11769
-
#8407 Kormámyt be lehet valahogy állítani az autó irányításához? -
#8406 próbáld még meg párszor, lépj ki meg be.
ha úgy sem jó akkor passz. -
norman001 #8405 enyémre nem tud valaki valamilyen megoldást? -
#8404 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azon énis gondolkoztam hogy ő-e de szerintem nem, Frank sokkal komolyabb volt ez meg ilyen vén szórakozott hülye volt :D -
#8403 minden játéknál bemész c-re, és a játék nevét lefuttatod a keresőben 99% hogy kidobja a mappát, ahol a mentések lesznek, a maradék 1 %-ban van tört cuccoknál elrejtve a cumo, vagy nem a c-re ment a játék.
pl az Assassin Creed - Splinter Cell -
#8402 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!am a húsüzemben az egyik pali aki fel volt lógatva az Frank volt ugye? :D -
#8401 C:\Users\<neved>\Appdata\Local\2KGames -
#8400 ÉS esetleg a menést vki tudja h hol tárolja a game?VAlaki?? -
norman001 #8399 Valaki tudna segíteni?Én már játszok vele és amikor cigit vagy mit kell eladni a teherautó hátuljából chapter 8 ba van a második helyen vagyok ahol kell eladni az első helyen simán sikerült de másodiknál nem tudok felmászni az oldalán akar felmászni de ott ilyen fa oldala van és ott felmászik de mikor én tudnám irányítani leesik és nem tok vissza felmászni és így nem tom megcsinálni valaki pls help!! -
#8398 Voltam fent a Mafia2.hu "hivatalos oldalán" rosszabb mint egy warez fórum, te jó ég! -
#8397 Hi!
Ahogy látom a legtöbb ember hiányol 1 pár dolgot ami az 1-be volt, a 2-ből meg kifelejtették. Sajna ezzel én is így vagyok, bárcsak ne játszottam volna az első résszel, akkor semmi bajom nem lenne vele:)
Mióta "megjelent", rendszeresen nézegetem a fórumot, és eddig nem láttam hogy valaki felhozta volna, szal megkérdezem: JÁTÉKVEZÉRLŐ(főként kormányra gondolok) TÁMOGATÁS AZ LESSZ VAGY BÚCSÚT INTHETEK NEKI?
Mert engem ez zavar a legjobban, nem is értem hogy gondolhatták azt, hogy tesznek bele szimuláció módot, de a kormányt meg b*szik felismerni. -
Laci82 #8396 Ja,vegyük meg 10ért a játékot meg adjunk még súlyos pénzeteket kiegészítőkre,jó kis lehúzás. -
#8395 Naaaaaaa, azért a 4/10 az nagyon durva ám. Az egy kifejezetten gyenge játék pontszáma, ami azért erről messze nem mondható el a hibáival együtt sem. Az meg, h technikai baki van benne (lsd. nem lehet több profilt csinálni), ne vonjon le maga a játék értékéből. -
#8394 Hát az biztos, hogy sok mindent érthetetlenül lebutítottak az előző részhez képest.
Csak annyit kellett volna tenniük, hogy az első részből átveszik a jól bevált tömegközlekedést pl. (amit elvileg kiépítettek, csak egyszerűen valamiért kihagyták belőle.
Ami nagyon zavaró még az a kevés autó. És ahhoz képest,, hogy néhány dolgot félelmetesen részletesen kezeltek, csomó autót helytelenül raktak be, pl 51-be 57-es modelleket, vagy a háború idejére 50-51-es modelleket. A számok is olykor 10 évvel megelőzik valós idejüket. Egy kicsit ez is visszavesz a dolgokból.
Összességében tetszik azért, de ha kicsit jobban figyelnek, több időt szánnak rá, sokkal, sokkal jobb és komolyabb játékot is kihozhattak volna belőle minimálisan több erőfeszítéssel is. -
Rodman6 #8393 Jaja még profil sincs. Pedig az első részben ez volt az első dolog amit meg keleltt csinálnunk... Mostmár kezdek én is egyetérteni a 4/10-es pontszámmal, igaz a pontozó más hibákat említett, nem ezeket. -
spy803 #8392 Aki megvette, láthatja a kézikönyv hátoldalán, hogy van egy érdekes kiegészítő, hátha vele kipótolják az eddig felvetett hiányosságokat. :) -
#8391 Hy.Lehet olyat h egyszerre 2 külön helyen van meg a játék?Mert a kedves fejlesztők elfelejtettek bele profilt tenni vagy hasonlót ami megoldaná h lehessen játszani több embernek egy gépen vele.Tehát ha mondjuk a D meghajtóra felteszem akkor nekem lesz egy új játékom?ÉS C-n levőt nem befolyásolja?Előre is köszi a választ. -
Laci82 #8390 Mondjuk ki ,ne tököljünk,ezt jól el.... -
Rodman6 #8389 Sajnos pont azokat a részeket szedték ki ebből a második részből amik az elsőben tetszettek no mindegy... Egy pár negatívum is:
-Túl sok egyforma textúra, a benzinkutakat megoldották sima copy-val. (tiszta Assassins Creed 1, abban is rengeteg egyforma hely volt).
