11769
-
#10127 Cső urak!
Kérdés.. Kormánypadot (g25) hogy lehet felismertetni a kütyüvel?
Jelenleg nem érzékeli bent. Így csak a bill konfigurációt tudom csesztetni a többi csak van, de nem tudok hozzá nyúlni.
Tipp???
Elöre is THX! -
#10126 gépedet újraindítottad?
memóriahibának tűnik vagy valami HW bugnak. Nem húzod véletlenül a VGA-d? -
#10125 LOL.kurvanagy gyépés pöcs vagyok. -
#10124 ... És hogyan lehet földalatti küldetést csinálni? -
#10123 engem az érdekelne hogy a autó belső nézetet vajon elö lehet e csalni
-
#10122 én nem tudom, de ilyen nagyított hányásban én szívesen vezetnék -
Joel2 #10121 Sziasztok!a 7. fejezetbe kezdtem bele,de valamiért előjöttek ezek a textúra bugok Mi okozza őket?,Eddig ilyen nem volt! Itt a kép! -
#10120 Sziasztok! Miért fagy ki a game ha lefuttatom a autoexec.lua fájlban szereplő trafficoff kódját??
Köszi! -
#10119 Ehh, ezt a Vendetta DLC-t még letölteni sem érdemes, nemhogy megvenni... -
Vlala #10118
Crazy Hearse :)
Hifi is van benne, ott a fadobozos mélynyomó a csomagtartóban :) -
Vlala #10117 CSI: Empire Bay
Siettem. Autóm az egyik kanyart nem akarta bevenni, a jádán kötöttem ki. Szegény gyalogosnak esélyt sem hagytam. Kiszálltam, hogy megnézzem, mi van vele. Már nem tudtam rajta segíteni. A sapkája még motorháztetőmön volt.
Autómba visszaülve vártam meg a kiérkező rendőröket. Jöttek, megnézték, tényleg meghalt. "Ki üthette el?" - néztek körül. Miután autóm véres lökhárítója és a motorháztetőn maradt sapka nem vezette őket nyomra, gondoltam, segítek nekik. Kiszálltam, odamentem hozzájuk, "foglalkozz a saját dolgoddal" monsdattal szálltak vissza az autóba, és elhajtottak. -
#10116 -
Vlala #10115 "Oszd meg és uralkodj" -
Katarina 60 #10114 Szétlövetni magad vagy 20x a raktárban.De ha életben maradsz jól játszottál ! :D -
Katarina 60 #10113 Rendben,semmi gond ! :D -
#10112 Úgy látom a Mafia 2 = 14. fejezetben mit kell csinálni a dokkos rész után? -
#10111 Nem konkrétan ellened irányult, egyszerűen fárasztó állandóan ugyanazt olvasni :D -
ratgab #10110 Szarkazmus szagot érzek... -
Katarina 60 #10109 Bocsánat ha megzavartam volna a Mafia II topik törzstagjai nyugalmát.Nem ez volt a szándékom. -
#10108 Neviccelj, vérpistikének még az is nagy fejtörést okoz, ha magyarfeliratos modernvárférrel játszik.
Pedíg ritka nagy cső arkád hent lövölde. -
#10107 De ez nem kalandjáték!!!
Én nem találok semmi olyat ebben a játékba, ami ennyi embert megakaszt. És mégis. Sorba akadnak fent a játékosok a 14. fejezeten. Elképzelhető hogy első pillanatban nem tudja, hogy mit is kell csinálni, de ha kb. 5 percig próbálkozik valamivel, akkor fel kell, hogy tűnjön neki, hogy kiírja a játék, hogy mit kell tenni. Nem, a legtöbb szalad ide és várja a megoldást. (de még két oldalt sem képes visszaolvasni) Egy szóval nem is hajlandó a játékkal játszani és gondolkodni. Csak lőni, meg hentelni akar és fikázódik, mert túl rövid a játékidő és nem lehet úszni, meg fára mászni, makkot gyűjteni!
Azt írtad kalandjátékosok között is mozogsz. Hát akkor tudhatod, egy kalandjátékban nem nagyon írogatnak utasításokat a képernyőre. Neked kell rájönnöd, kikövetkeztetned, hogy hogyan tovább.
A Mafia-ban meg egyesek azt várják, hogy "Menj be a házba, vedd elő a pisztolyt, lőj kétszer az asztal mögött bujkáló félszemű rabló szeme közé, majd vedd fel a fegyverét, ezután találd meg az elrejtett kulcsot a konyhában, a mosdó alatti szekrény jobb oldalában!" -
Solt #10106 Azért a tehetetlenségnek is van egy határa... néha komolyan elgondolkodom azon, hogy egy-két figura, hogy jut haza egyedül iskola után... abba bele sem merek gondolni, hogy mi lenne velük, ha új helyre költöznének... -
#10105 szerintem meg nem gyengeelméjűeknek kellene alakítani a topikot...
