Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most mit látok UGYAN EZT...és mi lett a Mafia 1-bõl jópár év után ETALON!!!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Tudom hogy aranyköpés lett ez már sok helyen, de miaz hogy GOW-os fedezékrendszer? szerintem már ps2-õn sõt lehet még ps1-en is volt már ien falhozlapulósdi....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy most nem örültem... kidobott a játék hibaüzenettel, mikor megöltek és rezgett a gamepad... aztán utána úgy maradt és meg kellett erõltetnem magam, hogy kihúzzam és újra bedugjam😄
http://www.tenke.hu
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A két legszebb effekt, ami van a játékban szerintem az autókon levõ króm... és az üveg... gyönyörûek, ilyen szépet nem láttam még játékban😊
De az igaz, hogy a városban vannak csúnyaságok is
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ennél szebbet? Számtalan olyan név jelenet meg az elmúlt 2 évben ami ennél fényévekkel jobban néz ki. (igaz sandbox jellegûbõl kevés)
nem tudjátok hol lehetne átállítani a nyelvet németre?
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
A leírtak alapján nekem csak az 50-es évek hangulata fogja megmenteni a játékot.
Szerintem a játék visszabutításában nagy része van Take Two-nak.
Ugye az elsõ részt Gathering alatt adták ki, amely kiadót azért alapították a játékfejlesztõk, hogy ne nagyon szóljanak bele a fejlesztésekbe a kiadók. Korszakalkotó is lett az a játék.
Itt meg mit olvasok... Se villamos, se metró, de még csak magasvasút sem, pedig annak még a pályáját is megcsinálták....
Ejje-ejj masszív visszafejlõdés:S
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Release Date: Aug 28, 2002
8éves játékról beszélsz, azzal nem most kell játszani.
My god is a great big god, KIRA!
A 2-ban a grafika hozza az elvártakat, csodálatos atmoszférája van, de a történet, az anakronisztikus nyelvhasználat és a rengeteg üresjárat eléggé tönkreteszi az élményt pl. számomra a börtön fejezet volt eddig a mélypont.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
nekem az évszázad cslódása 😄
egy sima gta4/saboteur klón, de azoknál jóval kevesebbet nyújt
sajnos ettõl féltem, és bejött: a tíz évvel ezelõtti elsõ részhez képest nagyon lebutított, szinte arcade game
hogy valami jót is mondjak róla: legalább rövid
GOOBY, pls
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Na végigvittem én is.Sajnos a mafia 1-et nem közelíti meg,de nem volt rossz végülis.Elmegy.A vége pl nekem se tetszett.A legnagyobb baj a játékkal hogy a küldetések túlságosan egyhangúak.
A mafia elsõ részében jó sok változatos küldetés volt ugye:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na most ebben van 1-2 ilyen jobb rész oszt annyi :/ a többi meg olyan egyforma,unalmas küldetés...
Mondjuk szerintem azt sejteni lehetett hogy a mafia 1-et nem fogja verni.Az elsõt annak idején annyira sikerült jól összerakni hogy még megközelíteni is nehéz,nem hogy jobbat csinálni szerintem.
De ennél azért többet vártam...Ha választani kéne,akkor inkább az elsõt vinném újra végig...Ezt szerintem mégegyszer nem fogom,pedig az elsõt már vagy 4-szer végigvittem 😊
De nekem lenne egy kérdésem azoktól akik már végigtolták a game-t. Kicsit vasútbuzi vagyok. A 7 fejezetig nem láttam vasúton járó tömegközlekedési eszközt. (csak a legelején mikor egy gõzös átment a hídon az anmációnál. Van benne magasvasút szerelvény vagy nincs? Hihetetlen hogy a trailerben is volt, de itt sehol nem látok. Egy órát álltam a magasvasút sínei alatt, de szar sem jött. Valaki tudja ere a választ? Olyan hangulatosak voltak a mafia1-ben is ezek a villamosok meg magasvasutak. Mondjuk villamos ebben sajna nuku, csak metró, de az is álcázott aluljárókkal.
egyszóval nem indul a játék, skidrow féle téma van fent. (és bocsi, hogy nem a warezbe írok, de az pillanatnyilag halott)
Remélem csak én vagyok a bamba, és tudtok válaszolni,
köszi szépen!
De nincs meg az ami a GTA-kban vagy hasonló játékokban hogy ide megyek-oda megyek,válogatok a küldetések közt,stb... Általában mindig van egy konkrét feladat és azt "kell" csinálni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
<embed src='http://www.crazyprofile.com/water_effect/water.swf' width='508' height='289' FlashVars='pic=286rdeg.jpg&fldr=Aug2010&ww=508&hh=289' quality='high' wmode='transparent' align='middle' allowScriptAccess='sameDomain' type='application/x-shockwave-flash' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer'/></embed><br><div><a href='http://www.crazyprofile.com/water_effect/water_effect.asp' target='_blank'><font face='verdana' size=1>Water Effect by Crazyprofile.com</font></a></div>
fõleg 4rétegûre.
Azért hoztam fel a Kane-t, -mielõtt itt nekem esnének páran a játékstílus miatt -, mert a két lüke kiadó egymásnak eresztették õket Európában. Hát gartula, ez ám a biznisz. remélem a mafia 2 lenyomja kane 2-õt. Még félig rímel is 😄
Grafika: 8
Hangok, zene: 9
Hangulat: 9
Küldetések: 8
Sztori: 8
összességében: 8.8
Ami nem tetszett az a kibaszott vége, szinte semmi sem történt igazándiból.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64