11769
-
#8847 ez nem teszt hogy felsorolom valaminek a negatív dolgait
ez egy 12 éves habzó szájú gyerek vergődése kb -
#8846 Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy aki teheti, próbálja ki, s saját maga alkosson véleményt. Egyébként arra vonatkozólag, hogy a városban ismétlődnek dolgok, ez miért hiba? Nincs senkinek 50 éve arra, hogy teljesen lemodellezzen egy várost! Az 1. részben ez ugyanúgy megvolt, pedig max texturákat kellett rakosgatni csak az épületekre. Továbbra is kitartok amellett, hogy ennyire élő várost digitális formában még sose láttam :) Rég nem hozott tűzbe játék (kb 5-6 éve vagy mégtöbb), de ez a Mafia 2 nagyon megfogott. Simán az év játéka számomra! -
#8845 Menjetek már a ...... na oda.
Nem értem mit hurrogtok (nem a Gamekapcsot védve)!!!! Tesztelték (tesztelte) és ők így látják ennyi.
Elugattam már mindenki máshogy értékel mindenkinek más a fontos.
Azért mert nektek jobban testszik és többre tartjátok mint a gamekapocs attól miért a gamekapocs a szar fos szánalmas?
Inkább a fikázokra illenének ezek a jelzők? Fáj,hogy nem mindenki isteníti vagy mi a szar?
-
MrAndree #8844 Aha, tehát ha a metacritic szerint jobb akkor már tény? Jaj ne már, az is csak a véleményeket összegzi, lehet többek szerint jobb a GTA 4, attól ez továbbra sem lesz tény, csak az ő véleményük. Régen rossz lenne ha csak mert valami többségi vélemény, akkor rögtön tényként kellene kezelni. -
#8843 igen, fáradj át offtopikba
egyébként másik crack kell -
#8842 rossz crack -
user123 #8841 1 kerdesem lenne!
Az mitol van hogy elinditom a jatekot, es amikor belepek a varosba a bevezeto fejezet utan folyamatosan csökken az eletem es vegig 0-n all.
Valakinek valami otelt?
Elore is koszi! -
Micsu #8840 gta olyan jó lett hogy meguntam 8 óra játék után, lehet hogy sok a lehetőség, csak potencia nincs benne, az ótvar pc portról meg nem is beszélek, az viszont tény hogy a mafia2 igazán a pcseknek készült -
#8839 teszt értékekben is veri, nézz csak rá a hivatalos metacritic honlapra, hogy mennyi a Mafia 2-nek és a GTA 4-nek az átlagpontja.
de ezt már alább leírtam, hogy küldetések mennyiségével pölö veri, de hangulatban már nem igen. Más adatokat is figyelembe veszek, meg ami a különböző fórumokon megy a Mafia 2 kapcsán:S szal úgy gondolom, nem vagyok hülye, én is úgy látom a mafia 2-őt mint a többi gamer.
mostantól inkább a Saboteurhöz vagy a Godfather-hez hasonlítanám a játékmenete miatt, mert a GTA 4 valljuk be, "nagyobb" terjedelmű produktum. -
MrAndree #8838 Azt írtad a GTA 4 veri a Mafia 2t és ez tény. Miben? Számszerűleg lehet de, hogy játékként is veri-e, nos ez már egyéni megítélés kérdése. Kivéve ha valakinek a több küldetés az jobb játékot is jelent egyben. -
#8837 De továbbra se tartom rossz történetnek :)) én ilyet nem említettem, h a mafi 2-nek rossz a története. nekem a vége, a csendes szolid kis befejezése nem tetszett. el vártam volna még ezen felül - az utolsó mozzanatokra - egy 5 perces átvezetőt. pl mi lett vito sorsa. joe-t kivételesen hagynám úgy ahogy van, azt a nézőre/gamerre vagy a fejlesztőkre bíznám... -
#8836 mert gondolom az első részben olyan sokat használta mindenki azt a magasvasutat -
#8835 tényleg szar egy cikk...normál irányítással még a legerőssebb fulltuning kocsi is kezesbárány. szimulátor módban, télen, sebesség korlátozó nélkül már nagyobb kihívás de imádom. -
#8834 A cikk alapján, és átértékelve az egészet, biztos 6 pontot ér???
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez valójában 3 vagy 4 pontos. ala eurogamer :D -
#8833 Ha nem lett volna az első részében, akkor nem lett volna probléma, de mivel volt és elég igényesen, ráadásul volt is rá utalás, hogy lesz, így csalódás és visszalépés. Ez szerintem is egy óriási - pont, leegyszerűsítették a játékot.
