11769
-
Benevolens #10887 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na végigvittem. Bár az utolsó küldetés előtt csak 67%-on állt a befejezettség. Szóval nem is értem. És kár, hogy utána nem lehet csak úgy visszamenni a városba. Meg annyira szoros a történet, hogy egyetlen kocsimat nem volt időm átfesteni, alig volt időm ruhát venni stb. Meg hogy kétszer elölről kell kezdeni a karriert felépíteni, és akkor elmegy minden pénz, a végén meg dugig vagy pénzzel és nem tudod elkölteni. Szóval lehetett volna több a szabadság a játékban :( -
HUN BECSEHELY #10886 Mafia 2 STEAM kupon-t keresek.Ha van valakinek,légyszi irjon egy PM-t.
Köszönöm. -
Benevolens #10885 ha kinyírsz egy boltost akkor kipakolhatod a pénztárgépet, de nem tudom, hogy visszatermelődik-e, meg akkor biztos rád szállnak a zsaruk -
#10884 Sziasztok! Kis segítségeteket kérném! Szereztem egy Hot Rodot de hajóra kellett tennem kaptam x összeget érte és utánna egy szálodába kellene mennem de nem enged be mert nincs 2000 dodóm! A kérdés hogy tudok még pénzt szerezni küldin kívül? Előre is köszönöm! -
pokember1999 #10883 ja nem néztem -
#10882 Én nem vagyok nagyon fasza helyes író:D
De se olyan hogy mejik, se olyan hogy meik nincsen.
Max olyan van, hogy melyik?
Mondjuk ha valaki ekkora egy bal..sz akkor nem is csodálom, hogy nem találod:D -
pokember1999 #10881 meik warez ? -
#10880 Tényleg ki kéne írni az OFF mellé a warezt is... -
pokember1999 #10879 mejik az ? -
#10878 azért mer nem a warez topicba írsz -
pokember1999 #10877 Mért van az hogy a mafia 2-SKIDROW-ott töltöttem le és mindent úgy csináltam ahogy írta (torrent.eval.hu) utána berakja mafia 2-ős kis ablakot utána egy nagy feketeség jön azt vissza dob az asztalra ? -
n3whous3 #10876 jaja -
Benevolens #10875 egyébként ez azért van, mert folyamatos fogyasztásra gyártanak, vagyis egy játék csak addig tartson, amíg kijön a következő. Nem kell túl jónak lennie, mert akkor konkurál az utódokkal. Például a Sim City 4 olyanra sikerült, hogy remekül modolható, ezért a 2003-as megjelenés óta kb 50 000 letöltés van hozzá, és sorra bebuktatja a kategóriában utána kijött játékokat, (sim sity societies, cities xl). Ha egy játék sokszor játszható meg sokrétűen élvezetes, akkor ez történik. Ezért gyors fogyasztásra készítik. Kb egyszer érdemes végigvinni és kész. -
#10874 igen mert 2007 augusztus vége fele rebbentek fel az első képek, de hosszú ideig semmi hír nem volt róla -
Benevolens #10873 nekem tetszik a játék, de hiányolom a tömegközlekedést a taxizást meg ezeket. GTA-val összehasonlítva ez mindenképpen hiányzik. Meg szar lett a város alaprajza. :( -
n3whous3 #10872 amúgy meg nagyon sok csapat belebukott már az ígérgetésekbe, lásd molyneux játékat, de mindig sikeres volt. EZ a játék is jó, ha esetleg nem lenne előtted/előttetek valami vérvörös búskomor vágyakozás, hogy "mi lett volna , ha", hanem objektíven nézed, akkor lehet elégedett is lennél. Én pl nem tudtam ezekről a dolgokról amiket írtak a blogban és objektíven nézve tetszet a game, bár ok, nem is lett kedvenc, sőt... -
n3whous3 #10871 ok azért kíváncsi vagyok bizonyos adatokat honnan vesznek
"a játék megjelenése még 2007-ben várható lesz"
szinte a végletekig tagadta a fejlesztő csapat, hogy lesz folytatás, csak 2003-4 környékén volt valami remény a folytatásra, majd a hangzatos "pénzügyi okok" c. történet mögé bújva bekussoltak. NEm akarok hülyeséget mondani, de kizárt dolog, hogy 2006-2007-es dátum környékén lett volna még csak pletyka is(!), hogy majd megjelenik. Így igazából nem is vártuk/várhattuk, hogy most ez csalódás legyen. -
#10870 Bocsi, sajnálom!
Csak nem illik hazudni... AHOGY A TAKE TWO SEM!!!!
Hazudozó, szemét cég! -
#10869 Figyeljetek!
