Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nor3i
sziasztok!
vegig vittem a jatekot de a game progres csak 78%az letezik?
vagy lemaradtam valamirol?

A Diamond Motors-ba hogyan lehet bemenni? Mintha láttam volna itt egy képet róla.

Azigen... Látom nem érted, hagyjuk. Reménytelen vagy, attól hogy 2010-et írunk még lehet valami élethû azzal hogy a városon kívül is van út meg terep, az egy dolog hogy a készítõk nem csinálják meg, még jóhogy nem, valahol vége kell lennie.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

gondolj mafia 1-re! 2010-be ne így legyen vége! Akkor legyen szakadék vagy bánom mi de ne ilyen!
Mert az valóságos lenne hogy egy ekkora város egy sziget... Hagyjuk már...

Az király ha egy város egy sziget, az meg mekkora fos már hogy térkép alapján van tovább csak épp nem lehet tovább menni, valahol bekell fejezõdnie.

Légyszives fejezzétek már be az ilyet hogy az nincs megcsinálva, nem lehet odamenni, ott egy láthatatlan fal. Ez nem GTA hogy ami a térképen van odatudsz menni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Mint mindent!
A síneken ki lehetne menni a városból! De láthatatlan fal van!
Magyarúl ha nem leszs egy olyan cucc amivel kimehetünk akkor ez egy s..r
kill3r21
sehogy, kihagyták a játékból 😞
Kérdeznék egy olyat, hogy anno több írásba is láttam, hogy ha elkap egy rendõr mit csináljunk. Lefizessük õket, avagy elszaladunk, vagy megmutatjuk az engedélyünket. Utóbbit, hogy lehet szerezni? thx

A hiba megoldódott. Figyelmetlen voltam.

Igazából, itt nem is lehet elrontani semmit, de mégse jó. Érdekes😞

Igen, és felül is írtam.

MerlinW
Jó helyre másoltad?

[merlinw.org]

Üdv. Van vkinek ötlete, hogy miért nem megy a free ride mód? Bemásoltam a fájl-t de nem lesz ott a menübe a free ride game:S

MerlinW
Sajnálom "hölgyem", hogy belegázoltam törékeny lelki világába... no nem mintha tudnám mivel értem el ezt.

Senkinek a javára nem írok - nem mintha olvasnák a kommentemet - Csupán arra akartam rávilágitani, hogy a Steam (25millió aktív tag) által forgalmazott ~2000 játék közül, per pillanat Mafia 2 van a második helyen. Természetesen ez nem marad így. Nem hall of fame, senki sem mondta azt, pusztán egy aktuális adat, ami azt mutatja, hogy sokan veszik (a hírek is arról számoltak be, hogy nagyon jól startolt a játék.)

Mafia 1 sandbox volt. Az is TPS, ahogy a GTA is, de azok "sandbox/TPS"-ek. Mafia 2 egy lineáris sima scriptelt TPS - minimális sandbox elemekkel, ami távolról sem elég, hogy annak nevezzük -, mellékküldetések, egyebek nélkül. A definíciónak semmi köze az autóvezetéshez (ami mondjuk szintén külsõ nézõpontú alapból), ahogy neked sincs ahhoz semmi közöd, hogy mire költöm a pénzem.

Ha megéri megvenni egy DLC-t akkor megveszem (lásd: Borderlands, Dragon Age, GTA4, Mass Effect 2, stb DLC-k - nem a ruha meg bizsu DLC-krõl van szó -)

A játék számomra tetszik nem tetszik, megérte 2-3 végigjátszás van benne. Viseld el, hogy más vélemény is van a sajátodon kívül. A másik, hogy én 7500-ért vettem a játékot e-bay-en.

A stílusodon meg faragjál, nem apáddal beszélsz, és emlékeim szerint nemhogy nem kommunikáltam így veled, de még csak hozzád sem szóltam ezidáig. Úgyhogy nyugi van és próbálj homo sapiens módjára társalogni.

[merlinw.org]

koschwarz
idézem a saját véleményemet errõl...egyetértek veled, egyébként.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Akit érdekel,évvégétõl megszünik az ATI márkanév:

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/nincs-tobbe-ati

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Manapság már ez megy, látványfilm, látványjáték kell az egyszeri - de lebilincselõ - szórakozáshoz. Az értéktartás feledésbe merült... 😞

DJ RX7
ez nem kamionos topik. el vagy tévedve kicsit. 😊

:3

A free Ride mód mit takar akár hova tudunk menni? és van esetleg +küldi v. valami?
kill3r21
jólesz ez elszórakozni, de semmi több 😞
The Protector
Okkés.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kill3r21
ez az aminek alapbol benne kellett volna lennie
DarkJedi
Ez a Jimmy még GTA-nak is durva lenne 😄
Pontokat kapsz az ölésért, ha gyorsan mész, vagy driftelsz... szorzókat kapsz a headshotokért 😄 lol hát mi ez, valami kibaszott játéktermi játék?
Az elõbb állt egy parkban és kb 20 ellenség rohant rá minden irányból és hentelni kellett. Ez nagyon gáz.

