11769
-
Benevolens #10847 sziasztok. nemrég kipróbáltam a játékot és nagyon tetszik, de az a gondom, hogy angol feliratos. Szeretnék hozzá magyar feliratot. Létezik ez külön vagy meg kell venni a magyar verziót? -
kamikaze1982 #10846 Bocsesz!És köszi! -
Ironman2 #10845 Gyere szépen barátom a topikomba -
#10844 off topic... -
#10843 Ha vissza olvasol volt már valakinek ilyen gondja.
Állítólag carck hiba, szedj le másikat és happy leszel. De mivel ez a topik nem szólhat a Warezről így banner, és az off topikba kérdezősködj!
Kb ennyi.. -
kamikaze1982 #10842 Valami rosszat írtam??? -
#10841 De most komolyan.... -
kamikaze1982 #10840 Volt valakinek a MAFIA2-vel olyan problémája, hogy a játék elején a "HOME SWET HOME" amikor kezdődik, hogy kiszállok a taxiból és az életerőm teljesen minimumon és szívdobogás hallatszik!
Megkajáltatom de utána 2 perc múlva ismét lemegy nullába! nem marad meg a zöld skála.
Ez hiba, vagy Patch kell vagy mit lehet tenni?
előre is köszi! -
kamikaze1982 #10839 szevasztok -
Sawyer2 #10838 ÜDv!
A probléma az hogy mikor indítom a játékot fekete képernyő, majd megjelenik a monitor saját programja ezzel a szöveggel: not optimal mode, recomended mode: 1280x1024 60 hz. Átállítottam a felbontást ilyenre de ugyanazt írja ki. Ha valaki tudna rá megoldást előre is köszi. -
#10837 Már megoldottam! :D
Nem a crack volt rossz,
csak a ventit kellett kitisztítani,
és most simán megy kilépés nélkül :D
-
#10836 háát ha csak azért megveszed mert nem tudsz crackelni,meg is érdemled h rosz legyen az is :D (mivel ha nem az a baja,akk valszeg ugyan ugy rossz lesz az eredetivel is :D ) -
Honnan szedjem le a legújabb drvert? De ez valami más hiba lesz szerintem.
A végén megveszem! :D Vicces lesz, ha 10.000ft-ért ugyan ez lesz a hibája! -
#10834 Driverek frissítése, vga, directX, és a legújabb physics, nem az, amit a játék telepít fel, hanem netről a legújabb.... -
#10833 http://www.kephost.com/view3.php?filename=sntewsit568v1vltrkb6.jpg
A hiba -
#10832 -
Ezt miért csinálja? Megy a játék, és egy idő után kilép! :( -
NHLFAN #10830 igen ez Box verzió -
#10829 engem csak a made man pakc érdekelne pc-re de gondlom ez only boxon jó nem ? -
NHLFAN #10828 hátha valakit érdekel:
http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/jatekszoftver/xbox360/xbox_360_mafia_2_jatek_185002450.html -
#10827 "A 2K november 23-án kívánja elérhetővé tenni a letölthető csomagot" -
bgabor #10826 A joe-s kiegészító DLC kijött azóta? Lett valami belőle? -
NHLFAN #10825 XBOX 360 verzió,csak a játék-tok nélkül,letölthető mad man pack-kel érdekel valakit? -
Ironman2 #10824 Reklámért kitiltás jár,ha jól tudom. -
rumkola #10823 Bontatlan Mafia 2 STEAM kuponom eladó. 2.000.-ft. Privizz! -
robertone #10822 Sajnos nem írtak bele kormány támogatást, csak kontrollert (ami gyalázat, mert az első rész alapból kezeli a kormányomat, bár az autóversenyen meglepő módon inkább hátrányt jelent).
A megoldást a kontroller emulátor programok jelentik, nekem Logitech Momo kormányom van és rákeresve találtam is megoldást, youtube-on video is van alatta linkkel, hogy milyen emulátor program kell hozzá, ha rákeresel hogy mafia 2 logitech momo könnyen megtalálod. Nem tökéletes persze mivel force feedbackre nem kell számítani, de a semminél jobb. Végigtoltam kormánnyal is azóta és sokkal élvezetesebb szóval érdemes keresgélni. -
kingtomi #10821 gyerekek én tegnap fejeztem be a játékot! végül is nem lett annyira huhh de rossz,összességében tetszett csak hát téll rövid(ebb) volt...érdekes a vége,de reménykedem benne h lesz folytatás.megvárom a magyarítást hozzá aztán akkor megint végigviszem,mert legalább akkor értem is a történetét...bár azért a lényegesebb dolgokat így is tudtam... -
#10820 én sem játszottam végig az AS II -t mert nagyon nem tetszett. az 1 sokkal jobb volt -
Vlala #10819 Ez csak részben igaz.
Ha elfogult vagyok egy játékkal, és a Mafiával bizony az vagyok, akkor várom a folytatását, és akármilyen hosszú, tuti, hogy végigjátszom.
Annak idején a Godfathert próbáltam Mafia-folytatásként magamra erőltetni, de annak aztán tényleg nem volt se füle, se farka: menj be a boltoshoz, vágd pofán, ha fizet, oké, ha nem, akkor repeat until fizet. :)
Mégis végigvittem, habár kb. a második "szintlépésnél" tudtam, mi lesz a vége: egyre feljebb kerülünk, egészen fel a család élére, és ott konyec. -
Timbu #10818
Egy érdekes hírt
találtam. Ugyan nem erről a játékról van szó, de az a lényege, hogy a játékosok mindössze 40 százaléka vitte végig. Gondolom úgy volt vele a kiadó, hogyha a többség úgyse játszaná végig a hossza miatt a Mafiát, akkor minek fektessenek bele még több időt és pénzt, hogy a pár százaléknyi rajongót kiszolgálják.
Megint más fórumokon, más játékok kapcsán pedig azt látom, hogy a játékosok könyörögnek a DLC-kért. (Egészen konkrétan F1 2010.)
Lehet a 2K-t szidni, amiért így bánik az igazi rajongókkal, de pénz beszél. Ha a többség rövid játékokat akar, és örömmel fizet a DLC-kért, akkor a kiadók ezt foják nyújtani... :( -
Vlala #10817 Kevered a planetáriumot az akáriummal. -
#10816 Sziasztok!
Miért lép ki a játék egy bizonyos idő után?
Már a felbontást is állítottam.
-
#10815 ez aztán a spoiler... -
#10814 Mi a baj? Vito sztorija lezárva, ismét nyeregbe került. Most ugyanúgy legyen egy rész vele és éljen át megint ugyanilyen hullámvölgyeket?
Egyedül Joe a kérdéses, bár tulajdonképpen ő sem ,tudjuk, hogy
SPOILER
A halakkal fog aludni.
SPOILER -
#10813 Valaki olvasta ezt? nem lesz folytatás
-Folytatjátok Vito történetét ,valamikor majd?
-Nem, a végjáték lezárta Vito történetét.
Elmennek a.... -
smusher #10812 Itt szerintem találsz megoldást. -
#10811 -
Vlala #10810 A játék a 40-es, 50-es években játszódik, szerintem influenza. -
#10809 Vagy megveszed a játékot vagy átmész az off topikba! -
MauroN #10808 1. Előző este még jó volt. (bár nem biztos)
2. Skidrow-os