Ami nálam hihetetlen nagy hiba az, hogy elnézték a dátumokat, mintha az utolsó pillanatban döntöttek volna úgy, hogy nem 57-ben, hanem 51-ben lesz
a történet 2. fele. Az autók a zenék a ruhák, egyszerűen az egész ami körbevesz az mind a 50-es évek közepe-vége.
Minta erre is tervezték volna, de valamiért az utolsó pillanatban átírták 50-es évek elejére a dátumot... -
Micsu #8832 nem a pontszám a szánalmas hanem az egész cikk, ennyi szart összehordani -
harmadas #8831 szerintem ez a játék böven megérdemel egy 8/10-et -
#8830 Értem, de szerintem meg az lett a legzseniálisabb, ettől maffiás a játék, ettől több mint egy átlag játék sztorija. Attól, hogy valamiben a vége nem fenékig tejfel még nem rossz a történet. -
#8829 sziasztok :)
kellene 1kis segítség...
miután kinyírtam a kikötőben a dagadtképű bandáját, (aki megőlte az apámat) mit kell csinálni? semmit nem jelez a térkép...!! -
#8828 látszik hogy valami elvakult gtafanbuzi gyerek írta
nem tökéletes a játék de ez már tényleg pofátlanság amit ott írnak -
#8827 Ha akarod tudatni vele, kopízd át a GK mafia 2 teszt fórumába a bejegyzésedet :D -
Caboose #8826 Szánalmas ez a Gamekapocs teszt! Nem tudom ki írta, de nagyjából 12 év körülire saccolnám (legalábbis agyilag) az illetőt. Nehéz az autók irányítása? Erre a válaszom: Balf*sz vagy... Gyengén gyorsulnak az autók?! Mi a francot vársz a 65 éves autóktól?!?!?!?! Ja és vannak benne sportkocsik is, ha nem vetted volna észre. Unalmas a játékmenet? Sajnálom de nem tehet róla senki, hogy az átlagosnál gyengébb agyi tevékenységedet nem tudta felpezsdíteni a játék, szerintem remek hangulata... Illetve szerinted minden maffiózó napja úgy telik, hogy halomra lő 1000 embert reggelire? :D
Tudom, hogy valószínüleg nem is olvassa az illető ezt a fórumot, de ezt le kellett írom, hátha mégis eljut hozzá.
Az ilyen emberek kérem szépen kerüljék a mindenféle cikkek publikálását, mert enyhén szólva meg sem próbált objektívan írni. Tény, hogy vannak hibái a játéknak, de ez a cikk túlmegy minden határon.
Bocs kicsit hosszúra sikerült :D -
#8825 Várom már a Gamer365 tesztet. remélem ők nem veszik fel ezt a divatstílust, vagy minek is lehetne nevezni ezt a "magatartást". -
#8824 Mondjuk jut eszembe, a Saboteurnek jobb a játékmenete, viszont a sztorija nem. Én inkább ahhoz, a legutoljára megjelent sandbox produktumhoz hasonlítanám a Mafia 2-őt, így átgondolva az egészet. Bár még a Sab-nak is vannak melléküldetései, amelyek egész pofásak, nem is unalmasak :S -
#8823 nem olvastam el a gamekapocs tesztet,de ez "Meg panaszkodott hogy lassú tojtorázó kocsik vannak benne" mekkora low -
#8822 És GTA IV-hez hasonlítják amihez semmi köze nincsen szerintem... -
#8821 Éppen ez benne a lényeg, én se értem. Meg panaszkodott hogy lassú tojtorázó kocsik vannak benne. Dobpörgést kérek: Épp ez benne a lényeg:D
Komolyan mondom, nem értem őket.
40-es években játszódik, nem pedig 90-es években. néha nagyon infantilis kijelentéseket írnak:P -
Romanzidan #8820 üdv all!Nem tudja valaki van valahol a gameban motor???jó lenne motorozni az 50es évek motorjaival ha már egyszer ott a ruha a szekrényben! -
#8819 "elvezetni a főnökhöz, megcsinálni valami unalmas misszót, aztán visszavezetni, ez idő alatt meg inkább a szobámat takarítanám"
Mekkora nagy faszság, szerintem egyáltálán nem unalmas, és azt sem értem miért unalmas a vezetés, ez hülyeség ami ide van írva, szánalom. -
#8818 Az nem pluszt jelentene hanem a várost tenné élettel teltebbé...
