11769
-
#8567 Nekem az a bajom, hogy alig 20 éves taknyos a főhős :)
az első fejezetben meg csak 18 éves -
Baxo #8566 Majd el is felejtettem, a mentéseket elraktam és újraraktam a gémet, de hiába másoltam vissza a mentést nem lehet visszatölteni, eltűntek a chapterek, ez miért van?! :S -
#8565 Hát a nagymenőkbe is így volt. Ott is idősebbek játszottak. -
Dave0092 #8564 persze, nem róható fel hibának, de ha a mafia 1 ben nem lettek volna epilógusok, vagy egy kis sajátvélemény, majd a végén egy bölcs mondás, akkor nem hiszem hogy annyira dicsőitenétek a mafia 1 sztoriját. -
Baxo #8563 Ne is legyen lelkifurkája, hiszen háborúban volt, ez igen megváltoztatja az embert. ( Én mint nagy háborúshős aki annyi embert megölt már XD ) <--de ez így nem róható fel hibának, esetleg így nem olyan érzelemkifejtős vagy mi. :D
Én is hiányoltam a templomos karácsonyi feelinget meg a hidas jelenetet, de olvastam pár hónapja olyan hírt, hogy elvetették ezt a többféle befejezést és ez szerintem abból adódott, hogy kimaradtak részek. -
#8562 Nekem az a furcsa, hogy a főhösünk, Vito mindösszesen 18-20 éves. Bakker néz ki legalább 28-nak, már nem azért. '25-ben született. nem kicsit furcsa. Joe is néz ki 30+-nak bakker! -
#8561 Én teljesen egyetértek veled. Amiket leírtál én is ezeket hiányoltam a legjobban. Karácsony, demó vége... -
Dave0092 #8560 jó játék lett ez... itt inkább azt hiányoljátok, hogy a mafia 1ben fokozatosan kellett beépülnöd a mafiába, nem egyből a legirtósabb küldetéseket kaptad. Amikor megölted az első embert akkor tartott egy kis monológot, hogy ez mennyire megváltoztatta az életét itt meg ilyenről szó nincs...
Ami nagy hiányosság nekem eddig:
-nincs lelkiismeret furdalása Vitonak (itt arra gondolok amit előbb kifejtetttem).
- Volt egy karácsonyi trailer, na annak a játékban semmi nyoma, ugyanúgy mint ahogy a demo végződött... hidon várnak a rendőrök... erre várom hogy ismét ez történjen, de nem... megyek tovább szépen a hidon.
Amikor részegek lesznek Joek, az elég szépen kivitelzett, főleg amikor hozod haza őket és megpróbálják énekelni azt ami a rádióban emgy :) -
Line #8559 Ha ha lejjebb állítod úgy is működik. Max visszarakhatod utána ultrára. Egyszerűen így tölt be valamiért sajnos... -
barmi #8558 -
#8557 az nekem viszont tetszett, az elején láttam van fegyverbolt betértem, gondoltam megnézem rabolni lehete-e.
Bár így utólag lehet nem fegyverbolton kellett volna kezdenem. :)
Elővettem a kis ajándék pisztolyomat, rátartottam az eladóra, mire ő szépen komótosan elővette a sörétes puskáját, nem célzott, csak a miheztartás végett.
Én inkább gyorsan elraktam a kis játékszeremet mire ő is szépen elrakta az övét. Rendes volt, hogy nem lőtt szitává :)
Meg a missziók körül is érdemes császkálni, amikor a roncstelepről elküldenek ellopni az első autót és a négerek megkergetnek. Előtte pont betértem a misszió melletti kocsmába egy sörre. Aztán láttam van hátsó kijárat, gondoltam arra megyek.
Az egyik hátsó szobában ott is volt egy szép sörétes puska, amit szépen el is emeltem. Mondjuk akkor még nem tudtam, hogy az autólopásnál nagy hasznát fogom venni :)
aki nem találta meg ezt a puskát, az nem is érdemli meg a játékot :) -
#8556 megoldható,
5mp gugli -
#8555 Vajon a mafia1 megy win7-en?? :) -
Rodman6 #8554 Azt nemértem hogyha a 14. fejezetben mi nyírjuk ki Tommy-t aki a Mafia1-ben volt a főhős, akkor a város miért nem ugyanaz? -
#8553 én is erre gondoltam :D -
#8552 Még ez hagyján, látnád a szövetségi fegyház őreit, mind 5ös ikrek :D -
#8551 Hallod.. Lépj egyet hátra és bazd arcon magad. Fasznak kell spoilerezni. Kösz.... -
#8550 Semmi. Totális lineáris sztorivonal,játék közben sem az idő sem a napszakok nem telnek,legfeljebb ha azt mondják hogy XY idő alatt csináld ezt meg azt akkor elindul egy stopper. A napszak pedig missziófüggő...
