11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Prince23
    Most viszem a GTA-t. ég és föld a két játék. Az irányítása az valami piszkosul geciszar. az autók csak lebegnek a levegőbe. 0 fizika. Rohadt idegesítő az autóvezetés benne, míg a Mafia 2-ben full élvezet vezetni őket.
  • Skynet
    Gta marad az első...Miben? Mert sztoriban qrvára nem,sőt GTA gyakorlatilag szó szerint bárgyú és megunható.
    Freeride alatt GTA4 jócskán leszerepelt,taxizz,ülj egy rendőrautóba...Wow...Kb ennyi,ugyan úgy nincs értelme a pénznek sem semminek.
    Persze gta első lesz...A hype és a név miatt. Ennyi.
  • Prince23
    Szerintem eleve kész van, csak DLC-nek akarják kitenni. mocskos biznisz
  • Rodman6
    A GTA mindig is első számú marad az ilyen játékok között, mert eleve a GTA alakította ki ezt a stílust - ha jobbra sikerülnek a hasonló játékok, ha rosszabbra, akkor is a GTA az első. Ezen kár vitatkozni.

Ez egy rohadt rövid játék volt, ha csak az akciót számolom, az autókázást, videókat, halálokat nem akkor kb 35-40 perc a játékidő.

Most jutottam a 15. fejezet végére. Elvileg most kellene lennie freeride módnak? Mert én nem találom sehol.

A Jimmy kiegészítő is egy tipikus arcade lesz. Végigviszed a küldetést, jön egy statisztika és mehetsz a következőre.

• Skynet
    "3; Optimalizáció.
    Maffia2 fényévekkel vezet."

Nem ha bekapcsolod a physx-et,és még physx-el is jócskán le van maradva fizikában...

Jamaika King akik nem tartanak még ott hálás köszönet a nevükben amiért neked is sikerült nem használni a Spoiler-t....

TINMAN: Sehogy sem éri meg az árát.
    -Steam
    -1-2 óra játék után feltűnően "élettelen" város--> se tömegközlekedés,se egy rohadt mentő vagy tűzoltó,ismétlődő jelenetek, ismétlődő karakterek nagyon nagy számban (sokszor egy szaros szobában ugyan abból a karakterből 4-5 db is van
    -Pénznek semmi értelme,a boltok kirabolhatók,1-2 bolt kirablásából ha pénzért akarsz fegyverkezni állíg fegyverezed magad,esetleg autót tuningolhatsz aminek ismét nincs semmi értelme mert se verseny se más nincs amihez használni tudnád a tuning verdát a furikázás megunható hamar.
    -Sok helyen igénytelenek voltak a sztoriban is, 5 év alatt például Joe barátunk szobája annyit nem változott,hogy a szaros piros melltartót elvette volna az ágyáról...:D
    -Szokásos physx parasztvakítás, missziók alatt procibutítás ezerrel, ha furikázás közben csinálsz étszer több törmeléket és gumitfüstölsz rajta szinte alig esik az fps,holott akár kétszer több törmelék és látványelem van a képen ami elméletileg fiziksz...
    -Mellékküldetés nulla,vagy a fősztorit csinálod vagy semmit.
    -8-10 óra játékidő mediumon maximum és akkor két küldi között kicsit még mászkáltál és ökörködtél is, a kőrözésplakát gyüjtés kb olyan szánalmas mint a gta féle kagyló (vagymiafax) gyüjtögetés.
    -Kocsiból kilövés nuku,tűrjük bamba pofával két kézzel markolva a kormányt hogy bárki kilőjön az autóból.
    -Úszás nuku,2010-ben vicc kategória sandbox címnél főleg.
    -Sem napszakváltozás sem idő semmi. Küldinként változnak.

Csak a sztori és az akció miatt 1szer érdemes végigtolni,annyi. Maga a sztori és a hangulat a GTA4-hez viszonyítva überel rendesen, viszont ugyan olyan érdektelen és tartalmatlan a császkálás,ráadásul freeride értelmesen max 2 misszió között van,de kb annyi elég is belőle.
    Hagyd a francba amíg nem esik le a felére az ára kb annyit ér az egész game.
    Erős 6/10
  • GP2100

