Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Minden téren totális tévedésben élsz. Kérem tájékozódjon és gondolja újra😊

[merlinw.org]

<#banplz><#idiota><#taps>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

"tök nagy gecik hogy védik a saját cuccukat mi?...."

Igen. Mijafaszt rugóznak azon ha emberkék kilövik az idõlimitet egy DEMÓBAN ???Mellesleg egy játékot sokkal tovább életben tartanak a jó módok.Igaz persze hogy a gecóknak ez mindegy mert õk az elsõ pár hétben kaszálnak csak nagyot az eladásokból.Azt leszarják hogy meddig játszol vele ezek után.Na és a másik szemétség hogy nem pakolnak bele mindent hanem "DLC"-ben PÉNZÉRT nyomnak ki hozzá tulképp saját modokat.
Prince23
Lol a Mafia 2-vel álmodtam XD de úgy hogy benne voltam én is, és persze hogy én voltam a fõhõs. Egy házban terrorizáltak különféle emberkéket és kísérleteztek rajtuk😄 A térkép és a radar jelölte, hogy melyek a gyanús házak xd
Hülye egy álom volt, de tudtam, hogy csak játék az egész

Hogy mi ennek a konklúzió? 3 napon fel fog kerülni a netre 😛P

szabii98
De nemnéz 😊

I met God. She's black

Carloska
tökéletes sg méretû kép ....

BaLTáSGYiLKoS

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

Lassan már az ufók is rasszistának tartanak minket, ha így megy tovább...
Hogy merjük õket gonosznak beállítani...

My god is a great big god, KIRA!

Majd benéz egy modi és takarít.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nincs házigazda, erre ez megy egész este...

Az off-spam topicban barátságosabb a hangulat, mint itt... de még a Gumiszoba "Szóld le az elõtted írót" topicjában sincs ekkora szájkarate.

<#nyes><#eljen>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

nc

REPS0L
xanax papa, nem kell túlpörögni a dolgot.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Én miért?Te égeted magad.

Ketten csak összehoztuk.😊

REPS0L
jólvan azért össze ne szard magad.
kösz az infót, több ilyen nem lesz.

MerlinW
"Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem."

tess

[merlinw.org]

"Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele."
Benne van a szabályzatban.És amúgy is nagyon szemét dolog.Ezért kapsz egy pár sárga felkiáltójelet,ha egy modi ide benéz.

wollnerd
Nekem már Vitopatch se mûködik!!!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Nálam se mûködik már a trainer!!!<#boxer><#falbav><#szomoru1>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

REPS0L
whoops, nem. <#confused>

MerlinW
Tudod milyen következményei vannak itt a személyeskedésnek... (azt leszámítva, hogy magadat járatod le vele)

[merlinw.org]

REPS0L
így hogy mostmár biztosra tudom hogy te vagy, hivatalosan is kiröhöglek.

wollnerd
Nana! Honnan másoltad a képem? Iwiw, Facebook?

REPS0L
hi

wollnerd
Tudom ez egy OFF!!!
Hagyjuk már ezt! tudom, hibázztam. Vegyétek úgy, le se írtam! Nem akarok már errõl dumálni!<#duma><#duma><#duma>

Látom nem lehet már használni a régi trainert...😞

a.carkey
Viszont most csak úgy indul el, hogy hála istennek megõriztem egy mûködõ steames változatot is a demoból. Egy külön könyvtárban.

Most úgy mûködik a demo, a cheat és minden, hogy a mafia ugye fent volt, megpatchelte ez a barom cég. Nos, a steamen beállítottam, hogy ne patchelje automatikusan a mafia demot, ezután töröltem a fent lévõ általuk patchelt mafia könyvtárat, majd visszamásoltam az elmentett steames mafia könyvtárat és ugyanúgy mûködik, mint elõtte. De azért ne kelljen már trükköznöm, ha játszani akarok! 😄 Ezért írom, hogy nem egyéni a probléma, csak max. másnál nem jött elõ, még ... 😊

A medve nem játék.

