Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ausztriában néztem árakat, ott azért nem sokkal olcsóbb egy játék. Max. 1-2 ezer Ft-tal.
Ott csak a kereset nagyobb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sadun Tryst
jah, már tapasztaltam 1-2 emberkét. 1szer GS hírben, ami RPG-vel foglalkozott, egy srác beírta, hogy megjelenet a Joan Arc game, és most azt tolja... szal, vannak érdekes egyének... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Davidka
Vannak páran, akik tök értelmetlenül teljesen más topicokba írkálnk...

Sadun Tryst
na ezt sose fogom megérteni, hogy ezt miért ide írtad...

Davidka
Talán olvasd el mit ír ki 😄
Egyébként ez nem az a topic 😊

Szaisztok valaki tudna segíteni a Counter Strike multijának a telepítésében? Miután beirtam a cd key-t utána veszettül el kezdett tölteni. De a végén kiir valamit és nem lehet nextet nyomni . Mér van ez? Aki tudja lécci irja meg

Jöjjetek és nézzétek meg az oldalam!!!!

Davidka
Igen, de sztem a kiadóknak nem lenne annyira jó... megvesz most mondjuk 100 ember egy 10000-es gammát, ha megfelezik az árát, akkor meg megveszi 200... az meg ugyanannyi összeg... De lehet idõvel megnõne a kereslet. Viszont még mindig maradnának, akik copiznák, mer úgy még olcsóbban beszerzik és ha 200-an meg tudják venni, akkor azok még lecpoizzák a barátaiknak stb....

malter
az lenne a reális,ha a frissen kijött játékok,kb 5000be kerülnének,akkor megvenném origináltban,mert nem azért veszek copit MERT AZ JO,hanem mert tul drága,az átlag keresethez képest,pl 1 német,vagy amerikai,biztos nem másolt gamékkal nyomja
miko'?

legtobb embernek gepre sem telik amin elfutna.. aki szerencsesebb helyzetben van annak jo, csak szaljon le az erkolcsi magas lorol.
gumikacsa
A magyarországi fizetésekbõ? Tudod mikor! Én elég jól keresek, mégis kevés. Nem fogom a pénzem több 1000 Ft-os játékokra költeni, amíg be tudom szerezni õket...(Én nem a netrõl szerzem, hanem egy boltba kopizzák olcsóé...

Renault magnum http://kamionszim.hu

ollie
Egyetértek. Mindenkinek meg kéne venni.

zaki
semmi hír nincs a játékról? kiderült, hogy már készítik, de azóta semmi... se 1 kép, se 1 kis info, semmi...

Johnyy
Az lenne a jó haa köv. rész története folytatná az elõzõét

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

HuAn82
Te aztán vérprofi vagy! lol!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bandew
Gondolom te születésed pillanatában tudtad, mi az a DC++.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Taranov
Lámer.

DC++ (DC++) fájlcserélõ program.

Egyébként a bolt polcáról kell leszedni a játékokat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Már tényleg utolsó kérdés, most nagyon hülyének fogsz nézni és nem alaptalanul. Az mi és hol van?😊
zaki
direct connect

Mi az a dc?
zaki
dc-rõl pl.

Hali!
Tudna nekem valaki segíteni?
Honnan tudom leszedni a játékot?
zaki
hmmm, õ bajuk 😊

Sephi
Mivel en Pc-en vegig vittem mar ezert tudom hogy nagyabol milyen de havernek kellet es megvette. Beraktuk es aszitem elhanyom magam 😊 tipikus Ps2 monotonozas 1000-el!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
igen? 😊 láttad?

Sephi
Hehh Ps2-re kijott a Mafia elso resze a napokban. Valami remes a grafikaja baszus 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

grebber
Ja jó lesz az 1 is jó volt!

Next PC upgrade: 2022

Johnyy
Minimum ( ha jó játékot akarunk)

bazza
Csak az a szar, hogy még 2 év a megjelenésig...szerinem...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Sadun Tryst

Taranov
Jaja 😊

Sadun Tryst
jah, ezt mondtam én is még vmikor a Mafia topicban... az nem lenne rossz... fasza kis Mustangokkal nyomhatnánk! 😊

Taranov
Én annak örülnék, hogyha ez is a múltban játszódna, és nem lenne az se gond, ha Lost Heaven-ben, csak mondjuk a 60-as években.

Tufa16
Up! vki nem tud róla híreket vagy képeket?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Sadun Tryst
1 fake van a Mafia topicban... 😊

grebber
Mikor jön a game?Vannak valahol képek?

Next PC upgrade: 2022

Sadun Tryst
😄

Taranov
Na ez a baj, ezt nem tudom. Tudtam, de elfelejtettem 😊

Sadun Tryst
az melyik?

Taranov
áh, értem, hát ez kellemetlen. Én nem tudtam továbbjutni sajnos a 18. vagy melyik misszión, így a végét nem láttam meg

Sadun Tryst
de a végén a gyengeségi (embersége) miatt, megakarta ölni Paulie-val együtt, amibõl Paulie elõbb, majd Tommy a utóbb sikerült is.
a nõt elengedte a Hotel/Bordélyházból
Frank a repülõtéren
pénzlopás Paulie-val a Don tudta nélkül

nagyjából ezek az okok

Taranov
De miért? Hisz õ adott neki munkát.

Davidka
ühüm, hát arra végzõdött! Elárult mindent a rendõrnek, vagyis inkább arról szólt a játék, hogyan köpi be!

Taranov
Salierit beköpte Tommy?

Johnyy
Azaz LOL és kész

Johnyy
És Migouell megöli a feleségemet nekem meg csak dõl a lé.
Tommy ott rontotta el hogy kirabolta a bankot mivel hogyha
salinak bejött volna a gyémántosdi ellenségek nélkül ö lett volna a majdani világ leggazdagabb mafiája csak persze ellenség nélkül nincs küldetés így lett vége a történetnek ami abszolutkirályra sikeredett
Ennek a játéknak valóban ott van a hangulata ahol kell
és ha a 2. részben is tartani akarják a fejlesztõk de ugyanakkor korszerûsíteni is meg ujj kiráj törivel megáldni
akkor oda kell ülni a monitor elé és este lefekvéskor a sztorin meg mindenen kell törni a diót.. Jó éjszakát fiúk
"Imádom" holnap suli 😞

Davidka
LOL

Bandew
Az tuti, hogy nem fogsz uralkodni a játékban, hisz akkor mi értelme van? Egész nap csak a bársonyfotelben kell ülni?

7.Küldetés:
Allj fel a bársonyszékbõl, és gyújts rá. Majd kérd meg Migouellt, hogy ölje meg a feleséged.

Hát ez nem lenne túl izgi. A lényeg, hogy téged ugráltassanak, tehát TE csináld a küldiket.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Johnyy
THanks

Davidka
Ahol bejelentkezel, ott rámész arra, hogy Beállítások és ott Nick kép, készítes egy 120*20-as képet és berakod