Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

samsung123
Nekem van egy Dejavu érzésem! anno a mafia1 és GTA3-nál ugyenez volt! hogy nem is olyan jó a Mafia, nem is szép(valaki a gta3 neál is csúnyábna látta stb)...csak story,de az kevés.

Most mit látok UGYAN EZT...és mi lett a Mafia 1-bõl jópár év után ETALON!!!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Volt, persze... de ok akkor nem úgy mondom... csak, a gowban volt nekem emlékezetes ez a fedezékesdi😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Bence94
azt tudom én is ezt néztem ki magamnak jelenleg... 😄

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Gigabyte GTX460 1GB van neki már. <#smile>

DarkSector
1000% hogy nem, ezért nem is értem mirõl van szó.
Tudom hogy aranyköpés lett ez már sok helyen, de miaz hogy GOW-os fedezékrendszer? szerintem már ps2-õn sõt lehet még ps1-en is volt már ien falhozlapulósdi....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hogyhogy érdekes? Szerinted nem onnan lett nyúlva?😛

Amúgy most nem örültem... kidobott a játék hibaüzenettel, mikor megöltek és rezgett a gamepad... aztán utána úgy maradt és meg kellett erõltetnem magam, hogy kihúzzam és újra bedugjam😄

tenkenorman
egyébként az egyik rádióban azt mondta a manusz hogy megszállták budapestet😄

http://www.tenke.hu

tenkenorman
emberek... ez durva volt. gondoltam kipróbálom a hotdog cuccot, odamegyek, egy faszi épp vett elõttem, és elindult hátrafele, de mint a michael jackson😄 nem mozogtak a lábai csak csúszott hátrafele, még meg is fûszerezte a hotdogját, röhögök, odamegyek az árushoz, nekiáll sprintelni elõttem és közben néz hátra tök poén volt, odaér egy lépcsõhöz és áment a lépcsõn mint egy szellem a föld alá😄

Bence94
kicsit off de megvan már az új vga-d ? ha igen milyen ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Maxtreme
hát ott a helyszín miatt tûnik az egész színesnek 😊

Maxtreme
Annál sokkal. De pl ott a Just cause 2 is ha már sandbox 😊

DarkSector
érdekes ez a gears of war-ozás....😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gta4nél szebb...

A két legszebb effekt, ami van a játékban szerintem az autókon levõ króm... és az üveg... gyönyörûek, ilyen szépet nem láttam még játékban😊
De az igaz, hogy a városban vannak csúnyaságok is

A játékban a legjobb újítás ez a Gears of War-os fedezékrendszer... néha tisztára olyan, mintha Time Crisis-el játszanék, tiszta jó😊

Lacee86
Hát az elavult grafikán kicsit felkaptam a fejem, már ne haragudj... Ne ilyen Crysisekkel hasonlítgasd már! A GTA IV-et pl. lazán veri, de jó tudom, nem egy kategória, csak látszólag. Vagy ott van a Just Cause 2, aminek valóban igen kis cicomázott, már-már meseszerû grafja van, ami lehet sokaknak bejön, de nekem pl. nem annyira, vagy legalább is többre értékelem az ilyesmi Mafia 2-ben is látható grafikát. Sztem ennek a játéknak pont a grafika a legnagyobb erõssége, bár még csak felénél tartok, de eddig nagyon úgy tûnik.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DarkSector
énis ezt mondtam az elején....a belsõ helyszínekkel valóban meg lehet egyezni egy átlagon fellüliben, de a kinti világ, csak egy pofás kategória.

Maxtreme
Pedig nem állejtõs egy szépség. Nem azt mondom hogy csúnya, de teljesen átlag... (nem, nem elavult a videokártyám)
Ennél szebbet? Számtalan olyan név jelenet meg az elmúlt 2 évben ami ennél fényévekkel jobban néz ki. (igaz sandbox jellegûbõl kevés)

Keroz1n
Üdv,
nem tudjátok hol lehetne átállítani a nyelvet németre?

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Kit--Kat
Erre én is befizetnék.

A leírtak alapján nekem csak az 50-es évek hangulata fogja megmenteni a játékot.

Szerintem a játék visszabutításában nagy része van Take Two-nak.

Ugye az elsõ részt Gathering alatt adták ki, amely kiadót azért alapították a játékfejlesztõk, hogy ne nagyon szóljanak bele a fejlesztésekbe a kiadók. Korszakalkotó is lett az a játék.

Itt meg mit olvasok... Se villamos, se metró, de még csak magasvasút sem, pedig annak még a pályáját is megcsinálták....
Ejje-ejj masszív visszafejlõdés:S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Mafia 1et kéne megcsinálni a 2es grafikával. <#vigyor>

Shep
Istenem, akkor játszottam, nem most te ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

de minek 😄 istenem
Release Date: Aug 28, 2002
8éves játékról beszélsz, azzal nem most kell játszani.

My god is a great big god, KIRA!

