Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vegig vittem a jatekot de a game progres csak 78%az letezik?
vagy lemaradtam valamirol?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az király ha egy város egy sziget, az meg mekkora fos már hogy térkép alapján van tovább csak épp nem lehet tovább menni, valahol bekell fejezõdnie.
Légyszives fejezzétek már be az ilyet hogy az nincs megcsinálva, nem lehet odamenni, ott egy láthatatlan fal. Ez nem GTA hogy ami a térképen van odatudsz menni.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A síneken ki lehetne menni a városból! De láthatatlan fal van!
Magyarúl ha nem leszs egy olyan cucc amivel kimehetünk akkor ez egy s..r
Senkinek a javára nem írok - nem mintha olvasnák a kommentemet - Csupán arra akartam rávilágitani, hogy a Steam (25millió aktív tag) által forgalmazott ~2000 játék közül, per pillanat Mafia 2 van a második helyen. Természetesen ez nem marad így. Nem hall of fame, senki sem mondta azt, pusztán egy aktuális adat, ami azt mutatja, hogy sokan veszik (a hírek is arról számoltak be, hogy nagyon jól startolt a játék.)
Mafia 1 sandbox volt. Az is TPS, ahogy a GTA is, de azok "sandbox/TPS"-ek. Mafia 2 egy lineáris sima scriptelt TPS - minimális sandbox elemekkel, ami távolról sem elég, hogy annak nevezzük -, mellékküldetések, egyebek nélkül. A definíciónak semmi köze az autóvezetéshez (ami mondjuk szintén külsõ nézõpontú alapból), ahogy neked sincs ahhoz semmi közöd, hogy mire költöm a pénzem.
Ha megéri megvenni egy DLC-t akkor megveszem (lásd: Borderlands, Dragon Age, GTA4, Mass Effect 2, stb DLC-k - nem a ruha meg bizsu DLC-krõl van szó -)
A játék számomra tetszik nem tetszik, megérte 2-3 végigjátszás van benne. Viseld el, hogy más vélemény is van a sajátodon kívül. A másik, hogy én 7500-ért vettem a játékot e-bay-en.
A stílusodon meg faragjál, nem apáddal beszélsz, és emlékeim szerint nemhogy nem kommunikáltam így veled, de még csak hozzád sem szóltam ezidáig. Úgyhogy nyugi van és próbálj homo sapiens módjára társalogni.
[merlinw.org]
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/nincs-tobbe-ati
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Pontokat kapsz az ölésért, ha gyorsan mész, vagy driftelsz... szorzókat kapsz a headshotokért 😄 lol hát mi ez, valami kibaszott játéktermi játék?
Az elõbb állt egy parkban és kb 20 ellenség rohant rá minden irányból és hentelni kellett. Ez nagyon gáz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azt nem tudom hogy mi, csak azt hogy minek kéne lennie/minek várta mindenki: sandbox.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Érted! SHOOTER!
Mellesleg idézet egy fejlesztõtõl: "A Mafia második része a játéktörténelem legnagyobb nyitott világával rendelkezõ játékszoftvere lesz, legalábbis Denby Grace, a 2K Czech fejlesztõjének elmondása alapján."
nyitott világával=sandbox
Azért dícséretes hogy magatokra veszitek a játék mûfajba sorolásának feladatát 😊
Pedig a játék hangulata odacsesz. A grafika gyönyörû. Igen vannak benne idegesítõ részek (fõleg olyan amit már megszoktunk az elsõ részben), de ha az egészet megkaptuk volna, egy több héten át tartó játéközön szakadt volna az emberekre, akkor az év legjobb 3 játéka között tuti bent lett volna.
Annyi a dolgod, hogy az autoexec.lua fájlba beírod a parancsot a koordinátákkal együtt pl:
game.game:GetActivePlayer():SetPos(Math:newVector(-1300,990, -13))
Elmented és a játékban nyomsz egy F7-et, ezzel lefuttatod a beírt parancsokat!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Beraktam a LUA conzolt a játékba, beraktam a szkripteket is, átneveztem az exe-t is, mindent úgy, ahogy a FAQ-ban le van írva. És mégis, ha megnyomom az F12-t, akkor nem jön elõ a konzol! Mi lehet a gond?
Jimmy Vandetta bemutató a 2K-tól perceken belül!
http://www.ustream.tv/2kgameslive