Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
nekem bejött kategóriába tartozik -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
jóformán alig kellett játszani valamicskét a gameban :@@@@@@@@@@@@@@@

koschwarz
pedig a pandorum elég egy fostalicska film 😄DD
igaz, a maga módján az is élvezetes 😄DD

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lessz még kiegészitõ a jimmy's vendetta-n kivül.
tenkenorman
jóreggelt....

http://www.tenke.hu

bertino
15 fejezet ?!

Hát ezek a készítõk teljesen megvakultak, most járok 14nél basszameg végre volt 1-2 komolyabb küldetés is, erre most fog befejezõdni az egész ?

hát ez tiszta szégyen.

elsõ rész 100x ûberelte ezt a fostaliga gammát.

egy pandorum mozifilm nagyobb szórakozást nyujtott, mint ez, pedig az csak 20 font volt blu-rayen megjelenéskor!

a kutyafáját.

exact6
Eredetileg a Jimmy's Vendetta meg a Betrayal of Jimmy az egy DLC lett volna, aminek a neve Rags To Riches (hacsak nem azis az alapjátékból lett kivágva). Ez tartalmazott volna 4 gengszterfõnököt (Bombers, Kínaiak, Olaszok, meg Írek) ahonnan kaptuk volna a missziókat. Ez lett felosztva két részre, hogy a Sonynak legyen valami exkluzív cucca (gondolom egy nokiásdoboz ott is gazdát cserélt 😊). Így a PCsek az eredetileg terveztt kiegészítõnek csak a felét kapták meg (Olasz+Ír+pár autólopás). Amúgy ha érdekel valakit, hogy miket tartalmazott volna még a játék eredetileg, az nézzen szét itt, nagyon érdekes oldal<#eljen>:
mafia2removedfeatures.wikia.com

bakvarnyu
Mitõl förtelmes a GTA4?

JethroHUN
Ha otthon bontottad ki akkor már mind1... Boltba mindig meg kell nézni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Lord Myn
Pedig kell lenni füzetkének is, mert annak a hátulján van a kód (Jimmy's Vendetta reklám fölött). A tokban kell lennie, ha neked nincs, csak a térkép, akkor reklamálj.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

de nekem nincs füzetkém, csak egy nagy térkép. ??

every damn day

grebber
Rabolj fegyverboltot vagy benzinkutat vagy pedig zúzass be autókat a roncstelepen!

Next PC upgrade: 2022

Honnan lehet pénzt keresni.Mert az eggyik küldetés kb a feléné kér 27500 pézt de nekem csak 26000 van.
MerlinW
Általában a füzetkén/ben van, de van amikor a DVD mögé ragasztják.

[merlinw.org]

Encore
igen, a pénz értelmetlen ezen csiszolhattak volna. Akár úgy is megoldhatták volna, hogy a fegyverek meg a lõszer drágább lehetett volna és akkor lett volna értelme. Legalábbis én sokszor mentem Harryhez fegyverekért, mert nehezebb fokozaton nem lehet arra játszani, hogy majd a lelõtt manuszoktól elszedem, mert hiányos felszereléssel én leszek a halott manus, akitõl elveszik a cuccot. 😄
Igazad van, mondjuk a fõszálban a pénznek semmi értelme, de akkoris, ha lenne mellékküldetés és nagyon gazdaggá tennénk magunkat vele, akkor gyakorlatilag felesleges lenne a fõ küldetés hogy legyen még több pénzünk hatalmunk. Szóval szépen és jól leírtad, mert ez kb ígyvan 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

A telepítésnél a steam egy 20jegyû kódot kér. ???

