Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
én is majdnem agyvérzést kaptam az elvakult júzerek láttán, de ez van, senki nem tökéletes 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
jesszusom, ez az ész nélküli belemagyarázás...
de nem fárasztom magam, azt hiszel emit akarsz, de az téged kérdõjelez meg, hogy képeket mondasz de felmutatni azt nem tudsz, szánalmas.

amúgy szerintem is biztosan lesz Mafia 2, de hogy mikor azt még nem, mint írtam lentebb azt a háborús FPS-t nyomják most nagyon a fiuúk, mellette én kétlem, hogy lenne kapacitás, egy ekkora projektre, persze ne nekem legyen igazam és jelenjen meg, deha idén megjelennem, akkor már kinnt lett volna egy bemutatón, mert nem akarják csak úgy a vakvilágba kiadni, egy kis hírverés nekik is kell.

UFF

a hszed végét meg nem értem mit akartál írni, de gondolom csak sértegetni próbálasz szóval ennyit rólad.
nem kell minden okoskodós hírnek bedõlnöd

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Duddits
Az csak kamu hír! Õk honnét tudnák, hogy készûl? Amúgy meg szerintem is készül....

Van hir, az hogy nem készül, de valószinû azért modnják mert
készülget és titokban akarják tartani, amugy meg a www.computergames.com vagy hol ott vn hogy készülöben a Mafia 2
lehet hogy te csak a Matrix topikban vagy de vannak itt Mafia rajongók is!!!
M@TriX
hagyd már abba, ez a topic is tök fölös, hivatalosan marhára nem készül a mafia 2, nem hivatalosan meg úgyse tud sneki biztosat mondani, szóval nem kell a sok felesleges szöveg...

sajna nem találom, de esköüzom hogy az volt, megegyezett amikor a pcguru hirdetet a MAFIA 2 és ott volt egy kép, na csak azmár nicns emg nekem😞
de nagyon fasza grafkája van!
12346
ha már gyíkoskodni akarsz, akkor azér azt ugye érzed, hogy szó sincs mafia 2 fejlesztésrõl se, és mégis közel 1000 hsz van már..😛 akkor melyik is a rula gáma?😄

12346
attya úristen... kb végigolvastam csak ezt az 1. lapot, és nem tom, hogy sírjak vagy mi van.. én kérek elnézést a nevetekben is. 1-2 ember tényleg iszonytat korlátolt finoman szólva. vagy én nem értem a "poént" <#idiota>

Istencsászár
az hogy nincs semmi intro kép info a mafia 2õrõl

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Duddits
Akkor töltsd föl, hogy lássuk!!!

dc++ rol töltöttem le, enm biztos hogy az, de a neve az hogy Mafia_2_1024_768.jpg
Duddits
Milyen kép?? Hadd lám!

tudom, de volt tola képem,
Duddits
Mi a f... bajod van? Ez egy szólás!

álmodsz te nyomomrék!!!
rorr
álmodik a nyomor....

van egyáltalán valami médianyag mafia2-bõl? Ha valaki tud ilyet, az belinkelhetné.

Palinko
én láttam 2 introt is és nem panaszkodom
Duddits
Olvassálmáréstagoldaszarosmondatokatbazzeg!!!!!

akyyy
nekem az introja volt meg de letöröltem véletlenül😞😞😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mikor jött ki van demoja itt az sg n?
na nem írtok semmit, amugy van egy képem a mafia 2-rõl nagyon állat, csak nincs már meg mert nmrég raktam ujra a windwost és nem mentettem le😞
nem baj, majd megkeresem vhol.
malter
kinek mi,nállam nyomába se ér sa mafianak,de ez tényleg izlés kérdése mind2 jo mafia történetben részleteségben jo sa meg arcados inkább
Rage47
tényleg igy semmi értelme mert nem is lehet irni bele amig nem irtál
Duddits
Jaja!

nem de akkor legalább írj bele, úgyis mindenki tudja hogy a maffia bújhat a picsába, szanandreasz rulza, sazl

Duddits
Miért? Mi értelme??

miért, baj?
Duddits
Nah, Mafiaso megint nyitott egy Mafia topikot.....

M@TriX
anyám, olyan síkak vagytok hogy az nem igaz, nem tudhatja még senki, hogy készül-e a 2. rész avagy nem. ami "bizonyíték" eddig van az szart sem ér és a cáfolatok sem.

majd meglátjuk ha kiszivárog vmi infó.

az most biztos, hogy a csapat egy háborús multis FPS játékon dolgozik. ez a tény és ennyi.

jó lenne ha befejeznétek semmirõl való felesleges spemmelést.

