11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Rodman6
    A sufni-MOD készítők ezerszer jobb kiegészítőket csinálnak, ráadásul ingyen és bérmentve. Rengeteg olyan játék van amihez job mod-ok vannak mint maga a játék.
  • penge96
    xDDDD Ezen jót nevettem :D Amúgy nem ellened ment a komment, csak az idegesít hogy naponta 20x leírjuk hogy mit kell, és csak visszakéne olvasni. De mindegy, azért én is leírtam neked xD
  • spyy55
    Elnézést uram, de nincs mindig ott a kék felirat felül és nem tudtam hogyan, vagy melyik gombbal hívhatom elő, ha újra meg szeretném nézni...
  • a.carkey
    Meg amelyik olyan helyre tett egy járműjavítót, hogy sérülés nélkül az esetek 70%-ban nem lehet kijönni ...
  • penge96
    Kikéne menni az épületből ^^
  • ratgab
    Tényleg kit írtál és nem mit szóval My Bad :-)! Jimmy egy "problémamegoldó" és a DLC az ő főszereplésével játszódik! Többet nem tudok róla sajnos még (videókártya elhalálozás miatt még az alapjáték is várat magára sajnos)
  • penge96
    Beszarok komolyan, ott írja a játék a 14-es chapternél hogy Menj el autót bontani, vagy rabolj ki boltokat, hogy meglegyen a zsé a faszinak. Most komolyan kurva nehéz lenne elolvasni a játék utasításait??? (Bal felső sarok, kék felkiátójel kék szöveggel)
  • spyy55
    Ezzel nem árultam el sok információt véleményem szerint. Max csak annyit, hogy 14!!! Semmi nincs benne...
    Hogy mit kell csinálni, azt hol tudom megnézni?
  • M@TriX
    poszterek, Playboyok...
  • mflex #10078
    Rossz ajtónál állsz, menj be a kis sikátoron.
  • JaSoN HuNTeR #10077

Srácok itt tartok és hiába megyek oda az ajtóhoz nem tudok fizetni...:@ Miért?
  • Hegyipapa
    Teljesen megőrültem :).Mióta végig játszottam a játékot az óta csak freeride módban hajtom a vasakat és tuningolom őket, és persze gumit füstölök.

• Balazs15
    mien utat és merre?:D
  • littleNorbi
    Csak 15 fejezet van, miért van az, hogy az utolsó fejezetben a játék állása még csak 71%-on van ?
  • Szabi020
    Olvass! Van még feladat! Amit kb 13 ezren megkérdeztek! nem olyan bonyolult rájönni!
  • Ironman2
    Köszönjük Emese hogy elmondtad a végét!
  • spyy55
    HEY ez csak 14 chapteres? Mert mikor kimurdel mindenki a kikötőben (14. chapter), akkor nem ad feladatot. Sehova. Otthon meg menteni sem lehet. Ez tényleg csak ennyi?
    És hol van akkor az a FREE ride???
  • Knabb
    Utat...
  • Balazs15
    császtok!

Segitsetek! elakadtam a chapter 4 ben egy irodaházszerüségben kell keresni vmit ami tök üres vnmi find way az objectivem de nem vágom mit kéne keresnem...már mind a két szintet átnéztem és sehol semmi
  • B0GE5z
    ja én is ugyan ezekre gondoltam driver legfrissebb beállitásokat meg már probáltam vagy 50 féleképp de nemhagyja abba
  • Ironman2
    Frissitsd a videókártya driverét,vagy a menüben vedd vissza a shadow qualityt,meg az ambient occlusiont.
  • Ironman2
    Még az alagútig sem érek el...hehe
  • M@TriX
    nyugi ha írtad volna a cigis dobozokat vágtam volna, eben a küldetésben nem lehet utolérni azt a kocsit, én a seggében voltam, de az alagútnál úgy van megírva hogy meglógjon, ennyi ;)

éppen tegnap végeztem ki a játékot szóval nem siettem el. Néztem a statisztikám. Hardon meg minden 14:59:52 mp lett mindössze. pedig több missziót kezdtem néha újra...
  • B0GE5z
    sziasztok
    kellene 1 kis segitség akár mit csinálok valamiért az árnyékok mindig villognak
    feltettem youtubera 1 videót
    aki tudja miért csinálja vagy találkozott már ilyennel az irjon bug
  • Ironman2
    Nah,te sem játszottad ezt a küldetést,mert akkor nem irtál volna hülyeséget.Azt az autót eleve úgy adja,és másba be se lehet ülni.
    Amikor a parkolóban megtörténik a kék,piros dobozok árulása,és üldözőbe kell venni az autót.Na ott akadtam el.Utol se érem a rohadékot,hiába megyek teljes gázzal,és egyenesen,akkor is gyorsabb ezerrel
  • Skynet
    A virágbolti megvolt,kb annyit is ér nekem amíg nincs egyben a 3 oldal sztorija 10 pénz alatt.
    És bizony az SC2 behazudott 6 évnyi fejlesztése is egy nagy kamu.
    Vagy ha nem kamu akkor inkább nevetséges.:)
  • spyy55
  • morvaigaben
    Biztos mátyás kiráj ez is
  • Vlala #10059
    :D:D:D
  • mandm
    Mi az hogy? Nagyon is!
  • spy803
    Hetente csöppen egy idióta ebbe a topicba?
  • ASR Godfather
    Az EA gamesba?
  • spy803
    A megvett játékod dobozában benne van.
  • ASR Godfather
    azt a szél tette oda
  • ASR Godfather
    PÜ-ben megadod az elérhetőségét és/vagy telefonszámát? Én nem tudom alátenni de ha ez a 2k ért hozzá akkor igénybevenném szolgáltatását.
  • spy803
    Szarjon sünt az a fejlesztő aki a egyik wanted posztert a háztetőre rakta
  • Bence94
    azt kéne még, hogy a játék egyik legjobb részét is kivegyék...nfs fizika ? szerintem szólj 2k-nak azt kiadja dlc-ként...
  • Vlala #10050
    Igen, az első Mafia kapcsán is felmerült a "gyorsabb autók, modernebb fegyverek" kérdése, de akinek ez kell, az miért nem a Halo 2-vel játszik? :)
  • MerlinW
    DLC ad arcade módot, lehet ugrabugrálni, versenyezni meg minden:)
  • Rage47
    neked meg sincs az sc2 szal ne dumálj