11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Waczkor
    GTA IV csak PC-n szar és ott sem a játék maga,hanem a portolás,mert sok embernek akinek jó gépe van,lassú,akad stb.

XBOX-on semmi baj sem volt vele,gondolom megmaradt a sok pozitív értékelés amit kapott,meg az eladások.

Mondjuk akármekkora is a GTA IV,a Mafia teljesen más,már vagy 20x biztos végigvittem az egyet,de mindig előveszem újra,annyira nagy a hangulata.

Én is nagyon várom,kicsit soká jön ki,de nyáron úgyse leszek itthon box közelben,így mire visszajövök már nem lesz olyan sok idő a megjelenésig.Kivéve ha átcsúszik 2010-re

Amúgy meg anno emléxem hogy mikor legelőször megláttam egy ingame videót a Mafia-ból,akkor volt az hogy még 1 év mire kijön és asszem abban az időben jött ki egy DNF videó is,hogy hamarosan megjelenik.Az első Mafia-ra is sokat kellett várni,de maradandót alkotott.

Mindenesetre én már előrendelném azt tuti,bízom a készítőkben,egy collectors edition jöhet majd:)
  • gfreak
    "for i have sent"et mond, akkor azzal arra utal, hogy az idejét rabolja a papnak, nem önszántából megy be"

ne haragudj, de ez nem egészen így van...sajnos a 'for I have sent' nem jelenti semmilyen használatban azt hogy idejét rabolni valakinek (tudod, sent a send második alakja, ami ugye a küldés, és idővel kapcsolatosan nincs értelmezve (még a Webster vagy a Longman szerint sem :D)...a gyónás általában tényleg "forgive me father for I have sinned..."
  • Fido4life
    az fáj amikor valami begyepesedett gyökér nem ért a szóból.. ott a gumi szoba nyugodtan nyithatsz egy "fuck gta" topikot..
  • Máté94
    Mennyjél máshova offolni!
  • Dave0092
    fáj az igazság?
  • Fido4life
    kuss már a gta utálatodból, rohadtul unom..
  • Dave0092
    jobb ha megkapod félév mulva és bugos, meg olyan szar lesz mint a gta4?
  • Máté94
    Nem akarok még egy évet várni:(
  • Carlos
    meghát
  • akyyy
    az egész játék alatt meséli el

az outroban van az hogy befejezi a mesélést, jön a nagy per meg börtön, meg védettség, új élet amig.....:)
  • Fido4life
    csak azt ne mond hogy nincs mivel játszani mostanság, én inkább örülök neki legalább van idő bőven befejezni a IV-et és az SR 2-t 100%-ra..
  • Máté94
    Csak 2009 végére lesz kész:(
  • Tomsteel

• Tomsteel
    Kit érdekel mit mondanak, a videó előtti csaj telefonszámát szerezze meg valaki :) Őt szívesen lefordítanám :)
  • saddi
    biztos így kezdik, nem vagyok katolikus, sosem gyóntam, és nem is fogok. az én vallásomban ilyesmi nincs.

ha sinned, akkor miért e-vel mondja? előtte nem beszél akcentussal vito, szóval arra se foghatjuk. kezdek hajlani arra, hogy nektek van igazatok, de a kiejtés miatt még nem fogadom el teljes mértékben.
    mert ha "for i have sent"et mond, akkor azzal arra utal, hogy az idejét rabolja a papnak, nem önszántából megy be. ami a videóból nyílvánvalóvá válik.
    sin kiejtése: 'sin
    send kiejtése: 'send
  • kirol
    Bakker szégyen gyalázat, de már nem emlékszek.

Ez a besélek a rendőrfőnöknek -es visszaemlékezés meddig is tartott? Totál a végéig? És azután már csak az x évvel későbbi rész jött, amikor úgy jártunk, ahogy?
  • jpwadkan
    Typically the penitent begins the confession by saying, "Bless me Father, for I have sinned. It has been [time period] since my last confession." link
  • Fido4life
    egy templomban amikor az embert beküldik gyónni biztos hogy nem azt fogja mondani hogy áldjál már meg apám ha már beküldtek... teljesen tisztán érteni hogy sinned
  • ldavid
    hórihorgas lol :D

amúgy szerintem is sinned, ez a megszokott
  • saddi
    sent: ejts szent
    sinned: ejts szind

szóval akkor szerinted: áldjon meg atyám, amiért vétkeztem? (nem védkeztem, a vétek a szótő) akkor már inkább oldozzon fel atyám, vagy valami hasonló.
  • Fido4life
    "bless me father, for i have SINNED" tehát bocsáss meg apám védkeztem (mondjuk a bless az áldás de a lényeg a lényeg) másrészt én nem kötekedtem, csak csodálkoztam hogy lehetett ezt így félrefordítani..
  • saddi
    "bless me father, for i have sent"
    ezt mondja vito. mivel nem ismerem az előzményeket, hogy vajon üzent-e neki, vagy mi, ezért csak az ismert képsorokból és szövegből tudok következtetni arra, mire céloz ezzel vito. mami bezavarja őt a gyóntatófülkébe, ergo akarata ellenére megy be. így szerintem helytálló.
    abba, hogy az "i remember"t hórihorgas öregnek fordítottam, miért nem kötöttél bele?
  • hapi
    Hát ez a trailer odabasz!
  • [HUN]FaTaL
    Hát az első résznek sem volt akkoriban túl nagy gépigénye, én egy p3-667, 128sd-100, matrox g400-as gépen toltam 1024ben AA nélkül, maxon, szerintem ennek se lesz egetrengető gépigénye.
  • Carlos
    Egyértelmű.
    Csak vajh lesz olyan vasunk amin majd menni fog szépen?
  • [HUN]FaTaL
    Nagyon ütni fog, remélem :)
  • EnZsolt
    Ezt mind a trailerből? Szép.

