11769
-
#8247 most voltam itt, tetszett:) -
#8246 Jaj, ez nagyon tetszett nekem is. :D -
#8245 Soluto soluto... :DD
Részegen dalolnak a srácok
ez az a rész, melyről a világ gémerei jót derengenek:)) -
#8244 Ezt be kellene fejezni,már lassan nem lehet feljönni olvasni...
Tessék átmenni OFF topikba.... -
#8243 Pszt!:) Akkor sem tarthatsz a játék végénél:) -
n3whous3 #8242 Várjá ezt most nem értem, énnekem megjött az előrendelés, most raktam fel nemrég a gamet :-| -
#8241 optimista próbálkozás. -
#8240 Elején énsem értettem mit kell, de rájöttem. Össze kell gyűjtni 27.500$-t. Rabolhatsz boltokat, vagy autókat zúzhatsz be, én mind2-t csináltam. :) Amúgy most vézettem a story-val, nagyon jó volt, csak elég szoború vége lett ennek is, nem így gondoltam volna. Na de mind1, majd így fog folytatódni a Mafia 3, remélhetőleg nem 8 év múlva. :D -
xido #8239 valahol úgy olvastam,kocsi(ka)t a bontóba..ha ez mond így valamit -
#8238 Átfáradni a warez topikba, mert még nem jelent meg a játék. -
#8237 Az a megfelelő ami a monitorod natív specifikációja. Ha 75Hz-es LCD-d van, akkor 75hz a megfelelő. VGA/felbontás beállításoknál lehet állítgatni, de ha nem 75hz-es lenne a monitorod, akkor most csak fekete képernyőt látnál:) -
#8236 Hali!
Chapter 14 után mit kell csinálni? -
#8235 A BENCHMARK résznél azt írja a játék, hogy 1280x1024 és 75 hz-en megy, namármost ez LCD-nek 60 hz a megfelelő.
Ezt lehet állítani valahol? -
xxxpaulxxx #8234 Azt hittem végig tudom vinni az új Worms megjelenéséig... tévedtem:D
No mind1, 15. chapternél járok... iszonyat izgalmas egy játék:) Majd végigviszem este csak már felcseszett:D -
#8233 Van ám kereső a Windows-ban:) "\Users\neved\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves" -
#8232 A forgalom és az élet messze a gta fölé mutat,ezzel szemben pont hogy a GTA segg hülye...
Odafigyelnek egymásra,kikerülnek,reagálnak a szabálytalankodásra. Persze vannak hibák,de pl ha gta-ban előzöl egy sort és bekanyarodik valami eléd áll mint egy hülye legfeljebb dudál, neked jön...Itt dudál anyázik és KIKERÜL még ilyen szituban is... -
#8231 péntekig várhattok, ez ám a szivás..... -
xxxpaulxxx #8230 nyugalom... majd holnap utánXD -
#8229 nem tudja valaki,hogy hol találhatók a mentések?
segítsetek! -
#8228 pedig a forgalommal semmi gond, főleg ha kicsit kocsikázol szabályosan, legalább nem mennek a seggedbe mint a gtaban... :) -
#8227 Nálam se jelent még meg :( Érdekes hogy kezemben az eredeti játék a kulcsal és nem telepíthetem fel... -
Laci82 #8226 Futni jól fut,grafikára is szép,de pl a forgalom s***hülye meg a lövöldözés is kicsit olyan bugyuta,nekem marad a GTA IV,az sokkal jobb. -
#8225 Valaki megtudná mondani, hogy van-e teljesítmény javulás a demóhoz képest? Nálam sajnos elég botrányosan futott, akárhogy is állítottam a részleteket.. -
Laci82 #8224 Hát,hogy nem kell bemenni a boltba,odaadni érte a pénzt,csak jön még az éven játék amiért érdemes pénzt adni,de számomra ez nem az.
Pedig én is menyire vártam,hogy megjelenjen. -
#8223 feltudod telepíteni?
Nálam nem jelent még meg :( -
#8222 ha egyelőre(n nélkül) nem jön be, akkor később sem fog... miazhogy legalább nem kell megvenni? -
#8221 na igen... a buszvezetők mindig megállnak a megállóban, várnak 10 másodpercet, majd simán hajtanak tovább... -
Laci82 #8220 Háátt egyenlőre nekem nem jön be ez a játék,de legalább nem kell megvenni marad egy csomó pénzem -
spy803 #8219 Nemcsak hogy a magasvasút/metró pálya van kiépítve, állomásokkal, de még a kresztáblák is mutatják, hol a legközelebbi megálló. Ugyanakkor érdekes, hogy pirosan világítanak a metróaluljáró lámpái.
Találtam egy buszfordulót is, váróval, illetve leparkoltam a buszmegállóba mikor szétnéztem az állomáson, majd kiérve akkor érkezett oda a busz és dudált, hogy menjek arrább. Elparkoltam, a busz meg beállt az öbölbe, várt, majd elhajtott, de utascsere nem volt.
Jó lenne ha később lenne egy kiegészítő amivel a tömegközlekedést is életre lehetne kelteni. -
#8218 -
Majestic01 #8217 Szar 576 dögöljön meg...:D szerintem jó h pénteken hívnak, hogy mehetek érte...:( -
#8216 Akit érdekel két kép róla :
1.
2. -
#8215 a pc könyvtárba kell másolni, ilyen szarokkal pedig átfáradhatnál az offtopikba -
voodoo98 #8214 made man pack-ot h kell rárakni?
bemásoltam a pc konytár alá, de nincs ott ruhatárban a ruha meg az autók sem a garázsban
új game-t kell inditani? -
#8213 Na most érkezett meg platinumból :) -
#8212 Lemaradt fele a postnak lol :D
Szal:
A cpu igenis nagyon fontos neki. A konzolról meg annyit h a crysis nem konzolport. -
#8211 Quad van alatta.. (3.2-es Phenom II X4) -
Laci82 #8210 Sziasztok.
A mentéseket hova tárolja ,nem tudja valaki? -
#8209 talán egy picit de ne várd, hogy azzal a géppel jól menjen... -
#8208 A teljes jobban lesz optimizálva mint a demo???Mert nekem 1 magos procival, 1 gb memóriával és 256 mb videókártyával megy.