Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elite
Most komolyan konkrét választ vársz erre a kérdésre?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Hello!

Nekem nem megy xp alatt a Mafia 2, mi lehet az oka?

Oké,csak azt a "tetõs" wantedet akarom télen és most megcsinálni,
mivel elkezdtem felszedegetni a w.és p.boy-okat/chapter,hogy tovább tartson a fõ story,mármint játékidõben,és talán így változatosabb.
(a börtön közepénél vagyok,úgyhogy akkor még visszamegyek)

Lothargiának is kössz.
hykao
Azzal nyilván még kevésbé, mint a Tommy-val...
sziasztok, joestét mindenkinek. Tegnap tettem fel a maffia 2-t, nagyon jo meg minden, csak nálam villognak az árnyékok bármit csinálok vele nem mulik el. bármilyen grafo beállitáson is nyomom csak villognak. másnál is volt ilyen probléma? vagy csak nálam? választ elöre is köszi
alratar
De MP40-el sem nagyon.
hykao
Igen, de nem csak egy küldetés, hanem sok küldetés.
hykao
Töltsd le a Freeride mod-ot, és akkor lesz választható téli idõjárás. (napszakok is választhatóak)
Sajnos utána már nem lesz téli pálya (pedig az nagyon hangulatos) és nem is lehet változtatni...
ezt a betyár os jimmy küldetést pc re is le lehet tölteni?

Vagyis a kód csak egyszer vagy többször is felhasználható?
Valamint a jimmy's vendettához kell az eredeti game??
Kérdezném aki már eljutott a végére : a börtön utáni részekben lesz még téli pálya ? ( esetleg lehet-e váltani az idõjárást ?)
Sziasztok!
Kölcsönben van nálam 1 PS3as Mafia2 és ki szeretném próbálni a betrayal of jimmmy küldetést, de nem szeretném hogy akitõl kölcsönkaptam ne tudjon vele játszani (m még nem próbálta ki)
Szóval ha beírom a kódt akkor az már csak azon az egy ps3on mûködik???
köszi
bakvarnyu
köp centi <#nevetes1><#taps>

MerlinW
Írd utánam😊
- Thompson
- köbcenti

[merlinw.org]

Azt se tudod miket írsz... "köp centi"... egyébként te honnan tudod, hogy a játékban szereplõ autóknak mekkora lökettérfogatuk van? Atya ég süt rólad, hogy egyáltalán nem értessz a témához, de azért erõlteted...

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

hykao
Te milyen autókról beszélsz? Max. 80? Esetleg a teherautók... A játékban lévõ autók döntõ többsége elég nagyköbcentis nyomatékos motorral rendelkezik! Az, hogy a végsebesség nem a mai megszokott értékeket tükrözi, fõleg a váltóknak köszönhetõ. Ezeknek az autóknak ált. 3 gangos automata váltójuk volt. (esetleg 3 gangos manuális, sõt még sok szinkronizálatlan kéziváltós típus is volt a 40-es 50-es évek amerikai modelljei közt) A kerék kipörgése teljesen indokolt (akárcsak a csúszás fékezéskor), hisz a billentyûkkel nem lehet adagolni se a féket se a gázt, se a kormánymozdulatokat! Próbálj meg úgy vezetni akár csak egy 100 lóerõs autót, hogy csak padlógáz/padlófék - hirtelen heves jobbra/balra kormánymozdulatok...hisz a billentyûzettel autókázáskor ez történik...

Kukkants be az autószalonba, ott megtekintheted az összes járgány teljesítményadatát.

Ja, és a valódi autónevek mod felrakása is javasolt!
hykao
A szesztilalom idején lehet, de a 40-es 50-es években már nemigen szaladgáltak Tommy-val...
alratar
Az lehet, de nem olyan kaszninál, meg köp centinél.
Egy V8-as nem indokolja a kipörgést? 😄 Olyan nyomatékot ad le már alacsony fordulaton, hogy azok az ócska régi gumik simán kipörögnek ha úgy indulsz...