És igen alapvető dolgokért nem esett volna le részemről 7/10-ről erős 6/10re a játék,de sajnos sandbox címhez képest ezek gagyi hibák.
A városmegunást pedig simán meg lehetne oldani ha lehetne értelmes dolgot is vásárolni pl lakást,exkluzív autókat szalonból,stb....Így semmi értelme a pénznek. Mivel abban az időben jelentek meg az utcai versenyzők verseny is lehetne nyugodtan ha már tuningolhatjuk az autót...Ezek mind mind hiányoznak,ahogy írtam anno,ezt így ebben a formában kár volt sandbox címként kiadni.
8/10? Ahhoz elég sokat kéne változni a játéknak...
Persze ilyenkor szokott jönni hogy a mafia nem erről szól. Az ELSŐ rész nem erről szólt. A második rész onnantól hogy tt figyelnek a lehetőségek,már erről is szól,akárcsak a legtöbb városos sandbox cím. -
#8817 Ezek csak szükséges pluszok :S -
#8816 Ha lenne benne tömegközlekedés,Taxizás,az miért lenne akkora plusz?Nem értem!Ha a várost megunod 1-2 óra alatt,akkor ezzel a + két dologgal mi változna?Egy órával tovább élveznéd a gamet mert utazhatsz metrón?Vagy mi?Vagy akkor 6/10 helyett adnál 8/10-et? lol -
#8815 Nem érted. én a történet végé miatt fanyalgok, csak az utolsó átvezetővel van gondom. a sztori többi része pedig tényleg zseniális vagy szimplám jó. Mindenképpen átlagon felüli, még ha sok filmtől is lopott...
de pár tesztelő indokolatlanul húzza le a sárga földig... amit nem értek. pl a GK-s teszt 98%-ban negatív jellegű. egy tesztet nem így szokás megírni. -
#8814 hányinger cikk
gamekapocs mondjuk már rég leszerepelt nálam -
#8813 Ezt az idiótát, direkt írta így, hogy mindenki mennyen az oldalra. Utálom az ilyen cikk írókat és utálom a Gamekapcsot is ezek után. -
#8812 De a mi a baj a történetével? Épp ez az, ez teszi zseniálissá. -
#8811 Sok értelme nincs ennek a freeride lehetőségnek mert lófaxt nem lehet csinálni a városban,azt a kevéske lófaxt pedig bőven 2 misszió között kiélvezi az ember....
Az egész város az első 1-2 órában bejövős aztán szépen körvonalazódik,hogy valójában dögunalmas és több sebből vérzik..
Se tömegközlekedés,se taxiba ülési lehetőség, sehol egy tűzoltó vagy egy mentő. Még a demoban olyan jól megformált GETTÓ környék is el van cseszve,ugyanúgy mászkálnak a fegyveres fekák a puccos kertvárosban is.
Az ember ismétlődések még az utcán elnézhetőek lennének,de amikor a börtönben egy szaros is szobában 6-8 emberből 4 ember ugyan az na az már gáz...
Lehet céltalanul autókázni és megtuningolni pár vasat,kb ennyi az egész,értelme nincs hamar megunható, péngyüjtés és boltrabolgatás felesleges,mivel a pénznek semmi értéke a játékban,komoly pénzt nem költhetünk semmire.
Nemsokára a game végére érek és nem mutat semmi olyat ami túlrakná a 6/10-es értékelésen a játékot,de szerintem nem is fog... -
#8810 Miért nem tény az, hogy kevés küldetések vannak benne? GTA-hoz viszonyítva pl.
nem egy user panaszkodik erre. és hogy kevés az akció tartalmú gameplay is, az is tény. A történettel nincs gond, de a vége, hááát.... a hangulatával sincs gond, számomra kicsit többet ér 6 pontnál. -
#8809 Nem különösebben, csak azért jobb érzés ezt diszkréten megoldani :) -
#8808 Ez az ember hülye... Leszámítva, hogy szégyenletesen kevés autó van a játékban, az autózás lett az egyik legjobb része az egésznek. Hihetetlen milyen igényesen lett megoldva, tökéletes fizika, tökéletes viselkedés, a kornak megfelelően.
Lehet kevés volt hozzá a teszter, neki az arcade GTA III féle rendszer tuti jobban bejött.