-Verekedéskor nem lehet célpontot váltani(első részben bárkit megtámadhattál, itt csak egyet - igaz küldetést nem befolyásolja)
-Nem lehet kifelé lőni a kocsiból.
-Nincs benne vidék (repülőtér, tanyák, stb..)
-Élethűség átváltozott közép arcade-ra(minden fegyver elfér, nincs töltényveszteség mikor tárcsere van. Nincs mentődoboz, csak automatikus gyógyulás vagy kaja..)
-Nincs lehetőség tömegközlekedési eszközökkel bohóckodni.
-
Laci82 #8388 Ez a játék pont olyan mint az 1,azt is apró de annál idegesítőbb marhaságokkal rontották el.
-
ellington #8387 huszadjára meg is volt. csak türelem kérdése. köszi -
Gibor #8386 Bemész gyors lelövöd a csávót, a maradékot utána és kész is. -
ellington #8385 meg tudja írni nekem valaki, hogy a chapter 14-ben a raktárban hogy kell kinyírni a csávót? egyszerűen maguktól termelődnek az ellenfelek, a molotov koktélok meg kinyírnak egy pillanat alatt. -
ToM1113 #8384 nem
vagyok segg hülye az angolhoz... de ott egy résznél leragadtam és ezért biztosan nem értettem egy részt a párbeszédekből, ezzel szemben te rohadt nagy paraszt vagy...
nalátod, tudsz te értelmesen válaszolni nem csak hőbörögni.. :)
-
#8383 Az öreg elintézte neked. -
ToM1113 #8382 olvasni azt tudok, de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elv. úgy volt hogy 10 évet kaptam nem? ezzel szemben csak 6 évet ültem akkor?miért? -
#8381 Csak tudnám hogy aki segghülye az angolhoz/nem tud olvasni minek játszik egy ilyen játékkal. -
#8380 Tényleg nem tudsz olvasni:D -
ToM1113 #8379 ja jó:D gyorsan mentek az események... :D
szóval akkor megvolt összesen a 10 év? -
#8378 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6 évet ültél ám papa, a dátumot is figyelni kell. :D -
ToM1113 #8377 Valaki elmagyarázná hogy, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt a részt nem értettem.a 6 chapter végén miért kerülnek ki a börtönből miután megölöm O'Neilt?
köszi -
#8376 Hát ez ok, de azért egy Code of Honort csak nem ugyanúgy értékel a nagy többség, mint egy Call of Dutyt. :D -
#8375 Én csak azt nem értem,hogy néhány ember mit hurrog a 4/10-s értékelésen.
Minden embernek mások az elvárási nekik nem jött be ennyit adtak rá.
Ez olyan mint a Kane and Lynch 2 75-80%-os értékeléseket is kap de van olyan oldal aki nemes egyszerűséggel 1/10 EPIC FAIL szöveggel zárta a tesztjét ,mert kurvára nem tetszett nekik.
Nem mindenki egyforma.Nincs olyan játék ami mindenkinek ugyanúgy tetszik. -
#8374 Hát nem az, de tényleg fura h nem lehet. Mint az, h úszni sem, ráadásul ez olyan gagyin van megoldva, h egyszerűen az a bizonyos "láthatatlan fal" nem enged tovább... Ennél már a 2003-as Vice City megoldása is jobb, h ha vízbe estél, egyszerűen megfulladtál. Meg a verekedés sztem elég szegényes, lehetne 1-2 kombináció még (nem street fightert várok, még mielőtt jönnének az oltások). Meg nekem nagyon hiányoznak a kocsikon kívül egyéb járművek.
Na, de ennyit a negatívumokról, természetesen jó kis játék ez ettől függetlenül (jó sztori, szép grafika, hangulat, közepétől pörgős küldik stb.) -
#8373 Ezt a ruhát hol árulják? vagy ez dlc lenne? -
ToM1113 #8372 Aztán miért, te nem tudsz ugrálni? Pedig már meg kellett volna tanulnod..
Ha ugrálni szeretnék az utcán akkor ugrálok, ettől még nem kötelező....
-
xxxpaulxxx #8371 Aztán hova ugranál? Te is csak úgy ugrálni szoktál az utcán?
Öcsém mi ez szerinted? Szupermárió 2010? Oo -
#8370 nem sajna még mindig nem engedi úgy hogy várni kell vele péntekig bár érdekes hogy elvileg 24dikén jelent meg... -
#8369 az úszást én is bánom, mert a víz szinte fotorealisztikus. -
Vlala #8368 Nekem az, hogy ha egy gépen esetleg több ember is játszik, akkor intézőben kell trükközni a mentésekkel, mert sem máshová mentés, sem profilváltás nincs...
De ez legyen a legnagyobb baja :)