Továbbra is egyetlen hely volt ahol volt valami mellék küldetés szerüség,megmentettem duci haverunk egyik kurnyákját egy kiadós püföléstől a duckó lakása elött. Volt egy kis bejátszás és sárgával jelezte a térképen,nem próbáltam mi van ha csak úgy elmegyek,megmentettem (kb 2-3 perces esemény az egész), mindezidáig semmiféle "hála" nem érkezett miatta..:) -
#8549 az időt meglehet nézni valahogy vagy lineáris a storyval?? -
#8548 -Nővel nem lehet bunyózni
Buzi-e vagy?
//A patkány is szétrobban ha lövés éri.
A nők verését alapból elítélem,még játékban is,szerintem sokkal idegesítőbb hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A börtönben nem verhetjük be az arcát a minket állandóan szekáló rendőrnek,és szó nélkül pucoljuk ki a budit miután belehugyozik...Pár nap magánzárkáért szerintem bárki pucolás helyett inkább pofánverte volna.... -
Rodman6 #8547 Pozitív:
+Jó grafika
+Akad benne humor (Családi veszekedés az emeleten, ablakon kirepülő vázával, csúszkáló gyalogosok + egyéb humoros járókelői, küldetésbeli tevékenységek.)
+Filmszerű történetmesélés
+Szórakoztató a bunyózás
Negatív:
-Nincs profil
-Nincs tömegközlekedés
-Nincs autóból kifelé lövöldözés
-Nincs freeride
-Nincs vidék
-Nincs baseball ütő ;-)
-Nincs fegyver limit
-Nincs EÜ doboz, arcade életerő viszont van.
-Ismétlődő épületek, egyforma benzinkutak
-Ismétlődő forgalomfrissítés, emiatt rendőrrel is állandóan találkozni.
-Vízbelökött horgász kapásból megjelenik újra mintha mise történt volna
-Egyszerre egy emberrel verekehetsz.
-Mostmár valóban mindent a GTA-ból koppintottak.
-Nem egyedi
-Rövid szavatosság, ezt senki nem fogja 9-10x szer újra kijátszani.
-Egypetéjű iker kiszolgálók az útmenti büfékben(de a takarítók is a büfé eladónők ikertesói lehetnek,) benzinkutakon.
-Asztalnál ülő emberek rád sem bagóznak ha meg akarod őket ütni, sőt meg sem tudod ütni.
-Nővel nem lehet bunyózni
-Csak a sofőr közlekedik az üres buszával, egyforma buszok
-Túl sok egyforma Hotel felirat, akárcsak a 18 wheels of steel-es városban.
-Galamb szétrobban ha lövés éri.
-
#8546 A sztorit tolom már szinte csak az 5-6os chapter óta,mert semmi értelme a kolbászolásnak a városban.
Csak sajnos a sztoriban is előjönnek a gagyi hibák (lásd pénz értelmetlensége)....
Viala: Csodát nem vártam,csak reméltem hogy az első résznél nem lesz gyengébb és lám, gyengébb lett...Pontosabban szó szerint butább...
Annyi jó 5let van a játékban,és tisztára úgy jön le az egész mintha direkt nyomták volna tele ostoba hibákkal.. -
Vlala #8545 Az a baj, hogy mindenki túl sokat várt a bombasiker Mafia folytatásától.
Pedig csodák csak egyszer történnek. -
#8544 Ezt most komolyan..?
Az egy dolog, hogy 4 év alatt képtelen voltál megtanulni a spoiler tag használatát, de azért gondolkodhatnál... -
#8543 Vonatkoztass el a sandbox-tól és játssz úgy, mint egy jó játékkal:) Élvezd a sztorit, a karaktereket, a zenéket és ennyi:) Nem kell mindentől a megváltást várni. Könnyed kellemes kikapcsolódás, erre valók ezek a játékok, nem?:) -
Vlala #8542 Köszi, ez most nagyon kellett.
[ spoiler ] játékból elárulandó titok [/ spoiler ]
Legközelebb próbáld így, és a szüleid sem fognak csuklani... :) -
#8541 Majdnem feladtam a játékot! SPOILER Chapter 14. Megöljük Tommy Angelo-t, és jönnek a zsaruk. fél óra menekülés után sikerül átvenni egy másik ruhát, oké. Megyek haza, és nem köröznek, viszont Joe-t meg igen... -.- És üldözték a lakásig... Eszméletlen. egyszerűen nem fogom fel. Rohadt idegesítőek. -
Rodman6 #8540 A Mafia 2 arra volt jó, hogy mégjobban megszeressem a Mafia 1-et :) -
#8539 Csak az egésszel az a gond hogy a környezet és emiatt a hangulat számtalan sebből vérzik. Olyan sebekből amik bizony sandbox címnél amatőr gagyi hibák. -
#8538 "Pzitívum a grafika, és a hangulat, a környezet, a kcosik, zenék, csak az a pár kocsi, meg a 3 rádióállomás azzal a rövidke zenei résszel..."
