Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
biztos lesz második rész,ha az elsõbõl sokat adtak el.. az elsõ része év játékot is nyert,ezért is biztos,hogy kiadnak egy másodikat és ha sok újítást nem tudnak berakni,akkor bõvül eggyel az unlmas szar gamek játéka 😊 de miért ne tudnának?
Leszedtem, de nem ismerlek, igy nem bízom meg benned. Szóval töröltem is. 😊
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ki tud tótul?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ui: sok helyen halottam hogy az lesz a címe hogy Mafia 2: The City of Las Vegas
NE ÍROGASSÁ MÁ BÜDÖS KÖLÖK!
"Hello!
Nem fejlesztitek véletlenül a Mafia 2-õt titokban több mint egy éve?"
épp érdekel mi lenne a reakció 😊))
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
készül a GTA8 titokban, nem hallottál róla, azért mert titkos, de én megmondom a frankót.
mint lentebb írtam már egy háborús taktikai fps a jelenlegi nagy projektjük, utána lehet majd lesz Mafia 2.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Programmers
Graphic designers
Designers
Készül a Mafia 2?
Hírek | 2005-05-09 10:50 | GYUFo
A külföldi CVG (Computer and Video Games) értesülései szerint a Mafia 2 fejlesztése javában folyik. Sõt, tudomásuk szerint a második rész már idén megfog jelenni, december 16-i dátummal. Az elsõ Mafiát is fejlesztõ Illusion Softworks honlapján nem találtunk még csak utalást sem a hírrel kapcsolatban, ezért egyelõre csak pletyka szintjén kezelnék a dolgot.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5