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

alratar
DE egy V8-as motor sem indokolja a kipörgést.
Encore
Igen ez szerintem is érdekes; nem tudom milyen erõsek voltak az akkori motorok, de az biztos, hogy maga a kasztni súlyos darab volt, gondolom vasból, meg ugye amcsiautók, nem épp pehelykönnyûek, szóval hacsak nem 3-400 lovas motorok voltak bennük, nem kéne, hogy így viselkedjenek. Az mondjuk igaz, hogy én ha kocsit loptam, az nem valami lepukkant járgány volt, hanem valami stílusos gép és azoknak a valóságban is V8-as motorjuk volt. Amit még vezettem a játékban azok nagyobb kamionok meg buszok, azok rendben voltak.
Encore
Optionsban valahol, talán a gameplay vagy ilyesmi, pontosan nem emlékszem. De nem kell sokat turkálni hozzá a menüben, hogy megtaláld.
alratar
Ha már itt tartunk, nekem az nem tetszettek, hogy ilyen motorok esetében (80km/h max) kipörögnek a kerekek.
Ezt valahogy nem hittem el.
elite
Szimulátor/arcade mód, azt hol lehet beállítani? Észre sem vettem.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Encore
Én meg az árkádos módit nem próbáltam, szimulátor módban volt végig, ott is csúszott, ha nagy sebbésségrõl fékeztél le, sõt ki tört a hátulja is néha. A kanyarok bevétele nagy tempónál trükkös volt, sokszor haltam meg, amiatt hogy a rendõrök hátulról épp csak megpöckölték a kocsimat és megpördültem (pont mint a filmekben).
MAfia 2-ben engem csak az zavart (tudom, hogy hülye árkádos gondolkodásmód), hogy ha fékezni akartam még csúszott 5 métert a kocsi... (szimulator módot nem próbáltam)

Távolharcra, m1 garand, közel shoti, középtávra 1911, ha gyorsan kellett ölni akkor magnum, ha sokan jöttek Tommygun! Nekem ezek voltak a favoritok!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

alratar
Igen, nagyon jó. Sokkal pontosabb, mint a Tomson.
Bár ennek a fegyvernek a be tételével szerintem a játék hangulatát vették el, egy kis mértékben . Ugyanis a gengszterek tommy-t használtak, és nem MP04-et!
Encore
Szerintem a godfather autóirányítása rosszabb a GTA-nál, bár nekem az se tetszik, nekem árkádosabbnak tûnt érzésre.

Az MP40 nekem nagyon bejött (rágugliztam, hogy az-e, amelyikre gondolok és az); távolra is jó és gyorsan öl. Gyakran használtam távolabbra, ha épp nem volt nálam valami távolsági cucc.
Jah a jó kis Mauser c96 pisztolyt majd elfelejtettem! Az is jó, gyorsan lehet vele osztani a halált, viszont kicsi a tár, hamar kifogysz és az ellen nem túl sok ilyet dobál, így pótolni sem egyszerû 1 tûzharc közepén!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pc-n én ilyen 1 gombbal rácélzokkal nem találkoztam, opcionális volt max, autóvezetés klasszikus gta-s. Nekem nagyon tetszett a godfather1 meg is van eredetiben.

#10586 m1 garand amire te gondolsz, jól használható, gyorsan lehet vele osztani a skulót és pontos, a német puska a k98 viszont 1 lövés, utána újra ki kell biztosítani a fegyvert, ami lassúvá teszi, de szintén pontos.

Nekem egész végig a kedvencem az 1911-es pisztoly volt, magnum jó, de lassú, a kis forgótáras 6 lövetû meg nem az igazi. Grease gun-t nem kedveltem a géppuskák közül, ott a tommy viszi a pálmát. Mp40 szerintem nem ilyen lassan lõtt annak idején, ez kicsit el van baszarintva.

Shoti tényleg jó!

Encore
ami még pozitívum az a fegyverek használhatósága. Ezt ritkán találják el akciójátékokban, hiába a sok fegyver az ember megkedvel 1-2-õt és azzal nyomul végig. Itt azért szükség van a különbözõ kaliberekre, amik jól ki is vannak egyensúlyozva. A revolver lassú de egy lövéssel halált okoz, a pisztoly gyorsabb, de kevésbé erõs, a shotgun közelrõl atomjó fegyver. A 2. VH.-s fegyver (talán springfiled, nem ismerem nagyon a fegyvereket) nagyon jól használható, mint kezdetlegese mesterlövész fegyver, a gránátok erejét nem kell részleteznem. Minden szituációhoz lehet alkalmas fegyvert találni.
Encore
godfatherben a nevetséges autóirányítás (atomárkád) és a nehézkes irányítás (karakter) vette el a kedvem. Például, a tûzharc, hogy egy gombbal rácéloz pontosan az ellenfélre nekem csak a tûzgombot kell nyomnom. Nem tudom az egész valahogy összecsapott hatást keltett.

