11769
-
falloutfan #8367 helosztok. az lenne a kérdésem hogy a csomagtartóba lehet pakolni cuccokat ? és ha lehet akkor hogyan? -
ToM1113 #8366 Bár még csak az elején vagyok úgy chapter 4 nél, de azért van pár észrevételem.
-A verekedés ebben a játékban van a legjobban megoldva eddig ha ezt a stílust nézzük. Jópofa megoldás.
-A játékmenet az elején túlságosan kötöttnek tűnt, egymás után szaladtak az események és nem volt annyira szabad az egész...
-Az hogy nem lehet a játékban úszni, valamint kihajolni a kocsiból és lőni, és még ugrani se lehet (:O) az azért 2010 ben egy kicsit durva....
-A grafika nagyon szép, a játék jól van optimalizálva.
egyelőre ezek tűntek fel.
-
#8365 még mindig nem lehet telepíteni? -
urbi #8364 nálam búg a hang mitöl lehet? -
xxxpaulxxx #8363 Végigvittem végre én is... nagyon jó játék volt.
Ok, nem hozza az 1. hangulatát... de azt nem is lehet... pláne így, hogy a 40-50es években játszódik:P
A végén nagyon meglepődtem... rohadt egy dolog ez az alvilág...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont egy valamit nem értettem... valszeg nem figyeltem eléggé.. Leo-t miért is akarták megölni Falcone-ék??? -
#8362 Az nem lehet hogy,azóta eltelt 8 év,azóta változtál te is,változtak az igényeid!Az első rész még új volt,még nem játszott senki hasonlóval!A 2 már sok újat nem tud mutatni!Attól függetlenül biztosan jó kis game lett ez is! Ha nincs az első rész,és ezt kapod helyette,erről is az lenne a véleményed hogy HŰHA! -
#8361 ugyan ott van... amúgy ott van bent ez a FAQ-ban -
#8360 full esetében gondoltam xD -
#8359 Nem rossz játék, de kifeküdtem a röhögéstől amikor véletlenül elütöttem egy fekete tagot és onnantól kezdve az összes fekete ember a játékban lőtt rám mint a barom. Sőt, amint megláttak kipattantak az út közepén a kocsiból, hogy lőhessenek rám. Nagyon komolytalan...
Olyan 8/10 szerintem -
#8358 Steam/Steamapps/common/mafia ii -public demo/edit/Apex -
#8357 Hát ráférne némi fényezés :) -
SAFIII #8356 Most megkérdezhetem h miért kellett nekem ugrani? h max én vagyok a fos?
kérdeztem és nem kijelentettem... -
#8355 hol van ez a cloth könyvtár? -
#8354 Vagy be volt b*szva miközben játszott (bár még úgy is érthetetlen), vagy elírta, és 5-ös skálán 4 pont, nem 10-en. :D Nálam eddig -11. fejezet elejénél tartva- olyan 7,5/10. -
xxxpaulxxx #8353 Az a baj, hogy a Mafia 1 annyira tökéletes volt, hogy ezt a 2nek esélye sem volt felülmúlni:) -
#8352 örültem, hogy új verda van a garázsban, de autópályán vigyázni kell vele ... :)
-
#8351 Kivégezve. A jó dolgokat nem írom le még egyszer, jó páran megtettétek már. Ellenben amit hiányoltam:
-több nettó játékidő (kb 10 óra aktív játékkal kivégzi egy skillesebb játékos mediumon)
-főküldtetések melletti mellék (opcionális, választható) küldetések, akár maffia központúak, akár taxizás, akármi
-legyen célja a pénzgyűjtésnek a ruhavételen, kocsituningon kívül
-2-3 küldetés között némi free ride, ahol felfedezhetem a várost, AKTÍV napszakváltozással (mert ugye küldetéshez volt kötve, hogy épp süt-e a nap és esik-e az eső)
-lányokat elvinni randizni, apróság, de a gta-ban jópofa volt
-NEM VOLT BENNE KAMIONOZÁS (nagy fekete pont)
-magasvasút dísznek volt
-alternatív befejezések hiánya
Tömören ezek, amik nekem hiányoztak a játékból. Játékmenet szempontjából mindenképpen visszalépés a Mafia 1-hez képest. Hangulatában és látványvilágában nagy ez a játék. De nem nevezném játéknak, hanem inkább interatkív mozinak. Mert az: egy megrendezett, jól összerakott show, ahogy minden jó akciójáték (Max Payne kiváló példa még erre).
Valószínűleg sosem lesz meg a tökéletes egyensúly. DLC-kkel lehet ezeket a dolgokat még pótolni, de akik éveket vártak rá, most lehet, hogy egy picit csalódottak a végefőcím leforgása után, és nem állnak neki letöltögetni pakkokat hamis reményeket táplálva. Ahogy én sem. Örültem, hogy láttam, kalap-kabát. -
xxxpaulxxx #8350 Fogjuk fel úgy, hogy azért nincs tanya/vonat/miegymás, mert ez egy másik város:) -
Line #8349 Valaki mondja meg legyen olyan kedves, hogy xp alatt mennyivel csufibb a game mint win7? Gondolok itt a directx re.... Kösz! -
Rodman6 #8348 Számomra olyan ez a játék hogy az első része teszi ezt rosszá. Persze ez sem rossz, de az első részének volt egyfajta fílingje, ami ebben már nincsen benne, és aki ismerte az első részt, azok többsége azt az érzést várta ettől is... Ki lehetett utazni a városból tanyákra, egyéb helyekre valahogy megvolt benne a régies életérzés.
