelentõs része (Tisztelet a kívételnek,pl Dragon Age DLC-k) egy mezei pénzlehúzás,5-10 perces szarokért,ruháért és egyéb ilyen baromságért a franc fizessen...

Vasziszdasz pedig nem azt mondja hogy DLC = Patch,hanem azt hogy elég sok kiadó cég ( Igen a Blizzard is) a DLC-t patchként kezeli. Kiadnak egy nem kész játékot,és majd külön pénzért vegyük bele a kiegészítõként számontartott DLC-t hogy a játék teljes legyen (Lásd Starcraft 2,stbstb)....
DarkSector
bocs hogy ezt mondom de te full hülye vagy.
miaz hogy a DLC egy patch? semmi köze az eredeti játék patch-eléséhez, csakis extra tartalmat ad a játékhoz. ha hibákat javítanak, az ALAPjátékhoz, az mindigis ingyenes, jobb ha megse szolaltál volna ezügyben most.
NE KEZD MÁR TE IS.

Az a baj nem tisztáztátok le már az elején h mi is az a dlc.

Kiegészítõ igaz?
Nem védek senkit, de! Ha megjelenik 1 játék, és ugyanezen pillanatban elérhetõ hozzá dlc, azmiaz?!
Kérlekszépen az az, hogy megírták a játékot, és kivettek belõle ezt-azt, hogy plusz pénzért árulhassák a sok(ide mindenki kreatívkodhat)-nak.

Ami megjelenés után x idõvel kijön, na az a dlc.
Mit kell ezen vitatkozni?
A baj az hogy a DLC a patch új formája. Nem kell hogy kész legyen a cucc, majd befejezzük DLC formában, és még sápot is lejmolunk érte. Mintha a kenyeret nyersen kapnád meg a boltban, aztán ha kell sütés is, fizess megint.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC