11769
-
#3351 A játék egyre kiábrándítóbb. Nem is értem hogy az első gamplay-videóban látottakkal mi történt? össze sem lehet őket vetni a legújabb screenshotokkal. -
#3350 Jaja:) -
#3349 Az gáz volt nagyon. De erre ők is rájöttek, így szerencsére a IV-ből ugye kimaradt. -
#3348 SAban is az edzés idegesített igazából, meg tanulni, hogy gyorsabban ússzon stb. Jó volt a szabadság de hosszútávon idegesítő volt. Majd meglátjuk ebben milyen lesz. :) -
xxxpaulxxx #3347 nem muszáj...
GTA-kban se halsz meg ha nem kajálsz vagy ilyesmi -
#3346 Nem azt mondom, hogy most ez van, hanem hogy így kellene lennie.
Hisz ha nem lenne játék, kutya se venné az erősebbnél erősebb hardvereket. -
#3345 Igen. Mikor a Stormnál vagy mithis-nél vagy invictus-nál dolgoztam akkoris jöttek sorban az alkatrészgyártók és hozták talicskával a pénzt az udvarba hogy fejlesszünk, alig bírtuk beengedni őket...
Az exkluzív címeknél persze lehet, hogy kap pénzt a cég, hogy ATI-n vagy Nvidián vagy akármin legyen már jobb picit, de nem ez a nagy átlag.
Máskérdés, hogy szerencsére kezd változni a játékosok mentalitása. Nem megy a videókarimmal? Gyenge a proci? Akkor b***tok meg, veszek egy boxot. Megspórolom az alkatrészt, nem kell telepíteni, olcsóbban jövök ki, és előbb is játszom vele.
Szerintem. -
#3344 Ez hülyeség szerintem.
Konzolnál:
- vannak x -en összesen
- megveszed a gépet
- megveszed tegyük fel (xbox360!) az eredeti játékot.
PC:
- biztos többen vannak, mint x
- folyamatosan veszed a drágábbnál drágább a alaplapot, CPU-t, VGA-t, hogy tudj játszani
- rengeteg warez
A PC-be bele kell szerintem számítani azt az óriási pénzt, amit a hardverre költenek. Így lenne fer. -
#3343 Jajj ne ebbe is kajálni meg ruházkodni :(
Nem Sims.
Egyébként én leszarom az 1 hónapot, de nem arról volt szó, hogy a PC a fő platform? -
#3342 Mert a PC-s játékpiac szart se ér! Kábé ezért... -
#3341 Nem ismerik John Gotti-t. -
#3340 "-A pénz fontos szerepet kap. Lehet ruhát vásárolni és az ételnek is lesz szerepe kissé a San Andreashoz hasonlóan"
Ezzel most mi a f*sz bajotok van ? -
#3339 pénzért.
egy rakás game-nél el volt/lesz tolva a PC-s kiadás. -
spy803 #3338 -A pénz fontos szerepet kap. Lehet ruhát vásárolni és az ételnek is lesz szerepe kissé a San Andreashoz hasonlóan
-A kiemelt platformok Ps3 és Xbox 360. Pc pár héttel vagy hónappal későb várható, de ez még változhat. (Jaj már látom ebből sírás lesz)
Miért??????? :( -
#3337 -
#3336 Némi info:
Mafia 2: Galéria
Szőrmadár, 13:53 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (17 komment)
(HW Insider) Jövő év elején érkezik a maffiás büntetés Xbox 360, PS3 és PC platformokra. Birdy Kapitány bemutatójából idézek:
-Két fő karakter lesz Vito és Joe. Vito lesz a játszható, de Joe-nak is nagyon fontos szerepe lesz.
-Lesznek sztoribeli összefüggések az első Mafia játékkal.
-Nagyon fejlett autótörési rendszer, állitólag fejlettebb, mint a Burnout Paradise-ban. A benzintankok felrobbannak!
-Benzinkútnál lehet szépen tankolni és a kocsitmosatni, hogy szép csillogó-villogó legyen, ahogy az kell.
-A pénz fontos szerepet kap. Lehet ruhát vásárolni és az ételnek is lesz szerepe kissé a San Andreashoz hasonlóan ("ha sokat eszel, erős leszel kisfiam, no kapd be még ezt a falatot").
-Gears of War stílusú fedezékhasználat. Úgy néz ki ez már alapfelszerelés lesz, de ez nem is baj.
-A helyszín Empire City, kétszer akkora, mint City of Lost Heaven.
-Stílusában San Francisco-ra emlékeztet.
-A kiemelt platformok Ps3 és Xbox 360. Pc pár héttel vagy hónappal későb várható, de ez még változhat. (Jaj már látom ebből sírás lesz)
-A sztori a II. világháború befejeződése előtt kezdődik. -
#3335 Tessék: Innen ingyen letöltheted! :) -
#3334 látszik a nevéből hogy kis taknyos -
#3333 -
#3332 Tessék! -
mikiking #3331 -
Krisi94 #3330 áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Én nemm bírok tovább várni és most lehet hogy egy szemét kis warez leszek de honnan lehet letölteni (ingyen)? Aki tudja mondja meg pls. -
#3329 azthittem már topikban vagyok. -
#3328 jaj férre ment. bocs. -
#3327 és ennek mi a túró köze van a mafia 2-hez ? -
#3326 Mi a kedvenc 5800 Programotok ami mindenképp fentvan a mobilotokon?
én az offscreen progikat nagyyon szeretem. van még fent egy opera, egy garmin.
apropó próbáltátok már az új operát? kinetic touch, szinte semmi ezköztár nem veszi el a helyet, iphone hoz hasonló qwerty bill, nagyon baba. -
#3325 nm -
Ronnie17 #3324 köszi -
Ronnie17 #3323 köszi -
Ronnie17 #3322 nagyon ügyes vagy... -
#3321 nincs. Februártól, Nyár elejéig de már huszadszorra tolják. -
xxxpaulxxx #3320 holnap -
Ronnie17 #3319 Hali, van már hivatalos, és napra pontos megjelenési dátum??? vagy csak annyit tudni, hogy 2010 első félév? -
xxxpaulxxx #3318 de előbb csinálja meg a játékot és ne is álmodozzon motorokról... max tegye bele őket a játékbaXD -
#3317 jah. :) de de a 3 azért cask ennyi év után készül(get) mert egyszer már nekiálltak csak összevesztek vagy mi és nem csináltak semmit évekig:D vagy csak más játékokat.
Azt írta egyik fejlesztő hogy a játék után kivesz egy hoosszúúú szabit, és nagy vágya hogy végigmotorozhasson a 66-oson :) -
xxxpaulxxx #3316 még a 2 se jelent meg -
#3315 volt erről cikk. egy jelentős része az eredeti, de van sok új, és sok régi ember is. új emberek jöttek, de volt aki elment. viszont szerintem ezen a részen jóval többen dolgoznak.
remélem a mafia 3-ra nem kell ilyen sok évet várnunk. -
#3314 jóis az :D
játék még nem volt rám ilyen hatással mint ez, olyan tökéletesen meg van csinálva a történet meg minden áá -
#3313 én pl az elsővel hónapokig játszottam azt hogy csak autóval száguldoztam :D -
#3312 a fejlesztőgárda 100%-ig ugyanaz mint az első résznél ?
annyit tudok h a forgatókönyviró ugyanaz
( az elsőt lehet fel is kéne raknom nosztalgiázni )