Az 1-ben is volt sok monoton üresjárat, autókázz az egyik végébõl a másikba, de a történet, a karakterek szépen felépítettek voltak.
A 2-ban a grafika hozza az elvártakat, csodálatos atmoszférája van, de a történet, az anakronisztikus nyelvhasználat és a rengeteg üresjárat eléggé tönkreteszi az élményt pl. számomra a börtön fejezet volt eddig a mélypont.
Shep
Hát én játszottam a Mafia 1-el de minek? Attól számomra ennek a demoja jobb volt (a teljessel még nem játszottam)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Freddycom
A vége kb olyan volt, h csúnya, de mentségére legyen mondva, h nem szép. 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

PhantomAss
mondjuk aki még nem játzott a Mafia 1-gyel, annak lehet hogy jó játék
nekem az évszázad cslódása 😄
egy sima gta4/saboteur klón, de azoknál jóval kevesebbet nyújt
sajnos ettõl féltem, és bejött: a tíz évvel ezelõtti elsõ részhez képest nagyon lebutított, szinte arcade game
hogy valami jót is mondjak róla: legalább rövid

GOOBY, pls

gameplusz
Metro 2033...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Sziasztok!

Na végigvittem én is.Sajnos a mafia 1-et nem közelíti meg,de nem volt rossz végülis.Elmegy.A vége pl nekem se tetszett.A legnagyobb baj a játékkal hogy a küldetések túlságosan egyhangúak.
A mafia elsõ részében jó sok változatos küldetés volt ugye:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(ha valaki még nem játszott volna az elsõvel)pl a hajón amikor meg kell ölni valakit,a versenyzõs rész,toronyból le kell szedni valakit mesterlövész puskával,akkor amikor vidékre kell menni,a bankrablõs rész,amikor a hotelt kell felrobbantani vagy amikor be kell osonni egy kastélyba stb,és volt még jónéhány...

Na most ebben van 1-2 ilyen jobb rész oszt annyi :/ a többi meg olyan egyforma,unalmas küldetés...
Mondjuk szerintem azt sejteni lehetett hogy a mafia 1-et nem fogja verni.Az elsõt annak idején annyira sikerült jól összerakni hogy még megközelíteni is nehéz,nem hogy jobbat csinálni szerintem.
De ennél azért többet vártam...Ha választani kéne,akkor inkább az elsõt vinném újra végig...Ezt szerintem mégegyszer nem fogom,pedig az elsõt már vagy 4-szer végigvittem 😊

Imádom az olyan embereket akik nem képesek a videokártya-driverüket normálisan bekonfigurálni, a szar grafikát pedig a játékra fogják.

De nekem lenne egy kérdésem azoktól akik már végigtolták a game-t. Kicsit vasútbuzi vagyok. A 7 fejezetig nem láttam vasúton járó tömegközlekedési eszközt. (csak a legelején mikor egy gõzös átment a hídon az anmációnál. Van benne magasvasút szerelvény vagy nincs? Hihetetlen hogy a trailerben is volt, de itt sehol nem látok. Egy órát álltam a magasvasút sínei alatt, de szar sem jött. Valaki tudja ere a választ? Olyan hangulatosak voltak a mafia1-ben is ezek a villamosok meg magasvasutak. Mondjuk villamos ebben sajna nuku, csak metró, de az is álcázott aluljárókkal.
A grafika elavult? Szerintem a videokártyád elavult. Mondj már olyan játékot aminek jobb a grafikája... Szerintem az elõzõ két évben nem nagyon jelent meg olyan játék aminek annyira jó grafikája lenne... Különbenis 3d a jövõ, nem ez a grafika-buziság.
Ebben valaki tud segíteni?
Köszi elõre is.
A játékból tettem fel a Physx et,minden driver új.

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

dysfunctional
Tudna nekem valaki segíteni? Telepíttettem a játékot, minden okés, de ha elindítom, a steam-et kezdi tölteni és mikor belépek a profilomba, nem találok semmit...
egyszóval nem indul a játék, skidrow féle téma van fent. (és bocsi, hogy nem a warezbe írok, de az pillanatnyilag halott)
Remélem csak én vagyok a bamba, és tudtok válaszolni,
köszi szépen!

tenkenorman
most jut eszembe ha nincs freeride mód akkor hogy fogunk éjszaka, vagy esõben menni ha vége a játéknak? <#wow1>

Nem kell végigrohanni az egész játékot. Szerintem akik már végigtolták, még a játék 25%-át sem ismerték meg. Szépen lassan kell járkálni, lehet találkozni emberekkel, szóbaelegyedni velük stb... Sokkal szórakoztatóbb.
Én Xbox-on viszem,igy külalakjáról nem tudok pontos véleményt adni (ott se rossz),de abban egyetértek hogy nincs meg az igazi "sandbox" hangulata.Inkább olyan az egész mintha egy nagyon jó kalandjáték lenne,sok akcióval,autózással.
De nincs meg az ami a GTA-kban vagy hasonló játékokban hogy ide megyek-oda megyek,válogatok a küldetések közt,stb... Általában mindig van egy konkrét feladat és azt "kell" csinálni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
ezt akartam berakni neked de nem müködik....😊