Akit nem tud olvasni vagy szótárt használni az akadjon csak el -
#10104 Már ne haragudj, de ha betéved ide valaki, akkor ahoz alkalmazkodjon a többi rendszeresen idejáró? Hátt sztem nem. -
#10103 ehhh :\ Magamalattvagyok -
BIZ0906 #10102 Teljesen mindegy a játék igényli ezért fel kell tenni max offolva lesz a játék beállításaiban. -
Katarina 60 #10101 Igazatok van abban hogy sokan nem olvasnak vissza mielőtt kérdeznek.De a kérdezés legalább megtöri azt a monoton játék fikázást.Ez van ezt kell szeretni,vagy nem szeretni!Egy kalandjátékos topikba bizony elég sokat segítjük egymást,mert nem mindenki tud angolul és attól még lehet jó ember.Több türelmet és toleranciát emberek !! -
#10100 PhysX akkor is kell... -
Ironman2 #10099 ATI kártyád van nem? Azt irtad.Akkor el is felejtheted a PhysX-et -
ratgab #10098 Támogatom a banner alatti kiírást! -
#10097 Nekem is tud vki segíteni??? PLS!!! -
#10096 De fogd már fel, hogy az az idegesítő, hogy 20-30 Hsz-enként újra és újra előjön ez a kérdés.
Lehet beszélgetni, de olyanról, amihez nemkell más, csak egy kis visszaolvasás, és megtalálod a választ, az felesleges, és egy idő után idegesítő, ha minden nap 50x megkérdezik ugyanazt.
BTW ki kéne írni banner alá jó nagy betűkkel, mert a faq nem elég, úgy látszik :D -
Solt #10095 Szerintem olvasd el még egyszer, hogy mit írt... a mondandójának nem az a lényege, amit leszűrtél belőle! -
Katarina 60 #10094 Akkor még is mi a jó fityfenéről lehetne ebben a topikban beszélgetni ?
Úgy látszik eddig tévedésben éltem ! Azt gondoltam hogy egy Mafia topikot azért hoznak létre hogy akinek kérdése van feltehesse,és aki úgy gondolja válaszol és segít.Vagy egyáltalán csak kifejti véleményét, a játékkal kapcsolatban.De ha gondolod beszélhetünk Vitó (a francba már elárultam a srác nevét megleszek kövezve )szép barna szeméről,jól fésült hajáról,klassz bőr dzsekijéről.Miről is másról, nem igaz ? -
#10093 Értem, kösz! -
#10092 Most már értem miért hiányolják sokan a sandboxot, meg a freeide mod-ot.
Egyszerűen nem képesek a kötött feladatokat megérteni ezért, egyszerűbb nekik a homokozóban ülni és lapátolna balról jobbra a homokot, majd mikor végeztek, akkor meg jobbról balra!
Tényleg, annyira nehéz rájönni egy játéknál, hogy hova írja a feladatokat?? Ha meg elsőnek nem értjük, akkor próbálkozni kell így, próbálkozni kell úgy. (Pl. a 14 fejezetben 2-3 percenként kiírja, hogy rabolj, vagy vigyél autót a bontóba, ha meg egy ajtó nem nyílik, akkor körbemegyek és megnézem hátha máshol van a bejárat és nem álldogálok ott előtte "Szezám tárulj"-t mondogatva)
Annó 10-15 éve enyhe angol tudással, kéziszótárral és játszani akarással kalandjátékokat játszottam, amikben köztudott rengeteg a szöveg. És nem voltak ám fórumok, ahova benyögöm a problémámat, meg Google fordító, meg Sztaki szótár. (Igaz, nem is 15 órából állt játékidő)
Véleményem szerint, aki a Mafia-ban elakad, az tényleg vegye inkább elő a Super Mario-t és ugráljon a teknősökön! -
#10091 HELP!
Sziasztok a FAQ-ban nem találtam segítséget ezért ide írok!
Telepítéskor a PhysX-t nem tudtam telepíteni.
Ha nemtről szedek le PhysX drivereket azokat sem telepíti a gép... :S
Mit tegyek??
A konfig: Win7, Ati HD 4850 a többi követelmény meg oks.
-
#10090 Ne SG-ről töltsd a demót, hanem Steam-ből. -
#10089 Itt megtudod nézni! -
Peterus #10088 Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
Letöltöttem az sg.hu-ról és máshonnan is a Mafia2 demót, de valami oknál fogva nem telepíti. Pontosabban elkezdi egy résznél nem megy tovább. Megkérdezi, hogy hova telepítse, majd telepíti majd felugrik egy ablak ahol az "Install Mafia 2 - demo"-ra kattintva semmi sem történik. Mi lehet a baj.
Meg szeretném nézni, hogy a gépem bírja-e a játékot.
Előre is köszönöm.