11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Risu Führer
    a fizikán javíthatnának.
    nem tudja valaki milyen fizikai motort használ a játék?
  • Soldiers
    nem baj nem baj majd nemsoká folytatják a videót
  • Héeder
    Nekem is bejön a videó.
    Bár tényleg furcsa a lövöldözés, de az autós üldözés tetszett.
    Még egy törés mechanikára lennék kíváncsi
  • kirol
    Valami iszonyat brutál!

Milyen pop-up ról beszéltek?
  • TaRka0107
    Én is így vagyok vele h a Sztoria naon jó legyen mint az 1-nek! Nehogy az legyen h most grafra mentek meg fizikára és sztori meg semmi!
  • AntiHero
    Bőven jó ez. Engem nem zavart a pop-up. Nyilván xboxon ment. De nekem a GTA4be se volt popup sztem itt se lesz. Hangulat nagyon nagyon jó A város kicsit fura volt olyan mintha a GTA4-be ment volna:D

A lényeg kapjunk egy az elsővel felérő storyt. Változatos küldetéseket. Minimum 40 óra Fő küldetés sorozatot. + 30-100:D óra mellék küldetést (ami szintén változatos legyen:D)
  • Dante73
    Pár észrevétel;
    Kontrollerrel tolták, ami nem gond, csak... A tetőn, az utolsó előtti ellennek a feje mellé lő, de meghal.... Érdekes. Bár; a pultot lövi láthatóan, ellen megint elpatkol. Autósüldözés; még nem az igazi. Bár, talán egy belső nézettel, G25 támogatással nagyot durranna a dolog. (természetesen PC-n, mint opció. GTA4-től is vártam, mert azért az idő 3/4-ed része kocsikázással telik, nem ártott volna annak sem egy kicsit részletesebb kidolgozás, vagy legalább egy rögzíthető kameraállás. Mert az egy vicc, hogy a magassággal folyamatosan küzdeni kell.)
    Viszont pop-up ott is van, konzolon, a PC portról pedig ne beszéljünk... Kis csiszolás, és jó lesz ez, GTA4-et alázza majd, rendesen. (Eladásokban is, legalábbis PC-n tuti, hacsak nem LIVE!-os lesz, és nem védik be úgy, mint azt. (RGSC-re gondolok, ami pörgeti a procit, egy proci igényes játéknál.)
  • akyyy
    még nincs konkrét megjelenési dátum.

mellesleg a FAQ-t ki csinálja?
  • TaRka0107
    Én ezzel tisztában vagyok, de azért leírhatta volna Akky h mikor jelenik meg. Már mind1 mert mát tudom! De nincs nekem már 50ezer forintom procira!
    Ha lenne is akk xboxon gondolkoznék!
  • Nathan66
    háát. ahogy az embereket a golyó eltalálja.. eküszöm az 1. részben is legaláb megrándult a testuk a golyótol, de itt.. semmi furcsa egy fizika
  • mikiking
    es az mi amugy a pop -up ?
  • ProGabe #3020
    jobb minőségű videó

az már látszik, hogy grafikailag kb. mindent aláz. a legutolsó gyűrődés is rendben van a ruhákon, az autók kidolgozottsága jobb nem lehet. viszont tényleg zavaró a pop-up
  • Héeder
    Remélem nem visszafelé fejlődnek
    (ne így legyen mert zsír gém-re fáj már a fogam)
  • jpwadkan
    gf2 tud ennél vadabbat is, egyszer eltűnt alólam az autó...
    a két méteres kirakósdinak szerintem hw okai vannak, kevés ram meg proci esetén csúnyán beleizzadna a rendszer, ha nagyobb terület forgalmát kellene kiszámolni és folyamatosan naprakészen tartani
    csak az nem világos, hogy miért nem képes a program egy benchmark-ot nyomni és annak megfelelően beállítani az ilyesmit, akkor legalább erősebb gépeken nem lenne ilyen
  • Dave0092
    igen ez nekemis szurja a szemem. De szerintem megfogják oldani. Az 1 nél is sikerült
  • bertino
    ezekszerint.
  • grebber
    Azért azt én elszomorítónak tartom hogy 2009-et irunk és még mindig nem képesek megoldani hogy ne előttünk 2 méterre jelenjen meg a forgalom:(
    Godfather 2-ben ugyanígy van sajnos!