Én csalódott Mafia2 játékos vagyok! (mint mindenki)
Nézzétek meg, mit tett Take Two a játékkal!!!
LE A TAKE TWO-VAL!!!! Take Two tönkretette a játékot! Kivágtak mindent, amit legjobban várták el a játékosok!(130 küldi 40-50 órai játékidővel, taxizás, vonatozás, stb.)
Joe Adventures DLC-ről azt hittük hogy lehet magasvasútozni és mi lett a vége: NEM LESZ TÖMEGKÖZLEKEDÉS!!!
Másképp alakult volna ki ha nem Take Two adta volna ki!
SOHA nem lesz kiteljesítve a játék!!!
Le a Take Two-val. -
Benevolens #10868 én imádom karcsit. Volt valami olyan topik, hogy rontott verzió vagy világ legrosszabb vicce vagy hasonló, ahol ezzel meg valami hülye agyongörgetett történettel fárasztották egymást, és rohadt vicces volt. És ott is volt egy pár, aki ki volt akadva és a végén betiltatták a történetet, amit a többiek görgettek. És tutira veszem, hogy ez a sivatagos izé is poén akart lenni :)
-
#10867 attól hogy fogyatékos még nem kell egyből segíteni neki, vagy megjátszod a hőst, hogy te vagy az a rendes srác, aki megszánja szegény szerencsétlent? -
MauroN #10866 Szúúúúszáááá. Nyugi van. -
#10865 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jó, elegem van a semmitmondó, hiszékeny viccelődő segítségnyúltó hozzászólásokból!
Karcsi: NINCS SIVATAG! -
#10864 Ahhoz hogy eljuss a sivatagba Karcsika szerezni kell vadászrepülőt, de azt csak úgy tudsz ha bemész a kínai negyedbe és a nagyfőnöktől segítséget kérsz (a nagy dagadt) , leültök vacsorázni egy asztalhoz, és ott tárgyaljátok meg, de ahhoz 20 rendőrt ki kell majd nyírnod.
Utánna megnyílik a képernyő, és egy új sivatagi sziget, ahol free ridingba lehet lövöldözni!
Remélem segíthettem ;) -
#10863 újreg láma, hahaha -
Zsolt95HUN #10862 thx barátaim :D -
#10861 Banner alatt--> Mafia II OFF-topik -
Zsolt95HUN #10860 nem azt kérdeztem hogy megvegyem e,hanem hogy hogy csinálhatom meg,ha meg ez nem warezes,akkor adj már meg pls egy olyan mafia 2-s topikot sg-n ami warez-es -
#10859 megveszed eredetiben -
Zsolt95HUN #10858 sziasztok,pls segítsetek mert amikor a börtönből kijöttem és joe-hoz megyek és abban az a küldim,hogy kocsikázzunk el valahova,de ha beülök a kocsiba,akkor megáll a játék és kiírja a win7-em,hogy "mafia II application működése leállt",mit tudok tenni ez ellen? -
Solt #10857 Annyira, de annyira vicces, hogy nem is tudom mit mondjak... szavakat sem találok. Hofi hozzá képest kezdő amatőr volt. -
#10856 Poénból, de szerintem ezt nem volt nehéz kitalálni... -
#10855 akkor miért írt ilyen csúnyán??? -
Benevolens #10854 igaziból zseniális :) -
#10853 te sem ismered karcsit -
#10852 Úristen! Milyen a helyesírásod?! Nem lehet érteni hogy mit írsz!
Jársz te suliba???? -
#10851 szerbuztog nemtugyattog hotyleheda sivadakba eljudtni had ma ketccer vekiktolldtam a jategot esmek etyszerse sigeruldt tevekelni petik eszer ragtam fela ekeszet vatyakor esz valami dlc lez vaty ijesmi mer aszokadis ferragtam de nemvoldt abase piramis petik felagarok menia tetejere tevehadon es onan lovoltoszni tavcsofes buskaval -
hedgehog122 #10850 Üdv mindenkinek!
Én nem a magyarítást, sokkal inkább a 2. dlc-t várom nagyon. Végre talán kijavítják azt az idegesítő dolgot a játékban, miszerint nincs semmilyen védekezési mechanizmus a nőnemű egyénekkel létesített testi kapcsolat alatt, így minden aktus utáni teherbe esést követően megszületik egy kisvito.....a tököm tele van már, a gatyám is rámegy a rengeteg gyerektartás fizetésére..... -
#10849 Jeeeeeeee, már nagyon várom! -
#10848 Amint látható a Mafia II magyarítása halad!
Csak még nem tudni hogy mikor adják ki.
Én is nagyon várom!