Jó a játék,az tény!
Az is tény hogy várom a 2.részt,de nem lesz!

Gépem:Gigabyte K8NF-9,AMD Athlon 64 3000+, Kingmax 400Mhz 2*512Mb Sapphire Ati X800 256Mb,Chieftec 420W Táp, stb.

Duddits
Íme egy példa a kívételre. <#wink><#hehe>

Már 3 éve?Hát akko tényleg leállították!

Gépem:Gigabyte K8NF-9,AMD Athlon 64 3000+, Kingmax 400Mhz 2*512Mb Sapphire Ati X800 256Mb,Chieftec 420W Táp, stb.

Duddits
Vaoh! Te nem vagy semmi! Ezt már vagy 3 éve mondták, azért, hogy ne számítsunk rá. De mi, Magyarok, nem vesszük be. Persze vannak olyanok aki beveszik, de hát ez van.

MAFIA 2 FEJLESZTÉSÉT LEÁLLÍTOTTÁK!!!!!!!!!!4<#rinya>

Sadun Tryst
de akkor nõi fõhõs lenne.
legalábbis én úgy emlélszem, hogy Tommy mondta is valamikor a történet során, h lánya van. de nekem az 50-es évek amerikájában semmi kedvem nincs egy csajjal rohangálni és gyakni a maffiózókat...
szóval vagy 1 teljesen új szálat találnak ki és a 30-as évek amerikája lesz újra, vagy inkább ne is legyen mafia 2. 1szerûen a Mafiát nem lehet folytatni az ilyen befejezés után.
kiv. ha valami nagyon nagy szarságot nem találnak ki...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

gameplusz
Elméletileg a gyerekével kell majd menni, ezt mondták kezdetben...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Sadun Tryst
ha ez lenne a története a mafia 2-nek, akkor még a netrõl sem tölteném le, annyit sem érne...

Falconer
Szerintem ha megjelenik, akkor a csapból is ez fog folyni, ugyhogy venni is fogják majd.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Termsézetesen fogják reklámozni, csak akkor amikor már megjelent!
Én is örülnék ha tényleg megjelenne, de szerintem nagyon szar reklámfogás lenne ha nem akarnának róla szólni és csak sunyib megjelenne. AZ ilyen gameket 1000el kell reklámozni. Volt már rá példa, hogy állat lett 1 játék, de mivel nem reklámozták be is bukott.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Duddits
Én is örülnék ha csak sutty (<#nyes>) megjelenne.

Szerintem az lesz majd a story hogy:
Tommy-t nem abba az országba rakták hanem egy
teljesen másikba Las Angeles-be, és az öreg ember
akit llötek az az apja volt, és Tommy megakarja bosszúlni
õket, igy kiirtja a fõtörzsi mafiát azaz a
Los Angeles-i mafiát kiirtja, ez jo story lenne.
De azt halottam hogy a Mafia 1- eredetileg 40. küldetéssel
készült volna, csak mivel a határidõ 2x eltolták nem tehetek meg
a néppel hogy megint eltolják, állitolag elsõfelébe Tomyy val
lettünk volna a 2 felében meg a detektivvel, gondolom
nem volt idejük és igy megcsinálták extráként a Free Ride Extreme-t
Remélem a Mafia 2-ben nem detektivvel fogunk lenni, mert akkor
nagy szar lenne a game, megjelenés várhatóan: 2005.12.16 (nem egy helyrõl
van ilyen infom)
Szerintem meg besem jelentik a játékot hanem egyszeribe csak megjelenik, azsem igaz hogy leálitották, mert szerintem csak igy akarják hitegetni hogy nem készül, hanem megjelenik karácsonyra,és szép kis meglepetést okor nekünk az
Illusion Sotworks. Na mindegy, majd kiválik minden decemeberre!
Úgyis irnak majd valamelyikújságban róla!
Duddits
Az a jó! Szerintem az összeset törölhetné egy-két kivetelével.

Sadun Tryst
gondolom takarít a házigazda...

folyamatosan valaki töröli az üzenetetket!!!!!!
Palinko
akkor megfogalmazod,én meg leszek,olyan hülye,hogy el is küldöm,csak még meg kell nézni a mailcímüket,a hivatalos oldalon,aminek a címét szintén nem tudok.
Falconer
Az uj misszio az egyértelmü 😊 ln pl tudok angolul

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Palinko
igen-igen,meg új missiók,meg egy két extra 😊

akkor elküldjük azt a mailt? 😊))) ki tud profin angolul? :ÖÖ
Falconer
Nekem is, csak legyen jobb a grafika, meg néhány extra legyen benne