Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
igaz, a maga módján az is élvezetes 😄DD
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Hát ezek a készítõk teljesen megvakultak, most járok 14nél basszameg végre volt 1-2 komolyabb küldetés is, erre most fog befejezõdni az egész ?
hát ez tiszta szégyen.
elsõ rész 100x ûberelte ezt a fostaliga gammát.
egy pandorum mozifilm nagyobb szórakozást nyujtott, mint ez, pedig az csak 20 font volt blu-rayen megjelenéskor!
a kutyafáját.
mafia2removedfeatures.wikia.com
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
every damn day
Next PC upgrade: 2022
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
every damn day
Talán jobb is, hogy utólag kerülnek ezek bele (annak nyilván nem örülök, hogy fizetni kell extra tartalmakért), esetleg valami expanzió formájában, más kisstílû fõszereplõvel lehetett volna egy GTA-t csinálni belõle, csak az meg már nem mafia.
Valaki megetenné h válaszol?
every damn day
Az meg érdekes, hogy még te is beismered, hogy a GTAIv unalmas egy idõ után, de hosszab ezért jobb. Tehát jobban favorizálod a mennyiséget, mint a minõséget... Szíved joga...
A kijött DLC alapján szerintem eredetileg is ekkorának szánták. A joes DLC-vel még hozzácsapnak öt pályát, aztán kész.
Sajnos tényleg elég halovány játék lett ez, minden DLC-vel együtt.
Pedig én reméltem a demó alapján, hogy jól odavág majd annak a förtelmes GTAIV-nek.
Végig játszottam a játékot, hát <#whatever>#whatever>... nemtudom. Annyi elõkészületet lehetett róla olvasni, többet vártam tõle. Sztem az 1 jobban elvolt találva, de ez csak az én véleményem.
És kitõl kell behajtani a lóvét? És hogyan? És ki az uzsorás? A Docktól merre indúljak el?
köszi..."
Szia!
Kiírja a játék mennyit szedj össze! Menj be mindenhova, (kalap üzlet, hamburgeres, benzinkút, stb...) de NE lövöldözz, inkább verekedj, mert lövöldözésre ott lesznek hamar a rendõrõk. Mindenhol a kasszából vedd ki a pénzt, miután "megrángattad" õket. Amikor megvan az összeg amennyit vinned kell, mutatni fogja az utat hova menj.
every damn day
Egyértelmû, a 6 napos háborúban is tigrisekkel harcoltak 😄
I met God. She's black
Szóval igen, használtak Thompsont az '50-es évek maffiózói, de nem a régi, dobtáras, 1928-as jelû verziót, hanem az szekrénytársas, jóval egyszerûbb és olcsóbb Thompson M1-et, amit az amerikai hadsereg használt a második világháborúban, és a háború után óriási készleteket selejteztek belõle. (az M3 Grease Gunnal is pont ugyanez történt)
A Thompson M1 szintén szerepel a játékban.
Gyakorlatilag elmondható, hogy a hidegháború elsõ 20 éve alatt a kisebb, saját gyártókapacitással nem rendelkezõ nemzetek szinte mind levedlett második világháborús fegyvereket használtak a helyi háborúikban.
every damn day
Látom téged is a történet fogott meg a játékban <#mf1>#mf1>
every damn day
És kitõl kell behajtani a lóvét? És hogyan? És ki az uzsorás? A Docktól merre indúljak el?
köszi
Utána 25 vagy 27 ropit be kell gyûjteni, és kifizetni az uzsorást.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Ott tartok, hogy mikor a kikötõben kinyírtam a munkásokkal az embereket, nem ad be küldetést vagy teendõt. Annyit ír mennyek Bruck-hoz. Elmentem, újrahasznosítottam a fõnök kocsiját és semmi.
14 vagy 15 chapter.
Mondja már el valaki pls, hogy mi a teendõm! 😊
Köszi