Nekem inkább az esett le, hogy lesz éjszakai bár.

Illetve, ez szigorúan saját vélemény és nem tény, hogy a templomban, mikor gyónni megy a "főhős", akkor ez egyfajta bevezetés. Ugyanúgy, mint, amikor Tommy beszélt az első részben a rendőrhöz. Elmondja miben "vétkezett" stb. Már csak azért is gondolom ezt, mert itt sokkal megviseltebb, idősebb az arca, mint az ingame jeleneteknél. Mindenesetre nagyon-nagyon várom már :)
  • Fido4life
    "00:00:38,963 --> 00:00:42,164
    Bocsásson meg atyám, amiért zavarni merészeltem." Ez hogy jött ki ?
  • saddi
    felirat:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1
    00:00:20,034 --> 00:00:23,702
    - A Mikulás...
    - Tudom anyám! Oké?

2
    00:00:23,737 --> 00:00:24,996
    A hórihorgas öreg.

3
    00:00:28,045 --> 00:00:30,031
    - Na de Vito!
    - Mama?

4
    00:00:30,066 --> 00:00:32,103
    - Mozogj!
    - Jól van már, megyek.

5
    00:00:32,104 --> 00:00:33,582
    Jézusom...

6
    00:00:34,509 --> 00:00:36,152
    Bocsásd meg neki.

7
    00:00:38,963 --> 00:00:42,164
    Bocsásson meg atyám, amiért zavarni merészeltem.

8
    00:01:02,672 --> 00:01:05,863
    Megjelenés:
    2009 őszén

az elején a mami szövegét nem tudtam kivenni, valamit a mikulásról mond, de lövésem sincs, mi lehet az.

a trailer sok ingame jelenetet tartalmaz, nem csak prerenderelt dolgok vannak benne.

amit a trailerből kiderítettem, és pár találgatás:
    - lesz benne hó, szóval lehet majd csúsztatni a gépeket :)
    - ahogy ismerem a cseh barátainkat, majd karácsony tájékán álmikulásokkal is találkozhatunk az utcákon, esetleg valamilyen bevásárló központban (mekkora lenne már, ha az egyik misszióban egy bevásárló központ mikulásával kéne végezni, a gyerekek meg sikítoznának közben) :) azon se lepődnék meg, ha easter eggként megtalálhatnánk az igazit, amint átrepül a város felett.
    - az emberek a nagykabátot összehúzva, dideregve sétálnak, mikor hideg lesz. remélem majd csúszkálnak is, és alkalom adtán elesnek a jeges, havas, csúszós talajon.
    - karácsonykor a fák, épületek, kerítések fel lesznek díszítve, minimum égősorral.
    - az autókon, utakon, épületeken, fákon és még sok mindenen megmarad a hó.
    - a gyalogosok néha figyelmetlenek lesznek, mikor az úttesten akarnak átmenni.

és amire számítottam, 2009 év végefelé jelenik meg, bár ez a dátum még könnyen tolódhat 2010-re is. én tudok várni, csak csinálják meg rendesen az optimalizálást, mint ahogy azt az első résznél is tették.
  • Fido4life
    hát igen, a hangulat...
  • grebber
    Hm érdekes ide senki nem tette még be persze GTA 4 topikba már rég :D

MAFIA 2 a beigért Trailer
  • Risu Führer
    Amerikában 9-kor kezdődik a díjátadás vagy mi szóval nálunk az hajnali 3 óra körülbelül.
  • Dave0092
    elöször ugyis csak egy CAM-os rossz minőségű videot kapnánk... majd holnapra jön a normális verzió
  • ProGabe #2638
    ugyebár a spike tv GOTY (game of hte year) showjának keretében lesznek bemutatva a videók. ez egy elég nagy ceremónia, úgy kell elképzelni, mint a filmes, zenés díjátadókat. Jack Black(!) lesz a házigazda

ennyi lenne még hátra, ha nálunk lenne a díj, ehhez adjatok még hozzá, őőő, talán 6 órát:

ITT van spike tv is, de lehet, hogy a hivatalos oldalon is közvetítik majd (katt a visszaszámlálóra)
  • Risu Führer
    mikorra várható?
  • Soldiers
    na végre ma várhatóak az infók
  • SZilaJMaGGoT
    Az úgy fölöslegesen sok poly... Akkor fontos ha öltözteteni/vetkőztetni is akarod a karaktert, viszont egy sima egybe karakternél bőven elég textúra formájában és a térhatását megadja a normal map + a bump... Trükkös megoldások kellenek, nem fölöslegesen agyonrészletezett modellek...
  • Doga
    Igaz, gyerekek a játékélmény mindenek előtt.
    A régi játékokat is előveszi az ember. (és nem a grafika miatt)
  • Risu Führer
    inkább várjátok a holnap videót!!!
  • Risu Führer
    kurvára felesleges a grafikán vitatkozni.ha játékmenetben, hangulatban, történetileg legalább ugyanolyan lesz mint az első része én már kurva boldog leszek.a grafikát meg leszarom.