every damn day

Encore
Azon gondolkodtam, hogy eleve a készítõk valahogy utólag akarták a mellékküldetéseket bele tenni, nem pedig úgy vették ki. Ezt abból gondolom, hogy a fõszál ugye a két figura életútja, felemelkedése és bukása. Ha lennének mellékküldetések, az alaposan hazavágná azt a szálat. Ha mondjuk túl sok pénzt keresel mellék missziókkal, akkor mi értelme lenne a fõszálban lévõ dolgoknak, nem lenne motivációjuk, hisz van pénzük elég. Vagy elkezdesz dolgozni egy másik családnak? Az megint csak a fõszálnak tenne keresztbe, vagyis tenné logikátlanná, mint ahogy az is, hogy mint a maffia megbecsült tagja elkezdesz taxizni... Ne feledjük, hogy ez sokkal jobban a fõszálra és a karakterekre épül, mint egy GTA, vagy akármi más.
Talán jobb is, hogy utólag kerülnek ezek bele (annak nyilván nem örülök, hogy fizetni kell extra tartalmakért), esetleg valami expanzió formájában, más kisstílû fõszereplõvel lehetett volna egy GTA-t csinálni belõle, csak az meg már nem mafia.
???
Valaki megetenné h válaszol?

every damn day

Csak megint GTA hoz hasonlítják mikor a Mafia-nak annyi köze van hozzá hogy ebbe is levan modellezve egy komplett város........

Encore
Már leírtam párszor, de az alapjáték kb 11 óra plusz a 10 dolcsis DLC 8 órányi pluszt ad mellékküldetéssekkel. Számoljunk 13 ezerért 20 órányi játék kb. Egy átlagos ma játékból 3 kéne, hogy ennyit adjon az sokkal drágább lenne.
Az meg érdekes, hogy még te is beismered, hogy a GTAIv unalmas egy idõ után, de hosszab ezért jobb. Tehát jobban favorizálod a mennyiséget, mint a minõséget... Szíved joga...
JethroHUN
Azért várunk többet, mert ez nem járja 10000Ft-ért kapsz 15 küldetést, és vegyél dlct is. érdekes a GTA4 100x nagyobb, és hosszabb, jó unalmasabb is de mégis csak több ugyan ennyiért, abban is scriptelt az összes küldetés ebben is, nem értem mért nem bírtak még hozzá rakni legalább 10et.

Még ha egy kategória lenne a GTA IV meg a Mafia 2 akkor azt mondom oda pörkölhetne, de mivel a kettõnek semmi de semmi közük egymáshoz ezért megse emlísd, a GTA egy sandbox játék, ez nem. És az a baj hogy mindenki annak hiszi és mindenki többet várt.

Fele? Nem hinném.
A kijött DLC alapján szerintem eredetileg is ekkorának szánták. A joes DLC-vel még hozzácsapnak öt pályát, aztán kész.

Sajnos tényleg elég halovány játék lett ez, minden DLC-vel együtt.
Pedig én reméltem a demó alapján, hogy jól odavág majd annak a förtelmes GTAIV-nek.

Szerintem te inkább add el a PC-d, nincs rá szükséged.

JethroHUN
úgy nézd, hogy a fele játék kb hiányzik.

DEDDI
Sziasztok!
Végig játszottam a játékot, hát <#whatever>... nemtudom. Annyi elõkészületet lehetett róla olvasni, többet vártam tõle. Sztem az 1 jobban elvolt találva, de ez csak az én véleményem.

Sziasztok! Én is elmesélem élményeimet ezzel a phossal kapcsolatban olyan Kezdet Phiaisan irtam!😊 Még jó hogy nem adtam ki annyi pénzt ezért!😊 Elsõ verekedésnél elakadtam, 3x megüt fel se kel! Puhány olasz tésztazabáló!😞 Második problémám ez a PhysX faxság!😞 Ati-s kártyára rakjam rá!😄 Mondom már vicces!😊 Akkor itt abba is hagyom!😄

DEDDI
"...Az asztalról összeszedtem.
És kitõl kell behajtani a lóvét? És hogyan? És ki az uzsorás? A Docktól merre indúljak el?
köszi..."

Szia!
Kiírja a játék mennyit szedj össze! Menj be mindenhova, (kalap üzlet, hamburgeres, benzinkút, stb...) de NE lövöldözz, inkább verekedj, mert lövöldözésre ott lesznek hamar a rendõrõk. Mindenhol a kasszából vedd ki a pénzt, miután "megrángattad" õket. Amikor megvan az összeg amennyit vinned kell, mutatni fogja az utat hova menj.

