11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • ProGabe #2991
    ha letörölnék: lehet válogatni
  • ProGabe #2990
    vááááááááááááááááááááá

kb egy perc és leszedik, én meg az flv-t ;)
  • Máté94
    Ősz!!!!!!!!!!!!!
  • csrolli
    Mikor jelenik meg a játék? Mert a keresztapa 2, tök beszarás!!
  • Carlos
  • Szabi84
  • bertino
    oké, elhisszük... a pécé ezért király, a konzol meg azért király.

ez meg a mafia 2 fórum, köszi
  • galmat
    Én 1 éve váltottam konzolra, a pc fejlesztést befejeztem egy időre.
    Mivel én sportjátékokkal játszom, azok meg vagy nincsenek pc-n vagy szánalmas mínőségűek. Azután ott vannak azok a játékok amik konzolra jóval előbb érkeznek:Gears of war 1-2,GTA4 pl. Konzolt veszel 50ért. És majdnem a pc-s max grafikán tolod a játékokat. Sőt évekig még szebbek is voltak. A rengeteg exkluzíc címről nem is beszélve: Fight Night 4, Forza 2, CoD3, Madden Nfl.
    A PC mellett az szól,hogy összetetteb stratégiát(Total War széria), szimulátort konzolon nem találni, mert nem arra való. Na meg a WoW.
    Összeségében konzolon sokkal kevesebb pénzből kihozhatod ugyanazt a grafot,mint pc-n (Azt meg ne mondja nekem senki,hogy 2005 dec. óta(xbox360 megjelenése) nem fejlesztette a pc-jét és maxon játszik mindennel....Az konzolosoknak meg ugye nem kellett fejleszteni.
    Amúgy meg szerintem a két platform kiegészíti egymást, pl konzolon sokkal jobb és egyszerűbb sportjátékokkal meg TPS-ekkel játszani.
  • Solt
    Összehasonlíthatatlan a két platform! Az egyik a beteszem és tolom, a másik meg a küzdök, és szimulátorozom...

Akinek egy Fifa miatt van top PC-je, az megérdemli, aki meg szimulációt vár a konzoltól, az is megérdemli...

Teljesen más a felhasználói réteg, mint ahogy teljesen más a játékigény is...
  • Waczkor
    A nagy vitához csak annyit,hogy:

Off

1)Sehol nem 20000 egy játék konzolra,még a gyűjtői sem
    2)Sok játék nincs pc-re,úgymint rendes fifa(olyan minőségű mint a konzolos FIFA 09)
    3)Valóban nem kell pc-t állandóan újítani és fps-t csak és kizárólag pc-n.Sztem
    Sőt a akármilyen hdtvn sem olyan szép pl a TDU,mint maximális felbontáson,élsimítással pc-n

Csak addig,amíg ilyen gémek,mint Fight Night,UFC dispute,FIFA 09,NBA Street,PGR, stb nincsenek pc-n,addig elég sok minden szól a konzol mellett.

Off vége

Gamestaros cikk nem hiszem hogy sok újat hozna,ami nem rég volt itt belinkelve oldal,szerintem az lesz leírva.Nem soká úgyis jön elvileg videó.Bár én így látatlanban is előrendelném,akár pc-re,akár boxra.
  • spy803
    türelem, tornaterem
  • SZilaJMaGGoT
    Jah az zsilet lenne... :/
  • Risu Führer
    valaki nem tudná feltenni a ma megjelenő gamestarban lévő mafia2-ről szóló cikket?
  • SZilaJMaGGoT
    Ami azt illeti, ilyen vga mellett az a processzor szart se ér, és a 3GB ramot is furcsálom... :/ De leginkább a proci nagyon visszahúzza a rendszeredet és nem használod te ki azt a 4870-es kártyát... :/
  • TaRka0107
    Ne te döntsd már el, jóóóóó?
  • Prince23
    2007 év végi, de még mindig jó... meglepetésemre...
    már gx210 van vagy mi
  • CheAteR88 #2975
    uroljára
    ember a 8800gt már majdhogynem elavult.... és mikori?
  • CheAteR88 #2974
    vki megveszi aszt beteszi a polc alá....
    részemről ez egy hobbi utálom a consolt
  • akyyy
    nekem van boxom is, pc-m is, mindkettő mellet vannak jó érvek, amit konzolra rákölt az ember, játékokat különbözö kutyuket, anniyból évente vehet magának jó pc-t.
  • Dante73
    Másfél éves a gépem, nem kellett hozzányúlnom, és tökéletes a játékok full grafikával való futtatásához. Egyszerűen, már egyetlen konzolos port sem képes megizzasztani. És amíg a jelenlegi generáció marad, nem is fogja. Márpedig, az még minimum 2 év. (Jó, GTA4 szaggat, mint állat, de ez nem a gépem hibája, és NINCS olyan gép, amivel maxon lehetne játszani)
    Egyébként, egy palit 9800Gt/512 kb 30000 ft, és tökéletes játékra. (Nekem Gainward van, 45000 volt) Szóval, árkérdésben ne essünk túlzásokba... Egy gép 80000, ami alkalmas netezésre, egy konzol 50, az 130. 150-180 körül pedig már nagyon jó gépet raksz össze. Így a különbség minimális, és az első 5-10 játék megvétele után el is tűnik.
    Melyik is a drágább? (Már bocsi, de elég egy kicsit számolni...)
  • Prince23
    Én nem veszek alkatrészeket hozzá, még a 8800 GT még most tökéletes. Csak fórumokon tapasztalom, hogy sok a panasz e terén, mert nincs mindenkinek 50-80 ezres csak vga-ra való pénz. és még a jó provikról nem is beszéltem.
    2 évi intervallumba biztos kell fejleszteni, akár hogy is vesszük.
  • bertino
    jó gagyi PC-ket vehetsz, ha évente neked új kell.
    mellesleg ezt itt fejezzük be pls -.-
  • Neoncsoves
    1 éves a gépem és nem is lesz újítva még egy jó ideig, de még mindig max grafon játszok játékokkal. csak tudni kell gépet venni
  • Solt
    Na ebbe ne menjünk bele, mert megsértődtök! A Pc-t sem kell évente fejleszteni, ez nagyon gyenge érv. Egyszer kell egy normális gépet megvenni, aztán az 2, jó esetben 3 évet kibír!