A Mafia 2-bõl én is hiányolom az autólopós megtanulós rendszert. Meg a zárnyitós dolog is feleslegessé vált, hisz inkább betöri az ember az ablakot és kész..
"Koktéldobálós 3 perc" Na ne röhögtess! 3 db golyó a szeme közé, és fekszik alszik! Bejáratból kilõttem magnummal! Én amúgyis amikor csak lehetett fejlövésre mentem!

Engem a molotov ölt meg, kiszedett a fedezék mögül vele..., de ha folyamatosan a bejáratnál váltod a fedezéket, akkor mindig mögötted csapódik be a molotov!

Azért az elsõ rész autólopós (elõbb tanuld meg, hogy kell elkötni) mechanizmusa nekem nagyon hiányzik! 1 nagy udvarban tárolhattad, nézegethetted a szerzeményeidet!

Nekem tetszett a Godfather 1, a 2. rész már kevésbé...

Nekem xp-m van és játszottam a demóval. Semmi probléma nem volt vele. Vagy más a teljes gém?

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Encore
Nagyon rosszul célzol akkor, mert igaz, hogy kicsivel több kell neki, de simán kinyírható. Az egész hangáros vagy garázsos rész kb 3-4 perces meló. Az elõtte lévõ, juss el az épületig rész sokkal tovább tart.
Bénák vagytok mind mint a segg. Beállsz egy teherkocsival az ajtóba oszt mögüle kilövöldözöd õket. kb. 3 perc + 3 míg kinyiffan a koktéldobálós is, mert õ a terminátor, nem elég neki 3 golyó. Így lesz 45 perc eme összecsapott szardarab összehazudozott játék akcióideje. Még volt pofájuk olyan képeket kiadni tavaly a játékról amik benne sincsenek. Utálom ezt a szemfényvesztést.
MerlinW
Szerintem flipperezzél inkább😊

[merlinw.org]

wrx
Köszönöm, megoldottam. Igazából túl nagy hévvel mentem be. Most viszont nem tudom, hogy mit kell csinálni...
Lekaszaboltam mindenkit és most mia búbánatot kell tennem?
Kezdek belefáradni...

Kék autó, arany felni...

MerlinW
Nemtom.. ha tényleg nincs DX9 support, akkor nem.

[merlinw.org]

alratar
Már hogy ne menne.
MR ME
xp-n nem is megy? 😮

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

koschwarz
"Egy egy történetet mesél el, nem két mondatban akarták lenyomni a torkodon a következõ küldetés miértjét, hanem megpróbálták a motivációkat kibontani és jobban megismertetni a karaktereket."

ez tökéletes is volt a játékban. pont én vagyok az, aki imádja a már-már filmes átvezetõket, scriplelt jeleneteket, mert szerintem így lesz beleélõs egy történet. kár hogy, a kemény 10 óra játékidõbõl, csak azért hogy ezeket megtudjuk, legalább 4 órát csak autózni kellett. õszintén: mi a lófütty értelme volt annak, hogy reggel felkelünk, csörög a telefon, gyere ide-oda, odaautózol, megnézed az átvezetõt, elautózol máshová...ennyi erõvel meg lehetett volna ezt oldani úgy is, mint az elsõ részben. vagyis: mint egy filmben, egyszerûen jön az egyik "jelenet" a másik után. és minden jelenetben ott van a játék, egy konkrét izgalmas akció.

egyáltalán nem úgy látom a dolgot mint te. az elsõ részben fel sem merült bennem, hogy mennyi felesleges autózás van. itt meg már rosszul voltam, amikor mutatják a reggel felébredõs jelenetet a telefoncsörgéssel együtt...

én nagyon mesterséges játékidõ-hosszabbításnak éreztem ezt az egész játékmechanizmust.

a többiben igazad van, illetve én egyetértek.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

ok, nem teljesen, de azért szerintem megér egy próbát
http://comment.blog.hu/2010/09/21/boardwalk_empire_elore_kurvak_gengszterek

a film
MerlinW
Minimum

Windows Vista or 7 (XP not supported)
Intel Core 2 Duo 2ghz or AMD Athlon X2 2.4ghz
2GB of RAM
NVidia 8400GS or ATI HD2400 (DX9 not supported)
16gb harddisk space

[merlinw.org]

alratar
Szvsz simán.
De van benchmark mellékelve hozzá. Tehát, ha felraktad, belépsz, és az extrákban meg tudod nézni.