11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • tenkenorman
    A játék egyre kiábrándítóbb. Nem is értem hogy az első gamplay-videóban látottakkal mi történt? össze sem lehet őket vetni a legújabb screenshotokkal.
  • [HUN]FaTaL
    Jaja:)
  • kirol
    Az gáz volt nagyon. De erre ők is rájöttek, így szerencsére a IV-ből ugye kimaradt.
  • [HUN]FaTaL
    SAban is az edzés idegesített igazából, meg tanulni, hogy gyorsabban ússzon stb. Jó volt a szabadság de hosszútávon idegesítő volt. Majd meglátjuk ebben milyen lesz. :)
  • xxxpaulxxx
    nem muszáj...
    GTA-kban se halsz meg ha nem kajálsz vagy ilyesmi
  • kirol
    Nem azt mondom, hogy most ez van, hanem hogy így kellene lennie.
    Hisz ha nem lenne játék, kutya se venné az erősebbnél erősebb hardvereket.
  • Carlos
    Igen. Mikor a Stormnál vagy mithis-nél vagy invictus-nál dolgoztam akkoris jöttek sorban az alkatrészgyártók és hozták talicskával a pénzt az udvarba hogy fejlesszünk, alig bírtuk beengedni őket...
    Az exkluzív címeknél persze lehet, hogy kap pénzt a cég, hogy ATI-n vagy Nvidián vagy akármin legyen már jobb picit, de nem ez a nagy átlag.

Máskérdés, hogy szerencsére kezd változni a játékosok mentalitása. Nem megy a videókarimmal? Gyenge a proci? Akkor b***tok meg, veszek egy boxot. Megspórolom az alkatrészt, nem kell telepíteni, olcsóbban jövök ki, és előbb is játszom vele.

Szerintem.
  • kirol
    Ez hülyeség szerintem.

Konzolnál:
    - vannak x -en összesen
    - megveszed a gépet
    - megveszed tegyük fel (xbox360!) az eredeti játékot.

PC:
    - biztos többen vannak, mint x
    - folyamatosan veszed a drágábbnál drágább a alaplapot, CPU-t, VGA-t, hogy tudj játszani
    - rengeteg warez

A PC-be bele kell szerintem számítani azt az óriási pénzt, amit a hardverre költenek. Így lenne fer.
  • [HUN]FaTaL
    Jajj ne ebbe is kajálni meg ruházkodni :(

Nem Sims.

Egyébként én leszarom az 1 hónapot, de nem arról volt szó, hogy a PC a fő platform?
  • Carlos
    Mert a PC-s játékpiac szart se ér! Kábé ezért...
  • Carlos
    Nem ismerik John Gotti-t.
  • sambauer
    "-A pénz fontos szerepet kap. Lehet ruhát vásárolni és az ételnek is lesz szerepe kissé a San Andreashoz hasonlóan"

Ezzel most mi a f*sz bajotok van ?
  • bertino
    pénzért.
    egy rakás game-nél el volt/lesz tolva a PC-s kiadás.
  • spy803
    -A pénz fontos szerepet kap. Lehet ruhát vásárolni és az ételnek is lesz szerepe kissé a San Andreashoz hasonlóan
    -A kiemelt platformok Ps3 és Xbox 360. Pc pár héttel vagy hónappal későb várható, de ez még változhat. (Jaj már látom ebből sírás lesz)

Miért??????? :(
  • bertino
  • SötétBarom
    Némi info:

Mafia 2: Galéria

Szőrmadár, 13:53 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (17 komment)

(HW Insider) Jövő év elején érkezik a maffiás büntetés Xbox 360, PS3 és PC platformokra. Birdy Kapitány bemutatójából idézek:

