11769
-
Rodman6 #10087 A sufni-MOD készítők ezerszer jobb kiegészítőket csinálnak, ráadásul ingyen és bérmentve. Rengeteg olyan játék van amihez job mod-ok vannak mint maga a játék. -
#10086 xDDDD Ezen jót nevettem :D Amúgy nem ellened ment a komment, csak az idegesít hogy naponta 20x leírjuk hogy mit kell, és csak visszakéne olvasni. De mindegy, azért én is leírtam neked xD -
#10085 Elnézést uram, de nincs mindig ott a kék felirat felül és nem tudtam hogyan, vagy melyik gombbal hívhatom elő, ha újra meg szeretném nézni... -
#10084 Meg amelyik olyan helyre tett egy járműjavítót, hogy sérülés nélkül az esetek 70%-ban nem lehet kijönni ... -
#10083 Kikéne menni az épületből ^^ -
ratgab #10082 Tényleg kit írtál és nem mit szóval My Bad :-)! Jimmy egy "problémamegoldó" és a DLC az ő főszereplésével játszódik! Többet nem tudok róla sajnos még (videókártya elhalálozás miatt még az alapjáték is várat magára sajnos) -
#10081 Beszarok komolyan, ott írja a játék a 14-es chapternél hogy Menj el autót bontani, vagy rabolj ki boltokat, hogy meglegyen a zsé a faszinak. Most komolyan kurva nehéz lenne elolvasni a játék utasításait??? (Bal felső sarok, kék felkiátójel kék szöveggel) -
#10080 Ezzel nem árultam el sok információt véleményem szerint. Max csak annyit, hogy 14!!! Semmi nincs benne...
Hogy mit kell csinálni, azt hol tudom megnézni? -
#10079 poszterek, Playboyok... -
#10078 Rossz ajtónál állsz, menj be a kis sikátoron. -
Srácok itt tartok és hiába megyek oda az ajtóhoz nem tudok fizetni...:@ Miért? -
Hegyipapa #10076 Teljesen megőrültem :).Mióta végig játszottam a játékot az óta csak freeride módban hajtom a vasakat és tuningolom őket, és persze gumit füstölök.
-
#10075 mien utat és merre?:D -
#10074 Csak 15 fejezet van, miért van az, hogy az utolsó fejezetben a játék állása még csak 71%-on van ? -
Szabi020 #10073 Olvass! Van még feladat! Amit kb 13 ezren megkérdeztek! nem olyan bonyolult rájönni! -
Ironman2 #10072 Köszönjük Emese hogy elmondtad a végét! -
#10071 HEY ez csak 14 chapteres? Mert mikor kimurdel mindenki a kikötőben (14. chapter), akkor nem ad feladatot. Sehova. Otthon meg menteni sem lehet. Ez tényleg csak ennyi?
És hol van akkor az a FREE ride??? -
Knabb #10070 Utat... -
#10069 császtok!
Segitsetek! elakadtam a chapter 4 ben egy irodaházszerüségben kell keresni vmit ami tök üres vnmi find way az objectivem de nem vágom mit kéne keresnem...már mind a két szintet átnéztem és sehol semmi -
#10068 ja én is ugyan ezekre gondoltam driver legfrissebb beállitásokat meg már probáltam vagy 50 féleképp de nemhagyja abba -
Ironman2 #10067 Frissitsd a videókártya driverét,vagy a menüben vedd vissza a shadow qualityt,meg az ambient occlusiont. -
Ironman2 #10066 Még az alagútig sem érek el...hehe -
#10065 nyugi ha írtad volna a cigis dobozokat vágtam volna, eben a küldetésben nem lehet utolérni azt a kocsit, én a seggében voltam, de az alagútnál úgy van megírva hogy meglógjon, ennyi ;)
éppen tegnap végeztem ki a játékot szóval nem siettem el. Néztem a statisztikám. Hardon meg minden 14:59:52 mp lett mindössze. pedig több missziót kezdtem néha újra... -
#10064 sziasztok
kellene 1 kis segitség akár mit csinálok valamiért az árnyékok mindig villognak
feltettem youtubera 1 videót
aki tudja miért csinálja vagy találkozott már ilyennel az irjon bug -
Ironman2 #10063 Nah,te sem játszottad ezt a küldetést,mert akkor nem irtál volna hülyeséget.Azt az autót eleve úgy adja,és másba be se lehet ülni.
Amikor a parkolóban megtörténik a kék,piros dobozok árulása,és üldözőbe kell venni az autót.Na ott akadtam el.Utol se érem a rohadékot,hiába megyek teljes gázzal,és egyenesen,akkor is gyorsabb ezerrel -
#10062 A virágbolti megvolt,kb annyit is ér nekem amíg nincs egyben a 3 oldal sztorija 10 pénz alatt.
És bizony az SC2 behazudott 6 évnyi fejlesztése is egy nagy kamu.
Vagy ha nem kamu akkor inkább nevetséges.:) -
#10061 -
#10060 Biztos mátyás kiráj ez is -
Vlala #10059 :D:D:D
-
#10058 Mi az hogy? Nagyon is! -
spy803 #10057 Hetente csöppen egy idióta ebbe a topicba? -
ASR Godfather #10056 Az EA gamesba? -
spy803 #10055 A megvett játékod dobozában benne van. -
ASR Godfather #10054 azt a szél tette oda -
ASR Godfather #10053 PÜ-ben megadod az elérhetőségét és/vagy telefonszámát? Én nem tudom alátenni de ha ez a 2k ért hozzá akkor igénybevenném szolgáltatását. -
spy803 #10052 Szarjon sünt az a fejlesztő aki a egyik wanted posztert a háztetőre rakta -
#10051 azt kéne még, hogy a játék egyik legjobb részét is kivegyék...nfs fizika ? szerintem szólj 2k-nak azt kiadja dlc-ként... -
Vlala #10050 Igen, az első Mafia kapcsán is felmerült a "gyorsabb autók, modernebb fegyverek" kérdése, de akinek ez kell, az miért nem a Halo 2-vel játszik? :) -
#10049 DLC ad arcade módot, lehet ugrabugrálni, versenyezni meg minden:) -
#10048 neked meg sincs az sc2 szal ne dumálj