??

every damn day

szabii98
"Gyakorlatilag elmondható, hogy a hidegháború elsõ 20 éve alatt a kisebb, saját gyártókapacitással nem rendelkezõ nemzetek szinte mind levedlett második világháborús fegyvereket használtak a helyi háborúikban. "
Egyértelmû, a 6 napos háborúban is tigrisekkel harcoltak 😄

I met God. She's black

A Thompson 1928 a szesztilalom és a '30-as évek kultikus gengszterfegyvere volt. A '40-es évek végén és az '50-es években az amerika(és minden más ország) alvilágát ellepték a kiselejtezett második világháborús fegyverek, amelyektõl a világ hadseregei igyekeztek megszabadulni, mert õk már a fegyverek egy új generációját(M14,AK-47) kezdték használni.

Szóval igen, használtak Thompsont az '50-es évek maffiózói, de nem a régi, dobtáras, 1928-as jelû verziót, hanem az szekrénytársas, jóval egyszerûbb és olcsóbb Thompson M1-et, amit az amerikai hadsereg használt a második világháborúban, és a háború után óriási készleteket selejteztek belõle. (az M3 Grease Gunnal is pont ugyanez történt)
A Thompson M1 szintén szerepel a játékban.

Gyakorlatilag elmondható, hogy a hidegháború elsõ 20 éve alatt a kisebb, saját gyártókapacitással nem rendelkezõ nemzetek szinte mind levedlett második világháborús fegyvereket használtak a helyi háborúikban.

Shortstop
Hello!

Miért fordul elõ az hogy lövés közben egyszer csak átvált pusztakezes harcra?

GyaxyBoy
Igen, ezt jól látod! 😊
?

every damn day

hykao
Térkép...és ha már ott vagy: a bal felsõ sarokban mindig ott van, mi az aktuális feladat...
a.carkey
Üres hibaüzenet, az nem biztos, hogy üres. Az sgn vagyunk ...

A medve nem játék.

És ki az uzsorás?
Látom téged is a történet fogott meg a játékban <#mf1>

Product code-t hol találom a dobozban???

every damn day

GyaxyBoy
Az asztalról összeszedtem.
És kitõl kell behajtani a lóvét? És hogyan? És ki az uzsorás? A Docktól merre indúljak el?
köszi
elite
Összeszedted a pénzt az irodából?
Utána 25 vagy 27 ropit be kell gyûjteni, és kifizetni az uzsorást.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

GyaxyBoy
Ez meg volt! Már ki is jöttem és a munkások megköszönték a segítségemet és minden jót kívántam nekik! 😊
elite
Menj egész hátra a raktárhoz, ott a gennyláda molotovot dobál majd rád, néhány emberével körbevéve. Nyírd ki!

GyaxyBoy
Elakadtam! Kellene egy kis segítség!
Ott tartok, hogy mikor a kikötõben kinyírtam a munkásokkal az embereket, nem ad be küldetést vagy teendõt. Annyit ír mennyek Bruck-hoz. Elmentem, újrahasznosítottam a fõnök kocsiját és semmi.
14 vagy 15 chapter.
Mondja már el valaki pls, hogy mi a teendõm! 😊
Köszi
JethroHUN
Te is végig olvasod a hszt amire válaszolsz...<#nezze>

Encore
Physics-et is tedd fel, nekem még a demónál volt olyan gond, hogy nem indult pedig mindent feltettem, majd leszedtem netrõl egy másik physics drivert és azzal mûködött....
a.carkey
Mit ír ki?

A medve nem játék.

Felraktam egy friss directx-et, most már kiír egy üres hibaüzenetet😄.

elite
Talán nem raktad fel a hozzá való c++ redestibution package-et (rajta van a lemezen), vagy valami a directx-eddel van.

hát nem, csak ötleteket, hogy mi az ami okozhatja, semmi hibaüzenetet nem ír ki, a rendszerigény meg bõven megvan.