11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Pepsi Twist
    ja lehet kurvázni :D
  • Fido4life
    hát ahogy én olvasom a híreket, az első részhez én inkább szabadabb játékmenetet várok és valami bordélyház biztosan szerepelni fog..
  • Dave0092
    hát nem, mert szerintem elég kevésszer láthatunk benne majd melltartós nőket
  • Fido4life
    öltönyöknél még jó hogy rendesen ki van dolgozva, az már az említett SA-nál is megvolt.. Saints Row 2ben viszont ha fullra ráközelítettél a csaj karakterre látni lehetett hogy maga a melltartó is külön réteg, tehát az apró részletekre is figyeltek.. amúgy full felesleges erről beszélni mert nem egy lowpoly melltartó fogja a játékmenetet adni..
  • Dave0092
    ha megnézed a banner-t szerinted belevan olvasztva a testbe a ruha :)?

• Fido4life
    tisztán látni hogy a melltartó rávan festve a testükre, tehát csak szimpla textúra.. pedig már a Saints Row 1-ben is volt a ruháknál réteg effekt..(azaz maga a ruhadarab is modell volt)
  • Dave0092
    akkoriba ilyen melltartók voltak... nézd meg a többi testrészét.. szépen kivan dolgozva
  • Fido4life
    most egy 5 mp-s videóból nem fogok egy egész játékot megitélni, de az a két csaj az elején a San Andreasos időkre emlékeztet..
  • Dave0092
    aztne mond hogy csunya a graffja
  • Fido4life
    hát szerintem ezt se a grafika miatt fogom szeretni.
  • Bucser
    Nem sajnáltak semmit. keressél rá a google-n a 60-as évek melltartóira.. ilyen "lowpolyk" lesznek... (ha a csaj karját megnézed azzal foglalkoztak rendesen.. pont a mellét ne csinálták volna meg??)
  • joebacsi
    mintha kissé sajnálták volna a poligonokat azokhoz a cickókhoz :)
  • Nathan66
    Ez durva lesz!!!
  • Dave0092
    ha megéri akkor megfogom venni...
    ehhez az kell, hogy fusson a gépemen, ne legyen megunható, és hosszu legyen a játékmenet.
  • spy803
    Letöltési link ne legyen?
  • Dave0092
    persze. remélem a video végén lesz egy dátum is
  • grebber
    14.-én többet mutatnak majd remélem!
  • bertino
    link.valóban elég mutatós.
  • bertino
    5 egész másodperc ? :D
    végülis több, mint a semmi, az igaz.
  • Dave0092
    gamestaron van egy 5 mp-s bemutató vidi... nagyon szép
  • Máté94
    Isten adja,hogy menyjen a gépemen:)
  • Risu Führer
    fasza fasza
  • grebber
    "Az Illusion Softworks reagálva a az only dx10-es hírre:

Elmondásuk szerint a játék bár eszement jól fog kinézni, és támogatni fogja a DirectX 10-et - természetesen - nem kizárólag azzal lesz hajlandó együttműködni. A Mafia II futni fog szépen DX9 és Windows XP alatt is tökéletesen. Nagy piros pont a fejlesztőknek."

info: Gamestar

• Pepsi Twist
    alap
  • Pepsi Twist
    ja mivel akkor még vista volt :D de mostmá ikszpéjn van :D
  • [HUN]FaTaL
    32es XP-t használsz legalább hogy 2GB ramot lásson?
  • [HUN]FaTaL
    Mikor kijött akkor próbáltam ki, de drivergondok voltak vele. A "csoda" vistaval pedig semmi gond nincs. Legalábbis nálam.

Pepsi: Te nyígtál még jópár hsz-szel korábban hogy reméled hogy DX10-only lesz (mikor 8800gtx-ed volt) nem tudom mi ez a rinya most:D
  • Pepsi Twist
    nekem még op rendszerem sincs... haggyatokmár... sőt én net nélkül gépezek... lámák
  • Dave0092
    fut dx9en is...
  • Bucser
    kérdés mennyit használtad 64-es Xp-t?? mert én kezdetek óta azzal tolom.

Szopás lényegesen kevesebb volt vele mint a csodaszerű nagyszerű vistával...
  • grebber
    Egyetértek (nem a lámázos résszel, mert nem mindenki születik informatikai zseninek) nekem sincs semmi gondom a Vistával.
  • [HUN]FaTaL
    Csak a lámáknak nem működik a vista, érdekes hogy semmi bajom vele, se kompatibilitás, sem semmilyen egyéb. Csak a lámák raknak 4GB ramhoz x86 OS-t, xpből az x64 meg egyszerűen kotlafos..
  • Kandurex
    na, most, pont az otthoni gépekről van szó, bizony 10% használ az embereknek Vistát, egyszerűen lassabb, tele kompatibilitás hibával, épeszű ember nem rakja fel...olyan már nem is lesz, hogy Vista Only játék, amire várunk azaz új windows, ahogy azt lentebb említették
  • [HUN]FaTaL
    De 32bites xp nem kezeli rendesen se quad coret se a 4gb ramot, mert más a kernel és mert 32bites. A 64bites xpnek server kernele van..4GB ramhoz csak a munkahelyeken tudom elképzelni a 32bites vistat ahogy nálunk is a cégnél van mert a könyvelő szoftver 16bites és az nem fut 32biten. De otthoni felhasználóknál nem értem, de mindegy, az ő bajuk, megérdemlik :) Én jól elvagyok a 64es vistával:)
  • Bucser
    Mondjuk az is aki 4 giga ramra 32 bites Vistát használ... (hogy mennyi ilyen balfasz van a világon...)

64 bites Xp símán kezeli a quadcore-t és a 4 giga ramot is. ráadásul minden driver van hozzá mostmár...
  • Prince23
    :D
  • [HUN]FaTaL
    W7 only nem tud lenni mert jön a dx11 vistara is:)
  • kirol
    Nem Pista, hanem W7 Only lesz és majd együtt jönnek. :D

Az Alan Wake meg Windows 10 Only lesz.
  • [HUN]FaTaL
    Gamer/otthoni gépeknél szerintem más az arány. Aki XP-t telepít egy quadra az megérdemli.
  • Kandurex
    nagyjából már 90% XP -t használ a fennmaradó Vistázik,...dehogy lesz Pista only, nincs azaz ostoba kiadó a világon

(steam gamer adatok kb. pár millió user gép alapján)