11769
-
#9007 Most viszem a GTA-t. ég és föld a két játék. Az irányítása az valami piszkosul geciszar. az autók csak lebegnek a levegőbe. 0 fizika. Rohadt idegesítő az autóvezetés benne, míg a Mafia 2-ben full élvezet vezetni őket. -
#9006 Gta marad az első...Miben? Mert sztoriban qrvára nem,sőt GTA gyakorlatilag szó szerint bárgyú és megunható.
Freeride alatt GTA4 jócskán leszerepelt,taxizz,ülj egy rendőrautóba...Wow...Kb ennyi,ugyan úgy nincs értelme a pénznek sem semminek.
Persze gta első lesz...A hype és a név miatt. Ennyi. -
#9005 Szerintem eleve kész van, csak DLC-nek akarják kitenni. mocskos biznisz -
Rodman6 #9004 A GTA mindig is első számú marad az ilyen játékok között, mert eleve a GTA alakította ki ezt a stílust - ha jobbra sikerülnek a hasonló játékok, ha rosszabbra, akkor is a GTA az első. Ezen kár vitatkozni.
Ez egy rohadt rövid játék volt, ha csak az akciót számolom, az autókázást, videókat, halálokat nem akkor kb 35-40 perc a játékidő.
Most jutottam a 15. fejezet végére. Elvileg most kellene lennie freeride módnak? Mert én nem találom sehol.
A Jimmy kiegészítő is egy tipikus arcade lesz. Végigviszed a küldetést, jön egy statisztika és mehetsz a következőre.
-
#9003 "3; Optimalizáció.
Maffia2 fényévekkel vezet."
Nem ha bekapcsolod a physx-et,és még physx-el is jócskán le van maradva fizikában...
Jamaika King akik nem tartanak még ott hálás köszönet a nevükben amiért neked is sikerült nem használni a Spoiler-t....
TINMAN: Sehogy sem éri meg az árát.
-Steam
-1-2 óra játék után feltűnően "élettelen" város--> se tömegközlekedés,se egy rohadt mentő vagy tűzoltó,ismétlődő jelenetek, ismétlődő karakterek nagyon nagy számban (sokszor egy szaros szobában ugyan abból a karakterből 4-5 db is van
-Pénznek semmi értelme,a boltok kirabolhatók,1-2 bolt kirablásából ha pénzért akarsz fegyverkezni állíg fegyverezed magad,esetleg autót tuningolhatsz aminek ismét nincs semmi értelme mert se verseny se más nincs amihez használni tudnád a tuning verdát a furikázás megunható hamar.
-Sok helyen igénytelenek voltak a sztoriban is, 5 év alatt például Joe barátunk szobája annyit nem változott,hogy a szaros piros melltartót elvette volna az ágyáról...:D
-Szokásos physx parasztvakítás, missziók alatt procibutítás ezerrel, ha furikázás közben csinálsz étszer több törmeléket és gumitfüstölsz rajta szinte alig esik az fps,holott akár kétszer több törmelék és látványelem van a képen ami elméletileg fiziksz...
-Mellékküldetés nulla,vagy a fősztorit csinálod vagy semmit.
-8-10 óra játékidő mediumon maximum és akkor két küldi között kicsit még mászkáltál és ökörködtél is, a kőrözésplakát gyüjtés kb olyan szánalmas mint a gta féle kagyló (vagymiafax) gyüjtögetés.
-Kocsiból kilövés nuku,tűrjük bamba pofával két kézzel markolva a kormányt hogy bárki kilőjön az autóból.
-Úszás nuku,2010-ben vicc kategória sandbox címnél főleg.
-Sem napszakváltozás sem idő semmi. Küldinként változnak.
Csak a sztori és az akció miatt 1szer érdemes végigtolni,annyi. Maga a sztori és a hangulat a GTA4-hez viszonyítva überel rendesen, viszont ugyan olyan érdektelen és tartalmatlan a császkálás,ráadásul freeride értelmesen max 2 misszió között van,de kb annyi elég is belőle.
Hagyd a francba amíg nem esik le a felére az ára kb annyit ér az egész game.
Erős 6/10 -
Nekem is kb. ez a véleményem a játékról. -
Jamaika king #9001 a felhőkarocólós résznél miért ölték meg a gyereket a kocsiba?
joe emiatt sopánkol. -
#9000 Ez a másik dolog amit nem értek.Miért ne a GTA-khoz,Keresztapákhoz hasonlítsák a game-et? A stílus hasonló egyértelmű azokhoz mérik.Mihez kéne hasonlítani a Doom 3hoz?? Nem értem! -
#8999 Kis értékelés.
