11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Rage47
    most voltam itt, tetszett:)
  • Lacee86
    Jaj, ez nagyon tetszett nekem is. :D
  • Prince23
    Soluto soluto... :DD

Részegen dalolnak a srácok

ez az a rész, melyről a világ gémerei jót derengenek:))
  • nyuny01 #8244
    Ezt be kellene fejezni,már lassan nem lehet feljönni olvasni...
    Tessék átmenni OFF topikba....
  • MerlinW
    Pszt!:) Akkor sem tarthatsz a játék végénél:)
  • n3whous3
    Várjá ezt most nem értem, énnekem megjött az előrendelés, most raktam fel nemrég a gamet :-|
  • bertino
    optimista próbálkozás.
  • Zolee0
    Elején énsem értettem mit kell, de rájöttem. Össze kell gyűjtni 27.500$-t. Rabolhatsz boltokat, vagy autókat zúzhatsz be, én mind2-t csináltam. :) Amúgy most vézettem a story-val, nagyon jó volt, csak elég szoború vége lett ennek is, nem így gondoltam volna. Na de mind1, majd így fog folytatódni a Mafia 3, remélhetőleg nem 8 év múlva. :D
  • xido
    valahol úgy olvastam,kocsi(ka)t a bontóba..ha ez mond így valamit
  • MerlinW
    Átfáradni a warez topikba, mert még nem jelent meg a játék.
  • MerlinW
    Az a megfelelő ami a monitorod natív specifikációja. Ha 75Hz-es LCD-d van, akkor 75hz a megfelelő. VGA/felbontás beállításoknál lehet állítgatni, de ha nem 75hz-es lenne a monitorod, akkor most csak fekete képernyőt látnál:)
  • H3LLBoY
    Hali!
    Chapter 14 után mit kell csinálni?
  • M@TriX
    A BENCHMARK résznél azt írja a játék, hogy 1280x1024 és 75 hz-en megy, namármost ez LCD-nek 60 hz a megfelelő.

Ezt lehet állítani valahol?
  • xxxpaulxxx
    Azt hittem végig tudom vinni az új Worms megjelenéséig... tévedtem:D
    No mind1, 15. chapternél járok... iszonyat izgalmas egy játék:) Majd végigviszem este csak már felcseszett:D
  • MerlinW
    Van ám kereső a Windows-ban:) "\Users\neved\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves"
  • Skynet
    A forgalom és az élet messze a gta fölé mutat,ezzel szemben pont hogy a GTA segg hülye...
    Odafigyelnek egymásra,kikerülnek,reagálnak a szabálytalankodásra. Persze vannak hibák,de pl ha gta-ban előzöl egy sort és bekanyarodik valami eléd áll mint egy hülye legfeljebb dudál, neked jön...Itt dudál anyázik és KIKERÜL még ilyen szituban is...
  • kill3r21
    péntekig várhattok, ez ám a szivás.....
  • xxxpaulxxx
    nyugalom... majd holnap utánXD
  • Antal99
    nem tudja valaki,hogy hol találhatók a mentések?
    segítsetek!
  • Yoda001
    pedig a forgalommal semmi gond, főleg ha kicsit kocsikázol szabályosan, legalább nem mennek a seggedbe mint a gtaban... :)
  • Skypack
    Nálam se jelent még meg :( Érdekes hogy kezemben az eredeti játék a kulcsal és nem telepíthetem fel...
  • Laci82
    Futni jól fut,grafikára is szép,de pl a forgalom s***hülye meg a lövöldözés is kicsit olyan bugyuta,nekem marad a GTA IV,az sokkal jobb.
  • Smuge
    Valaki megtudná mondani, hogy van-e teljesítmény javulás a demóhoz képest? Nálam sajnos elég botrányosan futott, akárhogy is állítottam a részleteket..
  • Laci82
    Hát,hogy nem kell bemenni a boltba,odaadni érte a pénzt,csak jön még az éven játék amiért érdemes pénzt adni,de számomra ez nem az.
    Pedig én is menyire vártam,hogy megjelenjen.
  • Tufa
    feltudod telepíteni?

Nálam nem jelent még meg :(
  • Yoda001
    ha egyelőre(n nélkül) nem jön be, akkor később sem fog... miazhogy legalább nem kell megvenni?
  • Yoda001
    na igen... a buszvezetők mindig megállnak a megállóban, várnak 10 másodpercet, majd simán hajtanak tovább...
  • Laci82
    Háátt egyenlőre nekem nem jön be ez a játék,de legalább nem kell megvenni marad egy csomó pénzem
  • spy803
    Nemcsak hogy a magasvasút/metró pálya van kiépítve, állomásokkal, de még a kresztáblák is mutatják, hol a legközelebbi megálló. Ugyanakkor érdekes, hogy pirosan világítanak a metróaluljáró lámpái.
    Találtam egy buszfordulót is, váróval, illetve leparkoltam a buszmegállóba mikor szétnéztem az állomáson, majd kiérve akkor érkezett oda a busz és dudált, hogy menjek arrább. Elparkoltam, a busz meg beállt az öbölbe, várt, majd elhajtott, de utascsere nem volt.
    Jó lenne ha később lenne egy kiegészítő amivel a tömegközlekedést is életre lehetne kelteni.
  • Yoda001
  • Majestic01
    Szar 576 dögöljön meg...:D szerintem jó h pénteken hívnak, hogy mehetek érte...:(
  • Skypack
    Akit érdekel két kép róla :

1.
    2.
  • Yoda001
    a pc könyvtárba kell másolni, ilyen szarokkal pedig átfáradhatnál az offtopikba
  • voodoo98
    made man pack-ot h kell rárakni?
    bemásoltam a pc konytár alá, de nincs ott ruhatárban a ruha meg az autók sem a garázsban
    új game-t kell inditani?
  • Skypack
    Na most érkezett meg platinumból :)
  • Maxtreme
    Lemaradt fele a postnak lol :D

Szal:
    A cpu igenis nagyon fontos neki. A konzolról meg annyit h a crysis nem konzolport.
  • Maxtreme
    Quad van alatta.. (3.2-es Phenom II X4)
  • Laci82
    Sziasztok.
    A mentéseket hova tárolja ,nem tudja valaki?
  • Bence94
    talán egy picit de ne várd, hogy azzal a géppel jól menjen...
  • Taylor10
    A teljes jobban lesz optimizálva mint a demo???Mert nekem 1 magos procival, 1 gb memóriával és 256 mb videókártyával megy.