Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Nekem nem megy xp alatt a Mafia 2, mi lehet az oka?
mivel elkezdtem felszedegetni a w.és p.boy-okat/chapter,hogy tovább tartson a fõ story,mármint játékidõben,és talán így változatosabb.
(a börtön közepénél vagyok,úgyhogy akkor még visszamegyek)
Lothargiának is kössz.
Valamint a jimmy's vendettához kell az eredeti game??
Kölcsönben van nálam 1 PS3as Mafia2 és ki szeretném próbálni a betrayal of jimmmy küldetést, de nem szeretném hogy akitõl kölcsönkaptam ne tudjon vele játszani (m még nem próbálta ki)
Szóval ha beírom a kódt akkor az már csak azon az egy ps3on mûködik???
köszi
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
Kukkants be az autószalonba, ott megtekintheted az összes járgány teljesítményadatát.
Ja, és a valódi autónevek mod felrakása is javasolt!
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
Ezt valahogy nem hittem el.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Távolharcra, m1 garand, közel shoti, középtávra 1911, ha gyorsan kellett ölni akkor magnum, ha sokan jöttek Tommygun! Nekem ezek voltak a favoritok!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bár ennek a fegyvernek a be tételével szerintem a játék hangulatát vették el, egy kis mértékben . Ugyanis a gengszterek tommy-t használtak, és nem MP04-et!
Az MP40 nekem nagyon bejött (rágugliztam, hogy az-e, amelyikre gondolok és az); távolra is jó és gyorsan öl. Gyakran használtam távolabbra, ha épp nem volt nálam valami távolsági cucc.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
#10586 m1 garand amire te gondolsz, jól használható, gyorsan lehet vele osztani a skulót és pontos, a német puska a k98 viszont 1 lövés, utána újra ki kell biztosítani a fegyvert, ami lassúvá teszi, de szintén pontos.
Nekem egész végig a kedvencem az 1911-es pisztoly volt, magnum jó, de lassú, a kis forgótáras 6 lövetû meg nem az igazi. Grease gun-t nem kedveltem a géppuskák közül, ott a tommy viszi a pálmát. Mp40 szerintem nem ilyen lassan lõtt annak idején, ez kicsit el van baszarintva.
Shoti tényleg jó!
A Mafia 2-bõl én is hiányolom az autólopós megtanulós rendszert. Meg a zárnyitós dolog is feleslegessé vált, hisz inkább betöri az ember az ablakot és kész..
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Lekaszaboltam mindenkit és most mia búbánatot kell tennem?
Kezdek belefáradni...
Kék autó, arany felni...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ez tökéletes is volt a játékban. pont én vagyok az, aki imádja a már-már filmes átvezetõket, scriplelt jeleneteket, mert szerintem így lesz beleélõs egy történet. kár hogy, a kemény 10 óra játékidõbõl, csak azért hogy ezeket megtudjuk, legalább 4 órát csak autózni kellett. õszintén: mi a lófütty értelme volt annak, hogy reggel felkelünk, csörög a telefon, gyere ide-oda, odaautózol, megnézed az átvezetõt, elautózol máshová...ennyi erõvel meg lehetett volna ezt oldani úgy is, mint az elsõ részben. vagyis: mint egy filmben, egyszerûen jön az egyik "jelenet" a másik után. és minden jelenetben ott van a játék, egy konkrét izgalmas akció.
egyáltalán nem úgy látom a dolgot mint te. az elsõ részben fel sem merült bennem, hogy mennyi felesleges autózás van. itt meg már rosszul voltam, amikor mutatják a reggel felébredõs jelenetet a telefoncsörgéssel együtt...
én nagyon mesterséges játékidõ-hosszabbításnak éreztem ezt az egész játékmechanizmust.
a többiben igazad van, illetve én egyetértek.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
a film
Windows Vista or 7 (XP not supported)
Intel Core 2 Duo 2ghz or AMD Athlon X2 2.4ghz
2GB of RAM
NVidia 8400GS or ATI HD2400 (DX9 not supported)
16gb harddisk space
[merlinw.org]