Eleve amatőr az, aki a GTA4-el hasonlítja össze a játékot. Eleve, 4 dologban lehet hasonlítani, ezekkel kezdek.
1; A város.
Nagy, szép, és a tél miatt tulajdonképp 2 kidolgozott várost kapunk. Respect. A város él, nyüzsög, bár az AI időnként idióta. Minden textúra éles, az éjszakai téli vezetés egyenesen lenyűgöző! Mivel a GTA4 városa nagyobb, ellenben a Maffia2-é szebb; DÖNTETLEN.
2; AI.
Időnként nagyon jó, helyenként idióta, mind a kettőben. Döntetlen.
3; Optimalizáció.
Maffia2 fényévekkel vezet. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Ennek az optimalizációja mellett a GTA4 egy FOS. Nagyon nyer a Mafia2.
4; Grafika.
Arcok terén a Maffia2 SOKKAL előrébb jár, cserébe a gyalogos arcok, főként a sárgák, és a nők, majdnem mind egyformák. A járművek kb egyformán szépek, bár a koszolódás itt szebb, a törésmodell ott jobb, Ellenben maga a város, (és ez szubjektív) nekem jobban tetszik. Eleve az árnyékok is jobbak, a házak, stb textúrái szebbek, stb. DE! Az a GTA4-hez kiadott high-res textúrapakk után nyilvánvaló, hogy ott fejlesztői nemtörődömségről volt szó; egyszerűen kisebb méretűre konvertálták a textúrákat, újrarajzolás helyett. Így nyer itt is a Mafia2.
Ez 4:2 a mafia javára...
Történet.
Nem Oscar díjas sztori, az tény. De nem is rossz. Rengeteg hangulati elemmel, sok-sok tipikus mafia-filmes elemmel, Szerintem olyan 9/10.
Játékmenet.
Érdekes. Sok-sok autózás, sok-sok lövöldözés. A többi ígényes átvezetőkben elmondva. Az autózás nem rossz, egyetlen bajom vele, hogy időnként "kitör" a kocsi. Ez nagyon zavaró, egyébként jó. Nagy élmény, hogy 100-110-120-al száguldozunk a hídon, miközben lessük a rendőröket. Lövöldözés, fedezékrendszer szintén tisztességes munka, egyedül tán annyi a gondom, hogy mindig a 2 pixellel közelebbi fedezéket választja Vito, nem azt, amelyik tényleg védené a golyóktól... 8/10
HANGULAT.
Igen, így csupa nagybetűvel! Szinte ott van az ember, engem, legalábbis beszippantott.
Gyűjtögetés.
Playboy képek, körözések. Körözésekkel nincs is gond, ellenben a playboyos képeket csak küldetés-helyszíneken lehet találni, miközben nyaggat a társ, hogy gyerünk már. Ez nem kicsit el van szabva így... (Ellenben a lányok többsége szép)
DLC-k.
A kocsik egy része nem korhű, (Citroen DS? Az nem 60-as évek?) míg a ruhák használhatatlanok, többségükben. Remélem, lesznek jobbak is...
Összkép;
Szerintem egyben van. A hangulat megint jó, magával ragadó. A megvalósításnak vannak hiányosságai, de az sem rossz, bár pl egy G25-belső nézet kocsiban-váltó kombónak örültem volna... Bugok is akadnak, de ha az egész játékot nézzük, nálam 9/10. -
Csokis #8998 Oh-hai, Mafia 2 Multiplayer, it's real now! -
#8997 2 eset jut eszembe.
1; Optimalizációnak esett áldozatul a tömegközlekedés.
2; Majd jön DLC-ben, egy, vagy több küldetéssel.
AmúgySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a befejezés olyan, hogy bőséggel jöhetnek küldetés DLC-k, mellék küldetésekkel, sőt, ezzel a motorral, személlyel el tudok képzelni egy Mafia3-at is. A kettő közé pedig (remélem) jö(het)nnek dögivel a küldetés-pakkok... -
Rodman6 #8996 Magasvasutat sem értem, a videóban látszott hogy járkál a síneken. Itt pedig nem járkál semmi. -
Rodman6 #8995 Hiába kezdik el fordítani a játékot, ha majd havonta hozzánkvágnak egy dlc-t pluszküldetésekkel... Gondolkozz már logikusan. -
Rodman6 #8994 De a karácsonyi templomos rész akkor is miért nincs benne amit annyira reklámoztak? Mikor szól a karácsonyi zene, és imádkoznak a misén? Lehet hogy háromszor ekkora lett volna a teljes játék csak megharmadolták? Vagy mi a f.szom? -
#8993 Viszont vannak jó karakterek a játékban, akiktől pöpéö felvehetnünk küldiket... -
#8992 Már sajnos ez nem RPG itt szerintem szart sem ér a free ride nem is értem miért sír emiatt mindenki.Nem ad semmi plusszt.Még ha lenne raklap mellékküldetés amiért érdemes lenne de így semmi. -
#8991 Gondolom csak bemelegítenek:)
Szeptember végére biztos meglepnek minket egy free DLC-vel :) -
#8990 Hát ha így folytatják hogy 0 értelmű autókat meg ruhákat adogatnak ki akkor nem olyan biztos az! -
barmi #8989 Szerintem karácsonyig fog érkezni hozzá rengeteg plusz tartalom amivel a játékidő is hosszabbá válik majd. (legalábbis remélem ) -
kapuor #8988 15-ből. -
Zokni #8987 Köszönöm szépen.
-
Majestic01 #8986 Akárki akármit mond, szerintem rohadt jó game lett. Jók a karakterek, jók a zenéi (a menüben lévő zene majdnem annyira jó mint az egyben), a sztory megint szuper lett, egy a hibája szerintem, hogy rövid lett. Amúgy nekem az első rész 10/10, ez 9/10. -
newc22 #8985 Valamelyik fordító banda elkezdte már fordítani a játékot?! Lehet eről tudni valamit?! -
#8984 MD5 szerint? -
#8983 A trainerek addig fognak működni, amíg a steam nem fogja frissíteni a játékot. -
#8982 Mondom, csak belépsz a menübe, ott pedig retry, gyakorlatilag ugyanonnan kezded ahol most vagy, csak most talán már menni fog veled a forma. -
#8981 Hát nem tudom. én az avastnál minden biztonságot bekapcsoltam. Windows mappát is valósághűen leellenőrzi legmagasabb szinten.
hisz a másik 2 trainer is ugyanazzal opcióval rendelkezik!
Probléma? -
Csokis #8980 Ami nem csak byte-ra, hanem MD5 szerint is tökéletesen megegyezik azzal, amit linkeltem... -
Jamaika king #8979 oks thx, nekem se jön senki 2 ember van akik csak ott állnak.
honnan kezdjem újra? -
#8978 Találtam GameCopyWorld-ön két trainert is ami nem vírusos! -
barmi #8977 -
Jamaika king #8976 A 9. fejezetbe amikor a vágóhídon kell megmenteni egy ewmbert és azt írja meg kell keresni Lucát. Őt hol találom? Már bejártam az egész hidat és nem találom. de a kocsija még a hídba van. valaki tudja merre kell keresni?
JAVÍTVA -
#8975 Nekem az elsőre bugos volt, mert scriptelve van és elvileg a kopasz öszevert hapsi veled menne egy irodai szobába és bárdal verni az onnannyiló ajtót.
Szóval elsőre nekem nem jött és én sem tudtam mi van. Próbáld újra, a checkpoint úgy is onnan van, hogy kinyírtátok az ellenségeket és meg kell keresni Luca-t. -
Csokis #8974 Mint már írtam, nem vírusos! Téves riasztás, mivel heurisztikus keresést használtok és bizony annak érzékeli. Hagyd figyelmen kívül vagy ne használd. -
barmi #8973 A NOD SS4 szerint semmi vírus nincs ebben ... :
-
1st3nf4sz4tm444 #8972 azbazmeg, malacgyár, milyen suttyó városi paraszt vagy te? Vágóhídról hallottál már-e? -
Jamaika king #8971 A 9. fejezetbe amikor a malacgyárban kell megmenteni egy ewmbert és azt írja meg kell keresni Lucát. Őt hol találom? Már bejártam az egész gyárat és nem találom. de a kocsija még a gyárba van. valaki tudja merre kell keresni? -
#8970 Valaki erre? #8923? -
tarko #8969 OFF:
TDantes!A Total War oldalon regisztrálva voltál még az összeomlása előtt.Most egy új ideiglenes fórumon vagyunk, amíg el nem készül az új oldal.Ha gondolod te is csatlakozz!Íme: http://twonline.uw.hu/ -
dupcsik #8968 hello! ki tudja hová ment a játék, melyik mappába? köszi a segitséget