<embed src='http://www.crazyprofile.com/water_effect/water.swf' width='508' height='289' FlashVars='pic=286rdeg.jpg&fldr=Aug2010&ww=508&hh=289' quality='high' wmode='transparent' align='middle' allowScriptAccess='sameDomain' type='application/x-shockwave-flash' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer'/></embed><br><div><a href='http://www.crazyprofile.com/water_effect/water_effect.asp' target='_blank'><font face='verdana' size=1>Water Effect by Crazyprofile.com</font></a></div>

Prince23
inkább csak simán fáradt vagyok 😄 sok volt a mai mafiázás egyszerre 😄

DarkSector
😄 sokat iszogatsz...az nem töményen kell inni...ami a kezedben van...😊

Prince23
jah zsebkendõ 😄

csak néztem bambult szemekkel h m i lehet az a zspi, ami még 4 rétegû 😄D

Prince23
Nem értelek 😊

mi van?

DarkSector
egy zspire kurvasokat lehet ám írni....😊
fõleg 4rétegûre.

Prince23
Ja még annyit, hogy minõségileg sokkal többet nyújt, mint mondjuk a Kane and Lynch 2 4 órás sztorija, habár kannek egy zsebkendõre letudnák írni a sztoriját, mert az neki nincs, ülj le egyes. ott játékélményre mentek, egyértelmû.

Azért hoztam fel a Kane-t, -mielõtt itt nekem esnének páran a játékstílus miatt -, mert a két lüke kiadó egymásnak eresztették õket Európában. Hát gartula, ez ám a biznisz. remélem a mafia 2 lenyomja kane 2-õt. Még félig rímel is 😄

melékküldiket hogy lehet csinálni?
DarkSector
jah x-en énis észrevettem hogy kifakulnak a szinek, ha kicsit is állitok, lehet 7-esen küldte + még ugye x360-ról pc-re felvenni romolhat a minõsége a videónak...

Prince23
Hát ez a user tuti hogy 5 vagy 6-os Brightness beállítást használ, azért ilyen fakó. amit linkeltem az 4-es.

Prince23
Elmondom már én is pontokban a véleményemet. Egyébként a grafikája kissé elavult, ha most 2008-at írnánk a pofámat befognám emiatt 😊 A hangok effektek szinte kiváló. Jóindulattal ugyan 8 pontot adtam a sztorira, de a történet és a küldetések felépítése kicsit sántít véleményem szerint. A fejezetek sajnos orbitálisan rövidre sikerültek, kivéve talán az utolsó 2-3-at, azok igazán emlékezetesek. De pl az elsõ fejezet egy 7 perces kaland, míg a második arról szól, hogy hogyan jutunk haza, mamánkhoz, és húgunkhoz. kedvenc klevesünkkel várt minket... Na mindegy az a fwejezet a hangulatra ment. Javaslom azt az utat szigorúan gyalog tegyétek meg és ne futva, megy a Sinatra dal és közbe esik a hó vagy hull a hó kinek mi. Annál nagyobb hangulat, élmény nem volt. Könnyes fejezet volt 😄D Amúgy szeretem az ilyen sandbox stílusba beépített játékmenetet, legutóbb a Saboteur nyújtott efféle élményt. De még bizton állítom, hogy a szabotörnek jobbak voltak a küldetései volt pl. értelmes mellékküldije. de ez sajnos a mafia 2-bõl hiányzik. Nyugodtan nevezhetjük csõjátéknak, csak annyi, hogy van egy viszonylag nagy város és szabadságérzetet nyújt. de mellék küldi az nincs. Szóval végszóként ismét a befejezést emelném ki, mint negatívumot. Hogy is mondják? nagyobb volt a füstje, mint a lángja? na ez az állítás, mondás igaz a történetre is, és fõleg a végére. Mintha a sztori amolyan steril lenne.. Nem is tudom... egy baja van ennek a játéknak, nagyon késõn jött ki, és a GTA 4 megjelenése csúfosan megalázta a mostani kritikus következményeit. Szerintem a kiadó rég készen volt már a játékkal, hiszen láthattunk már olyan gameplayt, amelyek a fejezet végét tarftalmatzták , nem is értem mit ültek ezen annyit a 2k games kiadói. Mitõl féltek ennyire???

Grafika: 8
Hangok, zene: 9
Hangulat: 9
Küldetések: 8
Sztori: 8

összességében: 8.8

Ami nem tetszett az a kibaszott vége, szinte semmi sem történt igazándiból.

Jó z a game tényleg médiumban 30fps, fullon 25fps, 0-a élsimi, 16x szûrés. Konfigom az aláírásban.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

fook
megoldás csak az xp ?😞

DarkSector
kurvára nem, max ha Win7-en küldöd, akkor talán a maradék 1200mb ram nem elég a játéknak...

fook
Szerintetek x2 2,5ghz , 2gb ram , 4890el normális a kb 20-25 fps ? minden minimum , fizíksz off , 1024*768 ?:S