11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • koschwarz
    érdekes, annak idején is már előre mindenki mondta, hogy az milyen szar nehéz az autóverseny, én meg (tényleg nem akarom fényezni magam) simán megcsináltam. azóta sem értem, mi volt benne a nehéz, és billentyűvel nyomtam. igaz, akkor még ment a need for speedezés is, már nem is tudom melyik résszel, de szintén billentyűzettel.

asszem előszedem megint, fallout3 ide vagy oda :)))
  • gfreak
    na igen, egy jó kis Cockney dialektus meg tudja fűszerezni a beszédet...valószínű hogy az italo-us angol hatását szerette volna keltetni a szinkronszínészünk, onnan a kiejtésdifi ;)
  • gfreak
    ha a send-hez ragaszkodsz, akkor csak gondolj bele: i was sent to ...vagy I have been sent to... (küldtek engemet - passive, ugye az aktív modat: They sent me to hell...passive voice: I was sent to hell (by them)...I have sent (én küldtem)
  • Tomsteel
  • joebacsi
    erre a stílszerű válasz:
    "Tartozunk pedig mi az erősek, hogy az erőtelenek erőtlenségeit hordozzuk, és ne magunknak kedveskedjünk."

:)
  • Pepsi Twist
    jaja én is szinte csak száguldoztam :D
  • joebacsi
    Pedig az az autóverseny volt benne az egyik legkirályabb rész :)
    Jó, mondjuk én ff-es kormánnyal játszottam, de az is a játékot minősíti, hogy hasznos volt a kormány megléte, mivel teljes mértékben támogatva volt.
    Padkát, macskaköveket, rázókövet lehetett érezni, manuális váltó, sérülő kerekek, gyorshajtás, piros lámpa büntetése, mind olyan dolog, ami miatt nagyon bele tudta magát élni az ember az autós részbe.
    Remélem megmaradnak legalább ezek az elemek...
  • Kandurex
  • rotator
    Na az meg nekem nincs, mivel max. 5 év távlatában gondolkodom. :D
  • Kandurex
    1 évnél későbbi release -ek nincsenek favoritba, kivételt egy képez: Diablo 3 ;)
  • rotator
    Eddig nem volt ott???
  • REPS0L
    de utáltam az autó versenyt bazd :DDDDDdddd
  • Lobsterman
    Teljesen igazad van. Mindenben agyonkalapálta a GTA3-at(és szvsz a folytatáskat is) az első Mafia, 2 dolgot kivéve 1, millió robbanás, pusztítás és egyebek 2, a rengeteg lehetőség, gyűjthető cucc stb
    De ami a sztorit, művészi kidolgozást, hangulatot, karakterek és rengeteg mást is adott annak a közelébe sem ért eddig egy gta szerű játék sem. Ahogy nézem nem is fog. Örök top 5-ös játék nálam. Csak az a nyamvadt autóverseny ne lenne benne. Már sok újrajátszást megakasztott nálam az a küldetés :S
  • REPS0L
    +fav, trailer alapján akkora hangulata lesz hogy beszarsz :)
  • Kandurex
    +fav
  • Alwares
    Eszméletlen lesz a cucc. Fokozott várakozás következik. Topic kedvencek közé :D
  • bertino
  • ProGabe #2694
    "the trailer is not CG. it is in-game, and what you see is what you can expect when you play through the game."

itt
  • jpwadkan
    nos, az igazság az, hogy én is csak a vita miatt néztem utána mit mondanak, bár filmekben korábban már többször hallottam
    ami a kiejtést illeti, elképesztő tájszólással tudnak beszélni angolul a különféle emberek, érdemes meghallgatni pl az olaszokat vagy az íreket, de maguk az angolok sem egyszerű ahogy előadják magukat néha
    a 'for i have sent'-el meg az a probléma, hogy nincs értelme ebben a formában, befejezetlen a mondat
    bots az off-ért

egyébként az eddigiek alapján én azt várom a stuff-tól, amit az első rész produkált, nevezetesen agyonverte az aktuális gta epizódot grafikában, sztoriban és hangulatban egyaránt (ez aztán a vice city-n alaposan meg is látszott)
    és mielőtt bárki a torkomnak készülne ugrani, megjegyezném, hogy orbitális gta és(!) maffia fan vagyok, szerintem nincs sok értelme hasonlítgatni a kettőt
  • ProGabe #2692
    kíváncsi vagyok, hogy ez most engine render, vagy realtime

egyszerűen nem hiszem el, hogy az utóbbi. az egy intrója is engine render volt, gondolom ez is az
  • spy803
    Az első részből volt demó. Az parkolóházas küldetést tartalmazta.
  • ProGabe #2690
    mi van? :O

milyen hórihorgas öreg? "zavarni merészeltem"?! WTF?!

