11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • xxxpaulxxx
    De nem így értettem, hanem hogy micsoda "véletlen" hogy ugyan oda kerültek, ha tényleg ő lenne az:P
  • Prince23
    Kicsit rosszalkodtam a dokkoknál:D

• xxxpaulxxx
    Ha figyeltél még a szöveget is kapták, amit mondani kellett... Joe többször is kérdezte, hogy meglesz? TUdod mit kell mondani? Szóval tényleg csak meló volt... "semmi személyes";)

• Prézli
    Ahoy,

Szépen 11 óra alatt végigjutottam a story "főszálon" merhogy én akármikor próbáltam, sosem volt melója egyik arcnak sem, és azért ez elég keserédes lett...

Adott egy kibaszott nagy, lélegző, gyönyörűen kidolgozott város, és fogadni mernék hogy az utcák felében nem is jártam, nem beszélve a külvárosi részről. Az akciók gyönyörűek, rühellek lődözni, de itt öröm volt mindvégig, viszont autókázós rész kicsit kevésnek hatott, lehet csak elfogultság miatt.

Igazán nem tudom miért nem lehetett egy Freeride módot beépíteni, (vagy legalább nem chapter, hanem mentések alapján bontani a játékot), anno a "nagyszerű" DrIVerben is meg tudták csinálni, pedig ott fene sem akart céltalanul autózni.

A vége meg... kár volt érte,
  • Prince23
    Most jut eszembe, kár hogy nincsenek telefonos küldetések a mafiában :(
  • DeerHunter01
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vitoéknak nincs is közük, Eddie főnöke vagy valami ismerőse ölette meg Tommyt
  • voodoo98
    Van valakinek skidrow-s teljes végigjátszás mentés?
    nekem csak v3-mal van.
    Köszi!
  • hamary
    Oh, értem. :P Nem gondoltam, hogy nekik bármi közük lesz Salierihez, de szépen összehozták az írók :)
  • DeerHunter01
    azért mert az egész maffiát megölte/rács mögé juttatta :D
  • hamary
    De miért pont őt? Besúgó volt, vagy miért rajta csattant az ostor. ( Ugye itt is mondják, h Salieri üdvözletét küldi, de én anno azt gondoltam, hogy azok/ezek az ő emberei voltak. )Amúgy köszi

• Kongy
    höhö... kösz. már elég régi amúgy 2.9.4-es. :D kéne egy 3.0-ás de nem seedelik sehol vagy nincs fenn. :D
  • DeerHunter01
    kellett a pénz és ez volt a feladat, az indok meg a bosszú
  • kill3r21
    tegyél fel uj frapsot
  • Kongy
    Fail. :D

• Kongy
    Emberek! Nem tudok videót csinálni belőle, mert ilyen lesz!:

[flash]http://www.youtube.com/v/XfTlqin-K_8[flash]

A játék grafikájával semmi gond nincs amikor felveszem, de miután kiléptem a játékból és játszanám vissza így néz ki és szaggat, holott felvétel közben is folyamatos 60 fps-em volt, és a kép is normális volt. Más játéknál nincs ilyen gond

PLS help
  • hamary
    Valaki aki már végig vitte vagy a Chapter 15-nél jár, és nagyon figyelt válaszoljon legyenszíves, hogy

Miért kellet megölnünk Thomas Angelot
  • GP2100
    Nem emlékszek olyanra, hogy választási lehetőségünk volt, ami más irányba terelte volna a storyt. Mondjuk az is lehet, hogy csak a memóriám rossz... :D
  • zaki
    2-es playboynyuszi nem sámli :D
  • kill3r21
    11es chapterban járok szal még a sima befejezést se láttam!
    beosztom :D
  • Maxtreme
    ..és ha belegondolok hogy van aki ezért vesz + még 1 nv vga-t pisix társkártyának. Hát lol bazdmeg :)
  • attosz1120
    köszönöm szépen
  • DeerHunter01
    ezt hogyan lehetne előcsalni az a kérdés...
    talán ha úgy jutsz ki Leoval a házból hogy Henry nem vesz titeket észre?
  • kill3r21
    nyomd lefele (S) és amikor zöld akkor nyomd az E-t
  • DeerHunter01
    mozgatod, megnézed míg zöld nem lesz a zár , kicsit felé viszed és mikor jön lefele lassan akkor és zöld lesz akkor megnyomod a megfelelő gombot (xboxon az X gomb), és így csinálod a többit is.
  • Maxtreme
    Kérdés hogy van e értelme. :)
    Én az előbb lestem rá pisixel. Hát ne tudom. Számomra semmi akkora extrát nem nyújtott, ellenben (várhatóan) jóval lassabb lett az egész :)
  • attosz1120
    sziasztok!
    A chapter 2-nél,hogy kell kinyitni azt a három zárat,ami be van fogva a satuba???Nem nagyon jön össze!!!:(

Válaszotokat előre is köszönöm!
  • SötétBarom
    A teljesben is lehet matatni a physixxel??? Ruhalibegés kikapcs, törmelék bekapcsra gondolok konkrétan =)
  • kill3r21
    ha a ost scoreból indulunk ki akkor van alternativ befejezés
    46 Alternate Ending.mp3
  • DeerHunter01
    azért michelle jóval hamarabb ment el a városból mint tommy
  • Maxtreme
    Egyet kell értenem!