-Két fő karakter lesz Vito és Joe. Vito lesz a játszható, de Joe-nak is nagyon fontos szerepe lesz.
    -Lesznek sztoribeli összefüggések az első Mafia játékkal.
    -Nagyon fejlett autótörési rendszer, állitólag fejlettebb, mint a Burnout Paradise-ban. A benzintankok felrobbannak!
    -Benzinkútnál lehet szépen tankolni és a kocsitmosatni, hogy szép csillogó-villogó legyen, ahogy az kell.
    -A pénz fontos szerepet kap. Lehet ruhát vásárolni és az ételnek is lesz szerepe kissé a San Andreashoz hasonlóan ("ha sokat eszel, erős leszel kisfiam, no kapd be még ezt a falatot").
    -Gears of War stílusú fedezékhasználat. Úgy néz ki ez már alapfelszerelés lesz, de ez nem is baj.
    -A helyszín Empire City, kétszer akkora, mint City of Lost Heaven.
    -Stílusában San Francisco-ra emlékeztet.
    -A kiemelt platformok Ps3 és Xbox 360. Pc pár héttel vagy hónappal későb várható, de ez még változhat. (Jaj már látom ebből sírás lesz)
    -A sztori a II. világháború befejeződése előtt kezdődik.
  • [HUN]FaTaL
    Tessék: Innen ingyen letöltheted! :)
  • Soldiers
    látszik a nevéből hogy kis taknyos
  • DeerHunter01
  • Tomsteel
    Tessék!
  • mikiking
  • Krisi94
    áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Én nemm bírok tovább várni és most lehet hogy egy szemét kis warez leszek de honnan lehet letölteni (ingyen)? Aki tudja mondja meg pls.
  • tenkenorman
    azthittem már topikban vagyok.
  • tenkenorman
    jaj férre ment. bocs.
  • bertino
    és ennek mi a túró köze van a mafia 2-hez ?
  • tenkenorman
    Mi a kedvenc 5800 Programotok ami mindenképp fentvan a mobilotokon?
    én az offscreen progikat nagyyon szeretem. van még fent egy opera, egy garmin.
    apropó próbáltátok már az új operát? kinetic touch, szinte semmi ezköztár nem veszi el a helyet, iphone hoz hasonló qwerty bill, nagyon baba.
  • tenkenorman
    nm
  • Ronnie17
    köszi
  • Ronnie17
    köszi
  • Ronnie17
    nagyon ügyes vagy...
  • tenkenorman
    nincs. Februártól, Nyár elejéig de már huszadszorra tolják.
  • xxxpaulxxx
    holnap
  • Ronnie17
    Hali, van már hivatalos, és napra pontos megjelenési dátum??? vagy csak annyit tudni, hogy 2010 első félév?
  • xxxpaulxxx
    de előbb csinálja meg a játékot és ne is álmodozzon motorokról... max tegye bele őket a játékbaXD
  • tenkenorman
    jah. :) de de a 3 azért cask ennyi év után készül(get) mert egyszer már nekiálltak csak összevesztek vagy mi és nem csináltak semmit évekig:D vagy csak más játékokat.
    Azt írta egyik fejlesztő hogy a játék után kivesz egy hoosszúúú szabit, és nagy vágya hogy végigmotorozhasson a 66-oson :)
  • xxxpaulxxx
    még a 2 se jelent meg
  • tenkenorman
    volt erről cikk. egy jelentős része az eredeti, de van sok új, és sok régi ember is. új emberek jöttek, de volt aki elment. viszont szerintem ezen a részen jóval többen dolgoznak.
    remélem a mafia 3-ra nem kell ilyen sok évet várnunk.
  • DeerHunter01
    jóis az :D

játék még nem volt rám ilyen hatással mint ez, olyan tökéletesen meg van csinálva a történet meg minden áá
  • Pepsi Twist
    én pl az elsővel hónapokig játszottam azt hogy csak autóval száguldoztam :D
  • DeerHunter01
    a fejlesztőgárda 100%-ig ugyanaz mint az első résznél ?
    annyit tudok h a forgatókönyviró ugyanaz

( az elsőt lehet fel is kéne raknom nosztalgiázni )