Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg ne felejtsük a páncélozott ótót, amivel lehetett szivatni a fakabátokat <#idiota>#idiota>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
De mondjuk ott volt az a verda free ride extremeben, ami olyan gyors volt, hogy 2 kerékre állt mindig😄 imádtam😊
#7548: Lol, nem ismertem, de korához képest ez tetszik 😊
#7550: Azt egy ingyenes programmal csinálták még, és volt nagyon nagyon sok fajta ilyen játék és voltak nagyon jók. Mondjuk körülbelül 3éve hogy játszottam vele.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az 1ben is az fogott meg fõleg h kipróbáljam mindet.
Ill ámokfussak velük 😄
A cars mappába rakjam, és benne lesz a forgalomban?
Van egy subway_s.sds fájl(meg a hasonló) is, de a demo nem lehet utazni a metróval, be tudom rakni a metrót hogy lehessen látni a magasvasúton? Nem fogja furcsállni a játék?
segítséget elõre is köszi!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
[merlinw.org]
Én kiskoromban a Flashbacket imádtam... bár ott féltem a fõmenüben levõ háttértõl😄
az új programok egyre kevesebbet tudnak, csak ezt kompenzálják az egyre jobban csillogó cukormázzal😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Tudod a régi és a mai játékok között két különbség van.
A mostani játékoknak nagyon ritkán van fantáziája, egyedisége
A mostani játékoknak jobb a grafikája, kidolgozottabb, szebb...
De szerintem egy hatalmas story, játékélmény mindennél többet ér.
De amiket imádtam még az a Duke nukem 3d, Doom, Pop, Lost Vikings, Rayman, meg rengeteg hasonló móka... és még a mai napig ismerkedem régi 90-es évekbeli játékokkal😊 Ráadásul most is csücsül 10 gigányi dos;amiga;nes;snes játék a gépemen... örök klasszikusok😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
[merlinw.org]
Szegény autósok ott mögötte...
Counter Strike Source után szívesen 1.6-ozok
Egyébként a Mafia 1et a storyjáért bármikor végigvinném😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Találtam egy érdekes bugot a demóban:
Akkor fordul elõ ha elõveszem a 250 lõszert tárolós géppisztolyt.(nem tudom mi a neve) Remélem csak a demóban van, nem lesz a fullban.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |