11769
-
spy803 #3191 Ha kijön megtudod :) -
#3190 Kíváncsi vagyok, mi lesz a videó folytatása. Magyarul a rendőrök elől hogyan menekülnek meg -
#3189 interjú -
#3188 fasza a vidi és legalább megtudtuk mi lett a dagadt sorsa.
ha jól tudom olyan fedezékrendszer lesz a játékban mint a gearsban, szal az is jó lesz benne.remélem jól lesz optimalizálva és faszán fut majd a gépemen. -
#3187 HD
letölthető formában (flv) -
jpwadkan #3186 hát ha tényleg ilyen korrekt lesz és véletlenül még rendesen optimalizálják is, akkor R* nyugodtan monnyon le... (és teszem hozzá: gta fan (is) vagyok...) -
#3185 még nagyon sok olyan elem van, ami nincs teljesen kész, így nem is teszik bele ezekbe a prezentációkba, mert előjöhet egy olyan bug, amitől lefagy az egész. az meg egy E3 alkalmával elég ciki :)
a videó meg kegyetlenül jó -
Héeder #3184 Valahol olvastam,hogy állítólag eléggé valósághű törés mechanika lesz a gammában.(Bár a vidiben erre nem derült fény) -
#3183 Én is!:D
Nehéz lesz a Paradise-t felül múlni:) -
Héeder #3182 A videó valami fenomenális.
Az egész egy hangulat bomba, az autó fizikája nagyon rendeben van.
Már csak egy ilyen törés tesztre lennék kíváncsi. -
#3181 Vagyis jan, feb, március április :D -
#3180 Nem, de én már tudtam ezt. 2010 tavaszán jön a játék úgyis. -
#3179 Amúgy ez volt már?
"A Take Two úgy döntött, hogy a Mafia 2 megjelenését az ígért és egyre közeledő 2009 őszéről inkább - egy sejtelmesen megfogalmazott - 2010 eleji időpontra teszi. Ennek oka a hivatalos magyarázat szerint az, hogy a készítőknek legyen elegendő idejük a megfelelő minőség produkálásához. Nos, ez rendben is volna, de könnyen lehet, hogy a dolog mögött sokkal inkább a pénz áll. Nem kizárható, hogy üzleti érdekek miatt, inkább a következő pénzügyi év statisztikáit szeretnék szépíteni, a kész játék pedig fél évig a polcon fog porosodni." -
#3178 bejövős... -
#3177 Mafia 2 8 perce gameplay (E3) -
#3176 Pedig itt linkentem a képet, hogy kint lesz a játék. Most akkor nem volt? -
RedRiot #3175 Habkönnyű filmecske így a nyárra:
Dillinger - trailer
Mafia-fanoknak kötelező lesz. :) -
#3174 háát sajnálom hogy a E3-n eddig semmi híre sincs a játékról -
#3173 Az viszont majdnem 100% biztos hogy Vito hangja ugyanaz ami a viszonylag B kategóriás Made Man c. shooterből a főszereplőnek volt.
bizonyíték :D
u.i.: geci nagy lesz ez, áááá bírja ki a boxom :D -
#3172 Izé, én vagyok a hülye vagy tényleg Joey(asszem az a neve) szinkronhangja ugyan az, mint Mafia 1- ben Salieri szinkronja volt? -
#3171 -
saddi #3170 nem tudom, ki szokta látogatni a hivatalos oldalt...
most gondoltam megnézem a fórumot, erre teljesen megújult a lap. négy új kis történetet kaptunk, bár ebből még csak az első, a "meggyőzés művészete" elérhető. az új videó engem nagyon emlékeztet az egyik mafia 1-es küldetsére :)
ja, és ne lepődjetek meg, ha nagyon lassan tölt be az oldal. -
#3169 -
Dave0092 #3168 nem, csak amit az E3-on majd bemutatnak arról a küldetésről beszélt. -
cheatman #3167 Most akkor lesz demo? -
Louis Cyphre #3166 IGN-es interjút lefordították magyarra:
Mafia II interjú -
RedRiot #3165 Én a Chinatown számra emlékszem. :)) Remélem a második részben több olyan szám lesz, amiben ének is van. -
spy803 #3164 Mai napig fent van a zenéje az MP3 lejátszómon. :) Nagy flash úgy menni a városban, hogy közben a Central Island zenéje szól :) -
#3163 király a zene alatta, biztos megint eltalált muzsika lesz, amit évekig lehet hallgatni:D -
#3162 MG42? atom... -
#3161 uhh aztakurva de epic lesz ez... -
#3160 új trailer!!!!!!!!!!!!4444négy -
#3159 Megkövetlek, (Te pedig megkövezhetsz) neked volt igazságod, a boxon valóban nincs belső nézet. Megnéztem, és nem találtam. Csak tudnám, akkor mivel kevertem?.... -
#3158 Szerintem keresgéld még, mert van benne. Öcsémnek legalábbis. Jó, az virágbolti, de nem hiszem, hogy nyúlkáltak volna benne... -
#3157 Azért kérdeztem mert nekem boxon van de belső nézetet nagyon nem találtam. (max lökhárítót dehát az volt mindegyikben) -
#3156 OFF
Miért nem küldöd SG-n priviben?:)
Jöhetne nekem is. :)
ON -
#3155 PC-n egy file-t kell bemásolni, Boxon pedig alapból van. Ha adsz egy mélcímet priviben, átküldöm a fájlt, vagy kérdezz rá a topikjában. 2 perc, és megvan... -
#3154 "GTA4 ben is van belső nézet" hol mikor ? -
#3153 Inkább pár hónap késés, mint egy GTA4 fiaskó, az biztos.
(Félve jegyzem meg, de ha mindazt megkapja, amiről lentebb szó volt, azaz kuplung, lefulladás, váltó, esetleg egy G25 támogatás, belső nézettel.... hmmm... FINCSI!) GTA4 ben is van belső nézet, (boxon alapból, PC-n egy + fájlal) de az használhatatlan, annyira imbolyog, a +reális fizika" miatt. Ha itt ezeket elkerülik, és sikerül hozni az első hangulatát, az emlegetett játék a fasorban sem lesz, az orosz bevándorlójával együtt... -
spy803 #3152 Sebaj. Legyen minél jobb!!