Még 5 kép és abbafejeztem :)

Visszatérve a szép/nem szép témára. Sadnbox stílust nézve (a just cause 2-t nem számolva mert az a trópusi terep miatt teljesen más tészta) tényleg ez a legszebb játék. De szigorúan csak ebben a kategóriában.
    ..és ehhez képest a gépigényt is sikerült eltalálni.
  • xxxpaulxxx
    Totál igaz!:)

N3whous3, te meg ne szólalj, mert elfogult vagy a GTAval szemben:D:D

#8291: van benne valami... báááár... nem fiatal egy picit ahhoz?
    Ráadásul ugyan abba a városba menekült volna, mint
  • gagax
    * Demos küldetés mégse olyan körülmények között játszódik mint a teljesbe :S bocsiiii
  • gagax
    Csak nekem tűnt fel hogy a Demos küldetés mégse olyan körülmények között játszódik mint a demoba?:D még1+ azért h hajlandóak voltak kicsit külön foglalkozni a demoval hogy a demos küldinek is legyen valahogy vége ne csak úgy h fekete képernyő és bumm =) hanem kicsit probáltak izgalmas véget csinálni neki :D jah am egy kis OFF: tudtok arra valamit hogy játszok és egyre több bug jön elő...mármint hogy kiálló textúrák az autóból emberekből ilyesmi vagyis csak ilyen gondom van :S de érdekes h az elfojt kiálló textúr megy az autóval/emberel és még árnyéka is van a bugnak rendesen...sőta bugon meglátszik más tárgynak az árnyéka is.. 1024*768 ba high on fut a game phys x off... túl melegedhet a videokari v mi lehet a probléma? just cause 2 nél is igaz ott jó ha 1-2darab ilyen hiba volt és az is csak huzamosabb játék után...de mondjuk COD okba nem jött elő ez a gond :S na bocs ha kicsit hosszú voltam és esetleg érthetetlen =) ON bocsi ha nem ide kellet volna vmeik részét az üzenetnek :S
  • Cucmey
    asszem megoldottam. :)
  • twi452
    akik nem rendelkeznek xbox controllerrel de szeretnének normálisan vezetni azok gugli: xbox 360 controller emulator vibmod
    egy kis szöszmötöléssel sikerült belőni egy saitek p3200 gamepadot (csak a 2 ravaszt kellett átírni meg a jobb analóg kart) és szépen lehet baktatni vele empire city utcáin :)
  • Cucmey
    el akarom inditani a játékot erre bejön a steam. ilyenkor mi van?? valamit szarul csináltam?
  • DeerHunter01
    amúgy ez a csaj Michelle az első részből
  • kill3r21
    itt a kulcsszó!
    DEMO Alapján itéltetett!
    Respect!
  • n3whous3
    hát pedig elnézve, hogy milyen fícsöröket hozott be a 2. rész, ezek direkt a gta-ra akartak hasonlítani...
  • Voltan
    Érdekes, hogy elindult a vita, hogy Mafia 1 vs 2. És lehet is itt dobálózni, végülis azért vagyunk itt, hogy megtárgyaljuk (az SG inkább chat, mint fórum, de ez nem baj) Ellenben kiakadtam azon a "hivatalos" kritikán, ami itt be volt linkelve. Nem emlékszem már, melyik presztízses site volt, de mindegy. Eredmény: 4/10
    Ez vérlázító, és egy afféle inverz Gamespot. A Mafia 2 egy teljesen korrekt játék annak, ami. Az egy dolog, hogy egyesek sokat vártak, stb. Én anno 5x vittem végig a Mafia 1-et, überklasszik. De a 2 is próbálkozik, nem is rosszul. Még csak az 5. fejezetnél vagyok, de eddig nekem tetszik. Nagyon is.

Azt meg, hogy egyes állítólagos nagy Mafia fanok már a demo után ítéletet hoztak, azt csak a közröhej kategóriájának tudom elkönyvelni.
    Nem véletlenül volt 10 perces limit odatéve...
    OK, nincs vonat, metró, és emeltvasút. De basszameg, ez NEM egy GTA klón, ahogy a Mafia 1 sem volt az. Sokan ezt képtelenek felfogni...
    Az pedig, hogy egyesek panaszkodnak a soundtrackre, az önmagában röhej.
    Uff, beszéltem.