Pont ezektől a tényezőktől lesz jó egy játék. Egyébként ahogy néztem a videókat ez egy kellemes interaktív mozi, olyan amit többször is megnézel. Kell ennél több?:)
A rövidke zenei rész pedig 122 dal a rádióban és 48 szimfónikus a játék alatt. -
Rodman6 #8537 Ráadásul az volt a Mafia1 varázsa hogy nem hasonlított a GTA3-ra. Ez viszont mindenben... Autóátfestő műhely, lopott járgányok leadása a kikötőben, stb... Nagyon sajnálom hogy ennyire telt az új részből. -
Rodman6 #8536 Nemtudom mennyire újult meg a Mafia2 alkotóbrigádja az utóbbi 8 évben, de az biztos hogy a grafikán kívül minden más fejlettebb volt az előző részben. A forgalomfrissülést egyszerűen szarul programozták. Minden frissítéskor ugyanabból a kocsiból ugyanannyit rak az adott helyre. Ennek is köszönhető hogy nincs 10 olyan másodperc, mikor ne találkoznál rendőrrel, legalább a térképen.
Ugyanez jellemző a gyalogosokra is, főleg a rendőrökre. Ha elkezdesz mészárolni az utcán, állandóan ugyanaz a 4 rendőr jön, ugyanazon felállásban. Tömegközlekedés nuku, a város egyhangú, unalmas. A Demóban még nem tűnt annak - sőt pont az ellenkezője .. mert akkor még nem voltak érezhetőek az ismétlődések. Úgyhogy ez a játék olyan mint a meszelt sír. Kívülről szép, a történet úgy ahogy elmegy, de a technikai megoldások rohadnak. -
#8535 Az első rész nem egy mai darab,az első rész idejében a GTA sem mutatott sokkal többet ilyen tééren.
Most meg telenyomták a játékot frankó lehetőségekkel,amiket semmi értelme használni.
A sztorit pedig 10 óra alatt mediumon simán ki lehet tolni,probléma nélkül. Erről szól,nem erről szól: Sandbox címhez 10 óra qrva karcsú.
Így felesleges sandbox címként kiadni,ennyi erővel lehetett volna a kocsikázás videóbejátszás aztán mehet az ingame lövölde. -
#8534 megértem!de nekem így is tetszik!! -
#8533 Mert ez nem erről szól, ez egy lineáris játék nem pedig egy GTA az első rész is ilyen volt nem értem mi a gond, viszont a freeride az első részhez képest kimaradt amit én is hiányolok a végigjátszás után jó lett volna szabadon szórakozgatni. -
#8532 Persze az világos hogy más évszak csak érdekelt volna hogy mi történt volna miután elindultak. -
#8531 Gta San Andreas cím dereng? A GTA4 is jócskán butítva volt ahoz képest--> gta 4ben sem volt értelme a pénznek a játék végén már csak úgy heccből az összes fegyóba kimaxoltam a töltényt és még mindig milliomos voltam...
Itt a hangsúly azon van hogy sem a sztorira nincs kihatással a pénzed,sem másra. A frankó boltrablós 5let totál felesleges és érdektelen. -
#8530 Ja, és a demóban nyár volt, a teljes játékban meg tél annál a missziónál. :D -
#8529 És a másik kérdésemre tudsz valamit mondani? -
#8528 Mindegyik boltot kirabolhatod,kajára eddig max otthon alvás elött volt szükségem,de ha nagyon akarsz fegyót venni ami nem kapható a fegyverboltban akkor kirabolsz 2 boltot (megjegyzem pofon1szerű,bemész fegyverboltba fejbelövöd az eladót gyorsan kipakolod a kasszát és mész,még ha a rendőr orra elött rohansz ki akkor sem fog üldüzni,csak ha a boltban talál még mire kiérkezik--> ruhaboltnál még lőni se kell hacsak nincs biztonsági őr) és máris teljes fegyverarzenált vehetsz. Itt ki is merül a pénz értelme..A sztoriba nem számít bele,lehetsz milliomos is akkor is követelni fogja a progi hogy szállítsd le az árut mert az xy összeget meg kell adni xy-nak...
Ez így ebben a formában egy nulla.
2 boltot kirabolsz és mehetsz háborúba..:)
Még 2-t kirabolsz és megtuningolhatod a verdád,hogy legyen egy tuningos autód amivel semmit sem tudsz csinálni.