az elején az öregasszony mondja neki, hogy mit mondjon:

-blablalba (nem értem pontosan, de NEM santa claus :D) ...and then you say bless me...
    -yeah mama, okay!
    -...father for i have sinned
  • mustang93
    Fu ezt kemény játék lesz,éppen olvasgatom a Mafia II után és ez sem lesz egy kisgépigényü játék amár biztos,hisz a nagy német Crytek CryEngine 2-jének a grafikus motorjával versenyezz szépségben és ahogy látuk a crysis-nak sem volt egy kevés a gépigénye.
    DE ezt hagyjuk,a lényeg az hogy nagyon durva grafikáju és nagyon jó játékélményű játék lesz de ezt már trailer-ből is láthatuk,és már nagyon várom a kijelenéssét ajátéknak mert akkor nyomban megveszem.
  • Bucser
    Bless me father for I have sinned....

ez magyarul "szabadíts meg atyám, mert vétkeztem.." Az angolok minden emberre vonatkozó felmentő isteni dologra bless-t kérnek (áldást)
  • duka10
    #2683----KÖSZÖNÖM SZÉPEN

#2684---- neked mi bajod van ??????
    én csak kérdeztem valamit nem kell egyszerre belémkötni!!!
    egyébként nem vok kisgyerek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • saddi
    mint írtam, "arra utal".
    azért hivattam, azért üzentem önnek, ez a szószerinti fordítása.
    de az "áldjon meg atyám, amiért hivattam", vagy "oldozzon fel atyám, amiért hivattam" elég viccesen hangzik, nem?
    a tükörfordítás nem megoldás ebben az esetben.
  • Waczkor
    Kíváncsi lennék melyik az a pálya,amit többszöri nekifutásra sem tudsz kód nélkül megcsinálni?Mert ha nem sikerül elsőre,vagy többször akkor is van rá mód hogy csalás nélkül megcsináld...

Nekem az autóversenyes volt amivel szoptam sokat,mire ráéreztem hogy hogy kell azt a versenyautót irányítani.

De minden egyes küldetést élveztem,legnagyobb játék az én szememben,másik 2 örök kedvenc a Splinter Cell első része és a Max Payne:)
  • Tomsteel
    Mi a fenének segítesz neki? Az ilyet hagyni kell főni a levében...arrogáns kisgyerek
  • Szabi84
    Itt van!
  • 12346
    háát ez ilyen tömegtévéarc, de azé blokkolós^^
  • duka10
    és azt hol találom????:D
    bocsáss meg de most találtam ezt a fórumot :D:D:D:D:D:D:D
  • Carlos
    Kérdezd meg a topikjában.
  • duka10
    csá
    valaki nem tudja hogy a mafiaba hogy kell előhozni a konzolt hogy beírjam a kódokat???mert egy bizonyos részen nem tom átvinni mindig lelőnek
    előre is kössz

• kuci06
    elég durván hasonlít a House-féle Thirteen-re :)
  • Dave0092
    pc az elsődleges, és egyidőben adják ki mind2-t
  • Carlos
    Méltatlanul elfeldettek a fejlesztői.
    Ekkor nemzetközi siker után nem értem mi történt velük.
  • Waczkor
    Videó a zenével nagyon előhozza a hangulatot,demó nem volt de elég lesz majd az értékelés a különböző oldalakon.

Nem tudom hogy milyen gép igénye lesz,de szerintem úgy lesz mint anno,hogy azért lesz olyan beállítás,hogy alacsonyabb felbontáson is menjen rendesen.

Mondjuk azt nem tudom,hogy egyszerre készül e pc-re és konzolokra,de mintha úgy mondták volna hogy előbb konzol aztán pc.Bízzunk a legjobbakban.

• Risu Führer
    sztem nagyon komoly játék lesz csak elinduljon majd a gépemen.
  • Tomsteel
    Ez a videó nagyon mély nyomot hagyott bennem akkor, de szerintem mindenkiben.
  • Dave0092
    nemtudom hogy volt-e annak idején demo a mafia-bol, de kéne mindenképpen egy demo hogy tuti előrendeljem, mert hát az egy dolog hogy az első résznek nem kellet nagy gép, meg ez mégis csak egy TPS, és nem FPS, de a videó alapján ami hát eléggé ingame, nem azt sugallja, hogy egy 9600gt-vel röccenés nélkül elfusson.