Ha lejár a konzol beetetési stádiuma, akkor majd cserélhetitek ti is 2 évente... az egyre inkább terjedő online játékoknál pedig nem lesz warez, lehet 20 ezerért játékot venni hozzá...

Nincs új a nap alatt...

A konzol teljesen más rétegnek van kitalálva... összehasonlíthatatlan a PC-vel...
  • Carlos
  • Prince23
    Egy konzolt pl. nem kell fejleszteni évente, nem úgy mint a rohadt pc-t. (mondja ezt egy pc-s)
  • CheAteR88 #2965
    mert?
  • jpwadkan
    nyilván baromkodok :D
    egyébként teljesen igazad van, ha elég nagy lenne a sávszél az adatoknak a vkártya felé, tán tizedennyi vram is elég lenne
    én abban bízok, hogyha megjelennek és elterjednek sokmagos processzorok (négynél jóval több magra gondolok természetesen) az feleslegessé teszi a videokártyát, physx (vagy hogy a fenébe kell leírni) cuccokat meg hasonlókat...persze ez nem holnap lesz (ha lesz egyáltalán, mert ugye nem érdeke a hw gyártóknak)...de hát a remény hal meg utoljára :)
    jah és bots az offért
    hogy a Mafia 2-ről is szót ejtsek, én azt remélem, hogy ugyanazt fogja művelni a GTA4-gyel, mint amit az első rész művelt az aktuális GTA epizóddal: sok szempontból csúnyán agyonvágta (meg is látszott a Vice City-n)
  • Carlos
    Ez azért elég primitiv volt...
  • CheAteR88 #2962
    kell a gecinek szarfaszu konzol...
  • gabi89
    Nem így értettem persze vannak ilyen programok csak éppen mire kihasználná 1280x1024-ben vagy még magasabb felbontáson akkor már maga a kártya nem fogja bírni ezért játszhatsz 1024x768-ban ott meg már nem kell 512 meg 1gb :D
    Ezért is írtam,hogy parasztvakítás
  • Dave0092
    Jo hát a GTA 4 optimizálatlan volt. ha megcsinálják rendesen bőven elég lett volna neki 512 is
  • jpwadkan
    azért akad olyan program ami kihasználja, még az 1GB-ot is...sőt túl is csordul rajta (gondolom teccik sejteni mire gondoltam)
  • gabi89
    Ez a VGA alapból nem játékra való 512MB ram meg csak átbaszás = parasztvakítás. Szóval sose használod ki a rajta lévő memóriát:D :D
    Amúgy ettől függetlenül lehet elkocog rajta de az is,hogy nem.
    Semmilyen gépigény nincs szóval érted honnan tudjuk...
  • Rayden02
    Én is remélem hogy optimizált lessz a cuccos!!!
  • Dave0092
    szerintem inkább ram zabáló lesz
  • ProGabe #2955
    aki ennyire izgul a gépigény miatt, az az új videókártya helyett vegyen egy boxot...

nem mellesleg egy mostani középkat. gépnek bőven elégnek kell lennie ahhoz, hogy X-box szintű beállításokat produkáljon a játék. mert ez optimalizálva lesz, az biztos
  • Carlos
    Nem lesz elég!
  • bertino
    még meg se jelent
    honnan kéne tudnunk elég lesz-e hozzá ?

elég lesz.
    nem lesz elég.

hogy döntöd el melyik a helyes ?

• CheAteR88 #2952
    részemről csak vga fog hiányozni szerintem
    de addigra csak összekaparok anyi zsét hogy 9600 vagy vmi hd.....