AntiHero
Mivel az is😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kill3r21
nah ez a jimmy vendetta olyan mindha mellék küldetések lennének, eddig no sztory, tombolóan idegesitö az egész
Shep
Hát kellett volna, de az üzleti érdekek ezt diktálták a pénz meg ugye nagy úr.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez nem vita csak egy eszmefuttatás, az idióta meg te vagy (én csak hülye)😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nagyon nincs...
Azt nem tudom hogy mi, csak azt hogy minek kéne lennie/minek várta mindenki: sandbox.
The Protector
Tps is meg sandbox is.Ti meg eszméletlen nagy idióták mert ilyeneken vitatkoztok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Hát akkor rohadtul nincs képben a tag a játékok világnagyságát illetõen. Amúgy szerinted ha nem TPS akkor mi?

kill3r21
sandbox= elvégre máászkálhatunk amerre kedvünk tartja adott keretek között, egy tps játékba meg megvan kötve a kezünk és az utvonal 😊 K&L2 GOW2 stbstb, nem is értem ezen miért megy a vita 😊
Mivel sokan mondták h az elsõ részben még többet kellett vezetni, gondoltam mitól shooter az ha vezetsz?!
Érted! SHOOTER!
Mellesleg idézet egy fejlesztõtõl: "A Mafia második része a játéktörténelem legnagyobb nyitott világával rendelkezõ játékszoftvere lesz, legalábbis Denby Grace, a 2K Czech fejlesztõjének elmondása alapján."
nyitott világával=sandbox
Azért dícséretes hogy magatokra veszitek a játék mûfajba sorolásának feladatát 😊
kill3r21
kb egyetértek....fájt volna az a tizenegykétezer ha megvettem volna :S
Nekem ez a játék az év leghatalmasabb lehúzása. Hány ember vette meg a név miatt x forintért és kapott egy 10 órás, egy nap alatt kijátszható játékot??? Sokkal gerincesebb lett volna a feléért adni a játékot, közölni az elején, hogy darabonként pénzért kapod meg havonta 1-1 kiegészítésként és igy lesz teljes a játék. Majd egy év után egy dupla dvd-n kiadni az egészet. Ehhez képest pl GTASA-val hány hétig lehetett eljátszani? De a többi játékot is mondhatnám. Ha nem Mafia lenne a neve az egész topik fel lenne lázadva😊 Sajnos ez az egész "ügyintézés" is egy strigula a warezolás mellé.
Pedig a játék hangulata odacsesz. A grafika gyönyörû. Igen vannak benne idegesítõ részek (fõleg olyan amit már megszoktunk az elsõ részben), de ha az egészet megkaptuk volna, egy több héten át tartó játéközön szakadt volna az emberekre, akkor az év legjobb 3 játéka között tuti bent lett volna.
DJ bigpapa
Persze, hogy lehet!

Annyi a dolgod, hogy az autoexec.lua fájlba beírod a parancsot a koordinátákkal együtt pl:

game.game:GetActivePlayer():SetPos(Math:newVector(-1300,990, -13))

Elmented és a játékban nyomsz egy F7-et, ezzel lefuttatod a beírt parancsokat!

Off topikban vannak a dlc-s linkek

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

lacinkacinka89
Hy! Azt akarom kérdezni, hogy a játékhoz nincs olyan DLC amiben uj ruhák vannak. Láttam egy képet, ahol katonai ruha van az emberünkön, és az valamilyen dlc volt. Honnan lehet letölteni azt? Elõre is köszi!

Én mindig azt írom ki, hogy WANTED 😊

Help kéne.
Beraktam a LUA conzolt a játékba, beraktam a szkripteket is, átneveztem az exe-t is, mindent úgy, ahogy a FAQ-ban le van írva. És mégis, ha megnyomom az F12-t, akkor nem jön elõ a konzol! Mi lehet a gond?

milyen jó a rendszámtáblád SINTER <#taps>

jaja

ZTM
Azt tudtam onnan vettem, de nem sima boltba hanem ahogy láttam csak Harry boltjában van...

boltba lehet venni, amúgy ha nem tudtad még !

ZTM
Újabb érdekesség számomra a frissen talált K98:

én se szólnék be, de ez TPS

kill3r21
jaja de 22:07 van és semmi, ott a cheten irja valaki hogy one hour 😄
😞 22:00-ra volt kiírva ott, ahol találtam a linket....

kill3r21
1 óra mulva azt irják
Ha valakit érdekel!

Jimmy Vandetta bemutató a 2K-tól perceken belül!

http://www.ustream.tv/2kgameslive

Shep
Nem akarok vitatkozni de ez egy TPS. 😊