pisztácia
Mit frissített a mafia 2? Steam en semmit nem ír a frissítésrõl...:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

a.carkey
Nem akarok offolni, rövid leszek.
Azért az õ saruk, mert magyarázd meg nekem: ha timer kilõtt patchel, még a korábbival, a mostani "ténykedésük" elõtt elindult, méghozzá simán, akkor az alapból kapott mafia2.exe -vel, amikor elõször (és most újból, clean installal) feltettem, patch nélkül, akkor miért cseszik elindulni, megállni completing install 1% -nál, és még a menüt sem behozni? 😊 Ezért nem értem. És mindegyik gépemen, ahol fent van (nejemén, laptopomon, a munkahelyin, és egy clean installos!!!, újrapakolt, új windowson, ahol csak a mafia2 demo van fent, és amit õ feltett magától miért cseszik elindulni? 😊 Szóval azért van hozzá közük, mert anno a kaneandlynch2 demonál is hasonló volt a helyzet ... 😞

A medve nem játék.

pisztácia
Gratu! Szép teljesítmény.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

DarkSector
jó csak azért mert nekem meg ismerõseimnek megy rendessen, vagyis nem nevezhetõ általános problémának ezért irtam hogy egyedi probléma, az nem azt jelenti, hogy csak neked van ien, de ezt nem gyári hiba okozza, akkor miért javítsák ki?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jahú tudomásom szerint igen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Random_
Nekem nem volt ilyen hibám. Sõt nagyon semmi hibát nem észleltem.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Akkor használd azt. Szíved joga. Elõbb-utóbb úgyis behódolsz. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

grebber
Azt hiszem igen!De úgyis kijavítanak ha tévedtem!

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
Ráadásul amit írnak rá, hogy miként kell megszüntetni, na az nem használ.

A medve nem játék.

tenkenorman
de azt se javasolták hogy az emberek ne csak úgy kiteleportáljanak az autójuk tetejére..

http://www.tenke.hu

Skypack
Ja igen a teljeshez is nélkülözhetetlen lesz a steam ?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

a.carkey
Egyedi? Lassan elõjön idõvel minden rendszeren ahová a mafia 2t felpakoltam - épp ahol voltam. (Két gép, 1 laptop, másik win partició.) 😊

A medve nem játék.

DarkSector
jah de azt azért nem javították, a bunkók, mert egyedi hiba...

Az új VITOPatch már mûködik, csak egy kis hibával. Ha bemész egy üzletbe, akkor kivág az asztalra. Ha ezt nem csinálod, akkor jó. <#smile>

a.carkey
Mondjuk azért az sem semmi, hogy arra van idejük, hogy kilõjjék patchel a trainert és a modokat, de hogy kijavítsanak egy olyan hibát, ami sokszor elõjött pl. nálam is (completing installation 1%), na az már luxus.
Kicsit sportszeletes emberke beütése van a dolognak ...

A medve nem játék.

DarkSector
naja...😛

DarkSector
pontosan. nem pedig a steamtõl függ.

Sztem meg sokkal ecerûbb felrakni egy nodvd cracket.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Azok. 😊

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Random_
Na ja csak pl az én bolti GTA 3 példányom lassan már olvashatatlan mer annyira tönkrement a CD. A Steam játékokkal nincs ilyen gond, és könny updatelni meg stb...

Mindenki addig ellenkezik míg ki nem próbálja és rá nem jön mekkora okosság.

a.carkey
Mondjuk értelme? Kb. Zéró. De nem jó felfogás, különösen, hogy sokan elõrendelik/elõrendelték/elgondolkodtak, hogy megvegyék. Sokan utálják a steamet. Mivel nem lehet kikerülni, ez csak egy újabb feszültségeket kelt. Ja, és nem nagyon volt 90% feletti értékelése a játéknak. Lehet, hogy NEM MEGJELENÉS ELÕTT kéne menõzni, hogy kemények vagyunk.

Olyan ez, mint a SOE esetében. Sokan utálják, megfogadták, hogy bármilyen is a játék, többet ezzel a céggel nem kerülnek kapcsolatba, s ezzel máris kiesett egy valag emberke aki potenciális játékos lenne. És mivel SOE, messzirõl elkerülik a terméket, bármilyen jó is az.

A medve nem játék.

Skypack
Egy olyan játékot ami semmilyen formában nem kapcsolódik a nethez azzal nem igen lehet mit kezdeni illetve tudnak de csak az tölti le a patchot aki akarja

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |