Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
sztem már felesleges ezen filózni. ha lesz hivatalos kép és bejelentés, akkor lehet reménykedni. jelenleg nagyon úgy áll a dolog, h ez tényleg csak parasztvakítás... :S

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

olvasgattam a cuccokat itt....akkor most az a tényállás h az egész mafia 2 csak egy hülyeség votl és nemis lesz? pedig egy jó történet kéne és ennyi, vinnék mint a cukrot. igaz ezután jó történetet elég nehéz lenne kitalálni, de azért lehetne jókat.

Na mi az abra

maffioso
na ezt a témát sem a mafia2ér nyitották ez totál állatkert etetni hollehet?

\"If in doubt, flat out!\"

Duddits
<#nevetes1>

akyyy
már válaszoltak neki, asszed ezzel tisztelni fognak, mi?😄DDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

[HUN]FaTaL
apádból. te se tudsz olvasni?

http://goo.gl/gd6Zi5

komolyan mondom leállhatnál!
Nem érsz el azzal semmit, hogy itt össze-vissza zagyválsz, csak magadat mutatod be. Negatív oldaladról...

12346
akkor veled van a baj, nem a fórummal^^

Ez poén--->#1039
Faszom azér ien lámákat😄, "honnan lehet letölteni a mafia 2öt"😄

maffioso
komolyan mondom ennyire barmokat máég nem láttam.Mer 1 valaki azt állitja hogy van maffia2(ami igazábol egy f) mindenki elhiszi mérnem jácotok marioval annak csinálok 100folytatást és akkor majd lesz köv rész

Sadun Tryst
lassant bant kéne adni annak aki még 1x megkérdi...

ElekAdam
szevasztok
Ezt a maffia 2-t honnan lehet letölteni

bocsi megtaláltam bár igaz ami igaz szépen eldugták
yaya
de beállítások oldalon csak grafika és billentyû beállítás van
Oops, tényleg, ez a kettes topic... sorry.

maffioso
barmok nincs is mafia2

Nyugodjunk meg légyszi...

Feliratott találsz Beállításokban, ha angol, akkor subtitles, ha német, akkor (na ebbe belebuktam) néven.

kül ez mafia 1 csak nem találtam a másik forumot<#idiota>
pl ojan ahol csak a szöveg magyar de szöveg alatt nincs felirat.már kipróbáltam 1et és az nem ment gondolom azér mer azt német verzios mafiárol fordították de nekem angol van és ott nincs felirat!!!!!!!!
0ppika
Nem kéne gumit csinálni, ha lesz Mafia 2 ha nem.

http://epica.nl

12346
magyarosítás kb csak 2 hónap múlva lesz. hosszú játék..

nem de az 1.7.0.2 es patchet most dobják majd ki asszem
Gerbill
A mafia 2-höz már kijött a magyarosítás vagy a szinkron?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Guer
😄DDD

12346
mé, még milyen magyarosítás van?^^

mafia 1-hez tud vki ojan magyarítást amin a beszédeket is feliratozzák???
[HUN]FaTaL
megjelent a játék már?<#idiota><#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

Sadun Tryst
tényleg kezd gumi szaga lenni ennek a topiknak... xD

Gerbill
Már megjelent a mafia! 2?<#eplus2>

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Csuhai G
Hát persze...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

VAn hát

bakvarnyu
Mafia 2 az van?

rekettyes
Asszeretnem megkerdezni mar van Mafia 2?

bakvarnyu
Sziasztok, van mar Mafia 2?

Palinko
az már volt velem is 😄 az ilyeneket tudod,hogy hova kell küldeni...
Köszi, én is így gondoltam, csak 1 ismerõsöm nagyon bizonygatta hogy megvan neki<#eplus2>

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

nem

Na megjelent már a 2???

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

Falconer
Nekem is tetszett már a saját gépen. Ahol irja a rekordokat a gép ott a harmadik lettem, de csak azért mert vmit elbasztam egy kanyarba, arra ráment vagy öt mp.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Én nemtudom ott mivolt. Elöször haver gépén játszottam, qrva nehéz volt, talán 15.-re ha megcsináltam. Az én gépemen meg teljesen más volt az auto fizikája, és megcsináltam másodikra, fékezés nélkül, csak motorfékkel. Nagyon könnyü volt, és teljesen más volt a kocsi a két gépen.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Duddits
Mindenki a versenyes résszel baszakszik? Nekem kifejezetten tetszik... <#bee1><#nyes>

BBird
Kormánnyal laza a verseny, bár ott is az elsõ körben meg kell szokni a "nagy" sebességet. :-)
akyyy
egy kis csalással is meg lehet csinálni hogy a második kanyarnál bemeni alezárt utszakabba, végigmenni, és mikor kiérünk, resetelni.... de csais kizrólag ha már sehogysem megy<#mf2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

dronkZero
Én azt vettem észre, hogy csak az elsõ két autó megy igazán gyorsan, és azok is csak akkor, ha nem zavarja õket semmi. Hát, én bezavartam nekik. A legelsõ kanyarban nem kell lassítani, csak full gázzal belemenni, lehetõleg a pirosba. Az ütközés lelassít annyira, hogy be lehessen venni normálisan a kanyart, és megpörgeti az ellenfelet. Ez jó esetben megakasztja a fehéret is, elkezdenek szerencsétlenkedni, közben a mezõny pár autója beelõzi õket, és onnantól sétagalopp, persze ha nem rontja el az ember...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Palinko
az az apróságos igaz... nagyon oda kell figyelni,szerintem ha már elég sokszor játszottad a versenyt,akkor menni fog,meg nem kell bepánikolni,hogy valaki a hátad mögött van egy cm-rel.
Jah könnyû, de az a tudat, hogy 'bármikor elcseszhetem a futamot egy aprósággal' megzavar, és nem tudok koncentrálni. Ezért nem szeretem az autós játékokat, van hozzájuk tehetségem de pszihikailag nem vagyok teljesen okés.

Palinko
mikor én anna játszottam,nem tom hogy,de megnyertem,nekm ez volt a legnehezebb az 1 esben... úgy resgett a kezem,mikor elsõként befordultam az utolsó kanyarba,utánna 5 percig nem tudtam a bill. hez nyúlni 😊
Pedig könnyû! Az a titka, hogy a nehezebb kanyarok elõtt lefékezel, hogy ne sodródj ki, és mikor a kanyarba érsz, már ne nyomd se a gázt, se a féket, csak kanyarodsz. Ha nagyon lelassulnál, akkor nyomd kicsit a gázt és a kanyart felváltva, de ne egyszerre! Arra is ügyelj, hogy ne úgy kanyarodj, hogy benntartod a kanyar gombot, hanem kicsiket nyomd meg. Így nem fogsz kicsúszni, és tök lazán végig lehet nyomni úgy, hogy olyan 1:32 körüli köridõket mész, és még a 2. helyezettet is 10-15 másodperccel lehagyod.