Én nem vagyok programozó nem is értek ilyen téren hozzá,de ez akkora nagy nehézséget jelent megvalósítani?
  • Héeder
    *nálam
  • Héeder
    Szerintem nem lesz a játékkal gond.
    Még csiszolgatnak rajta,de nekem így is favorit
  • Dave0092
    Azért ha megnézitek ezek a képek ingame... És elég szépek szerintem... Grafikára nem lesz panasz. Ha történetileg, hangulatilag, meg zenéileg elérik az első rész szinvonalát, akkor évjáték esélyes lesz.
  • ProGabe #3011
    pár kép:

csak ez nem tetszik. ki van törve a srác nyaka. persze nem, de akkor is furcsának tűnik:)

• jpwadkan
    ha ezt ősszel tényleg ki akarják adni, akkor ott lényegi alakítás már nemigen lesz szerintem, legalábbis innen nézve rövidnek tűnik az idő
  • jpwadkan
    OFF
    én meg sajnos eddig a játék lényegi részéig nem jutottam el... :\
    ON
  • Dave0092
    nem persze. de a x milliobol nem hiszem hogy csak pont 5-6 mondja azt hogy ő neki ebbe valami nem teccik... a hivatalos forumon ezer téma van. amit a fejlesztők figyelnek folyamatosan
  • Risu Führer
    sztem nem pont ezt a fórumot fogják nézni :)
  • Dave0092
    Szerintem meg elég jó. Most a video kikerülése után ugyis nézni fogják a 2k emberei a forumokat és ugy alakitják ahogy mi szeretnénk
  • Nathan66
    nálam ilyen problémák nincsenek, nem is voltak és ebböl gondolom, nem is lesznek..
  • jpwadkan
    OFF
    jah, és a kamerakezelés vezetés közben elég szörnyű
    ON

szerintem nem olyan veszélyes a video, nem lesz ez a stuff csúnya, a lényeg meg inkább a hangulaton van, ha azt eltalálják, akkor nagy baj nem lehet, a mai programokkal az a legnagyobb baj, hogy kapsz egy álleejtős környezetet meg fizikát meg mittudomén, és hozzá egy nothingjátékot, amit jó ha egyszer végigtol az ember
  • jpwadkan
    OFF
    technikai szempontból szemét
    vagy minek nevezed azt, amikor közli, hogy az aktuális beállításokkal 744 MB-ot fog használni a video ram-ból (1 gb), majd öt perccel az indítás után elszáll azzal, h elfogyott a v. ram?
    lehet, h én tévedek orbitálisat, de szerintem ez nem user error és nem a 'rosszul fut' kategória
    ON
  • Nathan66
    GTA4 et szemétnek épp nem nevezném... Godfather2-t igen. Attol, hogy náladn rosszul fut, még jó az. Sajnos ezen videó alapján nem igazán lesz a gta4 nyomában se... (de ne igy legyen)
  • bertino
    jááá ez mi ték volt :(
  • Dante73
    Most az összes többi kritikán aluli játékot vérig sértetted! Még azokra nézve is sértő a GTA4 portja.
    A többi pedig teljesen igaz; Aki éves szinten tízezreket költ PC-re az szimpla palimadár, és/vagy nem ért hozzá... Én gépem is lassan 2 éves, nem hogy a portok, de a csak PC-s játékok is max grafikán futnak, csont nélkül. (Kivétel a fent említett szemétnek is csak jó indulattal nevezhető valamit) Ruppót nem költöttem még rá, a vásárlás óta.
    Remélem, ez a cím, porig alázza majd a GTA4-et. Mondjuk, esélyes...

TÉK!
  • Bucser
    3 éve nem újítottam a gépemen (na jó 2 éves a 8800GT-m, de a kritikán alúl siekrült GTA4-en kívül nincs problémám.)
  • Nathan66
    Engem sem nyügözött le.. Remélem, csak a videón tünik ilyennek
  • Palinko
    az autós üldözés volt a leggyengébb pont
  • Dave0092
    ez nagyon fasza, csak az nem tetszik hogy a városba amikor mennek a kocsik elöttem rajzoldotak ki, (egyik jelentnél volt, nem mindnél)
    De video az 10/10
  • Carlos
    Fincsi lesz ez!
  • ProGabe #2994
    na végigértem. HD-ben biztos jobb lesz

de ne feledje senki: ez nem csoda, csak egy játék! ráadásul annyira eltompultunk már, hogy tényleg valami nagyot kell húznia minden egyes fejlesztőnek a videóikkal, különben senki nem kapja fel a fejét. legyenek jók a küldetések, a karakterek, éljen a város, lássunk előrelépést az első részhez képest. nekem ez már elég is lesz :)
  • akyyy
    dúrva, minden kis apró részlet a helyén van:D
  • Máté94
    Hát.Nem ájultam el.Sajnos:(