A tömegközlekedéssel is el lehetett szórakozgatni. Az első részt legalább 9x kijátszottam, szerintem ezt maximum 2x fogom még majd a távoli jövőben. Már nem annyira életszerű mint volt. Ebben már az összes fegyver elfér, nincs töltényveszteség tárcsere esetén, jó kis baseball ütőt is hiányoltam, és egy kis vonatozgatást, villamosozást hajókázást is. Igaz ugyanazokat a pályákat már nem adhatják el mégegyszer :D -
Line #8347 Demo telepítésnél kaptam egy ilyen errort, hogy "delete of steam.exe failed, Win32 Error 5 "acces denied"
Nem tudja valaki minek köszönhetem és ki lehet e ezt küszöbölni valahogy? -
#8346 $35, már csak priority shipping van a sok ellopott csomag miatt. -
#8345 Picit fotóboltoztam.Remélem elnyeri a tetszéseteket!
-
#8344 Két és fél óra után azon gondolkozom, hogy hogy lehetett akkora ökör állat valamelyik teszter, hogy 4/10-et adott erre...
Sugárban hányja az igényességet az ember arcába. -
#8343 Legjobb ha kocsikat zúzdázol Mike Brusky roncstelepén, az egész jól fizet, majd ha meglesz a pénz akk menj Bruno-hoz (a hülyeszemüveges ürge a sikátorból akitől a hitelt felvettétek) -
Pingi23 #8342 a stairway to heaven fejezetben amikor Dereket kell megölni a parton és utána azt írja hogy earn 27,500$ to Bruno ott hová kell menni hol találom Brunot mert semmi jel nem mutat sehova -
mans #8341 Mi az anyámért van az a dobogás a gameba?ettem kaját akkor elmúlt de lement az a csík és megint mindent fehérbe látok. -
#8340 Ofkorsz.
Lásd a Gamespot botrányt anno. Csak épp ott fordítva volt, iszonyú magas pontokat toltak ki még a megjelenések előtt. Konkrét címet most nem tudok, de megtörtént párszor. -
#8339 Lopakodjunk
-
Rodman6 #8338 A GTA4 is mekkora f0s volt pc-n mikor kijött(nem beszélek ellene mert az egyik kedvenc játékom, még a felülnézetes első részét is évekig toltam), mégsem kapott 85%-nél rosszabbat, pedig már hordták vissza a lemezeket. A pöttyös árnyékokról nem is beszélve. Fél év alatt azért csak sikerült játszhatóvá tenni. -
Rodman6 #8337 Különben kívülállóknak elmondanám hogy a nagyobb kiadók néha pénzelnek néhány számukra elérhető játéktesztelő bagázst, hogy húzzák le a konkurens kiadó játékát mert ha nem akkor nem kapnak több tesztanyagot meg mittoménmit. -
Rodman6 #8336 A játék nem fos, maximum te voltál az mikor világrajöttél. A 74% pedig miért lenne fos? Olyan mint suliban a 4-es. -
#8335 Nekem 74-től jóval többet ér!
Nem értem mi van a mai újságírókkal:S Vannak kidolgozatlanságai egy-két küldetésnél, no meg a mellék küldik hiánya (telefonos küldik, Derek küldetései is jöhetnének ezerrel, de azt majd DLC-kben :S) ez tény -
Rodman6 #8334 Nemtommi a franc bajotok van a rendőrökkel. Pont a Mafia volt az a játék ami legelőször oldotta meg rendesen a rendőrkérdést. Amíg a GTA3-ban csillagokat kellett gyűjtögetni hogy ne kövessenek, itt már simán lerázhattad őket. Semmi gond nincs ezzel, csak van egykét nagyigényű ember, akiknek akkora elvárásaik vannak hogy még azt a játékot fel sem találták ami nekik kellene. Különbenis ad időt a játék arra hogy meglépj előlük, mutatja egy csík mennyire ismert fel a zsaru. -
SAFIII #8333 HI!
gamerankingsen 74%-ot kapott a játék.
Tényleg ekkora fos? -
rumkola #8332 kitörlöd a cloth könyvtárat (a ruha lobogás fogja meg a gépet)
am szerintem is sokat dobnak rajta a törmelékek -
mátyás kiráj #8331 helosztok bocsika a késöi zargatássért de anyukám eltíltot a géptöl ezért csak akór tudok jöni mikor ö alszik
játékón kivüli kapcsolatos dologrol szeretnék megtudni valamit!!!!
mozila firefokszhoz lehet kapni valahol maffia felületet?????????
Boldi -
Rodman6 #8330 Tiszta olyan mint a DRIVER4. Abban is börtönbe kerük a krapek, miután szabadul pedig minden modernné válik. -
#8329 Hogyne lenne értelme, a törmelékek szerintem piszok sokat dobnak a játékon. -
#8328 Mekkora szar ez a játék, nem hagyta, hogy megpakoljam $10-ért a teherautót :)