Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Erről van szó!\"
A játék grafikájával semmi gond nincs amikor felveszem, de miután kiléptem a játékból és játszanám vissza így néz ki és szaggat, holott felvétel közben is folyamatos 60 fps-em volt, és a kép is normális volt. Más játéknál nincs ilyen gond
PLS help
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"
Én az elõbb lestem rá pisixel. Hát ne tudom. Számomra semmi akkora extrát nem nyújtott, ellenben (várhatóan) jóval lassabb lett az egész 😊
A chapter 2-nél,hogy kell kinyitni azt a három zárat,ami be van fogva a satuba???Nem nagyon jön össze!!!😞
Válaszotokat elõre is köszönöm!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Erről van szó!\"
Még 5 kép és abbafejeztem 😊
Visszatérve a szép/nem szép témára. Sadnbox stílust nézve (a just cause 2-t nem számolva mert az a trópusi terep miatt teljesen más tészta) tényleg ez a legszebb játék. De szigorúan csak ebben a kategóriában.
..és ehhez képest a gépigényt is sikerült eltalálni.
N3whous3, te meg ne szólalj, mert elfogult vagy a GTAval szemben😄😄
#8291: van benne valami... báááár... nem fiatal egy picit ahhoz?
Ráadásul ugyan abba a városba menekült volna, mint
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
egy kis szöszmötöléssel sikerült belõni egy saitek p3200 gamepadot (csak a 2 ravaszt kellett átírni meg a jobb analóg kart) és szépen lehet baktatni vele empire city utcáin 😊
púúúúú
Ez vérlázító, és egy afféle inverz Gamespot. A Mafia 2 egy teljesen korrekt játék annak, ami. Az egy dolog, hogy egyesek sokat vártak, stb. Én anno 5x vittem végig a Mafia 1-et, überklasszik. De a 2 is próbálkozik, nem is rosszul. Még csak az 5. fejezetnél vagyok, de eddig nekem tetszik. Nagyon is.
Azt meg, hogy egyes állítólagos nagy Mafia fanok már a demo után ítéletet hoztak, azt csak a közröhej kategóriájának tudom elkönyvelni.
Nem véletlenül volt 10 perces limit odatéve...
OK, nincs vonat, metró, és emeltvasút. De basszameg, ez NEM egy GTA klón, ahogy a Mafia 1 sem volt az. Sokan ezt képtelenek felfogni...
Az pedig, hogy egyesek panaszkodnak a soundtrackre, az önmagában röhej.
Uff, beszéltem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
hogy az istenbe tudok felálllni ha elesek?mert az elején amikor verekszek a palival,akkor van hogy ellök és nem tudok már mit csinálni.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Összességében jah. Nem csúnya ez.
Amit leszûrtem így kb 30 perc alatt hogy nekem ez eddig jobban tetszik mint anno az 1 (jöhetnek a kövek) azt valahogy soha nem tudtam megszeretni, nem tehetek róla. 😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
PSN ID: Lord_Mortanius
Ki gondolta volna 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."