11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Benevolens
    sziasztok. nemrég kipróbáltam a játékot és nagyon tetszik, de az a gondom, hogy angol feliratos. Szeretnék hozzá magyar feliratot. Létezik ez külön vagy meg kell venni a magyar verziót?
  • kamikaze1982
    Bocsesz!És köszi!
  • Ironman2
    Gyere szépen barátom a topikomba
  • tcs007
    off topic...
  • gordon 24
    Ha vissza olvasol volt már valakinek ilyen gondja.

Állítólag carck hiba, szedj le másikat és happy leszel. De mivel ez a topik nem szólhat a Warezről így banner, és az off topikba kérdezősködj!

Kb ennyi..
  • kamikaze1982
    Valami rosszat írtam???
  • Encore
    De most komolyan....
  • kamikaze1982
    Volt valakinek a MAFIA2-vel olyan problémája, hogy a játék elején a "HOME SWET HOME" amikor kezdődik, hogy kiszállok a taxiból és az életerőm teljesen minimumon és szívdobogás hallatszik!
    Megkajáltatom de utána 2 perc múlva ismét lemegy nullába! nem marad meg a zöld skála.
    Ez hiba, vagy Patch kell vagy mit lehet tenni?
    előre is köszi!
  • kamikaze1982
    szevasztok
  • Sawyer2
    ÜDv!

A probléma az hogy mikor indítom a játékot fekete képernyő, majd megjelenik a monitor saját programja ezzel a szöveggel: not optimal mode, recomended mode: 1280x1024 60 hz. Átállítottam a felbontást ilyenre de ugyanazt írja ki. Ha valaki tudna rá megoldást előre is köszi.
  • zoliii
    Már megoldottam! :D
    Nem a crack volt rossz,
    csak a ventit kellett kitisztítani,
    és most simán megy kilépés nélkül :D
  • tcs007
    háát ha csak azért megveszed mert nem tudsz crackelni,meg is érdemled h rosz legyen az is :D (mivel ha nem az a baja,akk valszeg ugyan ugy rossz lesz az eredetivel is :D )
  • zoliii

Honnan szedjem le a legújabb drvert? De ez valami más hiba lesz szerintem.
    A végén megveszem! :D Vicces lesz, ha 10.000ft-ért ugyan ez lesz a hibája!
  • Encore
    Driverek frissítése, vga, directX, és a legújabb physics, nem az, amit a játék telepít fel, hanem netről a legújabb....
  • zoliii
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=sntewsit568v1vltrkb6.jpg
    A hiba
  • zoliii
  • zoliii

Ezt miért csinálja? Megy a játék, és egy idő után kilép! :(
  • NHLFAN
    igen ez Box verzió
  • Bence94
    engem csak a made man pakc érdekelne pc-re de gondlom ez only boxon jó nem ?
  • NHLFAN
    hátha valakit érdekel:
    http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/jatekszoftver/xbox360/xbox_360_mafia_2_jatek_185002450.html
  • grebber
    "A 2K november 23-án kívánja elérhetővé tenni a letölthető csomagot"
  • bgabor
    A joe-s kiegészító DLC kijött azóta? Lett valami belőle?
  • NHLFAN
    XBOX 360 verzió,csak a játék-tok nélkül,letölthető mad man pack-kel érdekel valakit?
  • Ironman2
    Reklámért kitiltás jár,ha jól tudom.
  • rumkola
    Bontatlan Mafia 2 STEAM kuponom eladó. 2.000.-ft. Privizz!
  • robertone
    Sajnos nem írtak bele kormány támogatást, csak kontrollert (ami gyalázat, mert az első rész alapból kezeli a kormányomat, bár az autóversenyen meglepő módon inkább hátrányt jelent).

A megoldást a kontroller emulátor programok jelentik, nekem Logitech Momo kormányom van és rákeresve találtam is megoldást, youtube-on video is van alatta linkkel, hogy milyen emulátor program kell hozzá, ha rákeresel hogy mafia 2 logitech momo könnyen megtalálod. Nem tökéletes persze mivel force feedbackre nem kell számítani, de a semminél jobb. Végigtoltam kormánnyal is azóta és sokkal élvezetesebb szóval érdemes keresgélni.
  • kingtomi
    gyerekek én tegnap fejeztem be a játékot! végül is nem lett annyira huhh de rossz,összességében tetszett csak hát téll rövid(ebb) volt...érdekes a vége,de reménykedem benne h lesz folytatás.megvárom a magyarítást hozzá aztán akkor megint végigviszem,mert legalább akkor értem is a történetét...bár azért a lényegesebb dolgokat így is tudtam...
  • tenkenorman
    én sem játszottam végig az AS II -t mert nagyon nem tetszett. az 1 sokkal jobb volt
  • Vlala #10819
    Ez csak részben igaz.
    Ha elfogult vagyok egy játékkal, és a Mafiával bizony az vagyok, akkor várom a folytatását, és akármilyen hosszú, tuti, hogy végigjátszom.
    Annak idején a Godfathert próbáltam Mafia-folytatásként magamra erőltetni, de annak aztán tényleg nem volt se füle, se farka: menj be a boltoshoz, vágd pofán, ha fizet, oké, ha nem, akkor repeat until fizet. :)
    Mégis végigvittem, habár kb. a második "szintlépésnél" tudtam, mi lesz a vége: egyre feljebb kerülünk, egészen fel a család élére, és ott konyec.
  • Timbu

Egy érdekes hírt
    találtam. Ugyan nem erről a játékról van szó, de az a lényege, hogy a játékosok mindössze 40 százaléka vitte végig. Gondolom úgy volt vele a kiadó, hogyha a többség úgyse játszaná végig a hossza miatt a Mafiát, akkor minek fektessenek bele még több időt és pénzt, hogy a pár százaléknyi rajongót kiszolgálják.
    Megint más fórumokon, más játékok kapcsán pedig azt látom, hogy a játékosok könyörögnek a DLC-kért. (Egészen konkrétan F1 2010.)

Lehet a 2K-t szidni, amiért így bánik az igazi rajongókkal, de pénz beszél. Ha a többség rövid játékokat akar, és örömmel fizet a DLC-kért, akkor a kiadók ezt foják nyújtani... :(
  • Vlala #10817
    Kevered a planetáriumot az akáriummal.
  • zoliii
    Sziasztok!

Miért lép ki a játék egy bizonyos idő után?
    Már a felbontást is állítottam.
  • tenkenorman
    ez aztán a spoiler...
  • Encore
    Mi a baj? Vito sztorija lezárva, ismét nyeregbe került. Most ugyanúgy legyen egy rész vele és éljen át megint ugyanilyen hullámvölgyeket?

Egyedül Joe a kérdéses, bár tulajdonképpen ő sem ,tudjuk, hogy

SPOILER
    A halakkal fog aludni.
    SPOILER
  • pisztácia
    Valaki olvasta ezt? nem lesz folytatás

-Folytatjátok Vito történetét ,valamikor majd?
    -Nem, a végjáték lezárta Vito történetét.

Elmennek a....
  • smusher
    Itt szerintem találsz megoldást.
  • elite
  • Vlala #10810
    A játék a 40-es, 50-es években játszódik, szerintem influenza.
  • Jaka923
    Vagy megveszed a játékot vagy átmész az off topikba!
  • MauroN
    1. Előző este még jó volt. (bár nem biztos)
    2. Skidrow-os