Nekem is kb. ez a véleményem a játékról.
  • Jamaika king
    a felhőkarocólós résznél miért ölték meg a gyereket a kocsiba?
    joe emiatt sopánkol.
  • grebber
    Ez a másik dolog amit nem értek.Miért ne a GTA-khoz,Keresztapákhoz hasonlítsák a game-et? A stílus hasonló egyértelmű azokhoz mérik.Mihez kéne hasonlítani a Doom 3hoz?? Nem értem!
  • Dante73
    Kis értékelés.
    Eleve amatőr az, aki a GTA4-el hasonlítja össze a játékot. Eleve, 4 dologban lehet hasonlítani, ezekkel kezdek.
    1; A város.
    Nagy, szép, és a tél miatt tulajdonképp 2 kidolgozott várost kapunk. Respect. A város él, nyüzsög, bár az AI időnként idióta. Minden textúra éles, az éjszakai téli vezetés egyenesen lenyűgöző! Mivel a GTA4 városa nagyobb, ellenben a Maffia2-é szebb; DÖNTETLEN.
    2; AI.
    Időnként nagyon jó, helyenként idióta, mind a kettőben. Döntetlen.
    3; Optimalizáció.
    Maffia2 fényévekkel vezet. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Ennek az optimalizációja mellett a GTA4 egy FOS. Nagyon nyer a Mafia2.
    4; Grafika.
    Arcok terén a Maffia2 SOKKAL előrébb jár, cserébe a gyalogos arcok, főként a sárgák, és a nők, majdnem mind egyformák. A járművek kb egyformán szépek, bár a koszolódás itt szebb, a törésmodell ott jobb, Ellenben maga a város, (és ez szubjektív) nekem jobban tetszik. Eleve az árnyékok is jobbak, a házak, stb textúrái szebbek, stb. DE! Az a GTA4-hez kiadott high-res textúrapakk után nyilvánvaló, hogy ott fejlesztői nemtörődömségről volt szó; egyszerűen kisebb méretűre konvertálták a textúrákat, újrarajzolás helyett. Így nyer itt is a Mafia2.

Ez 4:2 a mafia javára...

Történet.
    Nem Oscar díjas sztori, az tény. De nem is rossz. Rengeteg hangulati elemmel, sok-sok tipikus mafia-filmes elemmel, Szerintem olyan 9/10.
    Játékmenet.
    Érdekes. Sok-sok autózás, sok-sok lövöldözés. A többi ígényes átvezetőkben elmondva. Az autózás nem rossz, egyetlen bajom vele, hogy időnként "kitör" a kocsi. Ez nagyon zavaró, egyébként jó. Nagy élmény, hogy 100-110-120-al száguldozunk a hídon, miközben lessük a rendőröket. Lövöldözés, fedezékrendszer szintén tisztességes munka, egyedül tán annyi a gondom, hogy mindig a 2 pixellel közelebbi fedezéket választja Vito, nem azt, amelyik tényleg védené a golyóktól... 8/10
    HANGULAT.
    Igen, így csupa nagybetűvel! Szinte ott van az ember, engem, legalábbis beszippantott.
    Gyűjtögetés.
    Playboy képek, körözések. Körözésekkel nincs is gond, ellenben a playboyos képeket csak küldetés-helyszíneken lehet találni, miközben nyaggat a társ, hogy gyerünk már. Ez nem kicsit el van szabva így... (Ellenben a lányok többsége szép)
    DLC-k.
    A kocsik egy része nem korhű, (Citroen DS? Az nem 60-as évek?) míg a ruhák használhatatlanok, többségükben. Remélem, lesznek jobbak is...

Összkép;
    Szerintem egyben van. A hangulat megint jó, magával ragadó. A megvalósításnak vannak hiányosságai, de az sem rossz, bár pl egy G25-belső nézet kocsiban-váltó kombónak örültem volna... Bugok is akadnak, de ha az egész játékot nézzük, nálam 9/10.
  • Csokis
    Oh-hai, Mafia 2 Multiplayer, it's real now!
  • Dante73
    2 eset jut eszembe.
    1; Optimalizációnak esett áldozatul a tömegközlekedés.
    2; Majd jön DLC-ben, egy, vagy több küldetéssel.
    Amúgy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a befejezés olyan, hogy bőséggel jöhetnek küldetés DLC-k, mellék küldetésekkel, sőt, ezzel a motorral, személlyel el tudok képzelni egy Mafia3-at is. A kettő közé pedig (remélem) jö(het)nnek dögivel a küldetés-pakkok...
  • Rodman6
    Magasvasutat sem értem, a videóban látszott hogy járkál a síneken. Itt pedig nem járkál semmi.
  • Rodman6
    Hiába kezdik el fordítani a játékot, ha majd havonta hozzánkvágnak egy dlc-t pluszküldetésekkel... Gondolkozz már logikusan.
  • Rodman6
    De a karácsonyi templomos rész akkor is miért nincs benne amit annyira reklámoztak? Mikor szól a karácsonyi zene, és imádkoznak a misén? Lehet hogy háromszor ekkora lett volna a teljes játék csak megharmadolták? Vagy mi a f.szom?
  • Prince23
    Viszont vannak jó karakterek a játékban, akiktől pöpéö felvehetnünk küldiket...
  • grebber
    Már sajnos ez nem RPG itt szerintem szart sem ér a free ride nem is értem miért sír emiatt mindenki.Nem ad semmi plusszt.Még ha lenne raklap mellékküldetés amiért érdemes lenne de így semmi.
  • Prince23
    Gondolom csak bemelegítenek:)

Szeptember végére biztos meglepnek minket egy free DLC-vel :)
  • grebber
    Hát ha így folytatják hogy 0 értelmű autókat meg ruhákat adogatnak ki akkor nem olyan biztos az!
  • barmi
    Szerintem karácsonyig fog érkezni hozzá rengeteg plusz tartalom amivel a játékidő is hosszabbá válik majd. (legalábbis remélem )
  • kapuor
    15-ből.
  • Zokni
    Köszönöm szépen.
  • Majestic01
    Akárki akármit mond, szerintem rohadt jó game lett. Jók a karakterek, jók a zenéi (a menüben lévő zene majdnem annyira jó mint az egyben), a sztory megint szuper lett, egy a hibája szerintem, hogy rövid lett. Amúgy nekem az első rész 10/10, ez 9/10.
  • newc22
    Valamelyik fordító banda elkezdte már fordítani a játékot?! Lehet eről tudni valamit?!
  • wollnerd #8984
    MD5 szerint?
  • wollnerd #8983
    A trainerek addig fognak működni, amíg a steam nem fogja frissíteni a játékot.
  • Kit--Kat
    Mondom, csak belépsz a menübe, ott pedig retry, gyakorlatilag ugyanonnan kezded ahol most vagy, csak most talán már menni fog veled a forma.
  • wollnerd #8981
    Hát nem tudom. én az avastnál minden biztonságot bekapcsoltam. Windows mappát is valósághűen leellenőrzi legmagasabb szinten.
    hisz a másik 2 trainer is ugyanazzal opcióval rendelkezik!
    Probléma?
  • Csokis
    Ami nem csak byte-ra, hanem MD5 szerint is tökéletesen megegyezik azzal, amit linkeltem...
  • Jamaika king
    oks thx, nekem se jön senki 2 ember van akik csak ott állnak.
    honnan kezdjem újra?
  • wollnerd #8978
    Találtam GameCopyWorld-ön két trainert is ami nem vírusos!
  • barmi
  • Jamaika king
    A 9. fejezetbe amikor a vágóhídon kell megmenteni egy ewmbert és azt írja meg kell keresni Lucát. Őt hol találom? Már bejártam az egész hidat és nem találom. de a kocsija még a hídba van. valaki tudja merre kell keresni?
    JAVÍTVA
  • Kit--Kat
    Nekem az elsőre bugos volt, mert scriptelve van és elvileg a kopasz öszevert hapsi veled menne egy irodai szobába és bárdal verni az onnannyiló ajtót.

Szóval elsőre nekem nem jött és én sem tudtam mi van. Próbáld újra, a checkpoint úgy is onnan van, hogy kinyírtátok az ellenségeket és meg kell keresni Luca-t.
  • Csokis
    Mint már írtam, nem vírusos! Téves riasztás, mivel heurisztikus keresést használtok és bizony annak érzékeli. Hagyd figyelmen kívül vagy ne használd.
  • barmi
    A NOD SS4 szerint semmi vírus nincs ebben ... :

• 1st3nf4sz4tm444
    azbazmeg, malacgyár, milyen suttyó városi paraszt vagy te? Vágóhídról hallottál már-e?
  • Jamaika king
    A 9. fejezetbe amikor a malacgyárban kell megmenteni egy ewmbert és azt írja meg kell keresni Lucát. Őt hol találom? Már bejártam az egész gyárat és nem találom. de a kocsija még a gyárba van. valaki tudja merre kell keresni?
  • tobias88
    Valaki erre? #8923?
  • tarko
    OFF:

TDantes!A Total War oldalon regisztrálva voltál még az összeomlása előtt.Most egy új ideiglenes fórumon vagyunk, amíg el nem készül az új oldal.Ha gondolod te is csatlakozz!Íme: http://twonline.uw.hu/
  • dupcsik
    hello! ki tudja hová ment a játék, melyik mappába? köszi a segitséget